- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Bennyboy #29743 üzenetére
A hibakód azért jobb ,mert specifikus a hiba, és a fejlesztőknek ez pontosabb képet ad mint egy szöveges leírás . ( Meg mert a programozás során is az emberek arra törekednek
hogy hibaód jöjjön vissza :] nem pedig szöveges üzenet
, de ha egy bölcsész világban lennénk , lehet így lenne
)
Persze nem azt mondom, hogy nem lenne jó, de plus sok enegia , és nem minden esetben éri meg ezzel foglalkozni.
-
válasz
Bennyboy #23303 üzenetére
Annyiban van értelme, hogy a DZ-ben sokkal gyorsabban tudod megvalósítani a gear-elődést mivel optimális esetben néhány percenként van esélyed normális lootra plusz óránként 1 vagy több supply dropra ahol ugye duplázódnak az esélyeid (boss+láda). Na meg persze ott a "remek" lehetőség a pvp-re (más néven "szívasd a többi játékost aki fejlődne esetleg" módra). Ugyan a gear set loot nem garantált de még mindig sokkal egyszerűbb mint incursion-öket farmolni.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Bennyboy #23303 üzenetére
Minden eshet mindenhol! A Dz-ben semmivel sem jobb a loot mint mondjuk falconon vagy ug-ban. Minél többet játszol dz-ben annál nagyobb a valószínűsége, hogy jó lootot kapsz. De ez igaz a többi területre is.
Pedig azt mondták még az elején, hogy a dz lesz a high risk high reward terület. Sajnos nem így van. Sokkal többen játszanának pvp-t ha így lenne. Most elmennek sárkányt farmolni és jóéjszakát.A csalók folyamatosan jelentve vannak, de olyan mintha vizipisztollyal akarnál tüzet oltani... semmit nem ér
-
arnikusz
veterán
válasz
Bennyboy #23284 üzenetére
Ahogy Recska is írta igen, de csak DZ-ben.
Változás DZ-ben az eddigi hírek alapján 1.4 frissítéssel nem az a PVE-re fókuszál.
Ha megvan az Underground el lehet vele szórakozni ( 1 karakternél a 40 szint meg van a másik kettőnél 25 és 19.-en állok)
A hozzáértők Dragon Nestet farmolják.
Ha va SP-d kapsz minden hónap 1. és 15. napján a PVE területen supply dropot, néha van benne használható cucc.
Csinálhatod az alt karaktereket is ( nekem most 3 van 30 szinten)
A 4. -el azért megvárnám az 1.4-et mert teljes átdolgozást ígérnek a játékélményen és a Gear seteken is.
Hogy ebből mi valósul meg majd meglátjuk.
Október 1.-e jelen pillanatban kérdéses, de hálaadásig csak kijön az 1.4
Mellette ott van a Vivendi bekebelezi az Ubisoftot is ami lehett pl. a tegnapi facebook-os dolog is.
Friss hír még ebéd közben:
Just announced in stream. Bringing back all named enemies in open world. Additionally, random no-name enemies in open world and other activities (except incursions) can have a chance of dropping the highest level gear!
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Bennyboy #12799 üzenetére
Szia, nekem 199 a GS, de nem igazán az számít. Régen Liberatort használtam, de nem jó, másodlagosnak esetleg elmegy, de inkább Black Market AK 74, bár azóta lehet hogy van jobb így hogy nőtt az elérhető szint, sőt biztosan van jobb.
Vector, mint minden SMG az egyik legjobb fegyver most ingame. Nekem még a 182-es GS vectorom van, mert feleslegesnek érzem cserélni egyelőre, 199GS mellett vicc a dps mutatóm, 148.000, ha ezt beírva keresnék csapatot akkor körberöhögne mindenki. Más kérdés hogy a stat semmit nem ér, 80-90k között lövök fejre critelve mindenféle skill vagy egyéb nélkül, pulse után 120-130k-t sorozatban. Challangingen is minden ellenfél csak pár mp. (Ahogy itt olvastam ennél jóval többet tudnak már az elitben 200+ auggal, szép lehet)
Szerezz egy jó SMG-t, vector, mp5, új aug 204-es, kb lényegtelen, mind brutál erős. Tár rá + tárkapacitás, és crit damage, célkereszt + headshot és crit damage, hangtompító + stab vagy acc és crit damage, handle valamire nekem stability és acc van, az az egy kell rá, érezhetően rosszabb lőni vele ha azt is critre cserélem.
Talentből brutal és deadly, ez a kettő legyen addig craftolj, a harmadikra van sok jó opció, healt ad crittel, cd-t csökkent, crit chance-t ad, stb. Gear-ben igyekezz olyat használni, amiben itt ott van crit chance vagy crit damage, és az ability-ből a pulse-t erősítse, mellette használsz egy healt, first aid és a pulse-t. Kb ennyi a lényeg most, így lehet nagy sebzést elérni. -
válasz
Bennyboy #12799 üzenetére
Jo talentek kellenek.
Vectorra krit sebzes es fejloves bonusz. Melle egy jo nagy sebzes...2. Fegyvernek liberator helyett ak. Nagyobbat ut, ha jot kraftolsz, aprit.
A telntek sokat szamitanak. 32es sarga leolvad az augomtol, pedig csak 10e a sebzese.. Viszont krit sebzesnovelo es fejloves bonusz talentje van...
Egyedul amugy sem igazan celszeru dz6ban kolicalni, oda csapat kell. 32es ellenfelek szetszednek ha bekeritenek....
-
grHawk
aktív tag
válasz
Bennyboy #7903 üzenetére
Ez most ugye csak vicc?
Edit: nem, nem csak vicc.
"Workaround - Create a new character to finish the mission. You will lose your progress. This is just a workaround for you to continue playing. As stated the devs are investigating the issue and are looking to resolve it soon."
Kíváncsi vagyok a bugos intelekkel mi a helyzet.
-
pohár
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bennyboy #6625 üzenetére
Nem igazán értem a dolgot, nem tudok egyetlen játékról sem, ami engedte volna a kulcs nélküli előtöltést. Nincs is értelme.
Az meg hogy valaki dobozos verziót vesz, az az egyéni döntése. Valakik jobban szeretik a kézzel fogható dolgokat.
(#6627) powerade73
Argentin idő szerint 00:01-kor. Az nálunk kedd reggel 9 óra.
-
pohár
félisten
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Bennyboy #6490 üzenetére
Hát igen. Úgy néz ki aki ilyen mailt kapott annak nem jutott semmi. Nekem is most jött meg. Bár én a zárt béta után rendeltem elő a goldot. Úgy néz ki az is későn volt már. Mindegy. A karkötő biztosan nem kell. Én a sapkára utaztam volna. A poszter meg a póló nem kellett volna amúgy sem. Ezzel az egésszel egyébként tényleg csak annyi a probléma, hogy nagyon sokan, köztük én is az ajándékok miatt választottam őket. Ha viszont nem biztos, hogy mindenkinek jut akkor listát kellett volna vezetni. Amikor én rendeltem még a póló és a sapka is ki volt írva. Utána szép lassan változott a kiíás. Azt hittem azért mert fogynak a cuccok. Rosszul hittem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Google Chrome
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest