- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Anfänger #49873 üzenetére
A videója első felében persze,hogy fektette őket,nálam jobbak,de egyébként amatőrök voltak,játszva nyomta le őket.Utána már más volt a helyzet,de mégis szépen hozta.
Van Players-nek egy olyan videója (Tommy-nak/Sniper-nek rengeteg) amiben tényleg profik ellen megy.
Azokat a videókat jó nézni.. :-) pedig nem vagyok egy nagy youtube-os.
Nézzetek majd rá párra.Nagyon kemény amit tudnak.
Van pár arab barátom ők is nagyon kemények,az egyiket egy-két hónapja ismertem meg egy embervadászat során.7-en lőttük közvetlen közelről és nem halt meg.Nem azért,mert csalt (ps4-en nincs ilyen,még cronusmax-szal sem -ami egyébként több kár mint haszon..-),hanem azért mert úgy mozgott,mint Tommy/Sniper.Persze nagy hajsza után leszedtük,de amit túlélt az nagyon szép volt.Írtam is neki.. :-)Szerk.:
Fathi: Minden tisztelem a tiétek (is)!!!
Nem hogy hibátlanra,de még sikeresen végig játszani is nehéz azt a küldetést!! -
PETEE78
senior tag
válasz
Anfänger #33087 üzenetére
Jaja én is így használtam mostanában, besegítettem a páncélrombolásban, de takarításhoz is nagyon jó. PVP-re azért heal láda+ sekker kombó hasznosabb. Olyan lelkiismeret furdalásom volt, hogy nem helal-tem a csapattagokat...
Vagy 2 DPS 2 Taktikus kombó-val már megint más a helyzet. Az egyik marad mondjuk seeker+sticky kombón, a másik meg hozhatja a dobozkáját.
-
válasz
Anfänger #32900 üzenetére
Hát a legszebb, hogy a last standben én is találkoztam ilyenekkel és nem tűnt úgy, hogy nagyon kevés lenne az életerejük. Kicsit elektronikásabb (244k skill power) reclaimerrel mentem be, az újraélesztős first aid nálam alig 1 szegmenst hozott (ami azért vicces mert olyan 187k HP-m volt és kint 101k volt a self heal a képességen) és viszonylag gyorsan haltam, de azok akiket lőttem nem haltak látszólag gyorsabban mint én, de szinte 0 életről teljes overheal-be tolták magukat
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anfänger #27612 üzenetére
Mob a közelben sem volt. Kimentésnél jött a gyerek elkezdtük lőni, nem sebződött, majd én azonnal feküdtem, hogy mitől nem tudom, aztán rájöttem, hogy ultizott és futtában sniperrel lelőtt (szerintem aimbot), majd amikor visszaértem, akkor megint ulti, de a többiek mondták, hogy közben megint nyomott egy ultit.
Majd DZ 1 lent bal oldalt ment a lövölde, kispisztollyal akkorákat sebzett, hogy öröm volt nézni, közvetlen közelről sorozta pisztollyal, vagy 2x sikerült megfektetni, amikor hátulról is tudtuk lőni. Egy biztos, hogy aimbot volt neki, mert csak így lehetett a 12%-os ulti visszatöltéssel ennyiszer ultija. Sniper/shoti/kispisztoly, tipikus sentry kombó...
Aztán jöttek ránk vagy 4-5-en, ott is ultiztak, de csapaton kívül nem hat tudtommal az ulti. De ott is elnyomott a gyerek vagy 2 ultit...
Meguntuk, szervert váltottunk. DZ 1 kimentésnél kidobtuk a cuccost, amikor jött 3 gyerek (1 csapat, korábban rugók voltak, 1-es szintű , akkor jártak le róluk az utolsó másodpercek). Kicsit később odajöttek és 2v3-ban elkezdtük lőni, Yozsee volt a taktikussal, neki is lett már virgonc, elég jól adta az overheal mindkettőnknek
Meghalt mindhárom, ottmaradtunk, visszajöttek, egy elég jó kis állóháború alakult ki, majd futottunk egy jobb helyre, aztán kettőt még lelőttünk közülük, majd ahogy manhunt lettünk azonnal DELTA
Visszatöltés után meg 3. fokozatban voltunk, úgy hogy láttuk egymás pöttyét a kis térképen, de csak mire lejárt rólunk a számláló, akkor kerültünk ugyanarra a szerverre. -
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anfänger #22189 üzenetére
Ezt mérni nincs értelme, attól függene az eredmény, hogy éppen mikor indítod a mérést, a küldetés melyik részén és milyen a dps-ed, értsd, azon a szakaszon éppen hány ellenfél jön egyszerre olyan megszakítások nélkül mint lift vagy egyéb üresjáratok, és milyen gyorsan lövöd le az első x ellenfelet ami feltölti az ultit, esetleg van-e skilled talent a fegyvereden. Nem tudnál 2 ugyan olyan eredményt produkálni.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Anfänger #3144 üzenetére
Én is, halom kula lett, ez nem tűnik annak, de a csalókkal kezdjenek valamit aztán akkor megveszem.
(#3148) warcat
Nemigaz egyik degeneráltnak se jutott eszébe hogy ha kliens oldalon tárolják a sebzés meg satöbbi dolgok értékeit azt senki se fogja módosítgatni... istenem hányszor van ez hogy teljesen obvius dolgokat vétenek el fejlesztők, amit a józan paraszt is egyből meglát és orbitális hibának vél felfedezni.
-
lofagi
addikt
válasz
Anfänger #2817 üzenetére
Ezzel mondjuk egyetértek. Én legjobban az üveggel való játszadozást és a rengeteg tereptárgyat hiányolom, amitől "valósághűbb" lesz az egész. Az egész olyan steril így nekem. Persze ez itt csak egy beta volt amit kipróbálhattunk. Gondolom a teljes játékban azért lesznek még finomságok. Legalábbis nagyon remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest