- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
basaharc502 #8433 üzenetére
Köszönöm! Akkor még pihen, majd később a bővített tartalommal.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
basaharc502 #8196 üzenetére
Nekem csak első loginkor.
-
válasz
basaharc502 #8196 üzenetére
Nincs, streameli a textúrákat, így működik, ha nagy a terhelés akkor visszaveszi a távolságot.
-
törölt tag
válasz
basaharc502 #5012 üzenetére
"DZ tényleg csak ennyi? 1 óra DZ-ból kb nettó 10 perc a tényleges játék a többi értelmetlen futkosás.."
Na de ez a lényege. Fejből kell tudnod a potenciális NPC-k és a lootbagek helyét és keresni. Aztán ha bele botlasz élő emberbe hagyod neki hogy segítsen és elvegye a loot felét. Vagy kockáztatsz kinyírod elveszel tőle mindent és nem veszik kárba a 20 perc rohangálásod.
-
vízipiton
újonc
válasz
basaharc502 #5016 üzenetére
Koszonom.meglesz.neked meg jo varakozast,tokolest,filozast...szerintem ne vedd meg.lepj tovabb.viszlat.
-
duvi
nagyúr
válasz
Ha eltekintünk a DZ-től és csak a kinti fejlődési ütemet nézzük (lvl4-től lvl8-ig), akkor soloban minimum 30-40 óra játékidőt kapunk, ami már önmagában nézve se rossz. Ehhez még hozzájönnek az eddig zárolt tartalmak (craftolás, perkek, skillek, bázisépítés, raidek, survivor mod és a storyline), amik jóval több tartalmat adnak az eddigi bétáknál. Ezek mellet tényleg ott a coop mod, ami sokkal élvezetesebbé teszi még a PvE részt is, mintha egyedül tolnánk. Igyekszem objektív maradni és nem felszállni a "hype train-re", de nálam eddig nagyon jól vizsgázott a Division
Azt is korrekt húzásnak tartom, hogy megjelenés előtt megnyitották az open bétát. Ez nagyon ritka gesztus manapság a kiadóktól.
-
demmer123
őstag
válasz
Ez teljesen így van nekem sem ér ennyit.Egy idő után teljesen unalmassá válik a Dz állandóan ugyan azt ismételni.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
basaharc502 #5016 üzenetére
Ez még mindig egy béta, tartalmilag a teljes game 1%a ha benne van!
Jó volna a sirankozoknak ezt észben tartani.
-
vízipiton
újonc
válasz
Ok vard ki.es?
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
Azért nem lesz olyan gyors az a fejlődés. Raktak ki ide olyan IGN gameplayt, amiben 25ös szinten nyomják. Hardon toltak le egy missiont és alig mozdult felfelé az XP level. Gondolom DZ-n belül is hasonlóan nem lesz gyors a dolog
De a küldiket valóban hiányolom én is bentről.
-
FullGas
aktív tag
válasz
Valahogy én is így vagyok vele.
-
sagem
addikt
válasz
basaharc502 #2431 üzenetére
Valszeg azért nem tudsz kimenni ott ahol bejöttél, mert van nálad valamilyen DZ-s tárgy. Azokat csak helikopterrel tudod kimenekíteni. Ha nincs nálad tárgy akkor kimehetsz ott, ahol bejöttél.
-
vegitossj7
addikt
válasz
basaharc502 #2371 üzenetére
Kimész, ahogy bejöttél.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
basaharc502 #2061 üzenetére
Pont ugyan ezen a véleményen vagyok
-
warcat
veterán
válasz
basaharc502 #2061 üzenetére
Ó, a hosszútávú szórakoztatással kapcsolatban nekem eddig is erős kétségeim voltak, és a beharangozott season pass tartalom sem lett túl impozáns.
Szerintem annak érdemes megvennie,aki 20-30 óra coop szórakozásra vágyik pár jó haverral és ennyi elég a pénzéért,bármi több ennél a levegőben lóg teljesen (milyen lesz a Dark Zone jövője amikor már mindenki berendezkedett max szinten,jó fegyókkal pl)
Üres utcáknál viszont vegyük figyelembe,hogy ez nem egy megszállt város utcai harcokkal,hanem katasztrófasújtott terület, nameg az eleje az egésznek, "newbie zóna".
Elvileg több féle banda van és ezeknek a járőrei pl ki vannak itt kapcsolva teljesen.Megvásárlásra én meg jobbféle kulcsboltot ajánlanám ahol be lehet menni 10k alá is picivel akár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest