- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Embert nem tudok, de az előbbi problémát tuti meg tudod csinálni 1-2 perc alatt:
Műanyag ablak beállítása
Csak nem ti költöztetek a Gyöngyvirágba? -
Stylewars_kp
őstag
Szerencsénk volt mert jó áron vettük az összes bútorunkat egy helyen. A bútorbolt bezárása napján 30-40% kedvezménnyel szórtak ki mindent. Így mindent annyiért vagy többért adtunk el, mint amennyiért megvettük. 4 órával számolva azért nem olcsó buli egy költöztetés. Meg kérdéses, hogy ki mennyire ragaszkodik a jelenlegi bútorához stb.
-
macilaci78
nagyúr
A banános dobozokat miért nem bízzátok rájuk? Mi csak a nagyon szenzitív dolgot vittük személyautóval. Díszporcelán, TV csomagolás nélkül, váza, ilyesmik. Azért néhány banános doboz nehéz volt: könyvek, étkészlet, fém edények, kamra tartalma... 23 db banános doboz fér a B5 Passat kombiba, üresen kipróbáltam. 23 lépcsőfordulót átlag 20 kilós dobozokkal nem kívántam volna.
-
SirRasor
addikt
Légzésfigyelő nincs, de a ringató jóféle:
https://www.facebook.com/marketplace/item/960293512135764
Püben jöhet ajánlat; szerintem nem fogjuk visszautasítaniA többieknek köszi a tippet, Vintedre felhányok mindent.
-
Gergello
addikt
Kovácsnál nekem volt olyan bevittem gyertyacserére a gépet. Telefonáltak, hogy kész van főnök. Elmegyek kifizetem, másnap reggel már jelzi a hibát a műszerfalon. Okoskodás megy mi lehet....
Hát kiderült, hogy náluk a kész azt jelentette, hogy 2 darabot ki tudtak cserélni, másik 2-t meg nem. Ezzel a munka el is készült(az igaz, hogy számlázva alkatrészként csak 2 db lett, de ezt nem mondták én meg a fizetésnél már nem néztem meg)
-
Lehiñito
senior tag
Távol áll tőlem, hogy bárkinek is a rossz hírét keltsem, de én nem éreztem a korrektséget. Kértem időpontot műszakira, meg ha már ott van akkor cseréljenek hátsó kipufogó dobot is, mert meg volt repedve a dob. Kaptam is időpontot, 2hétre rá. Reggel odavittem, 11kor hívtak, hogy kész az autó. Mikor mentem érte kiderült, hogy a hátsó dobhoz nem is nyúltak, mert "nem volt rá idejük", holott direkt úgy kértem időpontot, hogy mindkettő problémámat orvosolják. Az ismerősöm sztoriját nem írom le, az kellemetlenebb. De biztos vannak olyan ügyfelek akik meg vannak elégedve. Én csak a saját tapasztalatomat osztottam meg. Nem szivesen megyek olyan helyre, ahol nem az történik, amit megbeszélünk.
-
-Tsaba-
tag
Ja, igen, ez maradt le az előzőből, hogy a számlán nem szerepelt olyan rész hogy "átvizsgálás" tételként, szóval valószínűleg szó szerint csak "átnézték", még az is lehet hogy azt kb el is felejtették. Mondjuk én is meglepődtem hogy nem engedik át, és szóvá is tettem nekik, hogy múlt hónapban javították meg nézték át elvileg...
-
-Tsaba-
tag
Az ablakos rész előtt nem hozzájuk vittem "felkészítésre" a verdát (2 éve volt), sőt igazából sehova mert előtte volt átnézetve pár hónappal.
Most a fékesnél igen, de ebből számomra nyilván az derült ki hogy csak szemrevételezéssel nézték meg pl ezeket, nem fékpadon. Mondjuk akkor kerékcsapágy csere és olaj+szűrők volt a fő ok, csak mondtam hogy nézzék azért át mert kövi hónapban hozom vizsgázni majd. Valamennyire szerintem érthető hogy egy szerelő más szemmel nézi mint egy vizsgabiztos (szerintem ezért is bukik meg pár autó, hiába a szerelő viszi), persze a fékre mondhatták volna hogy érdemes cserélni... -
-Tsaba-
tag
Nekem pl a miatt nem engedték át, mert fólia volt az első oldal ablakon (volt műbizonylat is, de az csak b oszloptól hátrafelé érvényes). Előző tulaj rakatta rá, és nála át ment vizsgán anno, érdekes. Bár nyilván jogos, én nem is figyeltem igazán...
Ill a másik autómnál meg a kézifék nem fogott eléggé. Rögzítette az autót amikor behúztam, érzésre rendben volt, de amikor csinálták a mérést akkor nem volt megfelelő. Meg pár milliméter volt már csak az első fékbetéten (persze mondtam is nekik hogy cseréljék ki).
Ismerősnek meg az első fényszoró miatt nem engedték át, bár az amerikai modell...
-
Jó, de a DSG/Duplakuplungos és egyéb automata váltós autók más árkategória, meg a karbantartása is zsebbenyúlós lehet.
Arra gondoltam hogy a régi ladák(a hátsókerekesek) egyedülállóak a világon abból a szempontból hogy a váltójuk közvetlen kapcsolású, nincs se váltóbovden se váltórudazat a váltókar és a váltóház között. Ez közvetlenebb és gyorsabb váltást eredményez valamint szerintem ez a megoldás megbízhatóbb mint az elterjedt bovdenes és rudazatos kézi váltók. Ha pedig egy gyárilag injektoros hátsókerekes (kocka)lada modellről van szó akkor a rendszeres karburátor utánállítás elfelejthető, valamint a benzinpumba is elektromos hajtású ebben az esetben, ellentétben a hagyományos karburátoros ladákkal ahol azért a benzinpumával is sok gond akadhatott. Tehát a fék és kormányszervó hiányának kivételével, meg azt leszámítva hogy a kasztni nem ergonomikus, meg a motor nem feltétlenül felel meg a jelenlegi eu-s emissziós normáknak, a klasszikus hátsókerekes lada injektoros verziója szerintem akár napi használatú autónak akár ma is megfelelő lehet, sőt szerintem sokkal egyszerűbb, megbízhatóbb konstrukció mint a mai és kicsit régebbi nyugati autók. Jó, hát a kockalada forma nem az eszétikum csúcsa, de akinek van rá pénze és megteheti az az injektoros lada motort a váltóval együtt kereklámpás kasztniba átépíttetheti, ami esztétikailag már vállalhatóbb. A kérdésem az hogy használnátok e injektoros hátsókerekes ladát ha forgalomba helyezhető lenne magyarországon(úgy tudom hogy nem lehet, többek közt az eu-s emissziós normák miatt, de ebben nem vagyok biztos), és be lehetne hozni oroszországból(úgy tudom a szankciók miatt ezt sem lehet, vagy nagyon nehéz), esetleg ukrajnából lehetne szerezni injektoros kockát, bár a háború az elérhető jó vagy használható felújítási alap példányok mennyiségét gondolom eléggé érinthette negatív irányban. -
macilaci78
nagyúr
Gyerekkorom óta ismerem, Dr Juhász Máté.
Lugosi fórumtárs is szegedi ügyvéd, ha jól emlékszem. -
tisn
addikt
Én saját magamból indulok ki: soha nem csúsztam meg semmilyen törlesztővel és egyszer sem tudtak rámterhelni semmi extra díjat. Ehhez nem kell agysebésznek se lenni, csak be kell tartani a feltételeket
akkor ugyes vagy. 0-as hitellel mondjuk en sem (10+ evvel ezelott volt 1x-2x), de pl. hitelkartyam van kb. 20-30 eve, ott volt ket honap is, hogy elbasztam a torlesztest.legutobb meg pl. az egyik automra nem valtottam idoben kotelezot.
szerintem nem eri meg a plusz melot a vacakolas, meg az adott esetben par ezer forint hozamot a kockazat, hogy ha elbaszod, soxorosaba kerul.
nem vagyunk gepek, hibazunk.
-
ShadowX
őstag
Ahogy írtam és ahogy te is írtad az utolsó mondatodban...a 0%-os hitelt igénylők kevesebb, mint 10%-a tudja magát ahhoz tartani, amihez kell (és szerintem jócskán fölélőttem ezzel a számmal). Na nem is ők a hitelintézetek kedvencei. Nem véletlen élik virágkorukat ezek a hitelek, hiszen egyszerűen belebuknak az emberek. Ha az igénylőket megkérdeznéd ott a helyszínen hiteligénylés közben, hogy mi az a DKJ, ETF vagy akár TBSZ, na hát szerintem fogalmuk nem lenne róla ezek minek a rövidítései.
Azt veszem észre, hogy a magadfajtáknak (magamat is idesorolom többek között, szóval nem személyeskedés) akik megtakarítanak és diverzifikálják is a megtakarításaikat, fogalmuk sincs milyen pénzügyi analfabéták az emberek (ezt se vegye senki olyan magára, akinek nem inge). Egyszerűen nem tudjuk felfogni milyen sötétség van ezekben a fejekben. Ezekre utaznak ezek a pénzintézetek a mikrohitelekkel.
-
csoszogi
tag
Köszi de azért nem akarok venni, mert nem nézzük a TV-t, vagy minimálist. De ha meg lehet javítani akkor oké, elfér. Smart TV, csak öreg. Néha csak végigcsapkodom, de szinte ugyanazon filmeket ismétlik évek óta. Néha jó a helyi TV, vagy az ismeretterjesztő csatornák, de azokon meg esténként szinte mindig a I.-II. világháború ilyen olyan története megy. Szeretem a történelmet, de kicsit sok. A Netflixet néztem rajta főképp, de amióta nincs, azóta meg laptopon nézem, már ha van mit. Egy dolog fog hiányozni: a reklámok, hogy tudjam nyomon követni a hihetetlen termék fejlődéseket, innovációkat
A múltkor is volt egy pelenka reklám, 20 éve pont ezzel az extra funkcióval reklámozták
rohadt jót röhögtem.
-
martonx
veterán
Szerintem mi valójában tökre ugyanarról beszélünk, csak én valamivel sarkosabban fogalmazom meg azt, hogy az emberek túlnyomó többsége hm. fura
A Bárka is tökéletes példája az értelmetlen pénzszórásnak, miközben máshol kevesebből, nyugodtabb légkörben, ugyanolyan jól tudod magad érezni. De mondhatnánk a fine dining éttermeket is, ahova eleve tilos éhesen menni, hogy aztán szarokat kóstoltassanak veled, és a végén éhségedben elmenj a legközelebbi mekibe. Valahogy így érzek a sieléssel, búvárkodással kapcsolatban is. Semmi bajom nincs azzal, hogy az ember megnézi a hegyeket / tengert (én is ezt teszem, évente akár többször is).
A sielés viszont már egy túltolt úrimuri (kivéve, ha északon a hegyek között élsz). Ugyanez pepitában a búvárkodás (kivéve, ha tengerparton élsz). Amikor valaki görcsösen minden évben elrohan síelni / tengerpartra a legnagyobb hidegben / melegben, hogy a legdrágábban kivehesse a szállást és a legnagyobb tömegben lehessen ott, és ezért egész évben tárolja a sí / búvár felszerelést, plusz mindezt arra az évi egy alkalomra magával hurcolja a fél világon keresztül (vagy akkor bérli, mindegy), és még mindenféle oktatást, felvonót, sípályát miegymást fizessen járulékosan, háááát....
Miközben egy hüttében tök jól el lehet lenni az év bármely szakában sielés nélkül is, ahogy a tengerben se csak július augusztusban lehet fürdeni. -
martonx
veterán
Nem magam miatt
csak puszta logika. Szólj, ha látsz itt hegyeket, meg havat. Pont ugyanolyan sznob erőlködés innen nézve a síelés, mint a mélytengeri búvárkodás. Akik pedig sok pénzt nem kímélve szembe mennek a logikával, azok a szememben sznobok.
Szerintem félre értettél. Nem az utazással van bajom, természetes, hogy jó időnként megnézni más tájakat. Elmenni kicsit a hegyekbe, vagy megnézni a tengert. Ha vissza olvasol pont innen indult a beszélgetés, hogy Jahorinát is meglátogatjuk. -
Vonattal vajon rövidebb lehet a határátlépés ? Ott van egy kényszer hogy gyorsan végezzenek az ellenőrzéssel hogy ne foglalja sokáig a vágányt a vonat.
Gondolom a magyar oldali ki/beléptetés röszke állomáson lehet, a szerbek melyik állomáson végzik a be/kiléptetést ? Szabadkai helyi járatos busszal az állomástól átszállás nélkül el lehet jutni a piac környékére ?
Voltunk múlt hétvégén buszos kiránduláson szabadkán, idegenvezetéssel, ebéddel, borkostolással, piacozás is belefért az időbe. Vettem adidas és audi logós baseball sapkákat 2000ft/db-ért, 3000-ért nike logós fürdőnadrágot, megszólalásig hasonlítanak az eredeti megfelelőikreA határátlépés oda is vissza is volt kb másfél óra tompánál, mindig volt előttünk 1-2 vendégmunkás busz, az autós sor sem haladt gyorsan ahogy láttam. Vonattal viszont érzésem szerint gyorsabbnak kell lennie a határátlépésnek, mert a vágányt korlátlan ideig nem foglalhatja, ezért egy vonatos bevásárláson gondolkodok.
-
martonx
veterán
Én is mindig ezt mondom. Kétféleképpen lehet több pénzből gazdálkodni hónapról hónapra:
1. és ezt csinálják a tömegek, spórolnak, megszorítanak, ezzel negatív spirálba taszítva magukat
2. bevételek növelése, több munkával, minőségibb munkával stb...Nyilván az 1-es nem ördögtől való, és persze ésszerű keretek között spóroljuk meg, amit lehet, de a cél a 2-es megoldás kell legyen, mert az visz előre.
-
Találtam végül egy céget, ALE ÉPÜLETBONTÓ KFT.
100 ezer magyar pénzért elbontották, szépen kipucolták a területet és elvitték a palát, illetve a fém csöveket is.
A másik cég 400 ezres ajánlatot adott, amit a többi tulaj simán el is fogadott volna, de jöttem énNagyon szép munkát végeztek, korrektek voltak. A vasat gondolom leadják, a palából meg 85%-a egész darab volt, így gondolom azt eladják okosban.
-
-
csoszogi
tag
2016-2017-ban másik városban mikor tereprendezés volt a szüleim telkén, jelezték nekünk a földhivatalnál, hogy mivel látják a műholdképen, hogy hullámpala van, ezért azt, veszélyes hulladékként kell kezelni, és csak egy-két fuvarozó jöhetett szóba, aki el tudta vinni. Ha enélkül csinálod, jönni fog a bünti. 2023-hullámpala, 2024-nincs hullámpala, hoppá...
Nem tudom mi a pontos ügymenet, de érdemes utánajárni. -
martonx
veterán
Nálam pont február elején cseréltek modemet a Digisek. Meglepően jó WIFI6-os router + modemet hoztak.
Nekem eléggé spécik a routeres igényeim, így bridge módban használom a digist, de szvsz egy kisebb háztartás átlagos igényeit zokszó nélkül ki kell, hogy szolgálja a vadonatúj DIGI-s modem (router). -
garga pista
őstag
Tavaly év vége (november-december) felé volt egy kis gond, a Digi topikban több szegedi is megerősítette, akkor azért elhúzódott a javítás január közepéig. Viszont akkor végre lecserélték valszeg a hibás elosztót, mert megjavult minden munkatársamnál, akinél Digi van, nálam is jó. Szóval így nincs gond, annyi h nekem sima 1000-es net van, saját routerrel. Arra készülj fel, amit adnak Wifi6-os eszköz, kb. semmit nem lehet állítani rajta. Nekem saját router van, VPN és egyéb finomságok miatt.
-
Nyerővélemények játékon. Véleményeztem a telefonomat, ami után kaptam 10%-os kupont és automatikusan részt vettem egy sorsoláson. És magam is alig alig hittem el, de nyertem...
#97863tisn: ne is mondd, egy 55-ösre ráfizettem volna, de erre sajnos nem volt lehetőség. Hát igen, drága. 2023-as, miniled, Samsung.
-
macilaci78
nagyúr
Talán az Árkád Intesparban van sütis pult, mármint ahol szelet süteményt is adnak. Ugyanaz a sütöde készíti, mint az egész tortákat. Szóval kóstolható.
Meg fognék egy dolgozót és megkérdezném, hogy hoznak-e mondjuk holnap friss árut, tortát, illetve mikor rakják ki. De volt már arra is példa, hogy a polcról elfogyott termékből a raktárban volt még, kérdésemre hoztak ki.
-
ShadowX
őstag
Imádom a biciklim, de pl. azt nem szeretem, hogy nyáron mire beértem a melóba csatak víz voltam. Ez minden másik évszakban megeshet, mert akkor ugye extra ruházat van az emberen. Erre lenne jó egy elektromos rásegítéses bicikli, de abban meg azt nem értem mi kerül ennyibe (3-4x különbség nem indokolt).
Meg, hogy mi az a limitáció a gyártók részérôl, hogy az akkut nem lehet külön tölteni (ez mondjuk klasszikus rollerbetegség is).
-
lorcsi
veterán
nem ismerem ezt a Brate-t
pontosan hol van?Bogyi007:
az iylen kedvezmények miatt is jó volt
de most hallottam, h a BK mind különböző árakon dolgozikShadowX:
így nézve tényleg elég gettó
főleg a dugó tér fele nézelődtem..vagy a Dóm fele
de most h mondod mindig volt 1-2 homless a kínai körül -
lorcsi
veterán
Aki szereti azt az izvilágot annak…
olysn 2 hetente jartsm arra, ha ehes voltsm mindig tslaltam valami jot
1300,- volt egy napi menu ( burger, kola, skrumpli)
hol lehet ezt a kombot ennyiert megkapni a kornyeken ?pilota:
en is valsmi ilyet hallottam
Esz megall, h jobban megeri uresen hagyni -
-
Vicoo
senior tag
Hát én megnézném a helyedben a media markt hulladékai közt, lenn az árkádban. A bakay felől besétász vagy odaállsz kocsival, azt megnézed van e kidobott mikro, beteszed a kocsiba otthon kibelezed, aztán visszaviszed, vagy ott helyben kiszeded. Amúgy a londoni körúton a csavarker után van egy háztartásigép bolt, ott van minden.
-
Igazán nincs mit köszönni. De érdemes elolvasni,hogy "régen" milyen masszívra meg tudták csinálni az üzleti notikat(ötvözött alumínium váz és az van letakarva jó minőségű műanyaggal) [link]
Én még mindig használok egy T430-at ami már közel 10 éves(i7 3610QM,8GB,256GB SSD) de volt már a kezem közt (akkor) 1,6M-s Asus gamer noti is. -
A Te készülékedbe ilyen zsanér van és ezeknek pl. a felső részén lévő fém lap szokott letörni ezért az LCD fedlapból szoktak kiszakadozni a tőanyák.
[link] A videó alapján feltételezhető,hogy kell egy zsanér pár,és egy kijelző fedlap(vagy ragasztatod vagy veszel másikat)Én anno az ilyen készülékeknél mindig lazítottam a zsanérok anyáin,hogy nem törjön el se milyen burkolati elem ha már cserélnem kellett. -
Rawulf
őstag
Majdnem az összes laptopnak a típushibája a zsanérok kitörése.
Én tudatos avultatásnak hívom ezt.
A laptop műanyagburkolatot nem kellene a gyártóknak tartó és merevítő elemként használni, mert a zsanérok úgyis megszorulnak egy idő után és a csavar foglalatok pedig kitörnek a műanyag öregedése miatt előbb vagy utóbb. -
macilaci78
nagyúr
Ha hinni lehet totyának (és persze, hogy lehet), akkor vagy add el így csökkentett áron, vagy szedd szét és vidd el műanyagoshoz hegeszteni.
Kálvária sgt, a Military Shop mellett Plastica Bt.Anno egy Kia Rio lámpát javíttattam nála, vadkár. Jó munkát végzett, vissza lehetett tenni a kocsiba, stabilan ült a helyén és be is lehetett állítani.
Egy kézi robotgép műanyag elemének fogazása kopott el, azt nem vállalta, mert a műanyag típusa nem tette lehetővé. Korrektül megmondta. Szerencsére a Szuper Elszo-nál párszáz Ft-ért tudtam venni, Anyám még 10 évig nyüstölte azt a Moulinex-et. -
Ha olyan "mint ha ki akarna törni" akkor az már belülről kivan törve vagy csak részben vagy teljesen.Esetek többségében a fedlapba vannak integrálva azok az anyák amelyek a kijelző zsanért is fogják és természetesen az alsó burkolatot.
Az ilyen jellegű burkolat töréseket vagy a helytelen kijelző felnyitás vagy a zsanérok kiszáradása miatt történő szorulások okozza no meg ott van a műanyag elöregedése is mint tényező és persze sok-sok egyéb más apróság.(valamikor leesett de nem nagy magasságból, meg valaki lecsapta a kijelzőfedelet mint ahogy a filmeken szokták stb)
A noti korából adódóan én nem költenék rá.A ragasztgatás meg egyéb mókolás csak ritkán jön be és gazdaságilag sem biztos,hogy előrébb vagy vele.Pár éve olyan 20~30k közt volt 1-1 átlagos notihoz való belsőfedlap(palmrest) de voltak billkóval egybeépített példányok amelyek 80k-t is megközelítették.
Volt olyan Asus talán 12"-os noti érintős kijelzővel gyártották,hogy drágább volt hozzá a komplett kijelző mint maga a készülék.Nem lehetett szétszedni így egyben árulták(LCD,érintő,fedlap,káva WiFi antennák,kamera,zsanérok,LCD kábel)
-
csoszogi
tag
oké világos, nézd meg mit írtunk erről, ha kifújsz 100-600m3 levegőt óránként a páraelszívóval/szagelszívóval egy helységből, akkor be is kell áramoljon ekkora mennyiségű levegő valahonnan, nem? Ezért van nálam mindig nyitva az ablak miközben megy a pára/szagelszívó. Nálunk nem pillangószelep van, hanem egy lamellás valami zárja le kívülről, ilyet lehet kapni és a madarak sem költöznek bele.
Ha meg anélkül is huzat van, hogy menne a szagelszívó és az zavar akkor jogos a szigetelés, csak arra figyelj, hogy legyen nyitva ablak mikor megy a szagelszívó a fent leírt okok miatt.
A kéményes konvektor pont az, ahol a legkönnyebben visszajön a CO dús levegő, lásd amit írtam kb.: egy hete. Remélem CO érzékelőd van.
Kőzetgyapot: ez is ugyanolyan, csak tisztább talán és hosszúkás műanyag zacskóban van. Valami ilyesmi: [link] Én Újszegeden vagyok, de hétvégente tudok menni az Árkád felé..
-
csoszogi
tag
Nem okoskodás, de már írtam ide SirRasornak a ki be áramló levegővel kapcsolatban... Ha jön be, akkor mennie is kell ki valahol a beáramló levegőnek. Nem tudom milyen lakásban/házban laksz, de ha van ott légáramlás(bejárati ajtó), és megszünteted, akkor majd lesz valahol máshol, ahol bejön a levegő aminek be kell áramolnia. A kérdés az, hogy hol? Meg, hogy miért áramlik egyáltalán befelé a levegő, ha mondjuk minden csukva van?
Ha kell tudok adni amennyi neked kell, kertészeti kőzetgyapotom van. Leírod mekkora kell és kivágom, gondolom 30*7*3cm vagy valami hasonló... Esetleg ha építkezés mellett mész el, lehet ők is tudnak adni valamennyit.
-
ShadowX
őstag
Sokan azt is elfelejtik, hogy az elmúlt 10 évben akkora rally volt, hogy ha egy igen tekintélyesnek mondható 30%-os áresés következne be, meg akkor is rettentően túlértékelt lenne a piac.
Most a legjobb befektetés már meglévő régi lakásba/házba az aljzat/födémszigetelés és a nyílászárócsere.
5 éven belül eladod? Biztos?
Lehet a kutyának nem fog kelleni egy 55 éves, szigeteletlen, rossz nyílászárós lakás. A nútmarást meg kell nézetni a szakemberrel, ha találsz, mert lehet azt mondja nem éri meg.
Nagyon lutri. Nálam annakidején a csere jobban megérte.
-
martonx
veterán
Csak trollkodok, nehogy komolyan vedd, de a következő lottószámokat is elkérhetem? Covid óta mindenki ezt mondja, hogy esni fognak a lakásárak, mégis azóta is töretlenül emelkednek. Nyilván persze időnként vannak döccenések, mint pl. 2008-9-ben volt legutóbb, de ezt előre még csak megsejteni se nagyon lehet átlag emberként, hogy vajon mikor fog bekövetkezni (jövőre, vagy majd 10 év múlva?).
Szóval szerintem nem lehet és nem is érdemes az aktuális legközelebbi világvége mindjárt itt vanra számítva élni.
És mi van akkor, ha pont úgy rendeződik át a lakáspiac, hogy a rezsik miatt a jobban hőszigetelt lakásokat fogják keresni, a szigeteletlen lakásoknak meg esik (nem olyan arányban nő) az ára, mint a szigetelteké?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PS Plus előfizetések
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest