- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
he7edik. #4233 üzenetére
Nincs ezzel baj, segítek én szívesen, de egy kereséssel megtudhattad volna mindezt.
(#4236) KnockOut87 Néhányan túlzásba is viszik a készülődést. Sokat várnak tőle, szerintem jobb ha földhöz ragadottabb elvárásokat támasztunk a játék iránt mert csalódás lesz különben..
marilllyo
Írd be magad a táblázatba.jahogy PS4.... -
válasz
he7edik. #2969 üzenetére
Én csak tegnap délután kezdtem olvasni a topikot, de engem is meglepett ez a rengeteg hsz. Mondjuk van itt egy ember -ahogy látom-, aki úgy írogat ide, mintha chatelne -2 percen belül 3 hsz...
(semmibe véve a szabályzatot). Az ő hozzászólásai nélkül lehet, h normalizálódna a helyzet..
-
.LnB
titán
válasz
he7edik. #2969 üzenetére
Sok itt a nagypofájú fecsegő poszáta mint én.
2013-ban nagy volt a lelkesedés, aztán az Uibsoft fiaskók szépen lelombozták a kedélyeket, aztán a beta eloszlatta a negatív gondolatokat. Remélem valósan. És nem szívjuk be. Szóval zajlik az élet körülötte. Ügyesen csepegtetik a hírmorzsákat is a marketingesek. Folyamatosan téma a game.
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
he7edik. #2300 üzenetére
Én is egyszer talán a harmadik szóló hardon.
Ami nekem bejött, "sniper" (drm), megállsz a szakasz elején, ("kórház" egyből a szűk folyosó ahol bemész; étterem, ki se kell menni a párhuzamos részre, már előző szakaszon rálátsz; tetőn meg a lépcső tetején)
De arányosan nehezíti, ha többen vagytok, több ember jön. szóval egyedül a legkönnyebb -
westlake
félisten
válasz
he7edik. #1586 üzenetére
Nem kell kapnod még egy levelet. Mikor aktiváltad a béta kódot az ubi.com-om?
#1588: Mindenki ezt a szöveget kapta. De ne csodálkozz, ha csak tegnap regisztráltad. A legtöbben már megcsinálták múlt évben.
#1589: Igen, kulcsot valószínűleg még mindenkinek kapnia kell. Bár nem értem, hogy miért. Ahogy megjelent a béta preload lehetősége is az Uplay-ben, úgy aktiválni is tudják a játékot, amikor elkezdődik a béta.
-
Xorith
tag
válasz
he7edik. #1580 üzenetére
Hmm. Valaki itt írta, hogy szerdától lesz előtölthető. Lehet addig várni kéne. Remélem nincs ilyen gond és megérkezik mindenkinek a cucc!
Próbálgasd délután is.
Lassan meló! Este felnézek remélem addigra már mindenki örömmel tölti lefele!westlake: Milyen pozitív valaki!
Úgy legyen!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
he7edik. #1536 üzenetére
Van akinek már steamen tölthető meg uplayen, nekem még semmi.
-
sulu1701
aktív tag
válasz
he7edik. #1315 üzenetére
Igen én is valami hasonlóra gondoltam,
Köszönöm mindenkinek.
Mindenképpen megvárom a Beta hogyan zárul, de mindjárt tetszett a bemutatáskor a játék.
ReménykedemMég egy kérdés: található "kulcs" vásárlós oldalon Beta kulcs ezekkel bekerülhetek még a jövő héten kezdődő tesztelők közé?
-
mettek
addikt
válasz
he7edik. #1002 üzenetére
Mivel nekem itt az 576 kb 1 km-re igy én mindig oda rendelem elő bolti átvételre. Most berendeltem a sima és gyűjtőit is mert ugy olvastam hogy 100 dodo/euro körül lesz a season pass ami azt jelenti hogy a gyűjtőivel sokkal jobban jövök ki és még vackokat is adnak
De hogy a kérdésedre is válaszoljak
én talán uplayen mert a steam sose volt szimpatikus program. Bár milliók imádják...ha vannak rajta ismerőseid, meg gyűjtöd a jutalmakat, kártyákat vagy mit akkor oda rendeld. Én jól elvagyok az R6-tal uplayen, letisztult, egyszerű, nem olyan agyonpakolt káosz mint a steam. De kinek mi
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
he7edik. #985 üzenetére
Szerintem próbáld meg te is ezt: 3XI4Z44M73MG Eddig elég sok embernek elfogadta, lehet, hogy nálad is jó lesz még.
Apropó van egy felesleges Division Agent Gear Sets PC-s kódom ha kell valakinek. Ezt csak egy ember tudja felhasználni szerintem. Íme a kód: 7GQG-CMLK-CFYQ-A7QL
-
Csabee86
senior tag
válasz
he7edik. #796 üzenetére
Nem vagyok én mester, Mester.
Csak leírtam a véleményemet. Witcher 3 esetében fizikai, digitális eladásokat figyelembe véve érvényes a 70-30 a konzolok javára. Egy AAA játék esetében a kiadók elsősorban konzolra fejlesztenek, utána PC-re. Azt a 400 milliós PC-s tábor adatot honnan vetted? (Érdekelne.)
-
birorichard
őstag
válasz
he7edik. #784 üzenetére
Pont az első három cím, ami egész jól optimalizált, sőt. Tény, hogy ultra beállításokhoz kell VGA, de közepes-magason egy régi 660-nal játszottam velük... Unity, Arkham Knight, na ezek nem sikerültek "túl jól"... Fallout-ot még nem próbáltam.
(#787) torma1981: nem lesz gond. Szerintem nekem sem kell majd nagy kompromisszumokat kötnöm.
#789) Csabee86: most ebbe ne menjünk bele, hogy "mi lett volna, ha", mert semmi értelme. Én még, és szerintem sokan mások is emlékeznek még arra, mikor még sehol nem voltak a konzolok, mégis születtek jó játékok persze az egy másik világ volt. Magát a játékkonzolt, mint hardvert, jelenséget nem lehet szidni, én sem tudom, de a jelenlegi generációval több komoly gond is van, mindenesetre érdekes, hogy mi fog kisülni az elkövetkezendő néhány évben, de ez már tényleg nagyon off...
-
westlake
félisten
válasz
he7edik. #760 üzenetére
Érdekes. Nem a GTX 980-on van a teljes értékű GM204?
Akárhogy is vesszük, a GTX 970 csak a negyedik a sorban, ha az AMD kártyáit nem nézzük. Nálam ez inkább a középkategória teteje. Egyébként eleve felesleges kategóriákról beszélni, amikor a GM204-ből és a GM200-ból is két-két kártya van csak. Megérteném a kategóriázást, ha 10-10 kártyáról lenne szó. -
westlake
félisten
válasz
he7edik. #747 üzenetére
A cikkben egyáltalán nem az van leírva, hogy a premier napján jön DLC, vagy éppen bármilyen (új területet tartalmazó) frissítés. Ha lenne plusz terület a mostani XBOX-os bétához képest, akkor nyilván azt is tesztelni kellene valakinek. Akkor azt is bétáznák nem csak a mostani részt.
Persze az sincs kizárva, hogy a premier után egy héttel jön egy nagyobb frissítés. De az sem a premier napja. -
westlake
félisten
válasz
he7edik. #646 üzenetére
Mert az ilyen dolgok mellett szó nélkül el kell menni? Ha valami neves oldal írta volna le ugyanazt, mint az előbb én, itt tobzódnál, hogy "tényleg, de szar!".
Ennyi erővel robbanjon fel minden autó, amit lövés ér. Szerintem az sokkal realisztikusabb lenne. A szélvédő törésmodelljétől mindenki hasra esik, de az nem probléma, hogy leszakad az ajtó, ha kitörik belőle az üveg. Teljesen egyértelmű. Én kérek elnézést. Egyáltalán honnan veszem a bátorságot, hogy ilyet szóvátegyek?! -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
he7edik. #556 üzenetére
Csomó mindent. pl: megkerülni a tömböt, füst gránát, stb.
Plusz kezdetben a sniperek nagyon gyengék PVP-ben szerintem, egy lövés nem biztos hogy instant halált jelent, így lehet fedezékharcot is folytatni. Később a brutálisabb halálosztók meg ugye ritkábbak lesznek majd.
"Ha csak nem lesznek olyan speciális "páncélok", mint a Diablo III-ban (fizikai, tűz, elektromos ellenállás)."
Az alfában nem nagyon volt ilyen, de a teljes játékban elvileg lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
he7edik. #187 üzenetére
"Időközben a tegnapi napon sikerült kipróbálnom az egyjátékos módot, vagyis inkább a cooperatív küldetéseket. (alfa tesztelő lettem, de sokat nem beszélhetek róla) Itt talán még jobban kiül az hogy kell a team a játékhoz, mert bár van a küldetéseknél matchmaking, normális haverokkal élmény lesz játszani. A cucc egyébként full RPG, szóval headsot esetén sincs azonnali halál az elején, mindennek van értéke, DPS, DMG, armor, skilpontok, minden hasonló apróság stb, minden ami egy RPG-hez kell, csak modern köntösben. Már most imádom. Ubisoft, szóval kicsit parázok tőle, nem is a graf miatt, hanem inkább amiatt hogy tegnap is vagy 100 disconnect volt a 4 óra alatt.
"
De ezt nagyjából már leírtam tegnap is. Fegyverek módosíthatóak, még skinezni is lehet, van SMG, HMG, LMG, Sniper, Shotgun, pisztoly, Assault Rifle. lehet rájuk távcsövet, grip-et, hangtompítóva stb.
Mit szeretnél tudni még?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
he7edik. #141 üzenetére
Én amazonon rendeltem elő, azonnal jöttek a kódok, holott max 48 órást átfutást írnak.
(#142) he7edik
Ez majdnem ugyanaz mint az idei E3-as videó. Nem tudom mennyire hivatalos, az Ubisoft csatornáján nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest