- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zlcsi
senior tag
az normális, ha ma nem kaptam napi küldetést?
-
Zlcsi
senior tag
gránátot (villanó - füst ... ) lehet valahol venni?
-
Zlcsi
senior tag
a napi küldetések, hogy működnek, hol lehet felvenni őket, vagy hol indulnak?
-
Zlcsi
senior tag
hogy kell party csetre váltani, és írni oda
?
-
Zlcsi
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #10182 üzenetére
50 órám van a játékban,
Többiek:
persze benne van még jó pár óra, mert azért csak jó a tesómmal és barátokkal nyomni, de az a fajta rajongás ami itt a fórum van erős túlzás
meg egyébként is, ennyi munkával ami benne van a játékban, sokkal jobban is ki lehetett volna hozni.
Az volt a nagy bemondás, hogy erősen történet alapú ami erős túlzás, de inkább mondanám alibinek, vagy hazugságnak, semmi jelentősége a történetének, és nekem ez a legfájóbb pont mind közül.Egyébkét sokáig pvp bs-en toltam a wowot- aztán ahogy telei lett vérpistiékkkel és ráadásul ki is ürült töredelmesen bevallom át pártoltam pve szerverre...
-
Zlcsi
senior tag
hát nézd meg az ow-s videot tudom, sokan utálják, de most kivételesen jól meg fogta a lényeget.
Az egész játék a DZ felvezetése ami sokszor inkább idegesítő mint élvezetes.
A WoW-os példa is jó.
Egyébként meg béta óta wowzok a Légiót is megvettem már, alig várom, hogy jöjjön
A D3 is megvan, az összes kieggel, de az pl tényleg nem nagy kedvencem -
Zlcsi
senior tag
hát srácok 50 óra játék után teljesen egyet értek az Otherworldonline bemutatójával, egy jó alapötlet tipikus ubisoftos átgondolatlan kivitelezéssel, rengeteg kihagyott ziccerrel, rengeteg nevetséges buggal...
Két accot vettünk tesósommal 26 ezer forintért, ami itthon gyakorlatilag egy átlagos fizetés negyede és ezért kaptunk egy félkész játékot teli buggal...
Jó szórakozás az első 4-5 órában de utána? lőheted ugyan azokat mobokat, teljesen érdektelen lootokért...
A DZ jó szórakozás, de amikor 8 fasza cuccal lelőnek 3.szorral egy nap akkor már nem szórakozás hanem ctrl+f4 a k**** anyád te k****g!!!!Persze amikor te csinálod akkor vicces egyszer kétszer, de ötödször már igazi patkánynak kell lenned, hogy ezt élvezd, egyébként meg a DZ is egy ugyan az mint a kinti rész....
Részemről bánom hogy pénzt adtam ezért a játékért.
-
Zlcsi
senior tag
ti be tudtok lépni?
-
Zlcsi
senior tag
Úgy döntöttünk tesommal hogy veszünk még egyet.
Nem tudjátok esetleg, hogy hol a legolcsóbb? -
Zlcsi
senior tag
fél órája állok sorba ennél a nyomorult laptopnál.... ez vicc
-
Zlcsi
senior tag
Az komoly a sorba kell állni a laptophoz a játék elejé?
-
Zlcsi
senior tag
lehet több karaktert csinálni valahogy?
tesom is kipróbálná, de jó lenne ha nem az én karimmal kéne játszania -
Zlcsi
senior tag
Valaki találkozott hassonló problémával?
A Uplay kijavíthatatlan hibát észlelt, ezért leáll.Összeomlási memóriakép létrehozva az alábbi könyvtárban: C\Program files\Ubisoft\Ubisoft game launcher\crashes
folyamatosan ez a hiba üzenet jön be, és nem tudom elindítani a játékot
angolul ugyan ez
uplay has detected an unrecoverable error and must shut down -
Zlcsi
senior tag
megjött a játék, nagy az öröm
de ahelyett, hogy játszhatnék, tölthetem le mert a bétásat nem egészíti ki, hanem elkezdte elölről, ami az én tanya nettemmel 12 óra
-
Zlcsi
senior tag
hát nagyon remélem hogy ez a dark zone erősen béta állapotú
rohangálok fel alá alig lehet valamit találni, ha végre találok is valamit az is magasabb szintű mint én és nem tudom kilootolni,
a mobok sokkal erősebbek, márha véletlen találok egyet 1 óra rohangálás után, aztán azt is valaki más gyorsan leszedi.... -
Zlcsi
senior tag
nincs ebben a játékban fejlövés? szépen becélzom a feka fejét dur azt ez kezd lőni, igaz nagyot sebbzet...
-
Zlcsi
senior tag
lehet tudni, hogy mikor indul?
-
Zlcsi
senior tag
egyszer egy másik játék kapcsán már kérdeztem, de értelmes választ nem kaptam, csak ugatást, hogy hülye vagyok:
miért olcsóbb boltban megvenni egy játékot mint a forgalmazótól ráadásul 20-30%al?
Fordítva lenne logikus, hiszen ha egyenesen a gyártótól veszed meg nincs nagyker-kisker árrés ráadásul mivel ugye digitálisan veszed nincs cd-doboz-szállítás... költség sem.
Mi ebben a logika?pl a Division is uplayen 60 euro kb 18-19 ezer, boltban meg 13
-
Zlcsi
senior tag
válasz
scyllafren #4285 üzenetére
ha nincs uplay-em akkor gondolom csináljak (pc)
-
Zlcsi
senior tag
Sziasztok!
A 19.-én indulo open bétára hol kell regisztrálni, mert a hivatalos oldalon nem találom, el lehet kezdeni leszedni a játékot, vagy majd csak később?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest