- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
bocs, rossz topik
-
sagem
addikt
Igen, leginkább talán a Destiny mutat vele hasonlóságot, de arról meg nem tudok nyilatkozni, mert nem játszottam, de 2015 szeptemberében ezt írta róla pl. a Magyar IGN:
"A tavalyi év talán legmegosztóbb játéka volt a Destiny. A Bungie játékáról mindenkinek megvolt a véleménye: végtelenül messze volt a tökéletestől, és mégis szinte mindenki legalább 20-30 órát játszott, milliók pedig mind a mai napig játszanak vele. Mert hiába a pocsék történetmesélés, a rengeteg grindelés és az MMO-hoz (vagy MMO-szerűséghez) képest hamar megunható táj, ha a harc és a fejlődés annyira jó volt, hogy rabul ejtett mindenkit.
A Destiny egy éves évfordulójára kiadott The Taken King azonban mindent felborított és elindította a Destinyt egy olyan úton, amire már rég rá kellett volna állnia – ha így jelent volna meg a játék tavaly, egy bántó szavunk nem lehetett volna. A fanyalgásnak tehát vége, a fejlesztő Bungie meghallgatta a rajongók építő jellegű kritikáit és a játékot szinte újratervezve csaknem mindent megváltoztatott abban."
Ebből is látszik, hogy nem kell még temetni a Divisiont sem, ha a year 1 végére nem változik a helyzet, akkor lehet, addig meg meglátjuk
-
sagem
addikt
Egyébként érdekesen alakul a játék fogadtatása, a legtöbb "elit" megmondóember igyekszik lehúzni, de a közönség nagyobb részének meg tetszik eddig
A Watch Dogs esetében meg fordítva volt, a kritikák igyekeztek felhúzni, a tömegek meg inkább utálták, az egy darab finoman szólva sem túl sikeres DLC után hagyták is feledésbe merülni
-
sagem
addikt
A legnagyobb fail az értékelésében az, hogy a Division már most elérte a lehetősége határait. Ez netto baromság
Mit fog mondani akkor, ha az új területekkel új fajta ellenségek is érkeznek majd pl?
Egyébként egy promóció miatt lvl20-ra húztam a wowban egy karaktert, majdnem beledöglöttem az unalomba..ez ilyen. Igen, tudom, ott elvileg van rendes endgame és majd csak később jön az igazi móka..de amit láttam belőle az nem nyűgözött le, a dungeon raidek meg egyenesen nevetségesek voltak, szaladun 5-en előre és csapkodjuk a billentyűt. Ja, az ellenfelek változatosak voltak, csak éppen kit érdekeltek, mindegyikhez odaálltunk és csapkodtuk ugyanúgy, a kis aprólék ellenségek meg baromira mindegy számba mentek, hogy milyen változatosak, mert ugyanúgy három csapásba kerültek, a bossokból meg semmit nem láttam a zűrzavarbanA divnek sok hibája van, ez tény. És nagyon kell hozzá az is, hogy a már bejelentett 5 kiegészítő év végéig, jó legyen. De sokan olyan dolgokat rónak fel neki amik a hasonló műfajú játékokban is így van, csak itt a valós környezet teljesen megzavarja az embereket..miért nem lehet szétlőni a tereptárgy autót..azért, amiért más játékokban a sziklát/más tereptárgyat nem tudod lebontani, azért..
-
sagem
addikt
válasz
Dexar007 #9094 üzenetére
kicsit farmolgasd a mellékküldiket, úgyis kellenek, ha mindent fel akarsz oldani a bázison
Ne a régi főküldiket csináld újra, hanem barangolj, fedezd fel a területeket és azoknak a méllküldetéseit csináld.
Vagy: keress társakat a missziókhoz, de neked nem lesz túl élvezetes, mert nem nagyon tudsz majd hozzátenni a csapathoz, szerintem érdemes kicsit szintezned..úgyis az a baja sokaknak, hogy hamar véget ér, ha most előre lenyomsz mindent, úgy, hogy nem is igazán leszel részese, az nem túl izgalmas..
-
sagem
addikt
válasz
djculture #8547 üzenetére
Hibák mindenhol vannak, emlékszem, én a Mad Maxben két hónapot vártam arra, hogy kijavítsák a map hibát..addig nem volt semmi map, se kicsi, se nagy, se semmilyen, nem lehetett missziókat bejelölni, látni, hogy hova kellene menni, meg úgy egyáltalán semmit, maximum nézhetted egy nyomtatott képen, és próbálhattad nagyjából kitalálni a tájkép alapján, hogy éppen merre jársz, élvezetes volt ám
Akkor én sem voltam boldog..de itt szerintem nem is kell majd hónapokat várni a peccsre, mint ott..ps: egy HS promóció miatt most játszottam a WoW-al, bugba ugyan nem futottam, de az egymást akadályozó játékosok kb. élvezhetetlenné tették + ha a Divet gyalogló szimulátornak hívjuk, akkor a WoW az valami túraszimulátor az elején
-
sagem
addikt
válasz
daveoff #8530 üzenetére
Nekem is tetszik, csak tényleg több single/co-op tartalom kell a DZ-n kívülre és akkor mindenki boldog lesz
Bár egyelőre még nem vagyok 30-as, illetve mivel más játékokban is gyűjtögetek, itt is élvezem felszedni pl. a hangfelvételeket, némelyik rohadt szórakoztató (pl. a "szuszogós"
), némely meg igazi kis személyes drámákba enged bepillantást, jók lettek, és tetszik hogy nem csak egy jel a térképen, hanem tényleg meg lehet hallgatni őket, hozzáadnak az egész játék hangulatához.
-
sagem
addikt
válasz
SkyS1gn #8513 üzenetére
Egyértelműen el lett tolva a fejlődési ütem, így szinte nem is kell grindelni a minimális misszió szintekhez, elég csak egyik misszióról a másikra rohanni, közben lelőni aki szembejön. Szóval az már biztos, hogy kell szintnövelés, csak azt sem lehet a végtelenségig húzni..de talán észrevették a hibát, és a kiegek kevésbé dobálják majd az XP-t.
daveoff: sokan vannak ezzel így, én is
a DZ nem köt le. Nagyon jó játék lenne (lehet), de nagyon rá kellene feküdniük a missziókra, reménykedek, hogy az első két DLC még legalább 60 órát pakol a játékba..
(mert akkor a maradék három sem lesz rossz)
-
sagem
addikt
válasz
#14955008 #8505 üzenetére
Ez így mondjuk nem taktika, hanem a rendszer kijátszása, hosszútávon az ilyen csináld magad megoldások tönkre vágják a szórakozást és egyre többen fogják kérni, hogy tegyenek az ilyen "egyedi" megoldások ellen (csak éppen nem tudnak mert az egész rendszer hülyén lett felépítve - szerintem)
-
sagem
addikt
válasz
Anonymus23 #8485 üzenetére
Az első két update ingyenes lesz (áprilisban ill májusban jön), szóval ráérős, aztán el tudod dönteni, hogy megveszed e a maradék 3 fizetős DLC-t. Én kivárok, 3 hónap múlva már tisztán látszódik majd a játék további sorsa
-
sagem
addikt
válasz
vegitossj7 #8265 üzenetére
hát..vasszigor..ha lebukik. Csak nem bukik le, és olyan rettenet fapados a rendszerük, hogy a kliensből még reportolni sem lehet egy csalót, csak weblapon keresztül, supp ticketet nyitogatva
-
sagem
addikt
-
sagem
addikt
válasz
FollowTheORI #8252 üzenetére
Mondjuk a csalók eléggé marginális probléma, mert itt csak a DZ-ben érintkezel velük. Ha elszaporodik a csalás, és az UBi nem tesz ellene semmit, akkor a DZ kiürül, a csalók meg egymást fogják lövöldözni, egy rezervátumban kiskirálykodnak majd, míg a többiek kinn játszanak
Egy FPS esetében viszont állandóan ott vannak és szétbarmolják a játékodat.. Itt, ha lesz szépen mindig új co-op küldetés, akkor nagy baj nincs, szerintem ezen áll vagy bukik az egész élettartam. Ha nem lesz, akkor persze bukó van, de az DZ-el is bukó lenne, a DZ még csaló mentesen sem köt le nagy tömegeket, nekem is rengeteg olyan ismerősöm van (magamat is beleértve), akiket teljesen hidegen hagy a DZ, néha baromkodásra jó, de ennyi
Btw: sztori..van egy olyan sejtésem, hogy a legtöbb ember nem hallgatja végig a telefonhívásokat, nem olvassa el a doksikat (generation skip)..pedig elég nagy pluszt adnak a hangulathoz/körítéshez
-
sagem
addikt
válasz
FollowTheORI #8164 üzenetére
Én is az "inkább nem veszem meg" tábort erősítettem, de most, a megjelenés után úgy látom, hogy ha az Ubi megfelelő minőségű folyamatos updatet ad a játéknak egy éven át, akkor teljesen korrekt produktumot tettek le az asztalra (és elvileg lesz season 2 is, mielőtt új rész jön, ha jól rémlenek az infó morzsák). Szerintem bolondok lennének elszúrni, végre sikerült nekik egy olyan új címmel kirukkolniuk, ami masszív sikert hozott, és nincs vele hatalmas gond, nem úgy, mint az eddigi próbálkozásaikkal. Vannak gondok, bajok, de sajnos ez manapság már mindegyik játékra igaz, nagy gáz nincs, ez a fontos.
Szóval összességében szerintem megéri a pénzét, nem kell szétajnározni, de jó játék lett, és hatalmas potenciál van benne, ha az SP tartalma nem lesz lufi, akkor bátran ajánlott vétel, mert egyedül a fő missziók száma lett egy kicsit elszabva (a DZ sokakat hidegen hagy, de szerintem ment közben észreveszik a készítők is, hogy ezt coop játékként kedvelik sokan)
-
sagem
addikt
Halott ügy rátenni, nekem Orosz R6-om van, és ezt is nehéz utólag angolosítani, van vele meló, pedig az nem is frissül olyan gyakran. A Divisionnal nem tudnál lépést tartani, állandóan frissítgetni kellene, ha éppen felteszik a legújabb nyelvi fájlokat egyáltalán
(s a Magyart nem nagyon fogja senki felpakolni, max az Angolt)
-
sagem
addikt
online: Gamesplanet
offline: Platinumshop (és elvileg még mindig adnak hozzá polót is!) -
sagem
addikt
válasz
djculture #7746 üzenetére
Ez így van, de ez régi hír
Legalább lehet tudni, hogy mire számíthat az ember
Bár, mivel az első áprilisban jön ki, nem hiszem, hogy arra is vonatkozik, mert az gond lenne (mert addigra elfogy a PC-s tartalom is, két hónap túl sok idő lenne), a napokban meg nyilván nem fog kijönni x-re, mert az meg túl gyors tempó lenne
-
sagem
addikt
válasz
demmer123 #7317 üzenetére
perpill még nincs több bejárható terület vagy ilyesmi, a goldosok is ugyanazt kapják, minta sima verziósok, a skineket leszámítva, csak nekik a jövőben nem kell külön megvenni az SP-t
szóval: ha bizonytalan vagy, akkor a sima is elég lehet, ha úgyis megvennéd az SP-t is, akkor gold.
-
sagem
addikt
Érdekesség: a Platinumshop még (elvileg!) ad pólót vagy steelbookot a dobozos példány mellé. Ez utóbbit még nem láttam máshol ajándékként (a sima verzió mellé, a Sleeping A verzió mellé jár), illetve a póló sem olyan, mint a többi.
-
sagem
addikt
Season pass ár külön, nem Ubishopban (Gamesplanet): 24 font
Így igazából nincs nagy különbség a sima és a gold verzió között (árban), persze a goldhoz jártak az ajándékok -
sagem
addikt
Hja, csak most már ott tart a technika, hogy napokra, sőt akár csak órákra is lehet + teljesítményt bérelni, tehát ha nagyon akarnák, akkor minimális költséggel vennék az akadályt..de úgy vannak vele, hogy még minimális költséget sem vállalnak át, csak azért, hogy neked jó legyen
Mondjuk ez legyen a legnagyobb gond
-
sagem
addikt
válasz
szallasi007 #7030 üzenetére
Szerintem tudja, az egész Twitch behalt úgy 15-20 percig
-
sagem
addikt
válasz
D.Orion #6688 üzenetére
Ez a CDGalaxis, 576-nál szerintem a seteket adják, legalábbis nem láttam olyan kiirást náluk, hogy abból is kifogytak volna
Igaz, ha most megnézed a termékadatlapot, akkor ott már semmilyen ajándék nincs feltüntetve, setek se. De a korábbi megrendelőknek csak odaadják.
-
sagem
addikt
válasz
Sebestyen01 #6681 üzenetére
El, a CD Galaxis oldalán pl. már jó ideje jelezve van, hogy nincs hozzá ajándék set sem, csak azoknak járt, akik korán megrendelték. "A játék ezen változatához sajnos semmilyen más ajándékot nem tudunk adni már (poszteren kívül). Hazmat Gear Set-et sem tartalmaz.".
Boltja, készlete válogatja.
-
sagem
addikt
"Ehhez képest itt páran tényleg kicsit túltolják" de basszus, miért lett túltolva? Mert a marketing is túl lett tolva. Az éremnek két oldala van. Kb. csak azért lett itt 6ezer hsz a megjelenés előtt, mert a marketinggépezet tú lett tolva. Természetes, hogy pro és kontra vannak túltolt vélemények, mert ezzel bombáznak mindenkit már mióta. Ezért lesz jó, ha megjelenik, végre csend lesz
Ennyi.
-
sagem
addikt
Pl. a blockbusternek szánt mozifilmek gyártása sem két fillér (csak mert mindig ezzel jönnek a játékkészítők), de ott sincs az, hogy hé, vedd már meg előre a jegyed az új Pán Péterre, benne lesz a Hugh Jackman, nagyon tuti lesz tényleg, úttörő becsületszavunkra! Nincs ilyen. Beleteszik a pénzt, költenek bőséggel a marketingre is (csak éppen nem abból a pénzből amit már úgyis beszedtek), kijön a film, írnak róla az újságok, rajongói oldalak, aztán vagy megnézik a nézők vagy nem. A példa esetében: a film rossz lett, a mozikban megbukott. Ha előfinanszírozták volna, akkor persze a pénzüknél lettek volna azzal a rémes filmmel is, így meg legalább rájöttek, hogy ezt nem így kellene.
-
sagem
addikt
Én sok mindenben egyetértek veled, de itt nem az UBI a hibás, hanem mi, akik előrendelünk minden játékot, mert azt mondták, hogy jó lesz
Régen ez úgy ment, hogy megjelent a játék, megjöttek a tesztek, majd jöttek a vásárlók. Vagy nem jöttek, mert kiröhögték a játékot. Most meg..előrendelésben rekordot döntenek eladásban..Érted, pénznél vannak, úgy hogy szép képeket/videókat, meg -max- egy demot tettek még csak le az asztalra. Lehetne jobban csinálni, de minek? Majd a második részben. Régen max 1-2-3 újságot tudtak megkenni, hogy jó tesztet írjanak róla, de ez nem sok mindenre volt elég, szépen bele is állt a földbe egy-két kiadó, meg nagy dérrel-durral beharangozott AAA cím. Most, gyakorlatilag az EA/UBI féle bukták nem is igazi bukták, mert nem veszteségesek.. És akkor még ott van a Kickstarter/Steam Early Access, ami még rosszabb, mert sok el sem készül vagy csak egy nagyon-nagyon kiherélt verzió lesz belőle, de tőled elvárják, hogy megfinanszírozd a nem számon kérhető ígéretüket. Előre.
Kiadóként biztos mi is ezt csinálnánk sokan
Aztán majd ha kipukkad az előrendelési lufi, akkor talán visszatér minden a régi kerékvágásba. Kijön a játék és sz@r? Így jártatok, lehet keményen akciózni, mert kutya nem fogja megvenni.
-
sagem
addikt
Ez tökéletesen így van. Szerintem összességében rendben lesz a játék. Az a baj, hogy az UBI eszement hypeot generál a játék köré. Ez volt a WD esetében is, olyan felfokozott várakozás előzte meg a promóciós hadjáratnak köszönhetően, hogy még ha szipi-szuper játék lett volna, akkor sem tudta volna beváltani a hozzá fűzött reményeket, s úgy, hogy még "hiányosságai" is voltak, nem a tisztes iparosmunkák közé sorolt be, az emberek két hónap alatt elfelejtették, aztán 1500 Ftért dobálták már a kódokat hozzá.
Más kérdés, hogy az UBInak így is megérte, mert bőven visszajött amit fejlesztésre/hypera költöttek, anyagilag sikeres lett a cím.
Viszont itt volt béta, ami szerintem jó dolog, aki akarta kipróbálhatta, nem teljesen zsákbamacska.
-
sagem
addikt
válasz
Sebestyen01 #5899 üzenetére
Ez két külön dolog..Mondom, a pénzért vett token nem egyenlő az Uplayes pontokkal, utóbbit CSAK azokra tudod elkölteni, amit a kliensben látsz. Igen, mindkettőn skineket vehetsz majd, ebben igazad van, csak abban nincs, hogy ha neked xy skin kell, mert gyűjtő vagy/szerelmes vagy bele/ mittomén, akkor muszáj leszel pénzért megvenni, ennyi, ezért van köze a játékhoz
Ha nem hiszed, nézz Siegés gameplayt, ahol mutatják az ingame shopot, ez így működik, a régi játékokban még nem volt külön ingame shop, most már van.
-
-
sagem
addikt
válasz
westlake #5893 üzenetére
Ubi kreditet egyébként lehet valódi pénzből venni, sőt, csak abból lehet, hiszen ez a lényege, máshogy nem is lehet ilyeneket szerezni
Az R6 Siege is ezt a formulát alkalmazza, vannak skinek, olyanok, amiket gyűjtéssel bárki elérhet, s olyanok, amik csak ubis kredittel lehet megvenni. Ha ilyen skint szeretnél, akkor feljön egy szép oldal, ahol részletezve van, hogy kredit = x euróval
Illetve természetesen a gyűjtögetős részt is kiválhatod a fizetős tokenekkel.
Küldetésekből -szinte- biztos, hogy nem lehet majd ilyen krediteket szerezni. Más Ubis játékban sem lehet. Esetleg spéci skin eshet, de pl. a Siege sem osztogat semmit, ami fizetős, sajnos
Viszont a Siege esetében is csak skineket lehet rajta venni, fegyvereket nem. Itt azt hiszem az okozta az aggályokat, hogy valaki belinkelt egy olyan képet, amin egy feltehetőleg fizetős skin van, ami plusz képességet is vagy mit ad? Nem tudom, csak felületesen olvastam, de egyébként szerintem sem lesz fegyvervétel, az minden ellenvélemény ellenére megölné a PC-s részt, de ezzel ők is tisztában vannak
-
sagem
addikt
válasz
Sebestyen01 #5865 üzenetére
Ezek után remélem teljesül a vágyad, és vehetsz fegyvereket
-
sagem
addikt
Szerintem maradnak a skinek eladásánál, annyira még az Ubi sem hülye, hogy fegyvereket kezdjenek el árulni, pláne hogy nincs is rá szükség, a többi játékban is simán veszik az emberek az egyszerű skineket is
-
sagem
addikt
Én nemtom mit néztek, de most megnéztem az Amazonos linket, Magyarországi szállítási címre kérve (8-14 napos szállítás) 7600 Ft szállítással együtt
Aki meg 2-4 napos expressz szállítást kér a tengerentúlról az ne csodálkozzon hogy drága, meg vámáfa. Egyébként az Amazontól rendelve közvetlenül (nem az Amazonon áruló külsős partnertől), elvileg már a megrendelésnél felszámolja a vám költségeket, ha vannak, legalábbis én így tudom
-
sagem
addikt
válasz
Bazsi1987 #5385 üzenetére
És mégis, így két béta után és sok ezer hozzászólás után mit szeretnél még a játékról beszélni, ami nem lett kibeszélve?
Ha van valami új kép/videó/infó az is bekerül. És ezen kívül legyen akkor egy hónapig csend?
Vagy csak azt szabad beírni, hogy minden szipi-szuper, és már csak x nap, és minden nap leveszünk 1-et az x-ből?
Minden játék topikjában ez megy, szerintem nincs ebben semmi különös. Megjelenés után is lesz kismillió technikai jellegű kérdés, merthogy ez egy PC-s fórum, meg persze lesznek pro és kontra vélemények
-
sagem
addikt
Igen, de a GTA sztori része a mellékküldetésekkel együtt is igen jó tartalmat szolgáltat, nem beszélve arról, hogy bár sandbox game, csak úgy ellehetsz a világban, több féle mini játékkal, nézelődéssel vagy a jó öreg üldözésekkel, esetleg filmszerkesztéssel stb stb
A Division világának is megvan ez egyedi hangulata, amibe szívesen belemerülnének egyesek, "csak úgy is", de nem nagyon volt arra utalás, hogy lesznek olyan beépített apróságok, amivel a rajongó elütheti az idejét. És akkor még ott van a GTA online része, amit szintén (a mai napig) fejlesztenek, s bár én nem játszom, sokan szeretik, s tény, hogy a Rockstar nem hagyta magára a játékot, az is többféle elfoglaltságot biztosít.
Ettől függ majd a Division élettettalma is szerintem, nekem egyelőre a "nyílt világa" ellenére is rettentő behatároltnak tűnik, így kritikus, hogy mennyi időt tesznek majd ki a küldik, mert mit fogsz csinálni, ha elfogynak? Sok helyen olvasom, hogy nem mindenkit érdekel a DZ, inkább csak a barátaikkal szeretnének co-op játszani, nekik nem biztos, hogy elég lesz a tartalom. De meglátjuk, már én is nagyon kíváncsian várom az első 1-2 hónapját a játéknak
-
sagem
addikt
Na igen..igazából az a baj, hogy az Ubi itt is sorozatban gondolkozik, szóval majd lesz Division 2, Division 3 stb. Ezért aztán nem akarnak mindent belepakolni, kb. alapjáték + egy SP + némi apró cseprő plusz dolgok még, és jön az új rész, több tartalommal, újdonságokkal, tessék azt megvenni, + hozzá az új SP-t. Nagyjából ezt csinálják mindegyik játékuknál
Én sem szívlelem őket, de basszus, tegyük a szívünkre a kezünket: ha hozzánk folyna be az a sok sok dollármillió, nem ezt csinálnák? Dehogynem..
A Divisiont is nyakra főre előrendelte a fél világ (bocs a rajongóitól), szóval már a pénzüknél vannak úgy, hogy kiadtak egy pár órás bétát, meg gyártottak szép reklámfilmeket, tehát joggal gondolják, hogy azt adják az embereknek amit elvárnak. Majd ha egyszer megszűnik ez a preorder láz, akkor helyrezökken a játékgyártás.
-
sagem
addikt
válasz
#14955008 #5347 üzenetére
"Vagy megrekednek LoL, PoE, Hearthstone gagyi szinten."
Ööö, összetenné a két kezét az Ubi ha egy ilyen "gagyi szint" játékuk lenne, ugyanis amiket felsoroltál azok AAA címeknél is több pénzt hoznak, kevesebb meloval, és ráadásul folyamatosan..
(ráadásul nem is gagyik, max neked nem tetszik a Moba műfaj vagy a HS casual stílusa+ pl. a LoL úgy hoz egy kazalnyi pénzt, hogy nem tudsz benne pénzért előnyt venni.)
-
sagem
addikt
Biztos, hogy nem fognak változtatni rajta, mert hogyan változtatnának? A program nem tudja megkülönböztetni, hogy Te direkt vagy véletlenül lösz valakire, elvileg bármikor úgy gondolhatod, hogy kihasználva a zűrzavart elkezdesz ártatlanokat is lőni ugye
szerk: a kereszttüzet sem tudják figyelni, annyi helyről lőnek sokszor egyszerre, kinek mi a kereszttűz
Szerintem nem annyira gáz..probléma abból lehet (és lesz is szerintem), ha valaki direkt elkezd majd az emberek elé ugrálni. Vannak ilyen
gyökerek, trollok. -
sagem
addikt
A mostani nyílt béta ugyanaz lesz (tartalomban), mint a zárt volt?
-
sagem
addikt
És ami ennél is nagyobb baj, hogy az egész online rendszerük fapados..én pl. nem hittem el, hogy csalót reportolni nem lehet egy online FPS esetében, csak rettenet bonyolult módon, support ticket nyitásával..úristen
Szerintem a Division nagyobb figyelmet kap, meg fogják utólag oldani a csalásokat, de kérdés, hogy milyen sebességgel érkeznek majd a javítások, illetve hogy milyen szankciókat osztogatnak majd a használatukért.
-
sagem
addikt
válasz
basaharc502 #2431 üzenetére
Valszeg azért nem tudsz kimenni ott ahol bejöttél, mert van nálad valamilyen DZ-s tárgy. Azokat csak helikopterrel tudod kimenekíteni. Ha nincs nálad tárgy akkor kimehetsz ott, ahol bejöttél.
-
sagem
addikt
válasz
Kicsimix #2358 üzenetére
"hogy a DZ nem békére teremtődött hanem kemény ész és taktikai játék mindenkinek"
Ööö..hát nekem pont az nem tetszik benne, hogy semmi ész vagy taktika nem kell hozzá csak egy csapat (megfelelő szintű emberekkel)..
Ezért írták már többen is, hogy egy-két ember nem igazán lesz ott sikeres a végleges verzióban, de a fentiek csak az én véleményemA béta az teljesen más kávéház.
-
sagem
addikt
GTA Onlinet én sem nyomok, viszont a single része az olyan, hogy abban a világban (mintha egy kis MMO-ban lennél) el lehet merülni, csak úgy, barangolással is, pedig csak egy akciójátékról van szó ugye
Ezt a szabadságérzetet hiányolom itt is, illetve a nyílt világot, ez nekem nagyon csőszerű, nem annyira rpg/mmo hanem inkább co-op shooter
KnockOut87: Hát, ízlések és pofonok, nekem meg ezzel kapcsolatban van ilyen érzésem, ezért nem értem a DZ-t sem ebben mi az élvezet
Megosztja az embereket ez a játék az biztos, kíváncsi leszek 1 év múlva hol tart majd, mármint hogy virágzik e vagy elkezd szürkülni, meglátjuk
-
sagem
addikt
Nekem a grafikájával nincs különösebb bajom, vannak benne hangulatos részek, összességében butább mint ígérték persze, de nincs nagy gáz vele, jó ez. A játékmenet viszont nekem csalódás, így én valszeg nem is fogom megvenni
A harcot én már most meguntam konkrétan, a játék pedig rettenetesen "csőszerű", s ez nem csak azért van, mert még zárva van a térkép többi része. A teljesben nyilván lesz több misszió/esemény, de akkor is megmarad ez az A pontból B pontba rohanj megoldás, csak úgy barangolni nem nagyon lehet/nem nagyon érdemes. Idegesít (engem) hogy az épületek 90%-a dísz, a tereptárgyak 50%-a meg csak azért van ott, hogy ne tudj valamerre menni, mászni.
A DarkZone meg végképp nem az én műfajom, valahogy nekem nem jött át ez a 10en körbeálljuk a helipontot és várjuk, hogy ki lő először játékmód..
-
sagem
addikt
válasz
killer095 #2056 üzenetére
szerintem ez csak ideig mókás, aztán eléggé játékromboló lesz..legalábbis nekem ez a része nem tetszik. Az ok, hogy már eleve ellenségesen állnak hozzád, van ilyen, de ez a csapatba belépek/kilépek lelövök mindenkit egy baromság, és hiába próbálják páran megideologizálni, hogy az életben is lehet ilyen..ez egy játék
(pláne, hogy a történet szerint mindenki agent..eléggé hihetetlen, hogy minden harmadik ügynök hátba lövi a társait)
-
sagem
addikt
rövid ideig próbálgattam 2560x1080 a felbontásom, ami pozitív, hogy támogatja a játék az ilyen felbontásokat is, ami negatív, hogy megzabálja a gépemet, szóval lehet, hogy inkább FHD-n próbálom majd
-
sagem
addikt
válasz
szallasi007 #1924 üzenetére
Talán a nagy felbontású textúrák adnak majd valódi, szemmel látható különbséget (ha lesznek) a PC javára, de ahhoz már igazán combos gép fog kelleni az is biztos..
-
sagem
addikt
válasz
Kicsimix #1906 üzenetére
"Ha gyalogolsz a játékban az kb olyan mintha igazából is gyalogolnál... "
Nekem ez nem nagyon tetszik, a közvetítések alatt is megjegyezték már sokan, hogy mi ez, futó szimulátor?
Értem, hogy így lassabb bejárni a terepet-> tovább tart, de a terep jó részén semmi nincs, csak kutyagolunk mint a hülyékKérdés, hogy a teljes verzióban mennyire lesz feltöltve a térkép tartalommal, hogy ne ez legyen, mint most.
-
sagem
addikt
-
sagem
addikt
válasz
djculture #1245 üzenetére
A Yuplay nem cd kulcs bolt..VPN nélkül engedi a vásárlást, illetve az Uplayen sem kell semmi trükközés az aktiváláshoz. Mondom, ezek nem lopott kulcsok, nem értem azt sem hogy ide az új szabályzat, semmilyen szabályt nem szegsz meg.
Abban igazad van, hogy nagy rá az esély, hogy nem multi nyelves, hanem Orosz only verziót árulnak, ez majd akkor fog kiderülni, miután megjelent a játék, de ez a valószínű.
-
sagem
addikt
Most még nem, az alap vagy a gold választható , de valószínűleg azért nem árulják még, mert még nincs külön SP tudtommal, mármint beárazva
Később szerintem lesz. Az alap egyébként 6400 Ft-ra jön ki kb. De! Még egyszer mondom, ez lehet, hogy csak Orosz nyelvet tartalmaz, mindenkinek csak a saját felelősségére ajánlom!
Ami biztos, hogy itt nem lopott kulcsokat árulnak, ettől nem kell tartani, de a nyelvvel lehet gond.
-
sagem
addikt
olvasatok pls.. YUPLAY,,nem uplay. A Yuplay egy teljesen legális orosz bolt (nem cd kulcs bolt), nyilván orosz árakkal dolgoznak, ez a lényege. Azonban az UPLAY nem régiókorlátos, így az innen vett orosz kulcsok is aktiválhatóak, egyedül a nyelv lehet rázós. Ennél elvileg angol, de persze a fene sem tudja..
Én a Sieget vettem hasonló árban innen, a kulcsot simán regeltem, játszom vele. Viszont az tényleg Orosz, így is szerepelt az adatainál (de meg lehet csinálni angolra).
-
sagem
addikt
yuplayen egyébként 12 ezer ft-ra jön ki a gold, s elvileg angol nyelvet írnak az adatlapján..Uplayen elvileg nincs régiókorlát, egyedül a nyelvekkel szokott gond lenni (mondjuk ebben a verzióban max angol lesz, magyar szerintem nem)
-
sagem
addikt
Ezt a végleges szebb lesz mint a Béta dolgot én sem igazán értem, soha az életben nem fordult még elő ilyen (tudtommal), ráadásul annyira hülye egyik cég sem lehet, hogy a kvázi "demónak" beillő produktumot butítsa, hiszen sokan ez alapján döntik el, hogy megveszik e avagy sem. Kíváncsian várom a holnapi jó minőségű videókat, aztán már okosabbak leszünk, még az is lehet, hogy kellemes csalódás lesz
Engem spec nem is annyira a grafika izgat, szerintem az vállalható szinten lesz, viszont eddig a játékmenetről is eléggé vegyes dolgokat olvastam, a területen is nyirbáltak, ez az ami engem jobban érdekel.
-
sagem
addikt
szvsz megérdemli az Ubi a fikázást, ha először játszanák ezt el még ok lenne, de most már sorozatosan ez van minden AAA címüknél, s ez kicsit bicskanyitogató. Fikázás ide vagy oda, ebből a játékból is borítékolhatóan sok millió példány kel majd el, szóval én azért baromira nem sajnálom őket
A WD is bőven visszahozta az árát, pedig ugye..
Egyébként is "tehetség" kell ahhoz, hogy többet szidják őket mostanában, mint az EA-t, pedig őket nehéz letaszítani a fika trónról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- PlayStation 5
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Drón topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest