- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pzstm
titán
válasz
Egonyolc #11165 üzenetére
Sajnos Division tech sincsen megosztva....bár LvL30-as szinten sincsen nagy tolongás....
Amúgy tegnap voltunk egy szerveren, elneveztük a béka és szeretet szigetének
13-an mentünk egy utcában, futottunk, és semmi, senki nem lett Rogue.....sőt ha lőttünk egy boss-t és valaki lefeküdt, a másik felsegítette...annyira irritáló volt már, hogy inkább kiléptünk és szervert váltottunk
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
Egonyolc #10984 üzenetére
Kiírja ahol kiválasztod a nehézséget, hogy mit ad ha megcsinálod. Csak challenge módban ad PC-t.
Alapból ad 30 PC és ha napiként csinálod - adott napon először - akkor még 20 PC-t kapsz.
Egyébként több küldetés is van amit minden nap megcsinálhatsz challenge módban és megkapod a 30 PC-t minden végigjátszás után (plusz egy sárga gear item-et és normal creditet):
- Orosz konzulátus
- Lexington
- Warrengate erőmű
- Lincoln tunnelA többinél nincsen challenge mód, csak easy és hard. Azoknál csak credit és tárgy a jutalom.
szerk: ha már hard-on megy, akkor többet easy-t ne válassz szerintem...
szerk2: és ezeken a küldetéseken challenge módban a nevesített bossok is dobálnak 1-3 PC-t
-
Madoc
veterán
válasz
Egonyolc #9025 üzenetére
Igen ez a megöleted magad na ez nem volt könnyű tegnap. 15 percig futkostam az npc-k arcába, meg sebeztem őket de nem nyirt ki egy sem ☺️! Amikorra végre kinyirtak akkor ott termett egy jofej és felélesztett azonnal. Mérgemben szétbontottam mindent erre 5mp mulva halott voltam.
-
törölt tag
válasz
Egonyolc #7370 üzenetére
Azt már lehet tudni mennyi XP fog veszni DZ-ben magasabb szinten kari halálkor? Az lesz az izgalmas, mikor mindenki megy majd jó cuccokra és egymásnak esnek. Az biztos, hogy bétában a szint is veszett, mert engem pont akkor nyírt ki egy patkány, mikor léptem egyet felfelé.
-
westlake
félisten
válasz
Egonyolc #1717 üzenetére
Remélem nem. Egyértelműen arról szólna, hogy egy nagyobb csapat átvegye az uralmat egy adott DZ felett. Oriási hiba lenne ilyet engedélyezni.
Viszont ha a készítők erre nem gondoltak és nem tettek megfelelő (ellen)lépéseket, akkor valószínűleg így is meg lehet majd oldani, hogy több három tagú csapat összeálljon. Megbeszélnek egy találkozási pontot (értelemszerűen az egyik bejáratot) és ki-be lépkednek a DZ-be. Addig csinálják ezt, amig össze nem rakja őket a program. Én biztosan kitalálnék valamit ez ellen.#1719: De amit írtam, az elméletben megvalósítható. Tehát nem írhatjuk azt le jelenleg, hogy biztosan nem lesz ilyen.
-
vegitossj7
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Formula-1
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hővezető paszták
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuponkunyeráló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest