- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Drenadar #18276 üzenetére
Division szempontjából egyetlen előnye van bármelyiknek a Voippal szemben, a melletted álló rugó nem hallja, mikor megkérdezed, hogy go rogue on them?
Ne értsd félre, nem vitatkozni akarok, csak számomra ez megint egy új progi ami ennél a játéknál került elő, bármivel játszom, mindig volt valami új hogy na erre gyertek fel mert itt ez meg az.
-
Brownage
tag
válasz
Drenadar #18267 üzenetére
discorddal nincs az égvilágon semmi baj. Egyedül csak az, hogy számomra jelenleg egyetlen játék egy társaságának egy részéhez férek csak hozzá vele. Mármint WoW raid TS-en megy. Bárki külföldivel játszom, nekik általában TS-ük van, így van 6-8 TS bookmarkom, hogy épp hova kell mennem. Saját ismerősökkel/barátokkal a saját TS-ünkre megyünk. Most emellé még Discord is ott van. Ami tényleg teljesen
jó, ha az ember csapatot akar keresni. Szuper, hogy van egy közös chatje, lehet beszéni, kérdezni, hogy ki jönne ide vagy oda.Csak nálam pont az ellenkezője van. Így is mindig túl sokan vagyunk. Mármint nem okoz gondot az ingame ismerősökből csapatot összehozni. Így is volt már olyan, aki megsértődött, mert nem fért be, pedig ragaszkodott volna hozzá, aztán törölt a listájáról
De mondjuk fent van nekem is a Discord ha épp olyanokkal játszom akik épp discordon vannak, akkor nem probléma felmenni rá. De nekem pl nem fut a háttérben, mert számomra felesleges. Nekem nem kell egész nap azt lesnem, hogy na most kikhez társulhatnék be, megvannak a kialakult játszótársaim. Csak sajnos mivel többen vagyunk mint 4, nem tud mindenki mindenkivel egyszerre együtt játszani.
-
warcat
veterán
válasz
Drenadar #10265 üzenetére
Amint egyedül vannak,behívják a haverokat lootolni(nyilván le kell még lőni a bosst de ennyi)
Ha nem csinálnak vele valamit,nagyon vicces lesz amikor bevezetik a cserelehetőséget
(mert ugye a haverok egymás között átpasszolják a lootot).Hogy miért nem képesek közösen letolni inkább,nos kérdezd meg azt aki ezt csinálja
-
pohár
félisten
válasz
Drenadar #4914 üzenetére
én is ezzel szoptam tegnap, de csak abban a pillanatban jött elő, ahogy a DZ-be mentünk, előtte, a PVE részen semmi baja nem volt... párszor újraindítottam a gépet, a böngészőt inkább kilőttem, gondoltam már throttlingra is, de olyan fél óra szopás után megjavult egyszer
-
-
.LnB
titán
válasz
Drenadar #3882 üzenetére
Most nem értem a logikádat.
Gold= Alapjáték + DLC
Nem Gold= AlapjátékEz a DLC amiről itt szó van csak "adható" előrendelői bónusz. Elvileg minden verzióhoz kap mindenki az 576-tól.
Ezeket:
-Hazmat Gear Set DLC - csak a bétateszt résztvevőinek, a teljes játék aktiválása után!
-New York-i rendőr felszerelés DLC
-SurvivalPackDLC szerk.: Survival Kit (szerintem)
-The Division póló és sapka
-The Division poszter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest