- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
válasz
Jinxb1rd #78487 üzenetére
Szia!
A Monguznál például van nyitott frontend-es pozíció is.
Ha megpróbálod, akkor légyszíves írd meg a tapasztalatokat az interjúról. thx
-
-
Jinxb1rd
addikt
-
csoszogi
tag
válasz
Jinxb1rd #75115 üzenetére
Nekunk ilyen van, konnyu, de ovatosan a terhelessel, keves anyag van benne. Ilyesmik szoktak lenni a yiskben vagy a kikaban is, jo arert. Vagy a budapesti krt-n az omv mogotti butorboltok. Butorfutart mi is igenybe vettuk, semmi gond neem volt vele, de meg kellett a nevet valtoztatni, most nem tudom hogy hivjak..
-
-
válasz
Jinxb1rd #74787 üzenetére
Hali!
Az enyémben is macilaci78 által linkelt Old fox cserélte ki a mikrokapcsolókat. Innen fórumról rendeltem egy párat, ő kicserélte, szóval őt ajánlom én is!
mod: a mikrokapcsolót innen rendeltem, tökéletes, jobb, mint a gyári. Nézz utána, hogy a tiedbe jó-e!
mod2: úgy látom jó bele, más is tőle vette.
-
-
-
vizslakutya
senior tag
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Jinxb1rd #71051 üzenetére
A Klapka téren van egy gázkészülékszerviz. Sima Karancs tűzhely, pár gázost telefonálj körbe, vagy szeméttelepet.
Izzó a Szuper Elszo-nál a Rákóczi téren.
Mi teáskanalat használtunk, nem volt jegesedés a fagyaztó ajtajánál.Rick4: én az ilyesminek az árát inkább lelaktam. Hamarabb is készen lett, jobban is szolgálta az én igényeimet és nem is kellett mást cseszegetnem érte.
tisn: ha nem értesz hozzá, hívj szakembert. A gáz nem játék.
-
tisn
addikt
válasz
Jinxb1rd #71051 üzenetére
Az uj lakasomban a gaztuzhelyen ket egofej csak "pislog", gondolom rossz helyzetben vannak a "kupakok" es nem jo helyen jon ki a gaz, hogy lehet ezt jora megcsinalni? Par kort mar mentem vele, de nem sikerult jol beforgatni.
szerk: cserelni fogom, de nem most, addig is jo lenne hasznalni
-
Rick4
félisten
válasz
Jinxb1rd #69365 üzenetére
Ha edzel, akkor neked párolt csirkemell és rizs kell, napi 4x. Ezt felesleges kajáldából megvenni, veszel napi 1 kiló csirkemellet, meg 1 kiló rizst, elkészíted, és megeszed. Így kijön a kaja 4X1300 helyett 1X1300ft-ból, és magadnak nem sütőolajjal öntözöd, hanem kókuszolajjal, ráadásul a saját rizsedet beáztatod főzés előtt egy nappal, a kajálda ezt se fogja megcsinálni neked. Nekik nem céljuk úgy elkészíteni a kaját, hogy az a te céljaidra tökéleteses alkalmas legyen.
Darkbyte: Egy ilyen saláta akár a teszkóban is megvehető alapból, meg pár rápakolt más dologból áll, reálisan a harmadát éri. Más az, mikor az ember elmegy kajálni valahova, vagy a napi kajájáról kell gondoskodnia. Abban se lennék biztos, hogy az öntet valami jó kalóriaszegény joghurt alapú valami..
-
hodigy
tag
válasz
Jinxb1rd #69056 üzenetére
Ha találsz valamit kérlek szólj, én is gondolkodok ilyesmin.
Én róluk tudok, be lehet szállni hozzájuk:
Hackerspace-Szeged -
Old fox
tag
-
partymaci
aktív tag
válasz
Jinxb1rd #68143 üzenetére
Kalibrálni nem nehéz sztem nem arról van szó, viszont kiszállás, kalibrálás ideje, eszköz amortizáció, (szaktudás) csak a szokásos.
Egyébként nem hivatalosan 3000-ért kalibrálok
Egy alkalommal a panellakás ajtaja bevágódott és persze rossz oldalon voltam, nem tudtam bejutni, mit volt mit tenni, a liftbe ragasztott hírdetésen "Lakatos, kulcsmásoló" -t felhívtam, 5 perc alatt kiérkezett és 1 perc alatt kinyitotta az ajtót egy plasztiklappal.
Persze megmutatta h legközelebb hogyan kell ezt kivitelezni, de elkérte a 3000 Ft-ot -
-
tucsok.
senior tag
válasz
Jinxb1rd #64202 üzenetére
Somogyi utca Mens fashion (a kiállított villamossal szemben) én itt vettem a sport zakómat, rengeteg van nekik de nem olcsó. Máshol nem találtam a városban. Severben nincs sport zakó, legalábbis akkor nem volt. Illetve Contex a ruhagyárnál, de ott időseknek való sport zakók voltak akkor....
-
tucsok.
senior tag
-
-
-
-
tlac
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest