- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Pff elöbb 2 magyarral futottam össze DZ05-ben, valami MyloHUN meg a haverja X-el kezdődő. Ott izáltek hogy gyere 1v1 nemtudom chatet olvasták e irogattam nekik, rámtámadtak aztán ledaráltam őket a francba
Aztán utána meg folyton egymásra támadgattunk, mivel nemvolt medkitem utána 2en ledaráltak, aztán... aztán.. mike error.
-
SkyS1gn
félisten
Eleve többször szakadhatna a hó, lehetne köd stb, 80%-ban süt a nap... A survivalban látható havazást meg meg sem közelíti. Visszább vették a felhalmozódó havat is, az elején mikor demózták befedett mindent egy jó 10cm-en. Most meg nagyon minimálisan lesz havas minden és ennyi. Ez is sokat hozzátesz.
-
SkyS1gn
félisten
Max szerintem kissebb apró free dolgok lesznek innentől. Legtöbb játékban amikor vége a fizetős mókának letojják magasról a játékot és frissítéseket sem igen kap. Mitől lenne a DIvision különböző. No meg ha a fizetős DLC-kben most először bővítik a mapot azt is csak DZ-ben egy "kicsit", nemhinném hogy ezután még újabb részeket fogunk kapni.
Pedig jólenne ha Manhattent megcsinálnák, vagy a játék elején lévő részt kiterjesztenék még egy kicsit és át lehetne menni a Manhatten hídon pl... a propok és a szett meg is van egy része, kicsit kibővítik, kész. Majdnem olyan lenne mint az első gameplayben
-
SkyS1gn
félisten
Honna hozták vissza? Most nem azért de a megjelenéskor toltam 45órát azóta kb semmit, most 2 hete megint aktívan tolom de az új lövöldéken (incursion stb) meg kiegeken kívül nem sok minden mást látok... DZ-ben ugyan úgy tető kemp megy, a sok nyomorék azon élvezkedik hogy felmegy és nemlehet őket leszedni... csalók ugyanúgy vannak szép számmal.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
myckey #32006 üzenetére
Úú baazd azokat nemlehet majd legyilkolni
Tuti pólóban fognak rohangálni -20ban és a főhadiszálláson így fognak táncolni
2:24-től a Neves Boss -
SkyS1gn
félisten
A DZ bővítés az annyi lesz mint a Domination mód-nél lévő screenshoton? Tehát csak 3 kicsit darabka és kitudjamennyi szint meg földalatti alagút?
-
SkyS1gn
félisten
Térképről nem volt screenshot hogy merre hogyan bővül a DZ?
(#31894) akoska07
Szerintem meg nem, én az ilyen személyesen tanítanám jobb belátásra!
-
SkyS1gn
félisten
Ennyi? Ez mind? 3 uj Dz level, egy domination mode meg 1 incursion?... milenne ha rendes DLC tartalom lenne? pl beelraknák Manhattan legalább egy részét mint a trailerben anno?! A játék elején ott van egy darab azt megérte az első 10percre megalkotni?
Csak én érzem kicsit viccesnek ezeket a kiegeket? Survival is mi, időjárás más 1-2 dolgot állítottak és ennyi, de azt is megunod kb 5 meccs alatt mert szinte ugyan az.
-
SkyS1gn
félisten
Most toltam 7órát egyhuzamban, hát semmi értelme Incursiont tolni kb elég farmolni 1 küldetést sokkal gyorsabb is és ugyanugy esik minden...
-
SkyS1gn
félisten
Ezt mutattam anno? Lassan egy éves kép, Division óralap wear-re.
-
SkyS1gn
félisten
DZ-pénzt leggyorsabban mivel lehet szerezni?
-
SkyS1gn
félisten
Lehet menni Real Life Divisionozni akinél van hó
-
SkyS1gn
félisten
Első survival... egész jól ment... aztán lehenteltek DZ-ben az ellenszernél
-
SkyS1gn
félisten
Hát, asszem beszopódtam megint
-
SkyS1gn
félisten
1.5el kb 3órát. Holnap veselkedek neki jobban majd.
De ahogy néztem 1-2 grindfesten kivül meg csecsebecse geareken kivül u.o. a játék. A fundamentális játékmechanikai dolgokon nem javítottak/változtattak semmit.
(#31087) TheProb
Fogalmam sincs, de a Rocket League jobban lekötött eddig sajnos. Ott fejlődsz, egyre jobb akarsz lenni, megtanulni az aerialokat stb.
Holnaptól nekiugrok újra aztán meglátjuk begyere-e vagy nem.
-
SkyS1gn
félisten
Hát ő pont nem az alsó tagozatos stb stílusú, maximum első blikkre, évek óta követem, ő talán az egyedüli eredeti még yt-on.
Amúgy amit mond azt márciusban el is mondta, kb ezért 40órát játszottam vele én is többek között. 0 endgame cél...
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
DX12 nálam szinte ugyan úgy fut sőt 12 alatt microshutteringel néha.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Snip3r_HUN #30769 üzenetére
Tier2-ben vagyok most 160 körüli a gearscore
Mondtam hogy sokat nem toltam anno.
-
SkyS1gn
félisten
Jelenleg hol lehet leggyorsabban fejlődni? kint max szint megvan, dz alig valami 30-40 talán... de hogy erősebb legyek.
(#30766) Matej
Ezek az elérhetetlen camp helyek még midníg megvannak?!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
vegitossj7 #30762 üzenetére
Még mindíg ezek a b..i dataminerek?!
-
SkyS1gn
félisten
Gyerekek, megjelenéskor megvettem a gold editiont, bele voltam buzulva... játszottam 45 órát azóta kb bele sem szagoltam több mint fél éve... jöttek a kiegek, de valahogy hidegen hagyott... nincs semmi end-game tartalom vagy cél hogy vissza hívjon. Nem is igen követtem azóta a dolgokat. Bővült a bejárható terület vagy ilyesmi? Még a földalatti DLC-ben mentem 1-2 kört aztán ennyi. Bármi érdemi infó vagy változás? Ujra bele kéne vergődnöm, szintem se valami sok.
Hogy vártam anno de igen megbántam hogy igy megvettem, valahogy a single kitolása után nemvolt ami csalogasson, DZ meg egy csiterparadicsom lett, ez most változott? Adnak rendes loot-ot az npc-k?
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Mi értelme az Endgame-nek? Nektek mi a véleményetek? PVP halom kula a rendszer, 1.1 oké adott dolgokat, Flacon Lost egy wave enemy farm megint, minek a jobb gear minek a jobb cucc mi értelme farmolni az egészet ha semmi jelentősége? Hogy méggyorsabban farmolj?
Érdekel ki mit mond.
-
SkyS1gn
félisten
Vótmá?
(#9180) ada19 Sokat görgettem felfele mikor megnéztem volt-e
Azért tényleg repetitív, elég hamar.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
vegitossj7 #8509 üzenetére
Épp azért mondom hogy hamar fejlődsz... lehetett volna lassítani.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Sebestyen01 #8503 üzenetére
Lehetett volna ugy scalezni a fejlődést hogy lasabb az a 30 szint vagy van több és elosztva.
-
SkyS1gn
félisten
Na találtam egy megszólalásra spanyol, de amúgy német srácot akihez ts-re felmentem és angolul pofáztunk meg toltuk dz-t
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Sebestyen01 #8286 üzenetére
Bétában én is franciákkal toltam, de csak én tudok invelni ha tab-al megnézem kicsoda...
-
SkyS1gn
félisten
Istenem egyedül lehetetlen a dz...
Menekülök egyik csapat elől belefutok még 2-be (AI) erre a végén lövök ai-ra befut mögé egy buzi erre nem azt találom el? aztán azok nyirnak ki...
Nem lehet DZ matchmakingelni ugy mint missionokba? Vagy valakivel mehetnék? Mert csak 4fős brigád mehet én meg levagyok kakikálva most...
-
SkyS1gn
félisten
Tuti online...
GTA volt epic facepalm hogy nem onlite tárolja... vicc, azelött nem is tudom mi tárolta offline utoljára.
Jfrags után...
Luetin
és
Lvl véleménye.Mind egy véleményen vannak kb... idő után repetitív, sztori egy kihagyott lehetőség, kva szép és beleélhető környezet. Túl gyors fejlődés...
Kvajó gunplay.Mellékküldetések meg encouterek amugy lehetnének változatosabbak tényleg.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
basaharc502 #8196 üzenetére
Nekem csak első loginkor.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
FollowTheORI #8164 üzenetére
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Egy dolog igen izén van megcsinálva... a squadplay bármint a különböző szinteken lévő barátok nemtudnak értelmesen együtt játszani...
Mindeki elöbbre tart mint én, idegenekkel meg egyedül csinálom a missionokat mert ha bejön hozzám valaki akkor én szar se érek ők meg túl erősek hozzá.
Minap is EMS bejött én tunkoltam a 18as enemyket voltam vagy 10-11, meg se hatotta őket ő meg kispisztojjal 2lövéssel szedegette le őket...
-
SkyS1gn
félisten
Uristen már mindeki ilyen hyper űber magasszintű....
Város jobb felében még nem is jártam.
-
SkyS1gn
félisten
Ez a pokelabda képesség hatalmas
-
SkyS1gn
félisten
Másnak sincs meg a hazmat kabátja? minden más hazmat megvan de kabát nincs.
-
SkyS1gn
félisten
Tényleg a sok skint meg izét ami SP-ben van azt hogyan hozod elő?
-
SkyS1gn
félisten
Olyan fura amúgy magyarul a játék, nem is tudom mikor volt utoljára hogy ilyennel játszottam
Sokszor felröhögök a dolgok láttán.
-
SkyS1gn
félisten
Eddig adjaaa!
-
SkyS1gn
félisten
Holnap mindeki korán kel?
9:50re megyek előadásra, 6tól kicsit lesz időm tolni
-
SkyS1gn
félisten
Mission kezelés hogy lesz partyrendszeren belül? Mindenkinek más ideje lesz játszani, most ha valaki 5 missionnel elöbbre van de én vele szeretnék játszani akkor mi a helyzet? Aki elöbbre van annak ujra kell játszania a meglévő küldetéseit, vagy aki hátrébb van azt dobja előre de akkormeg kimarad egy csomó?!
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Sebestyen01 #5497 üzenetére
Nem jött össze
-
SkyS1gn
félisten
Van valakinek gameplaye a full gameből xbox playtestről?
-
SkyS1gn
félisten
fasza kabátot találtál
-
SkyS1gn
félisten
Itt mondja. Elvileg interjúban emlitették. Abban is egyetértek hogy a bossok lehetnének kicsit taktikusabbak vagy erősebbek vagy valami.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
velizare #5216 üzenetére
Ja igen arra gondoltam hogy xarul van triggerelve, nehéznek annyira nem nehezek meg legyen több persze...
De menekülsz Rogue-ként erre átfutsz egy házon és közétek rak egy csapat arany szintűt.. hát köszi szépen!A másik meg hogy hogy jutott eszükbe olyan háztetőket csinálni amit csak egy kib. létrán lehet megközelíteni? Arany Rogue kemperek akiket ugy lehet kiszedni ha egyszerre 5-6 ember mászik fel egyszerre, még jó hogy egymásba olvadhatnak a karakterek igy a 6 ember egyszerre tud felmenni.
-
SkyS1gn
félisten
Kb azonos véleményen vagyok... DZ azért még átgondolásra szorulna. Egyébként igen igéretes a game.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bittorrent topik
- Autós topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest