- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
myckey #34420 üzenetére
Ez a hiba ha jól emlékszem arra, amit vegitossj7 mondott, amiatt van, hogy kézi felélesztés közben valaki elnyomott egy élesztős ultit, és így nem lehet utána feléleszteni kézzel azt a játékost, ameddig nem volt töltés vagy meg nem halt. Erre érdemes figyelni, mert pl. Clear Skyban egy ilyen hiba és már csak hárman vagytok.
-
bunfi
őstag
LZ: Crate buying and opening simulator 2017
DZ: Running simulator 2017Egyébként a nagy újdonságözönben nem számoltak azzal, hogy az emberek nagy része tud "készülni" a patchre, ami a képzeletbeli répa idő előtti elkapásával jár.
-
bunfi
őstag
válasz
ZsyfKo #34366 üzenetére
Semmi extra, egy ügyes silentaim+norecoil kombó. Jelen állás szerint a büdös életben nem fognak az ilyenek lebukni. A tapsolásért és az egész DZ koncepcióért pedig lehet panaszokat benyújtani a Massivenál, bár tekintve, hogy a csalóproblémát is milyen kiemelten kezelik...
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #34361 üzenetére
Tekintve, hogy megint eladják a meglévő szetteket újnak, miközben az AB-DE kombót megnyírbálják,mert fantázia, kreativitás, tesztelés NULLA, szerintem ellesznek az emberek megint egy darabig a képzeletbeli répával. Meg milyen vicces lesz a Last Stand csalókkal és glitcherekkel.
-
bunfi
őstag
válasz
DokiBaxxi #34353 üzenetére
Nem csak ultival volt a probléma, hanem a heal skillekkel is, hogy effektíve nincs értelme a sustained dps-nek, csak a burst-dmg-nek. Ha nem tudja kihealelni, akkor meg tudod ölni, ha nem, akkor meg nem. Részemről a 3-5-10x-es toughnessek is a kuka kategória, mert irgalmatlanul túlzás és így nem is lehet belőni a playerdamaget...
-
bunfi
őstag
válasz
Hunbeast87 #34347 üzenetére
Szerintem nem csinálták rosszul, egy volt a csali, kettő várt a safehousenál, egy meg rájuk zárt hátulról.
-
bunfi
őstag
válasz
micafighter #33367 üzenetére
Szerintem ez nem sztory, nem vicces és ironizálni pedig ezen a szarkupacon már nem érdemes.
-
bunfi
őstag
válasz
micafighter #33359 üzenetére
Én szeretnék neki hinni, de tekintve, hogy 2-án ment ki a patch és 1 nap játékélmény (- alvás; - videószerkesztés; - audiokommentár) alapján kétlem, hogy időtálló következtetéseket von le.
-
bunfi
őstag
A PTS3 fájljaiból eltűnt a nyusziruha!!!!!444
-
bunfi
őstag
Köszönjük Emese! típusú post olvasható a főoldalon, melyben a kedves - konzolos - játékostárs kifejezi abbéli meggyőződését, hogy ideje lenne mindenkinek befogni a pofáját és tesztelni, mert azért van a PTS. Tényleg ennyi degenerált idióta van - például - A Demizson játékosközönségében? Tényleg az én dolgom lenne türelmesen végigtesztelni minden agyament baromságukat és kultúráltan, videóval és érveléssel egybekötve javaslatokat tennem? Persze miután előre megvettem minden DLC-t és mivel annyira nagy probléma volt konzolra is kiterjeszteni a pts-t (hazudoztak is róla bőven)...
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #33313 üzenetére
Mert az egy "egyszerű" szerver oldali fix volt. Én az alábbi listára a műveletekkel kapcsolatban felvenném a |-a| = a kiegészítést is, mert a protection from elite és a Reckless esetében is hasznos lett volna ha tudják a srácok.
Ezt a betegséget OCD-nek hívják és elég jól kezelhető, ha beteg együttműködik. A beragadt echót meg könnyen lehetett fixelni saját kézzel is, csak kellett egy segítő ember és egy másik 4. szintű kari Manhattenben.
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #33311 üzenetére
Ezekben a legújabb bugokban már az az aggasztó, hogy már a konzisztencia sincs meg, csak úgy random a Firecrest + Urban MDR kombinációban random -15% sebzést okoz az érintett lövedék. Na ezt hogy fogják javítani?
Wildlands béta - úgy 2 órát adok neki
Siege OW - megvan a full
PTS - még az előzőből sem jött meg a fizetési csekkem, így sztrájkba kezdtem
Demizson - az meg mi? -
bunfi
őstag
A PTS 3-ban az alábbi módosításokat kapja az Cluster Seeker Mine:
- nem okoz többé staggert
- növelték a cooldownt
- a sebzés egy részét már nem a robbanáskor fejti ki, hanem az azt követő vérzésbenErgó nem lesz one-hit-kill és nem lehet spamelni.
(#33193) micafighter: JOGOS!
-
bunfi
őstag
válasz
venomka1 #33183 üzenetére
Apropó sírás redditen: Make Final Measure swallow seekers
-
bunfi
őstag
válasz
venomka1 #33180 üzenetére
Az ugye megvan, hogy az airburstnél szétoszlik az alap sebzés a labdák között? Meg az is megvan, hogy 0 skill kell ahhoz, hogy megnyomj egy gombot és a többit intézi a gép? Vagy arról hallottál, hogy 1.6-ban az armor helyét a hp vette át, így már nem olyan egyszerű megcsukni az embert a labdával?
Amúgy meg a taktikus köszöni szépen nagyon jól lesz 1.6-ban is, csak nem lehet majd abuzálni az autoaim labdákkal a rendszert. Ugyanúgy, ahogy a triage-stickybombot is kibalanszolták.
-
bunfi
őstag
válasz
venomka1 #33160 üzenetére
Automatikusan megkeresi a célpontot, 150-160k sebzés a hp-ra, stagger és vérzés, 10-15 mp cooldown (egy jó Triage mellett 5 mp). Kicsit soknak érzem, főleg azt, hogy automatikus. Ha valami automatikus az nem szokott múködni pvp-ben, lásd RE-45 Autopistol (Titanfall)
(#33161) pzstm
Nem 1.5-ről volt szó, de örülök, hogy te is megtaláltad ezt az egy szót. -
bunfi
őstag
válasz
DokiBaxxi #33147 üzenetére
Hidd el ők is és én is. Mindenki előjön az ötleteivel, sőt annak százaival és azzal, hogy teszteletlen koncepciókat építenek be a ptsbe olyan mértékben felerősítik ezt a káoszt, hogy egyrészt a tényleg jó ötletek nem tűnnek ki, másrészt pártoskodáshoz vezet.
A legújabb videóban a kedves youtuber beállítja, hogy a közösség/játékosok a hibásak, hogy ilyen a játék/a Reddit. Csak azt felejtette ki, hogy vajon mennyire játszottak közre a nem betartott ígéretek, a downgrading és a nyilvánvaló hibák a patchek során.
szerk. akkor egyről beszélünk.
-
bunfi
őstag
Hogy kiemeljek pozitív változásokat, a Support Station hatótávja normalizálva lett (emelés). Caduceus sem lett elrontva, mert egy cooldownnal hatékony marad. A Historiannal egy új irányban kírsérleteznek, kíváncsi leszek, hogy működni fog-e.
A futás közbeni tárazás visszarakása is jó, mert habár nem passzol az alapkoncepcióhoz, de egyszerűen már annyira beépült a játékba, hogy maradnia kell. Emellett a rugók timerét meg lehet állítani anélkül, hogy kettős hátrány érné az üldözőket. Habár a pénz/xp vesztés miatt túlontúl nehéz lesz túlélni rogueként, még jobban szerverfüggő lesz. Mármint azoknak, akik nem csalnak/exploitolnak.
(#33144) pzstm
Ez nincs veszélyben, mert mind a Reclaimer, mind a Tactician szükséges és vitális build lesz, csak nem lehet majd ingyenélni az elengedett labdákkal, ami nagyon-nagyon jó.(#33142) akoska07
Szerintetek van bármi fogalmuk arról amit csinálnak a játékkal ?!
Volt egy rossz koncepció, ami a kapkodás jele. Amit lecseréltek egy "még rosszabbal", ami a még nagyobb kapkodás jele. Így rossz válaszok közül kiválasztották a legjobbat, és mint a B.L.I.N.D. riflenél, próbálják egy későbbi időpontban normalizálva beletenni a játékba, bár még nem biztos, hogy kimarad az 1.6-ból.(#33145) swagger55
Sok volt a negatív visszajelzés. Én sem értek egyet a "visszavonással".(#33143) Anonymus23
Csillapoggyámále, hé?! -
bunfi
őstag
Ha abban a hitben élsz hogy a legutóbbi kérdőív (vagy az azt megelőző) a demizsonról szólt, el kell keserítselek, csak egy kis részben. A nagy része arról szólt, hogy összerendeljék a személyi sajátosságokat a játékról alkotott képpel. Referenciacsoportokat hoztak létre és a sok debil redditen még bíztatott is mindenkit a kitöltésére. Szomorú.
-
bunfi
őstag
Bárcsak tudnám, de az E3 trailer és az azt követő gamplay videók egy sokkal komplexebb játék képét festették le, amely mindemellett még grafikailag is sokkal részletgazdagabb volt. De ezt kaptuk, mert belépett az aranyhal memória és mindenki elfelejtette a nagy hypeban, hogy ez nem így nézett ki, nem így működött eredetileg. Leginkább emiatt dühösek és csalódottak az emberek, mert nemhogy az eredetit, még ez a kizsigerelt, butított változatot sem tudták normálisan prezentálni.
(#33126) RazoR
Vagy a Destiny 2. Habár ennek jobban tetszett mind a sztorija, mind a környezet. -
bunfi
őstag
Reddit szemle, most a főoldalról:
Az a Redstormos csávó... valahonnan ismerős volt ez a téma, és hát milyen meglepő meg is van, több mint egy hónapja. A fejlesztő meglátásai a DZvel kapcsolatban, videóval a SOTG-ből, amiben kifejezte abbéli meggyőződését, hogy szeret seggfej lenni, mert az vicces, főleg a barátaiddal együtt. Magyarra fordítva a genkelés egy jó dolog. Kár hogy nem nagyon olvashatja a Redditet, ahol napi 3-5 ilyen rant van, hogy elege van az embereknek a DZ nyomorultságából. Ilyetén várhatunk az idők végezetéig, hogy normalizálják a dolgokat és ne a ki mit mer, hanem a ki mit tud (szerk. a jó értelemben, nem exploit knowledge) dominálja ez a downkóros pvp-t, ami ebben a játékban van. -
bunfi
őstag
válasz
micafighter #33057 üzenetére
Hát akkor kezdjük úgy, hogy base armor 70%. Erre lehet blazírozni is, tehát csak a tier 1-es minimumot rakod rá, a többire mehet health, ami ugye szorzódik. Így hozzájön még rá a 25% all damage resistance a mobile cover glitchból (but wait! there is more! +20% dps). Aztán ha megöl mozgás közben egy mobot vagy egy playert az még 30% (10 sec), ha közben esetleg még le is lőnék lowosra, akkor nyom egy medkitet azért a csekélyke 40%-ért (10 sec). És itt már el kell gondolkodni, hogy az overdose az jobban kijön matekból az overheal miatt, mint a booster shot. Aztán sok szerencsét, mert a strafelős exploit miatt még az sem biztos, hogy eltalálod.
-
bunfi
őstag
A fejlesztőcsapatokkal nincs gond, viszont akik meghatározzaák a prioritásokat, na az már egy más tészta. De ez is csak egy tipikus Ubisoft Downgrade pénztemető, ahogy a többi is. Csókoltatom a Wildlands előrendelőket!
-
-
bunfi
őstag
Két apróság redditről:
- zero-to-level24 in one second
- Te megtartottad a 182-es maszkodat, amin két mod slot volt? Te sem? Kár... -
bunfi
őstag
válasz
DokiBaxxi #32986 üzenetére
Nem, abban a következő grafikonon látható tendencia volt a motiváció. Amelyen már most látható, hogy az ugyan nem teljes, de reprezentatívnak tekinthető minta már nem elégedett.
-
bunfi
őstag
A nagy pvp megváltás. Ja várj, nem...
Igazából annyira nem is vagyok meglepve, túltolták. Megint.Az idevágó számok Redditről: [link] 5-7-15 másodperces cd... TÉNYLEG????
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #32937 üzenetére
Nem tudom, hogy a BF1 most hogy áll, de én emlékszem vicces dolgokra a régebbi részekből
(#32940) D4M13N
Tegnap toltunk pár Clear Sky-t és esett kettő. A random loot az random. -
bunfi
őstag
válasz
PETEE78 #32934 üzenetére
Ezzel a forgatókönyvvel valószínűleg búcsút inthetünk a Year 2-nek. Azok akik pedig bemennek a dz-be nem a csalók miatt fognak elsősorban lelépni, hanem az emberi sekélyesség határtalansága miatt. Jól megcsinálta a Massive a pszichológiai kísérletét, hogy mikor jön el az a pont, amikor az emberek megideologizálják, hogy miért viselkednek seggfejként.
-
bunfi
őstag
-
bunfi
őstag
válasz
Rossonero89 #32911 üzenetére
Eredetileg is ez volt a terv a Massive részéről: opportunisták, trollok, glitcherek, parasztok előnyben (persze amikor még nem visszakoztak azzal, hogy a DZ egy lehetőség, hanem konkrétan kimondták: ez az endgame).
Persze azóta változott egy-két dolog. Van ami előnyére, van ami hátrányára. De ez nem fog változni, mert van egy kis réteg, akiknek ez így jó. Kell a saját kis életükbe egy olyan hely, ahol kitölthetik a haragjukat a világon.
Egyébként most rengeteg kritika éri a pvp-t, de ennek sem lesz túl sok foganatja, ahogy eddig sem volt, mert nem hajlandóak meglépni a nulladik lépést: anticheat. Bár az elsőről sincs fogalmuk, mert amikor vegitossj7 indított egy témát a Ubi fórumán, hogy van ez a 70% armor glitch és a mobil cover glitch, nem igazán volt rajtuk érezhető, hogy tudnák vagy egyáltalán felfognák, hogy miről beszélünk. És ez csak egy az ismert exploitok közül, a kérdés az, hogy mennyi lehet még?
Apropó: itt az összes datamineolt új vanity szett, lesz fizetős bőven. #nyusziruha
-
bunfi
őstag
válasz
DokiBaxxi #32755 üzenetére
Igen, csak megint kezdenek kiesni a csontvázak a szekrényből. A nagy dirrel-durral beharangozott 80k ajándék hp melett elfelejtettek szólni, hogy a 1 stamina pont = 30 hp lefelezték.
Stamina stealth nerfed in PTS week 2
szerk. nem tudom ez mennyire lesz probléma, de amikor kiderül valami, amit nem tettek bele a patch notesba, az mindig sz@rul sült el
-
bunfi
őstag
IG-n már nincs demizson kulcs egy ideje sajnos, csak Season Pass
GAbre (#32725)
De lehet jobban megéri, ha megveszed 19+20 euróért külön külön. Én inkább IG.comról vagy Greemanről vennék, hallani rossz dolgokat a g2a-ról. Ha külön veszed meg akkor csak pár ruhát (van és lesz 1000 másik) és néhány zöld 4-es szintű fegyvert buksz, amit amúgy sem fogsz soha használni.(#32726) baker_
Mármint DZ sealed cache? Abból is nyitható sokmindent, de azt nem tudod stackelni, csak ha utána nem dz-zel. DZ creditre és divtechre viszont jó. -
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #32718 üzenetére
Csak Pákó Blacket tudom idézni: Gyulollek
(#32723) baker_
Valutát, gear set és profiency cache-t felhalmozni. Legalábbis pve szempontból. -
bunfi
őstag
Végleges? A Demizson világában semmi sem végleges. Szóval ugyanannyi esélye van, hogy így lesz implementálva, mint annak hogy nem a végleges 1.6-os patchben.
Én mostanában nem nyitom ki a profiency cacheket és ha van felesleges madaras pénzem, akkor veszek Gear set cache-t és persze halmozom a sima kreditet, sima ládákra. Specifikus farmnak nem sok értelme van, bár ha esik valami jó, azért azt érdemes eltenni, hátha nem fogja érinteni a leírt probléma.
(#32712) myckey
Keresni kell valakit, akinek a sessionjében még nincsenek megcsinálva a küldetések és megcsinálni megint. Nekem ez segített annó hasonló problémával kapcsolatban. -
bunfi
őstag
válasz
DokiBaxxi #32703 üzenetére
Urban MDR tényleg érdekes lesz, van benne potenciál ( lehet még túl sok is) mert egyrészt ugye van nálad 1000-1600 lőszer hozzá (Lone Starral duplája
), viszont még nem láttam élőben játékosnál, nemhogy esett volna. Lehet át kéne gondolniuk, hogy tényleg be kell-e zárni a Survivalba, vagy legyen máshonnan is megszerezhető. szerk. Tényleg, exotic cache. Úgy már nem para, bár luck kérdése
(#32705) ceripapa
A probléma ebben az esetben az, hogy ugyanazt, ugyanonnan, sokadszorra. De majd kiderül, hogy mennyire lesz cancer.(#32704) cain69
Szerintem van, de ha az alapok el vannak cseszve (amik el vannak), akkor ott nem sok mindent lehet tenni. Egyébként csak hogy színesítsem, az 1.3-ig esett 182-es Caucedusnál marad a 3 talentből kettő, ami az eredti (1.5-ös talentlista) és az első helyre teszi az új talentet (ahol a Coolheaded volt), no random talentek. -
bunfi
őstag
Majdnem sikerült jól megoldaniuk, leszámítva ezt:
It is important to note that “new bonuses” are only available on newly acquired gear. Recalibrating an existing item will not give access to a new bonus.
Ez főleg az elektronikásoknak (Reclaimer; Tactician) rossz hír, mert farmolhatják ugyanazt megint, de szerintem sokminent kell majd újrafarmolni más szettekhez is. Kár.
(#32695) swagger55
Auto-snipperrel továbbra is úgy látom hogy elég erős lesz, főleg pvp-ben, mivel a bónusz talonba kerül, tehát ha harmadikra lősz fejest, ha hatodikra lősz fejest mindegy, kapod a multiplikatív bónuszt. Sőt mobon is fel lehet stackelni, mert ha jól emlékszem azt írták az elején, hogy nem szükséges ugyanazon a célpontot kétszer testen lőni, mint amelyik a fejlövést kapja. -
bunfi
őstag
válasz
micafighter #32669 üzenetére
5400? Konzolra? Ez mondjuk érdekes, mert még cdkulcs boltból, akciókkal sem lehet mélyen 10eHUF alatt megúszni a alap+SP kombót (legalábbis pc-re és nem úgy volt, hogy a konzol játékok drágábbak?). Én megköszöntem nekik az elején, hogy létezhetek, mikor odaadtam a Deák igazolványomat, de csak egy matyit adtak vissza.
(#32674) pzstm
Ah so... -
bunfi
őstag
válasz
Habib[HUN] #32660 üzenetére
Nem, a PTS azért van, hogy az életképes ötleteket teszteljük. Ez teljesen nyilvánvalóan életképtelen, ahogy vegitossj7 leírta, 6000% crit hit damage és a 112% crit hit chance az első alfa build során ki kellene, hogy derüljön: ez baromság, ez életképtelen. Ahogy a Hungry Hognál is. Ha valamin nincs limit, az mindig nagyon veszélyes. A SeekR-t sem gondolták át, mivel effektíve 33,3% crit hit chance-t ad, ami indokolatlanul sok. Most megváltoztatták mind a SeekR-t, mind a Hungry Hogot, de a módosítás csak utóbbinál nevezhető tesztre érett koncepciónak (50% cap, 10% növelés killenként), az előbbi még mindig nem jó, mert a 200% fejlövés sebzés egy snipernél összeszorzódik a fegyvermodokkal és az alap +150-170% fejlövés sebzéssel. Tehát automata sniperrel két test-egy fej és megöltem a kedves játékostársamat. Ezt azért nem annyira lehetetlen kivitelezni, így habár pve szinten tetszik az ötlet, mert revitalizálná a snipert, pvp-ben megint egy újabb mód a rendszer abuzálására.
-
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #32637 üzenetére
Természetesen nem az, csak ahogy írtam, árnyalás. Önbíráskodásnak azért nem nevezném, mert valójában csak a saját játékélményét "'védte" (igen tudom, hogy borzalmas megfogalmazás) vagy opportunista módon kihasználta, amit százak megtettek előtte. Lényeg a lényeg sz@r szemét dolog, de én a magam részéről megértem a motivációt ebben az esetben.
Jogilag igen, csak ez nem egy olyan egyszerű eset, minthogy megfosat a joghurt vagy nem működik a kenyérpirító, pedig már a harmadik cseredarab. Főleg azért nem, mert szanaszét abuzálnák a rendszert, mint ahogy tették pl. a Steam Greenlighttal.
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #32635 üzenetére
Ugyanannyira nem jogos, mint az, hogy hülyének néztek minket a béta utáni ígéreteikkel (ahol szintén nem volt AC), hogy a releaseben természetesen lesz. Ehhez képest még a CheatEngine is simán működött, mert a szerver készséggel elfogadta, hogy map egyik végéből a másikba kerültél vagy azt, hogy felülírja a collision detectiont, amint épp fél utca távolságból, épületen keresztül lelőhettél valakit.
De a csalás ennek a játéknak a kontextusában vizsgálva kicsit árnyaltabb annál, minthogy minden csaló dögöljön meg. Amivel egyébként más játék esetén maximálisan egyetértek/egyetértettem.
Hogy idézzek egy ilyen párbeszédből a miért csalsz kérdésre válaszolva: igazából leszarom, tönkretették a játékot azzal, hogy nincs antcheat és nem is foglalkoznak vele. Ha meg kibanolnak, akkor legalább tudom, hogy végre tettek valamit, nekik meg amúgy is megéri, mert megveszem még egyszer és játszom normálisan, ahogy eddig próbáltam. Egy idő után k*rva unalmas tehetetlenül nézni a tapsoló oroszokat.
Ezzel természetesen nem szükséges egyet érteni és felmentést sem ad a csalásra, csak árnyalja a képet.
-
bunfi
őstag
válasz
nanorambo #32631 üzenetére
1-30-ig szinted van. Ha eléred a 30-at, akkor a 30 átalakul Gear Scorerá. A GS az itemeid szintjének átlaga (a 6 "ruhád" + fegyvereid gear scoreja elosztva 9-el). Ha ezt "kimaxolod", akkor leszel 256-os, de ez egy kicsit megtévesztő, mert ez csak a szintjét mutatja a felszereléseidnek, nem a jóságát/erősségét.
Minél magasabb a gear scoreod, annál nagyobb world tierben tudsz majd "érvényesülni" az npc-k ellen. Legalábbis elnagyoltan így lehet megfogalmazni. De ahogy Razor mondta az összefoglalóban nagyon sok minden le van írva, ha azt elolvasod, utána már specifikusabban tudunk neked segíteni.
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #32629 üzenetére
De mivel ez nem prioritás maradnak a kisded játékok.
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #32617 üzenetére
Ezt akár egy csaló is mondhatná neked, miután a rof cheattel kicsipkézte a tollas hátsódat (maradva a kacsás analógiánál).
(#32618) RazoR
Magyarázd már el kérlek, hogy egy nyers megállapítással mi a probléma. Légy oly kedves... -
bunfi
őstag
válasz
DokiBaxxi #32606 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem. Amit pörgettél, azt továbbra is pörgetheted, de ha az pont nem az armor volt, akkor elméletileg rajta marad az amit kidobott az armor helyére (ahova eredetileg ment volna a hp is).
(#32607) cain69
Ez az elejétől egyértelmű, csak az volt eddig a mondás, hogy
vagy az armor helyére megy a hasonló mennyiségű hp.
vagy ha az armort ráforgattad, akkor valami a poolból és forgathatod ha akarod(#32605) Snip3r_HUN
Persze. -
bunfi
őstag
válasz
velizare #32602 üzenetére
Hát ezek szerint, bár gondolom azon a gearen amin armor volt és nem azt forgattad újra nem fogod tudni újraforgatni az armor helyére kerülő random statot. Ezért mondjuk kár, dehát kaptunk már nagyobb pofont is.
(#32598) Snip3r_HUN
Látom még mindig tombol a tisztelet a játékostársaid iránt -
bunfi
őstag
válasz
myckey #32591 üzenetére
Konkrétan egyhitelt mindent Challenging nehézségen... Mondjuk nagyobb bónuszt is csinálhatott volna, ha hátrébb áll, mert akkor onnan jönnek egyszerre és gyorsabban, ahol megállt és rákönyökölt a bal gombra.
Ez pvpben is elég mókás lenne, lövöd a mobokat és utána egyhitesz egy négyes csapatot, aki épp odaért belelőni a bossba egyet. Nem szeretnék ilyet megtapasztalni...
-
bunfi
őstag
Hungry Hog + Lincoln Tunnel
Azért egy 4,5 milliós headshot egy automata fegyverből elég zorall...Megint azok a fránya százalékok és a multiplikatív bónusz.
-
-
bunfi
őstag
válasz
yozsee11 #32551 üzenetére
Két eset lehetséges:
1) páncél volt rajta amikor esett
2) páncélt forgattál rá valami helyettAz 1.6-os patch után, a jelenlegi állás szerint
az 1)-es esetben automatikusan életerő lesz a páncélból; ha mást forgattál rajta, akkor csak azt forgathatod újra, ha nem, akkor bármit, de ez eddig is így volt, nincs változás
a 2)-es esetben valami lesz rajta, nem szükségszerűen Health, de ez továbbra is forgatható, ugyanúgy, ahogy eddig, itt sincs változás (esetleg annyi hogy a forgatott itemek hogyan viszonyulnak majd az új reroll mechnikához, de ez annyira nem releváns ebben az esetben)Lényegében csak annyi van, hogy valószínűleg a rolled armor statnál valamit nem tudnak megoldani adatbázisból, így a ráforgatott armor esetében további forgatásra lehet szükség, ha Healt-et akarsz az adott major attributeként. De továbbra is csak egy tulajdonságot lehet átforgatni.
-
bunfi
őstag
A külön karakterek csak a ládán osztoznak. Mindegyiknek külön napi és heti küldetések, külön HVT, külön supply drop és heti incursion bonus item. Tehát érdemes új karit csinálni, akár többet is. Itt a fórumon nem egy embernek 4 fullos karija van.
(#32547) vzarmo
Akkor valószínűleg megvan a 90%-a a ruháknak és nincs mit dobni. Nekem 2-3 hetente van egyvalami a bázison a skin vendornál. -
bunfi
őstag
válasz
yozsee11 #32537 üzenetére
Ez nem így fog működni.Ha az adott itemen az egyik major attributera armort forgattál (tehát előtte más volt, monjuk skill power a hátizsákon), akkor nem fog alapértelmezettel HP-vá változni, hanem random kap valamit és az forgathatod újra.
(#32541) RECSKA
Én nem feltétlenül törném őket be, mert attól, hogy még nem jelentették be lehet. Meg ha jól emlékszem nem egy dolog volt, ami be sem jelentettek, csak úgy belerakták/átalakították és kész.(#32520) swagger55
1.5-ben első héten esett egy d3fnc térvédő és fegyvertok, aminél azóta nem találtam jobbat. Lehet, hogy tényleg humbug ez az első heti jobb drop, de nem biztos. Egy maintenance alatt simán lehet bármit módosítani szerver oldalon. -
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #32509 üzenetére
Reméljük már nem sokáig.
-
bunfi
őstag
Lehet csak a nem vezet jóra tévesztett meg, elég ködös megfogalmazás. Egyébként akkor ezt érthetem úgy, hogy ha továbbra is foglalkoztat a kérdés, hogy mi a komment törlési házirended, akkor ezek a kommentek is törölve lesznek az ártatlan fórumozók védelmében? Vagy ez is személyeskedésnek lesz megbélyegezve, lévén nem téged, hanem a tetteid és azok okait vitatom? Ide is begyűrűzött az unortodixia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- LEGO klub
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardcore café
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest