-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Szerintem az hogy ki miért rajong és kinek mi tetszik teljesen szubjektív, az hogy neked nem jön be az a te bajod, de kicsit túlzásnak érzem, hogy azért mert neked nem tetszik és unalmas azért egy szar a játék. Egy idő után biztos unalmas lehet, de így 40 óra után én speciel még mindíg alig várom, hogy leüljek elé és toljam...
-
raven84
senior tag
Ez a video gyakorlatilag egy vicc. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy hülye vagy, hogy nem tetszik csak érdekes h. egy olyan játékot vártak itt egyesek ahol 100 órányi egyedi kontent lesz. Ez egy mmorpg. Persze, hogy repetitív. Persze h. lootért mész. Ha mást vártál akkor viszont legközelebb nézd meg mire költöd el a pénzed. Bár sztem ne add fel, jó a játék és még jobb lesz idővel.
-
ada19
senior tag
Ha nem haragszol nem mások véleménye alapján fogom megítélni a játékot.
Vannak hibái? Igen. Lehetett volna sokkal jobb? Igen.
A tapasztalat mégis az hogy nem lehet abbahagyni. 3-an játszunk, 60+ óra után is várjuk hogy este leüljünk elé. Ilyen szempontból se a WoW, se D3 között nem látok különbséget, farm, RNG, farm, RNG, farm. Nekem is megvan a D3 "az összes kieggel" (ami 1 darab), viszont ott konkrétan annyi az egész hogy kinézed melyik a brutál build, farmolsz hozzá cuccol, majd mehet a faceroll.
Ha WoW-ozol akkor meg főként nem értem mi a bajod a DZ-vel, kivéve persze ha a kislányoknak való PvE szerveren tolod.
-
sagem
addikt
online: Gamesplanet
offline: Platinumshop (és elvileg még mindig adnak hozzá polót is!) -
duvi
nagyúr
nuuvem.com egy (legális) Brazil webáruház. Néha lehet náluk vásárolni, de mostanában nagyon bekeményítettek. Pl. a Division normál kiadása durván 9000 Ft-ra jön ki náluk. A Gold Edition 11.000 Ft. Sajna a Divisionnál is nézik, hogy melyik régióból jössz fel, ráadásul fizetésnél is van egy második ellenőrzés, amit már nem lehet kivédeni
-
Bibgr0
aktív tag
Tudtommal már nem tudunk onnan vásárolni. VPN-en át lehetett bejelentkezni, de most a fizetésnél ellenőrzi a paypal fiókod és a bankkártyád régióját is. Ott bukik a móka. Szerintem csak úgy megy, ha van egy dél-amerikai ismerősöd. De más kijavít, ha van rá trükk.
szerk: Brazilian Real
-
Bibgr0
aktív tag
Szerintem:
A nagy elektronikus disztribúciós platformokon (steam / ubi / stb) addig mennek el, amennyiért még az emberek megveszik a játékokat. Mi itthon túl közel vagyunk Nyugat-Európához és egy kalap alá vesznek minket velük. Persze Oroszország, Dél-Amerika, távol-kelet más kategória és ott tudnak ők is olcsóak lenni. Pl Nuuvem 11k a gold, steam-en meg 30k.
Viszont az itteni boltokban már könnyebb a magyar vásárlót megkülönböztetni és ezért olcsóbban tudják adni a portékát. Például 19k a gold.Ezt felejtik el, amikor Nyugat-Európa és Kelet(közép)-Európa egy kalapba kerül (nettó átlagkeresetek dollárban):
-
törölt tag
Ilyen ez a pop szakma
Majd jon az MS cucca meg meg lesz par, ne aggodj
(#4293) Sebestyen01: nem az a feneseg vele, hanem elaprozodik minden osszevissza, biztos sokakat zavar hogy 6 jatekot 6 platformon keresztul lehet elerni, engem is, csak nem tudunk rajta valtoztatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gyúrósok ide!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Tőzsde és gazdaság
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Eladó Harman Kardon 2.1 BDS270 házimozi rendszer
- Ledger Nano S kripto cold wallet (2db van)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest