- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
Raulblanco07 #18277 üzenetére
A TS, a Ventrilo, a discord is VOIP, úgyhogy ezt nem értem.
Bizonyára a játék szánalmasan szar ingame voice chatjére gondolsz...Én pl jelenleg több közösségben vagyok, nem egyetlenegy játékkal játszom. Igyekszem nem egydimenziós lenni... ÉS ki mertem próbálni a discordot, sokkal kényelmesebb... de ahogy megbeszéltük mindenki azt csinál amit akar
-
Drenadar
veterán
válasz
Raulblanco07 #18270 üzenetére
Ez itt totálisan off...
Ingyenes szerver előnyei. // Lényegtelen ha igénytelen free tömeg TS-eken csövezik az ember
Friends list előnyei. // Lényegtelen ha nincsenek barátai
Chatet megjegyzi. // Lényegtelen ha az ember írástudatlan.
Böngészőből megnyílik linkkel azonnal használható, telefonon detto, telefonon is ingyenes.Lehet ezen vitatkozni, végül mindenki úgyis azt fogja használni ami neki szimpatikusabb.
De mi az előnye a TS-nek? Nekem egy konkrétum ugrott csak be, a Whisper, amivel olyan személyhez is lehet hangüzenetet küldeni akivel nem is vagy egy szobában. Ezt én nem sokszor használtam, megvagyok nélküle.
-
Drenadar
veterán
válasz
Raulblanco07 #18264 üzenetére
Ingame voip tökéletes?
TS már inkább, de a discordnak így is sok előnye van ahhoz képest.Én is TS párti voltam, gépemen elfér mindkettő, de már csak a discord megy...
-
Drenadar
veterán
válasz
hitvanyalak #18251 üzenetére
csatlakozni kell a voice szobához.
-
Drenadar
veterán
tudnám miért játszik ezzel még bárki is ...
-
Drenadar
veterán
válasz
Terrorista #16566 üzenetére
és ha azt írod be hogy /p csá gyíkok?
-
Drenadar
veterán
válasz
vegitossj7 #14179 üzenetére
szerintem meg, oldják meg, hogy NE lehessen csalni, és ha a játék érzékeli, akkor automatikusan bannolja ki a játékost...
-
Drenadar
veterán
A bázison csak nekem nem megy az a láda ami fegyverhez adna random színű alapanyagot? a többi láda működik, de az az egy ma akárhányszor odamegyek nem elérhető :|
Én is átestem a pályán ma, küldetés közben...
Küldetést elkezdtem volna, nem volt nyitva a kapu.Én szemét, hogy még annak idején azt találtam mondani hogy eléggé bughalmaz az egész...
-
Drenadar
veterán
miért érzem azt, hogy már megint valami nálam nem jó?
delta hibaüzenetet kapok, jelentsen bármit is, nem enged be a játékba... van valami serverstatus oldal?
-
Drenadar
veterán
válasz
RichieTri #10330 üzenetére
érdemes használni. ha ott van előtted egy boss, akit mondjuk szeretnél gyorsan kicsinálni, nagy védelemmel, ráküldesz egy kis gyújtó lövedéket utána nem veled lesz elfoglalva... addig meg tudod rotálni.
A villámosok a shotisok, őket kell nagyon gyorsan likvidálni...
gondolom a keresztes is egyértelmű. -
Drenadar
veterán
Tudni már valamit arról a hibajelenségről(megoldásról inkább), hogy csapatban akad a játék, singleben meg teljesen jól megy?
-
Drenadar
veterán
Bug:
Elkezdtem játszani, tegnap este pl Duvi-val, és az egyik idegesítő dolog:
A jó öreg classic M44-re rátettem a scope-ot, és ha leváltok a fegyverről és vissza, akkor már nincs rajta. Grafikailag ott van, csak éppen nem működik, és ha megnézem a fegyver modokat, akkor jelzi is hogy nincs rajta scope, és tegyek rá...
A másik még idegesítőbb bug, lehet hogy driver? (AMD 03.09-es javító feltéve).
Egy idő után el kezd akadni a játék. az FPS szám NEM esik le, de 2-3 másodpercenként megakad a játék (r9 380 GPU 62fok). Nem hiszem, hogy a vga lenne a gyenge, főleg, hogy mondjuk mediumon játszottam, és feltettem HIGH-ra, és egy kis ideig játszható. De csak ha a Vsync-et állítom át ide oda amoda akkor is jó egy ideig.Valaki tud ezekre mondani valami értelmeset? Nagyon idegesítő, és gáz...
-
Drenadar
veterán
más is tapasztal olyat, hogy a játék egy idő után elkezd szaggatni?
(memória nem telt be) és van mikor 2-3 másodpercenként beakad egy másodpercre.egyedül nem tapasztaltam ilyet, 1 óra játék után sem.
partyban kb 20 perc után előjön, játék restart után jó újabb 20 percig...
-
Drenadar
veterán
valaki help?
elindítanám a bétát, valami történik, majd tálcára teszi magát... ha rányomok a tálcán lévő ikonra nem történik semmi... :|
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest