- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalkerx
csendes tag
válasz
ScomComputer #8397 üzenetére
Szia!
Nálam is SSD-n van a játék és szokott ilyet. Passz hogy miért csinálja, olyan mintha nem tudná elég gyorsan kiolvasni az adatokat. :/
-
Stalkerx
csendes tag
válasz
szallasi007 #6629 üzenetére
Azért próbálok optimista maradni, várni fogom hogy hívjanak és kedden nyitásra ott leszek. Bár őszintén megvallva nekem a ezek a póló, sapka bisz-b*szok annyira nem izgatnak, de örülök ha adnak. A letölthető pre-order felszerelések(police, hazmat, stb) már tetszenek azokról nem nagyon mondanék le.
Mondjuk már annak is örülnék ha tutira mondanák a foglalásomat... -
Stalkerx
csendes tag
Bementem az egyik 576-ba kicsit kérdezgetni.
Ha előrendeltem akkor lesz-e gold változatom? -Ha sikerült előrendelni akkor lesz, de az a tuti ha majd hétfőn ők(!) telefonálnak.
Előrendelői ajándék mi lesz, ha lesz egyáltalán? -Belsős email alapján az előrendelők választhatnak pólót vagy sapkát. (gondolom itt ezalatt megint a gold változatot előrendelőkre célzott)
Szóval így áll jelenleg a dolog. Tudom már nagyon unalmas téma, de én még csak most jutottam el a boltig.
-
Stalkerx
csendes tag
válasz
Nemoka1987 #6491 üzenetére
Én Feb.9.-én rendeltem meg, de engem sem hívtak. Nem is tudom mennyi cuccal készülhettek... Elég amatőr szervezésnek tűnik ez így, ahhoz képest hogy mekkora marketing van mögötte.
Mindegy a game remélem meglesz. -
Stalkerx
csendes tag
"Kedves Márton,
Amennyiben sikerült előrendelni akkor előreláthatólag jutni fog önnek belőle.
Üdv,
576"Ez ma reggel jött. Remélem így is lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topik
- Mobil flották
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Renault, Dacia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest