- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
H4rt1g4n
tag
Tudom hogy alapvetően PC topikban vagyunk, de hátha tud valaki segíteni XOne-os kérdésben: a patch óta néha beragad a jobb stick funkciója (amivel emote-ot lehet küldeni) és nem tűnik el az emote választó-karika.
Ennek következtében semmi más gomb, funkció, mozgás, lövés nem megy, csak a relog segít (még a fast travel sem).
Elég idegesítő, most pont emiatt buktam egyedül a mai napi legnehezebb HVT-t, kb egy tár kellett volna még a bossba de nem tudtam mozdulni és bedarált... Előtte fél órával sima szaladgálás közben jelent meg és akadt el a játék... Más nem találkozott még ezzel? -
H4rt1g4n
tag
Target intel-t csak egyesével lehet szerezni? Egy terület kipucolásáért ad egyet, azaz safehouse-onként hármat? Ez így lassúúúú
-
H4rt1g4n
tag
Sziasztok!
Ezzel a HVT dologgal kapcsolatban egy nem tiszta. Ezek csak akkor elérhetők, ha egy adott kerületben összeszedtem minden intelt (telefon, laptop, drón...), vagy elég ha megvannak az encounterek és a mellékküldetések?
Vagy ezekre "spéci" intelek lesznek, amiket ígyis-úgyis be kell gyűjteni mielőtt nekiállnánk vadászni?
-
H4rt1g4n
tag
Mi most a legjobb elérhető LMG? Valamelyik Para? Craftolható is, van valahol recept, vagy csak mázli kell, hogy kiessen?
-
H4rt1g4n
tag
Ma délelőtt kb nettó 3 órát wipe-oltunk a Warrengate PP challenge-n, két különböző puggal. A 12 perces visszaszámlálós részén egyszerűen nem bírtunk tuljutni, mindenki mindig rusholni akart és a sok halál miatt nem volt meg a kellő DPS...
-
H4rt1g4n
tag
Este valaki(k)nek lenne kedve csatlakozni a daily küldetéseket letolni, aztán DZ-t farmolni (Xboxon)?
Headsetem van, kommunikálni tudunk.
-
H4rt1g4n
tag
A shotisokat még úgy ahogy túléltük (lehet, hogy 1-1 ember elhullott, de fel tudtuk kapni), az jobban zavart, hogy egy ellenfélbe 5-6 tárat is bele kellett küldenem, hogy megfeküdjön. Még ammo cache mellett is kifogytam egy-egy hullám kétharmadánál a lőszerből.
Majd sűrűbben használom az incendiary ammo-t ezentúl -
H4rt1g4n
tag
Tegnap nekifutottam a Russian Consulate daily challenge-nek, de beláttam, hogy én oda még kevés vagyok 105k dps-sel és 55k hp-val. Az első szoba tisztogatása alatt folyamatosan kifogytam a lőszerből, és két-három lövéstől feküdtem is.
Az se segített, hogy a társak sem voltak valami erősek és a szervezettség is hiányzott, de hát a pug (kevés kivételtől eltekintve) már csak ilyen.
Csinálgatom a hard dailyket, amíg nem tudom feljebb tornászni a statjaimat inkább...
-
H4rt1g4n
tag
Ha DZ-ben lelőnek, PC-t is veszt(het)ek, vagy csak DZ creditet?
-
H4rt1g4n
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni: ma kidobta a DZ-ben a boss a Midas nevezetű high-end uzit.
Ennek tükrében jól gondolom, hogy a Vector-t nem érdemes már megcraftolni (mivel ugyanolyan típusú puskák)? Elég a Midasba szereznem jó kis modokat, vagy mindenképp vágjak neki a Vectornak?
-
H4rt1g4n
tag
Általánosságban véve eladni vagy deconstructolni éri meg jobban a nem kívánatos lootot? Vagy fele-fele, hogy legyen pénz és alapanyag is?
Bár ahogy nézem, az igazán jó cuccokat creditért lehet venni.
-
H4rt1g4n
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok:
A játék elején amikor felvettem egy telefont a földről, vagy Situation Reportot találtam, akkor mindig jött valami kis bejátszás (a telefon esetében pl. a hívásból egy részlet). Vagy például ha a JTF officernél felvettem a küldetéseket, akkor miközben csináltam, vagy ha az egyik kész lett, akkor mindig beszélt hozzám pár sort. Most, hogy már a magasabb szintű régiókban játszok, ez eltűnt. Felveszem a telefont, és semmi (persze az XP-t megadja, nem az a gond). Csinálom a mellékküldetéseket, de semmi komment a kedves officer részéről
Nem egy eget-rengető dolog, de a hangulathoz sokat adott hozzá.
Ez normális, másnak is ilyen? Vagy bug lehet?
Újraindítottam többször is, de nincs változás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest