- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
Sz.
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Szegeden hova érdemes vinni tv-t megcsináltatni?
Adott egy samu led tv, ami most már folyamatosan (bekapcsolást követően) egy magas frekvencián sípol. Korábban is csinált ilyet, de egy ki-bekapcsolással megszűnt.
Előre is köszi!
Sz. -
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Keresek eladó keskenyebbik fajta (7mm) laptop hdd-t, olyan 500gb környékén.
Privát üzit kérnék!
Sz. -
szumoo
senior tag
Üdv Urak!
Merre érdemes menni Debrecenbe Szegedről? Leginkább a legkevésbé pocsék útminőségű érdekelne.
Előre is köszi!
Sz. -
szumoo
senior tag
Üdv topiklakók.
Ha esetleg vki egy második generációs Citroen C3-as autóval rendelkezik az lenne oly kedves, hogy rámírna priviben?
Előre is köszi!Sz.
-
szumoo
senior tag
Sziasztok.
Hova érdemes menni, ha kell egy új hűtő fogantyú?
Másik, van valakinek kölcsönbe eu-ról uk-re alakító hálózati adaptere? Vagy hol lehet megbízhatót venni?
Előre is köszi a segítséget!Sz.
-
szumoo
senior tag
válasz
_Petya_ #81930 üzenetére
Lövésem sincs, hogy valójában mi a gond, csak írtam vmit.
Ezért kellene szaki, aki megcsinálja.
Részemről tuti nem nyúlok hozzá, de azért köszi a linket.A továbiakban megkérek mindenkit, hogy szorítkozzunk a kérésre, szaki elérhetőség, köszönöm!
Ha meg nincs, az se gond.Sz.
-
szumoo
senior tag
Igen, műanyag nyílászárok.
A fém szerkezeti rész csiszolására gondoltam...
Érdemben, bárki tud is valakit ajánlani, vagy közösen próbálunk rájönni a probléma megoldására?Sz.
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Az egyik szomszéd néninek szüksége lenne egy megbízható nyílászáró szakira, tudtok ajánlani valakit?
Előre is köszi!
Sz.
-
szumoo
senior tag
válasz
Lacielvtárs #80875 üzenetére
Szia.
Elvileg még üzemel ez a kis horgászbolt a Rákóczi utcán: MAPS
Egy próbát megérhet, annyira nincs messze az állomástól.(#80876) lorcsi: sajnos igen.
Sz.
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Mostanában járt valaki a Kecskemét és Solt közötti 52-es úton?
Milyen állapotban van? 1-2 éve voltam arra, akkor le volt marva, de attól függetlenül nagyon tré volt.Előre is köszi!
Sz.
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
BestBuy topikban láttam, hogy a Netpincéren keresztül van ilyen 1-et fizet 2-őt kap akció Szeged (is).
Gondoltam hátha jól jön vkinek.Sz.
-
szumoo
senior tag
válasz
macilaci78 #79652 üzenetére
Nem, állatorvosi rendelő.
Sz.
-
szumoo
senior tag
válasz
macilaci78 #79340 üzenetére
Sz.
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Eladó motyók:
► Inno3D 9600GT - 512MB - rajta egy A. C. Accelero S1 Rev.2 (hozzá 1 A.C. AF 9225) - eredeti hűtő is megvan, talán még a doboza is - 9k
► Leadtek Winfast TV2000 XP Global - minden tartozékával - doboz nincs - 1k
► Creative Sound Blaster Live! 5.1 SB0220 - OEM - 1k
► 5M DVI - HDMI kábel - 1,5kKérésre képeket tudok küldeni.
Árak mennyire relevánsak?
Sz.
-
szumoo
senior tag
válasz
quailstorm #79325 üzenetére
-
szumoo
senior tag
válasz
quailstorm #79318 üzenetére
Szia.
Szerintem van otthon ilyesmi cuccom, este megtudom nézni, ha nem sürgős.
Sz.
-
szumoo
senior tag
válasz
Vesztor87 #78050 üzenetére
Szia.
Részemről a Pannon Pakk-oskat nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Egy árajánlatért érdemes lehet felhívni őket.Sz.
-
szumoo
senior tag
válasz
lorcsi #75798 üzenetére
Szia.
Egyáltalán nem ismerem őket, csak vmelyik héten láttam séta közben: Pegazus transzfer.
Illetve google találat alapján van még egy a Szeged Transzfer.Sz.
-
szumoo
senior tag
válasz
Lacielvtárs #74572 üzenetére
Ne is mondd, a bizti emberke küldött a fornettis részhez, h ott érdeklődjek...
Sz.
-
szumoo
senior tag
válasz
attilav2 #74569 üzenetére
Részemről a Nagyáruházban lévő Coopnál voltam csomagot átvenni, de kész kabaré...
10 percbe telt, mire tudtam beszélni azzal a személlyel, aki intézte a dolgot, majd mivel a saját munkáját is csinálta, így kb. 30 perc a boltban való ténfergés után eljutottunk az azonosításig, majd utána hozta a csomagot, majd fizetés...Biztos nem fogom odakérni többet..
De aztán lehet ott gördülékenyebb a dolog.J.
-
szumoo
senior tag
válasz
macilaci78 #73294 üzenetére
Akkor jól rémlett, hogy ez évek óta fennálló "jóság"...
Sz.
-
szumoo
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #72991 üzenetére
Nap mint nap látom a zöld ledes ablakait, gondoltam is, majd a haverokkal meglessük, mit alkottak. De ezek után még említés erejéig sem fogom felhozni.
Sajnálom a történteket, lehet jobb lett volna akkor hívni a rendőrséget. Facebookon - ha fent vagy - érdemes egy bejegyzést megtenni.Sz.
-
szumoo
senior tag
válasz
macilaci78 #71090 üzenetére
A hozzászólásra reagáltam (amit tegnap este írt az illető), gondoltam egyértelmű...
Sz.
-
szumoo
senior tag
válasz
vizslakutya #70801 üzenetére
-
szumoo
senior tag
macilaci78: nem tudom, nem találtam semmi konkrétat, de a talált infók alapján nem nagyon van ilyenre lehetőség.
-Tsaba-: ahogy bújtam a netet, nem sok esély van rá, hogy bárhol is megoldható lenne úgy hogy ne legyen ott az ember "feje felett", hogy bármikor megbüntethetik. Sőt annak a jogosítványát elvehetik, aki átadta a kormányt.
tisn: a parkolókkal az a baj, hogy az magánterület, de a közlekedés számára megnyitott, ami ügye az eredményezi, hogy vonatkozik rá a KRESZ, ahova vezetői engedély szükséges ezen területekre való behajtáshoz.
Szóval a talált infók alapján elmondható, hogy civil autóval vezetői engedély nélküli emberkének nincs olyan hely, ahol gyakorolhatna büntetés veszélye nélkül. Kivéve, ha rendelkezik az illető x hektár telekkel.
Azért köszönöm a segítséget!
Sz.
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Jogosítvánnyal nem rendelkező - de épp oktatás alatt lévő emberke - használhatja a rutin/tanpályákat? Pl. a Vadkerti térit? LINK
Vagy azt csak oktatóval/jogosítvánnyal lehet használni? Épp jogosítvány megszerzése közben vagyok, de szeretnék gyakorolni. Szegeden meg nem tudom, hol lehet olyan hely, ahol nem okozna ez gondot.Előre is köszönöm az infót!
Sz.
-
szumoo
senior tag
A Napfény parki Reno bolt bezárásra ítéltetett, szóval minden féláron van.
Túl nagy választék már nincs, de lehet érdemes futni egy kört.Sz.
-
szumoo
senior tag
#70000 -
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
A topik "lakók" közül van, aki sándorfalvi?
Érdekelne, milyen a véleménye a városról.Köszi!
Sz.
-
szumoo
senior tag
Szép karácsonyt és jó pihenést mindenkinek!
Sz.
-
szumoo
senior tag
Ha esetleg hiányzott volna PSY újabb agymenése vkinek: LINK.
Bocsi.Sz.
-
szumoo
senior tag
válasz
Old fox #65328 üzenetére
Az asztali gépem tápja szinte az elejétől kezdve ciripel majd kis idő után elhallgat, nem is foglalkozom ezzel, de a tv-nél nem feltétlen érzem helyénvalónak. Főleg hogy kb 2 év után került elő a jelenség.
Ha rádugok bármilyen külső hangszórót csak felerősíti azt, ami meg rohadt mód idegesítő...Azért köszönöm az olvasnivalót!
Sz.
-
szumoo
senior tag
válasz
szumoo #65288 üzenetére
Tegnap jobban szemügyre vettem a hangszórót és a tv-t. Mikor a hangszórót teljesen áramtalanítottam illetve kihúztam a tv-ből egyből kiderült, hogy a tv adja ki azt a halk sípoló hangot, ami szerencsétlen hangszóró csak felerősített... Hátulról nézve a jobb alsó rész környékéről jön a hang...
Mire lehet számítani szerintetek?Köszi!
Sz.
-
szumoo
senior tag
válasz
macilaci78 #65287 üzenetére
Akkor lassan kuka, vagy javítható?
Ahhoz képest, hogy noname cucc (még a nova-compban vettem) számomra maximálisan bevált, sajnálnám kukázni.Köszi!
Sz.
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Adott egy régi 2.1-es hangfalszett (majd 10 éves), ami pár éve tv-re kötve van használva. Mostanában azt produkálja, hogy ha bekapcsoljuk a tv-t akkor pár perc után magas hangon sípol, de nem hangosan csak pont annyira, hogy idegesítő legyen 5 perc után. A tv és mélynyomó közti kábelt cseréltem, nem változott semmi.
A hangszórók kábeleit nem cseréltem még, több időt venne igénybe, de nem lehetséges, h a kondik (ha vannak benne ilyenek egyáltalán) kezdik megadni magukat?Sub hátulja.
Köszi!
Sz.
-
szumoo
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Egyelőre még mindig homályos a dolog, h most akkor egyáltalán mi a francot lehet vele állítani, de most inkább az a lényeg, h újra működik.
_Petya_: egyáltalán nem értek az ilyen dolgokhoz, így érdemben semmit nem tudok válaszolni.
Sz.
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Aki ért hozzá az elmagyarázná (halandók által is felfogható szinten
) nekem, hogy a képen látható időkapcsolón mit jelent az idő beállító alatti rész? Eddig legjobb tudomásom szerint a spirál felé mutatott a kis mutató, de ma áttekertem a villanykörtére és így 2 nap utána újra lett világítás a lépcsőházban.
Előre is köszi!
Sz.
-
szumoo
senior tag
Megnyugodtam, hogy nem csak én vágom a pofaszőrt hajnyíróval.
Borotvát meg 2009 óta nem látott az arcom.Ha már így írok, megkérdezem, hogy melyik DVB-C tuner (remélem jól írtam) ajánlott Thome-os kábeltvhez? Hálóba kellene vmi, hogy ott az alap 4 közszolg. csatornán kívül mást is tudjunk nézni.
Előre is köszi!
Sz.
-
szumoo
senior tag
-
szumoo
senior tag
A honlap szerint a közvetlen szomszédunknál is és még az utcában pár házhoz is be van kötve. Akivel beszéltünk a Diginél, ő is mondta, h semmi akadálya a bekötésnek. Szóval bizakodóak vagyunk
Mondjuk feltűnt, hogy a villanyoszlopokon az elmúlt hónap vmelyikében felszereltek vmi dobozokat, lehet ők húzták be az utcát.Sz.
-
szumoo
senior tag
Köszönöm az infókat!
Sz.
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Párommal erősen elgondolkoztunk, hogy jövő januárban cserélnénk a mostani T-Home tv+netet Digi tv+netre. Elvileg simán tudják nálunk a kiépítést, szóval ezzel nincs gond.
Inkább a minőség, megbízhatóság, vélemény érdekelne bennünket.
Szóval jöhetnek a tapasztalatok.Előre is köszi!
Sz.
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Egyik haverom keres lakás klímához szerelőt, tudtok ajánlani párat?
Előre is köszi!Sz.
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Segítséget, tanácsokat szeretnék kérni.
Adott egy társasház, ahol utcafronton és a hátsó udvar felől van felszerelve Hörmann ProMatic garázs kapu.
Röviden annyi, hogy sokszor marad nyitva az utca felőli kapu...
Vhogy megoldható az, hogy x perc után magától lecsukódjon? Mivel, hogyan tudnánk ezt megoldani?
Előre is köszönöm a segítséget!Sz.
-
szumoo
senior tag
válasz
macilaci78 #58415 üzenetére
Hidd el nekem, hogy tényleg vannak olyanok, amik felveszik a versenyt a "normál" verziókkal.
Rendszeresen szoktunk venni párommal a Mester Család boltjából cuccokat, eddig majdnem mindegyik jó volt.
Viszont aláírom, hogy tényleg vannak nem túl ehetőek. Sajnos egyre többen vannak érzékenyek valamilyen összetevőre, így lassan, de fejlődik ez az ágazat is.Sz.
#58417 nap: Nyers vegán étterem?
-
szumoo
senior tag
válasz
macilaci78 #58404 üzenetére
Csak érdeklődöm, hogy az "élvezetektől mentes" saját tapasztalat vagy csak "hallottad"?
Sz.
-
szumoo
senior tag
Ha már így feljött szóba a memória:
- 1db (működő) olcsósított 1GB-os DDR2-es noti ramra én is vevő lennék.Sz.
-
szumoo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest