- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
Mindenkire, aki az így megjelölt mobot lövi, emiatt tény hogyha többen lőttünk ugyan arra, akkor kevésbé hatásos, mert nincs több stack 3nál. Akkor van értelme ha több célpont van. Például falcon lostra bőven elég 2 sentry szettes, az alagút 2 bejáratánál 1-1, többnyire úgyis ugyan azt lövitek.
-
esélyes, bár ezt így nem írták, és nem is fogják soha leírni, hogy szerencsétek volt, megúsztátok. igazság szerint ahogy a játék továbblép, és magasabb gs-ű felszerelés lesz elérhető, az fc exploiterek mostani előnye szépen semmivé foszlik. jövő hét már május, szóval kétséges, hogy egyáltalán megéri-e nekik ezzel foglalkozni. imo a játéknak az tenne jót, ha ezt a történetet az ubi elengedné. minél többet van ez a téma napirenden, annál többet árt a játék megítélésének.
@vegitossj7: igen. innentől fogva nem lehet arra hivatkozni, hogy "bocsi, nem tudtam, hogy bugos a mellvértem, az arcmaszkom, és ha sokszor kicserélek két fegyvert, miközben aktív egy talent, rohadt nagy lesz a dpsem".
-
-
[hun] warhea
tag
Mar mindegy, letette.
Sith,
dehogy adom xD kifarmolom ha kell...tegnap pamlacsekkal leptunk 3.5 szintet, kihoztunk ugy durvan 1.5 stashnyi cuccot + neki 2 es nekem 2 zold esett. annyira nem rossz a helyzet azert dzben igazabol a useless dolgok haboritjak csak fel amugy az erzekeny lelkem. sokszor mar en is huppogok
-
bunfi
őstag
Engem nem zavar, sőt örülök is neki ha van, segít felülvizsgálni a saját véleményem, tapasztalataimat, de csak akkor ha van mögötte szilárd alap, nem pedig néphiedelem. Ott vannak a grafikonok, hogy melyik kártya mennyi fps-t produkál és az dollár/fps-ben mire elég.
(#14638) TTomax Amennyiben eltekintünk ettől, biztosan egyformán jövőálló.
-
Maxtreme
addikt
Az igaz, viszont az ilyen nevet nem véletlenül állítják be a "kedves" userek, ezt meg a bubiszoft bármikor visszatudná nézni. Illetve azt is hogy jött e már az adott játékosra "panasz"..
Am ja. Ezért is írtam tegnap amit. Minden felhasználónak kéne egy egyedi azonosító szám, kód stb a neve mellé, és innentől bukó van az ilyeneknek.
-
Dani79
tag
Itt meg kell jegyezni, hogy még nincs veszve minden, Diablo3-at is elcseszték ha nem jobban mint ezt.
Viszont ott kemény munkával összekalapálták a mostani szintre és ahhoz is kellett 2-3 év ( meg vagy 2 főnök feje)ezt ne felejtsük.
Személy szerint bízom abban, hogy a háttérben megy a munka a problémák megoldására. -
warcat
veterán
Válaszoltak előttem (korábban is kérdeztétek de azt hittem éjjel óta már megnéztétek,bocsi)
Brutal,Vicious,Meticulous (ez utóbbi az ingyen-aktív talent,ami jó mert egyébként elég magas tech skill igénye lenne)Amúgy más is tesztelte már a lőtéren,gyakorlatilag pariban van a 204-es deadly brutal Vectorral,csak ez nem kerül divtechbe. Többek között itt is vannak számok [link]
Mellé jön az,hogy az AUG jobban skálázódik firearms stattal, 40 helyett 50-es tár valamint alapból van accuracy rajta talent nélkül is.
-
Lehet ez nem volt olyan régen, mintha a Max Payne 3 multijával kapcsolatban hallottam volna hasonlót. De tény és való sokkal több szintet kellene kialakítani mert a jelenlegi rendszer az ilyen baltával faragott és egy hangyányival sem jobb mint a régi. Tegnap is összeakadtunk rogue-okkal Recskáékkal. Ő 200 feletti gear score-t látott legalább az egyiken (én nem figyeltem már annyira). Nem csaltak, de egyszerűen én a vacak 171 gs-os felszerelésemmel meg sem tudtam karcolni azt aki kilőtt (dz95-ös volt és neki lehetett 200 feletti gear score-ja bőven) amikor fent volt a survival linkjük (sőt talán még akkor sem amikor lejárt bár a káoszban nem figyeltem annyira, hogy lássam, hogy eltoltak-e már egy újabbat) én meg max annyi jelentettem nekik, hogy 1 mp-el bírtam max tovább.
-
bunfi
őstag
Ezt most tényleg, mint érvet akartad felhozni, vagy csak úgy kiszaladt a "kezedből"? A játékban NINCS ancticheat, az olyan primitív programok, mint a CheatEngine is működnek. Kliens oldalon van egy csomó minden, aminek nem kéne. (Bezzeg az inventoryt azt ott tárolják, nehogy nagyon lehessen a stash, mint 40) Van fullos, INGYENES csalás. Naponta nevet váltasz és olyan nevet adsz magadnak, amiben kínai írásjelek vannak és soha a büdös életben nem kapnak el.
-
bunfi
őstag
Tudod ez olyan, mint a drop, van akinek kidobja, de a többségnek nem. Tegnap pl. a gyerek (VD-84, de valszeg már más a neve) AK-val egy húzásból lőtt ki kettőnket, down-dead 2 másodperc alatt.
(#13391) woker:
Miért ennyire fontos mindenkinek, hogy ki glitchelt és ki nem? Az meg, hogy a DZ nem működik a set itemekkel, az nem újdonság. Előtte sem működött, az egész csak annyi volt, hogy fogtak egy piros filcét és körberajzolták. Az hogy hogyan fognak működni a PVE-re kihegyezett mechanikák fel sem merült, mint kérdés. Az egész koncepció amit letettek az asztalra csörög-csattog már az elejétől és most kezdte magát bedarálni, a hibás döntéseiknek köszönhetően. -
én csak annyit mondtam, hogy szerintem ez az infó nem a fejlesztőktől jött, és nem többet.
@Mukih: pedig nem fogja őket bannolni. legalábbis véglegesen biztosan nem. az ubisoft a játékosokból él, ők a vásárlói, és egész egyszerűen túl sokan használták már ki ezt, hogy végleges kitiltás legyen belőle. szerintem enyhébb bünti lesz, ha lesz. elveszik az ott esett cuccot + warn/pár napos ban.
-
Mukih
tag
Egyetértek.
Annyira vicces, ahogy olvasom más fórumokon is hogy úgysem fogják bannolni a játékosok 80-90%-át (amit nem hinnék, hogy ennyien kihasználtak volna a bugot)... Hát majd ez kurvára meg fogja hatni az Ubit hogy ennyi embert kell bannolni és akkor a playerek abbahagyják a játékot mert meg vannak sértve (ami a másik vicc, hogy a player van megsértődve ha bannolják)...
Nagyon remélem, hogy úgy fog működni ez a büntetős dolog, mint ahogy a Blizzard csinálja... (nem kell permaban meg account törlés, de én simán adnék nekik 3 hónap tiltást...) - botokat is írtja szépen a Blizzard pedig azok még nem is cuccot farmolnak hanem goldot -
-
.LnB
titán
Én eddig voltam egyszer hardon Lost Falcon-on, meg tegnap egy "félig" (Ezt nem magyarázom most meg). És fullos healer settem van 194-es itemlevellel. Igazából meg sem kellett küzdenem érte.
Amiket leírsz az tök igaz. Én is így gondolom. De ne feledd el mennyien rinyáltak itt is, hogy "jajj mennyit kell farmolni"... Pedig nem kellett sokat.. De sokaknak már az se tetszett.
-
.LnB
titán
Már most is van baj, és a baj az, hogy ez még csak az első patch volt.
-Hullanak a HE cuccok, értelmük már most nincs.
-Hullanak a zöld cuccok, nem nagy kihívás egy szettet összetenni
-Egyre nagyobb a sebzés a crit minden ami az öléshez kell
-Ez mellé szinte semmi nem társul a védekezés oldalon. Senki nem fog pajzsal rohangálni DZ-ben a túlélés miatt.
-Kicsit úgy érzem a craftolás is kezdi értelmét veszíteni így.
-Hard küldi sárgát dob. Nonszensz
-Challange küldi nevetségesen könnyű már most. A gearek fejlődnek, a kihívás nem
-Lost Falcon alapból ötlettelen. Kihívást nagyon nem jelent challange sem ahogy hallottam. Pedig a fejlesztők "komoly csapatjátékot" fog igényelni kijelentése nem ezt vetítette előre. Mi nekik a "komoly csapatjáték"? hogy egyszerre két ember megnyomjon egy gombot?!?!
-Lost Falcon tegnap 5x volt nekem bugos, a létra alján nem lehetett kinyitni az ajtót.
-DZ-ben mindenki rugó. Egyedül most már tényleg esélytelen. Én ugyan bemegyek egyedül a napi feladatok miatt.
-Heti feladatok 1,5 nap alatt teljesíthetők. Például: Ölj meg 50 cleaner-t, ehhez kell kb 20perc és megvan.stb stb ami nem jut eszembe.
Ettől függetlenül megyek haza és ülök le elé. De mi lesz itt a továbbiakban? one hit challange mód? Még egy wave-es haszontalan quest?!
Bakker fejbe olyan mechanikákat összetettem már raidre amik igzán megizzasztanának bárkit, ezek meg mit csinálnak. Wave-ben küldik ránk a mobokat... :/
-
marilllyo
veterán
-
RichieTri
senior tag
jól értem, hogy akkor nem csak dz level 30/50-s korlátozások lesznek hanem több kategória lesz a cuccokra?..
remélem sikerül majd rendesen szétosztani szintenként a motyókat.
eddig elég nagy szakadék volt a szintek között gear/weaponban.
én a 45-ös karimmal hozzá sem tudtam szagolni az 50 felettiekhez, de a 30 alattiak meg egy pillantástól elhullottak. -
Anonymus23
veterán
Nekem is hasonló a tapasztalatom, HE cuccokból max craftolás és rekalibrációval lehet olyat csinálni, ami a játékstílusunkhoz megfelelő...
Ez a craftolás is olyan, hogy piszok nagy mázli kell, hogy a tulajdonságok közül tényleg csak 1 legyen olyan amit meg akarna változtatni az ember...
-
oriic
HÁZIGAZDA
" Agent level is still capped at 30, but your gear score can boost your abilities beyond your level, and are touted as a new way of leveling up for top-level players."
Szóval átveszik a Destiny-ben látott light rendszert ha jól értem? Jaj de jó. Ott is igen jól sűlt el a dolog.
-
daveoff
veterán
"farm, RNG, farm, RNG, farm"
Na ez az amivel sokunknak baja van, és ez valszeg nem a játék hibája, hanem a miénk, mert ez a műfaj tényleg ilyen. Nekem nagyon bejön a játék, az egész minden részletével együtt, de amint elértem azt az óraszámot amikor már csak a farmolás maradt....rá se bírok gondolni, dög unalom, és ráadásul értelmetlen is. Azért abba is van valami, hogy fért volna bele még tartalom megjelenéskor.....bőven...
-
Zlcsi
senior tag
hát nézd meg az ow-s videot tudom, sokan utálják, de most kivételesen jól meg fogta a lényeget.
Az egész játék a DZ felvezetése ami sokszor inkább idegesítő mint élvezetes.
A WoW-os példa is jó.
Egyébként meg béta óta wowzok a Légiót is megvettem már, alig várom, hogy jöjjön
A D3 is megvan, az összes kieggel, de az pl tényleg nem nagy kedvencem -
pzstm
titán
Mondjuk én a 3,5 millat keveslem...minimum megduplaznam ezt a szamot digitalissal....tudtam, hogy rengeteg orat fog adni ez a jatek, destinyhez hasonlóan. Most jelenleg a játék nagyon elejen vagyunk, csak idén még rengeteg dolog fog jönni.
Én meg örömmel csinaltam meg mar a harmadik karakteremet is. Elso kettovel siman lemegy a napi hard es challenge is, ami nem rossz PC szempontjából. Most viszont húsvét és szünet ☺
-
-
pzstm
titán
tök egyértelmű. hogy redditen elég hardcore, komolyabb playerek vannak, totál nem reprezentatív. Az, hogy egy multiplatform játékból 5% a PC a konzolok mellett, az amolyan átlagosnak mondható.....persze véletlen sem akarok hitvitát kiváltani, inkább mindenkinek jó játékot és sok locsolót
-
marilllyo
veterán
Fene tudja. Konzolokon ugyanúgy pörög a digitális. Ráadásul aki goldot akar az itthon talán nincs is lemezesen konzolra.
Egyébként van valahogy egy ilyen "statisztika" a Division-ról a játékosok számával. Az eladások száma nem tükrözi azt, hogy melyik gépen és mennyien játszanak mert konzolon a lemezes eladható, a digitális változatnál meg egy licenszet akár ketten is tudnak játszani. -
igazság szerint két közelre ható fegyver jól tud jönni sűrű fedezékes terepen. sokkal effektívebb, mint messziről egyesével szórni a meggymagot.
@.OM.: azt jelenti, hogy a lövés után újra betölt egy lövedéket, de nem a tárból, hanem a "levegőből". 50es tárból minden lövedéknek, amelyik fejet talált, 50% esélye van rá, hogy ez történjen vele.
a sörétesnél annyival bonyolódik a felállás, hogy közelről használod, ami miatt könnyebben tudsz testrészre célozni vele, és a lövedék sok (20+) apró sörétre válik szét, amelyek egyenként dobnak erre az 50%ra. elég ha egynél sikerül, és már nem fogyott el a 2 betárazható lövedékből az egyik.@ada19: nekem is megvan a balanced traites m1, de az lassú ahhoz, amit én akarok csinálni.
-
Sebestyen01
őstag
Akkor 3 lovest kibir talan, de sanszos hogy eyg fejlovesre dol mint a krumpliszsak! En is kiserleteztem de 70k hp ala en nem megyek mar 45k-val is estem keltem, es ugy nincs senki sem a csapat segitsegere ha mindig ezt mondja a ts-en hogy koszi, kerlek kelts, koszi, koszi, hat ez van, de eroset sebeznek, koszi ismet etc.... Kinez a fedezekbol, es egy sorozat utan meghal, meg mielott az iszonyat dps-t ki tudna hasznalni!
-
sagem
addikt
Igen, leginkább talán a Destiny mutat vele hasonlóságot, de arról meg nem tudok nyilatkozni, mert nem játszottam, de 2015 szeptemberében ezt írta róla pl. a Magyar IGN:
"A tavalyi év talán legmegosztóbb játéka volt a Destiny. A Bungie játékáról mindenkinek megvolt a véleménye: végtelenül messze volt a tökéletestől, és mégis szinte mindenki legalább 20-30 órát játszott, milliók pedig mind a mai napig játszanak vele. Mert hiába a pocsék történetmesélés, a rengeteg grindelés és az MMO-hoz (vagy MMO-szerűséghez) képest hamar megunható táj, ha a harc és a fejlődés annyira jó volt, hogy rabul ejtett mindenkit.
A Destiny egy éves évfordulójára kiadott The Taken King azonban mindent felborított és elindította a Destinyt egy olyan úton, amire már rég rá kellett volna állnia – ha így jelent volna meg a játék tavaly, egy bántó szavunk nem lehetett volna. A fanyalgásnak tehát vége, a fejlesztő Bungie meghallgatta a rajongók építő jellegű kritikáit és a játékot szinte újratervezve csaknem mindent megváltoztatott abban."
Ebből is látszik, hogy nem kell még temetni a Divisiont sem, ha a year 1 végére nem változik a helyzet, akkor lehet, addig meg meglátjuk
-
sagem
addikt
A legnagyobb fail az értékelésében az, hogy a Division már most elérte a lehetősége határait. Ez netto baromság
Mit fog mondani akkor, ha az új területekkel új fajta ellenségek is érkeznek majd pl?
Egyébként egy promóció miatt lvl20-ra húztam a wowban egy karaktert, majdnem beledöglöttem az unalomba..ez ilyen. Igen, tudom, ott elvileg van rendes endgame és majd csak később jön az igazi móka..de amit láttam belőle az nem nyűgözött le, a dungeon raidek meg egyenesen nevetségesek voltak, szaladun 5-en előre és csapkodjuk a billentyűt. Ja, az ellenfelek változatosak voltak, csak éppen kit érdekeltek, mindegyikhez odaálltunk és csapkodtuk ugyanúgy, a kis aprólék ellenségek meg baromira mindegy számba mentek, hogy milyen változatosak, mert ugyanúgy három csapásba kerültek, a bossokból meg semmit nem láttam a zűrzavarbanA divnek sok hibája van, ez tény. És nagyon kell hozzá az is, hogy a már bejelentett 5 kiegészítő év végéig, jó legyen. De sokan olyan dolgokat rónak fel neki amik a hasonló műfajú játékokban is így van, csak itt a valós környezet teljesen megzavarja az embereket..miért nem lehet szétlőni a tereptárgy autót..azért, amiért más játékokban a sziklát/más tereptárgyat nem tudod lebontani, azért..
-
Sebestyen01
őstag
Az M82 megannyi urmeret feletti tarsahoz hasonloan nem tankelharito, ha nem konnyu panceltoro, teszem azt mondjuk egy humweet bever elbol, de egy apc-t nem, tankot meg vegkepp nem!
Viszont egy emberben csunya monkat tud veghez vinni, kinetikus energiajanal fogva naggyabol mint a vonat vs ember effektus!Raadasul felautomata
Bossok ellen olyan mint a shoti, es azert maskepp allnak hozzad ha egy ekkora kaliber fityeg a hatadon
-
Sebestyen01
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Suzuki topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest