- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsyfKo
senior tag
-
kinghaxor
aktív tag
Úgy tudom csak VPN-nel lehetett megoldani az igénylést mert csak US. akció volt. A kódot egyébként én is megkaptam, be is váltottam csak utána kiderült, hogy nagy valószínűséggel nem fog működni. Ha ilyet árulnak az azért elég durva. Bár lehet, hogy ez az előrendelések mellé járó extra amit a boltok adnak. Ha az, akkor viszont működni fog. Bár az meg nem sets mivel csak egy jár a négyből. Szerintem senki ne próbáljon rá mert előfordulhat, hogy pórúl jár.
Apropó NVIDIA. Szerintetek lesz game ready driver a játékhoz megjelenés napján? Eddig AMD kártyám volt. Ott ez nem érintett mivel egyébként se sűrűn jöttek a driverek.
Nem tudom NV-nél mi a szokás.
-
Xorith
tag
Magyar felirattal is itt van! The Division - Take Back New York
-
szallasi007
őstag
15 $ az jó de nekem mikor átvált akkor 4489 tehát durván 4500-ra jön ki (29x amazonon a váltás)
Ha többen rendeljük akkor lehet kérni 2 napos szállítással ehhez viszont ha jól rémlik legalább 10 ember kéne mert atom fast delivery 10.000 ftJa és érdekes hogy könyvet azt át tudja hozni hajón az amazon mást nem?....
-
.LnB
titán
-
kraven54
aktív tag
Pont ez a baj, hogy nincsenek nagy elvárásaid egy játéktól, amire kiadsz 19ezret. Ezért nem kell content a népnek, úgyis megveszik csak kell egy szép E3 gameplay video és megvagy véve....
Csak egyszer történne meg az, hogy kijön egy agyon hype-olt játék (kevés tartalommal) és senki nem venné, lehet változna a helyzet. Persze ilyen sosem lesz
-
grHawk
aktív tag
Oh nem tartok attól, hogy akármely módban is paytowin lenne a dolog, csak tetszenek a cuccok.
Azt olvasom, hogy a GEben jár a national guard és ha preorderelem akkor a hazmat is. Na de ha 576ról rendeltem elő, azt honnan tudja az uborka? Eddig mindig digitális verzióban vettem játékot így ez a dolog még mindig fekete folt számomra. Tényleg bocs a fárasztó, biztos ezerszer átrágott kérdéseimért
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vagyis igazam lett, és kivették az orosz kiadásból a Survival Kit-et, és adtak neki egy új nevet. Micsoda innováció.
És még így megoldották azt is, hogy ne az legyen a neve mint a nagy DLC-nek. Az ugye Survival DLC, ez meg Survivor Pack lett.
-
Ditoo0225
aktív tag
Minnél több a DPS: Annál erősebbet lősz, nagyobb az esélye a kritikus találatnak.
Minnél nagyobb a Healt: Annál több életed van
Minnél több a skill power: Annál nagyobbat sebez az álltalad használt skill, esetleg a területre ható skill hatósugara is nőhet (pl sticky bomb)Sztornó az egész, azt hittem neked kel elmagyarázni, félreolvastam bocsi
-
pohár
félisten
szépnek szép, de csak belegondolni is rossz, hogy mi lett volna, ha folytatják a 2013-as "utat", és dinamikusan változik a környezet is (mint az olvadó hó, ami nemrég lett felhozva), meg még olyan dolgok, amiket valószínűleg nem láttunk a trailerekből, de lehet, hogy már nem is fogunk ennek a downgrade-nek köszönhetően
volt a trailerben még anno a god ray-es rész, mikor a rendőrőrsöt vették vissza, és annak a tetején volt egy fából tákolt felület, amin átlőtt az embererünk, a háttérben lenyugvó nap pedig gyönyörű szépen átvilágított rajta
wow, most vettem észre, hogy megállítottam a videót, 9:50-nél, mikor szembe néz a refletorokkal, van egy kis tükröződés a fejünk felett, nekem ilyesmi nem rémlik a bétából
-
-
.LnB
titán
-
duvi
nagyúr
A Playon-nál is fut a visszaszámláló
Mindenki be van sózva. Tisztára mint katonaságnál a centivágás (volt) -
oriic
HÁZIGAZDA
Big thx, én pont most kezdtem összeszedni.
hazai boltok polcaira kerülni. A játék tervezett megjelenése
2016.03.08. PC, Playstation 4 és Xbox One platformokra."
Ez az amit már rég tudtunk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Betettem összefoglalóba, de a gyűjtői kiadásnál bővítettem az iPon linkjével, mert ott 29-ért még kapható a PC-s kiadás.
(#3490) pohár
Köszi, közben én is észre vettem. -
VTom
veterán
Én úgy vagyok vele, hogy az alap játékot fogom megvenni, mivel a DLC-k szerintem nem fognak annyiba kerülni, mint az alap és a gold közti különbség, főleg, mert a DLC-k szerintem jó áron lesznek G2A-n.
Ha Neked fontos valamelyik skin amit kínálnak, akkor esetleg az alapján dönts..
Minden esetre szuper kis táblázat, látszik, hogy foglalkoztat a téma
-
.LnB
titán
Jó lett, köszi.
Erről jut eszembe, hogy az, hogy "nem lesz játékosok közötti tárgycsere" az azt jelenti, hogy nem lesz AH?!
Mert ha igen, az baromira gáz. Akkor lesz farmolás ezerrel.
Ez most jutott eszembe, eddig csak arra gondolta, hogy ha találkozol valakivel akkor nem tudsz tradelni vele.
-
duvi
nagyúr
Hálás köszönet a fordításért
Engem nagyon emlékeztet ez a crafting és upgrade rendszer a Diabloban használt mechanizmusra
Persze ettől még bőven jó lesz
(#2929) Cris99
Ez jó kérdésSteamen pl. nem árulják a Gold verziót, csak a normál kiadást, amihez - mint támogatott nyelv - oda is van írva a magyar felirat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest