- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
Jinxb1rd #99171 üzenetére
Kiss Zoltán
--------------------------------
Flexibilis 2003 Bt.
Szeged,
Csefkó Gyula utca 3.
6724
--------------------------------
Tel.: 0630/913-6028
flexibilis2003bt@gmail.comBarátom rokona, évek óta ők tartják karban a kazánt, anno a gáztervet és az átkötést is ők intézték. (Víz, gáz, fűtés)
-
válasz
Jinxb1rd #98541 üzenetére
Nézz azért utána, mert a hozzászólásod második része nyomokban sem tartalmaz valós információt. Eléggé sok tapasztalat van arról, hogy miért is működik annak ellenére, hogy te baromságnak tartod.
Köszi szépen van bőven energiám, teljesen használható vagyok egész nap (meg még pár millióan, akik a szakaszos böjtöt alkalmazzák, szóval pusztán empirikus alapon megdől az elméleted).
Az emberi test úgy fejlődött ki évmilliók alatt, hogy nem volt ritka az akár napokig tartó éhezés sem, az az egyedi és fura (és nagyon egészségtelen), hogy naponta 5-6 alkalommal eszünk. Ez kb. az utóbbi 50 évben van csak így, hogy jó cukros reggeli (gabonapehely egy kis narancslével vagy tejjel) egy kis tízórai, jó nagy ebéd, majd uzsonna, egy kis délutáni nasi, gazdag vacsora, aztán egy kis csipsz meg sör a TV előtt este.
Ezért aztán az inzulinszint egész nap magasan van, ami totálisan leállítja többek közt a növekedési hormon termelést, meg minden más olyan funkciót, ami az egészséghez alap lenne... -
fradi81
veterán
válasz
Jinxb1rd #98509 üzenetére
Két alsó ilyen bölcsességfogam ami lent volt mélyen az íny alatt a dentaline szájsebésze műtötte ki, az egyiknél ciszta is volt alatta az lassabban gyógyult, közel volt az ideg így egy darabig elment az érzékelés. Asszem 50000 volt és érti a dolgát. 1-2 hét volt a gyógyulás. Szerintem érdemes túlesni rajta rosszabb ha öregkorban kezd el fájdogálni.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Jinxb1rd #97942 üzenetére
Notebook.hu Szegedi üzlete esetleg?
Valamint a Pcx.hu olcsón szállít ki postaautomatába például.
-
DarkByte
addikt
válasz
Jinxb1rd #97942 üzenetére
Media Markt, beállítod az áruházat ahol átvennéd és mutatja hol van készleten azonnal.
Esetleg Konzolvilág ha már az Árkádban jársz. -
veze
őstag
válasz
Jinxb1rd #96854 üzenetére
én amikor telefonon érdeklődtem nálal ( kb egy honapja) azt mondta csak 5 centisek vannak már, csak kérdeztem mikor lesz vastagabb , azt mondta nem tudja, csak összel...
szóval hirdeti de nincs mégse.. kiváncsi vagyok Neked mit fog mondani , mert engem is érdekelne keritésoszlopnak valo méret... -
proper
őstag
válasz
Jinxb1rd #96803 üzenetére
0662542045
most hívtam és beszéltem is velük
de 7x7 nincs neki
5x10 vagy 10x10 van vagy 5x5 -
macilaci78
nagyúr
válasz
Jinxb1rd #96803 üzenetére
Pedig ez így megy. Kollégám is mikor kiköltözött kertes házba és elkezdte kamatoztatni az asztalos szakmáját, pár hónapja azzal telt el, hogy kiderítette, melyik tüzép érhető el telefonon, mi a kínálat és az árszínvonal. Most már tudja, hogy 30 km-es környéken belül melyik termékért melyik tüzépet érdemes hívni.
-
veze
őstag
válasz
Jinxb1rd #96777 üzenetére
szerintem itt nézd meg [szőreg borovi gerendaház]
Szerintem itt kapni fogsz, ha nem, akkor megcsinálják. A minőséggel nem lesz gond, viszonta az ár ennek megfelelő lesz... -
csoszogi
tag
válasz
Jinxb1rd #96344 üzenetére
Szilléri sgt, Kerékpár sziget. Én ott szervizeltettem eddig 4 kerékpárt az elmúlt húsz évben, kisebb nagyobb problémákkal, rendesen megcsinálták. Elvittem a 20 évese viharvert kerékpáromat. Srác kijött, elkezdte mondani...aztán nagyot kacagtunk, hát annyit nem ér az egész bicaj.
Meglepő módon, az Auchanban van egy csomó alkatrész, amit felsoroltál (talán váltó nincs...) az van, és baráti áron. -
martonx
veterán
válasz
Jinxb1rd #96319 üzenetére
Ugyan minden hitvallássommal ellenkezik, legutóbb ugyanígy jártam. Az idő rövidsége miatt én magam szereltem össze az online ajándékba vett, állítólag üzemkész biciklit. Szar is lett. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy szvsz eszedbe se jusson otthon barkácsolni, hacsak nem vagy tanár / közalkalmazott, ahol a mini pénz mellett mindenki ügyeskedik, barkácsol.
-
-
lorcsi
veterán
-
veze
őstag
válasz
Jinxb1rd #95459 üzenetére
érdekes ez. azt szajkoza a sato hogy oriási hiány van programozókbol , azonnali álláslehetőség...stb Mégis junior senkinek sem kell? Vajon hogy lehet egy juniorbol néhány év gyakorlattal rendelkezővé válni, ha sehol sincs lehetősége egyáltalán elkezdeni??
Az anyja hasából ugy kell születnie? vagy mi van??
mégsincs akkor ebből akkora hiány... -
hodigy
tag
válasz
Jinxb1rd #94987 üzenetére
Kimért borossal (2l műanyagban) jobban jársz szerintem, én pl. a Rózsa utcán a József A. sgt felöli végén lévőt ajánlom, Villányból jó borászok borai kaphatók, van édes bor is a lányoknak. Illetve palackozottból is van sok és jó.
Minőség 2000 Ft-tól innen:
https://pincearon.hu/collections/termekek-type-bor -
r0by
addikt
válasz
Tescoban van most akció. 3-ból a legolcsóbb ingyen.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Zsótér Italdiszkont, nem tűnik komolynak az a biztonsági ajtó.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Jinxb1rd #94372 üzenetére
Mit értesz költözés alatt? Jön egy csapat, kipakolja a bútorokat, bedobozolja az ingóságokat, szétszedi a bútort, berámolja a kocsiba, a másik helyen kipakol, összerakja a bútorokat és fizetsz? Vagy te bedobozolsz mindent, a bútort fődarabokra szétszeded, körbe fóliázod, hórukk embereket te hozol, a költöztető pedig egymaga megjelenik egy teherautóval, a platón ő pakol és épségben leszállít mindent a címre, ahol te és lelkes segítőid kipakoltok?
Utóbbira kérhetek egy barátomtól kontaktot. Vásárhelyi ember egy hosszított-magasított Mercedes Sprinter dobozossal és ponyvás nagy utánfutóval. 2 hónapja költözött vele Budapest agglomerációból HMVH-re.
-
tisn
addikt
válasz
Jinxb1rd #93449 üzenetére
jelzem, nincs itthon diktatura, az az ido reg elmult.
ne higyj mar el mindent, amit a 444-en olvasol, vesd ossze a valo vilagbeli tapasztalataiddal.hany ismerosod van facsen, aki ojbant szidja? nekem legalabb 50. probalnak meg ezek russiaban putlert szidni a vkontakte-n, hamar mennenek sziberibaba fat vagni
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Jinxb1rd #93440 üzenetére
Nem érdekel kint mi mennyibe fog kerülni, az érdekel mennyire élhetőbb, nem fognak minden nap hülyének nézni és nem kell minden nap ezer felől a gyűlöletkeltéssel és elnyomással szembesülnöm. - Kint elnyomnak, mert magyar vagyok, hülyének néznek, mert magyar vagyok, és gyűlölnek, mert magyar vagyok. Magyarországon hülyének nézik a magyart, elnyomják a magyart és gyűlölködünk is eleget. Az egyetlen releváns különbség, hogy más nyelven tennék mindezt külföldön.
Én azt nem értem, hol vannak a kormánypárti szavazók? Akikkel eddig beszéltem, mindenki el van szomorodva az eredménytől. Szerintem csak szégyenlik és ezért tagadják, hogy a Fideszre szavaztak.
-
-
tisn
addikt
-
ShadowX
őstag
válasz
Jinxb1rd #93392 üzenetére
Az attól függ. Nyelvtanári végzettségem (is) van, igaz angol.
Teljesen nulláról kezdesz vagy van már tapasztalat, előzetes tudás?
Milyen szintű nyelvtudás elsajátítása a cél? Mihez lenne szükséged a nyelvre?Én amondó vagyok, hogy tanár nélkül nem érdemes (szigorúan magán). 5 éve nem tanítottam már, szóval nem érdekből beszélek, csak a korábbi tapasztalatokat osztom meg.
Véleményem szerint ez is kicsit olyan, mint egy pszichológus. Fel kell készülni arra, hogy nem mindig az első választás lesz a nyerő és el kell ezt fogadni, türelemjáték ez is. Sokat lehetne erről beszélni, de először le kell tisztázni mi a cél.
UI: remélem nem a tegnap este hatására érlelődik bennetek a gondolat.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Jinxb1rd #93112 üzenetére
Még a nagyrobogó is munkábajárásra használnám, ezzel szemben a PC teljes mértékben fun factor.
De tartok tőle, hogy a VGA mellett minden máshoz is hozzá kellene nyúlni. Azt se tudom, a tápom vajon elég-e? Az a kis ház biztos meleg. Pentium i7-4790T proci lesz a limit, pedig ez a 3. legerősebb Intel proci, ami ebbe az alapba belemegy. Na meg a 8 GB DDR3 memória és akkor már az alaplap is cserés.
Szóval egy up to date VGA miatt a teljes gépet cserélnem illene, úgy meg már nagyon sok. -
SirRasor
addikt
válasz
Jinxb1rd #93007 üzenetére
Játékokra amúgy elég jó ez is (FHD) és ha 100k-ért elviszi valaki a 1060-amat, akkor csak 80k-t kellene rádobni...
...csak egyre kevésbé van idő és kedv játszani
Pedig szívesen kipróbálnék egy ilyen RTX-es csodát. Pláne, hogy papíron annyit fogyaszt, mint a mostani.Az más kérdés, hogy a Palit meg...Palit. A mostanim MSI, nincs coil whine meg egyéb meglepetések
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest