- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
H4rt1g4n #17419 üzenetére
- Egyelőre a napikat tolom az intelekért. Ezekhez nincs és nem is kell matchmaking. A 31-es elit groupok nem ellenfelek. Ami viszont érdekes, hogy ha egy safe houseban megcsinálom a három napi küldit és leadom, akkor újra beadja őket. Próbaképp végigtoltam másodszorra is. Ugyanúgy megadta a 163-as sárga rewardot (mindkétszer fegyver volt) és az inteleket is. Feltételezem, hogy ez bug lehet, mivel így nincs értelme a többi SH-t végiglátogatni a küldetésekért. Másrészt így annyi intelt farmolunk össze amennyit csak akarunk (vagy enged a max limit).
- Az aktuális intel mennyiségünket a crafting materialoknál láthatjuk. Mondjuk ezt betehették volna egyből az áttekintő oldalra, hogy ne kelljen tallózni: -
Brownage
tag
válasz
H4rt1g4n #17354 üzenetére
Nem kell minden intelt felszedni az adott területen. És nem is azokra az intelekre van később se szükség.
Tehát, hogy tiszta legyen. Vannak a területek, amin vannak mellék küldetések, illetve a bázis szárnyainak fejlesztéséhez adó küldetések (kék, zöld, narancs háromszögek).
Ezeket kell mindet megcsinálni. Tehát az 5szögletű side missionöket és a kék,sárga,zöld háromszögeket. A többi az csak achihoz kell, illetve a story-t teszi teljessé, ha végighallgatod a telefonhívásokat, megnézegeted az echo-kat, megtalálod az elveszett ügynököket, megnézed a lezuhant drónok fekete dobozait. Azok tehát nem kellenek.
Viszont. Az új Vendornál a HVT targeteket egy "intel" nevű mondjuk "pénznemért" lehet "megvenni". Ahhoz hogy legyen ilyen inteled, nem a térképen lévő inteleket kell összegyűjtögetned, legalábbis gondolom, hogy nem, hisz azok száma véges. Egyszer összegyűjtöttük és kész.
Lesznek "Seek and Destroy" nevű küldetések. Ez a találj meg valahol valamit és pusztisd el. Tehát mész, harcolsz, kapsz jutalmul "intelt", és utána ezekért az intelekért tudsz venni HVT targetet, ami megmondja, hogy hol találod XY főellenséget, akit ha megölsz akkor kapod a zsíros lootot.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
H4rt1g4n #15979 üzenetére
DZ3-ban cserélődnek a 204-es BP-k, ott érdemes keresni. BOO vendornál lehet venni kész 204-es változatot de többnyire gagyi talentekkel, szóval érdemes a BP-re menni DZ-ből, és craftolni magadnak.
Passz, hogy melyik a legjobb, nekem a black market rpk 74 jött be a legjobban, az ugyan az mint a pakhan, csak craftolt verziót használok belőle jó talentekkel, már amikor használom. -
.LnB
titán
válasz
H4rt1g4n #9876 üzenetére
A Russian Consulate egyetlen dolgon bukhat el a shotis rushereken. Azokat meg meg kell fogni egy árva barikáddal (esetleg robbanóssal) És kellenek azok a sokkoló golyók, vagy tűzgolyók
(direkt nem írom le a nevüket). Szóval, vagy elbarikádozod, vagy stunolod a shotisokat. Ennyi. Bőven jó a statod oda, nekem se sokkal jobb (Sőt annyi DPS-em sincs).
Tegnap én is világtalan bandával toltam. Mindháromnál bent volt a Healing station. Írtam nekik, hogy valaki tegyen barikádot. De nem, hiába van nekem 32k tech-em. És healel a Healing stationom mint a villám. Én pakolgattam a barikádot. Ezek meg örültek mint majom a farkának. Ugattam is velük, hogy nem ezt mondtam eddig?!
Na mindegy, nehezen lement.(#9875) prokxy: Örülnék neki. pohár, te , Recska és én. Szerintem vaj sima lenne minden. De én csak 21:00 fele vagyok szerintem. :/
-
duvi
nagyúr
válasz
H4rt1g4n #9681 üzenetére
"Szerintem a checkpointhoz való fast travel továbbra sem lesz elérhető"
- De igen. Most próbáltam ki. Mostantól elég ha egyszer elmész az adott DZ bejárathoz és onnantól bármikor és bárhonnan használhatod a gyors utazást(kivéve DZ-ből, mert ott továbbra se él a fast travel.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lexus, Toyota topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest