- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Én 2009-ben vettem a Synology DS409-es NAS-omat, és a mai napig tökéletesen működik, csak már nincs rá támogatás, ezért most vettem mellé egy 220j-t.
A legjobb, hogy a kettő közt van több mint egy évtized, és a kezelése, a szoftver kinézete, működése szinte ugyanaz, szóval rutinból be lehetett állítani, semmi szopatással. -
Cyrin
addikt
válasz
Doggy dog #90093 üzenetére
Nálam az egyik takarító tönkretette a kád fényezését a domestos-szal.
Aztán volt szürke, sárga elszíneződés rajta. Ez lehozta, ismét fehér lett, de a csillogást már nem tudta semmi visszaadni.
Pl Emese szalon. Talán 1700 ft lehet.
Lehet krómozott felületre is nyomatni, az is tiszta lesz tőle, és nem bántja. -
Cyrin
addikt
válasz
vizslakutya #88641 üzenetére
én tegnap voltam SZUE-ba 4 után 1650 Ft. Ott is van minden, nyáron minek a fedettbe menni.
-
Cyrin
addikt
válasz
macilaci78 #88635 üzenetére
Béjemvés Brendon...
-
Cyrin
addikt
Ma próbáltam parkolni a Széchenyi téren vagy a környékén. Lehetetlen. 15 percig vártam, 1 autó ment el a tér egyik oldalán, és azonnal be is álltak a helyére, ugyanis rengeteg autó csak köröz köröz parkolót keresve. A rendőrök meg bírságoltak a fekete sas utcán a telekommal szembeni oldalon, mert végig álltak az ikszes táblánál is.
-
Cyrin
addikt
főzelékmegálló
-
Cyrin
addikt
ilyen nincs valakinek elfekvőben, vagy hol tudok ilyet venni készletről?
-
Cyrin
addikt
válasz
macilaci78 #87934 üzenetére
ilyen vagy ez? nem mindegy. én is kivártam a 4 magos celeron verziót (az alap a kétmagos még most is, és nagyon nem midegy). van pentiummal, és akár i7-tel is.
a feladathoz választunk hardvert. -
Cyrin
addikt
Én gigabyte brix-et vettem a céghez a tárgyalóba a nagy monitor alá, már az új 4 magos celeronos fajtából, SSD+RAM bele, és kész is, asszem 60e körül volt összesen. Kapott egy linuxot, és tökéletes, hangtalan és meglepően gyors.
-
Cyrin
addikt
válasz
PowerBuldog #87673 üzenetére
Én van neki egy zsebkutyája, ami megugat amikor bemész, aszittem belerúgok!
Én ajtót rendeltem ott, egyrészt én mutattam meg nekik, hogy a honlapjukon van egy szín, ami nekem kell, ők azt mondták márpedig olyan nincs, aztán nagynehezen mégiscsak lett.
Aztán mondták bármekkora falvastagsághoz gyártanak tokot, tehát csak megadom mekkora a falvastagság, és ehhez készül el az utólag szerelhető ajtótok. Megadtam, fel is vették a rendelésbe, aztán 8 hét múlva megjött az ajtó, és köze nem volta leadott mérethez... -
Cyrin
addikt
a lényeg, hogy azért nyithatnak ki, mert látják, hogy az emberek belesz@rnak a maradjotthonba mostmár...
-
Cyrin
addikt
Tegnap 8kor Auchan szinte senki.
Most viszont megint voltam a liget felé, aszittem május 1 van, annyian voltak, és csoportosan.
-
Cyrin
addikt
ahogy mondtam a múlt héten, megint tele vannak a boltok, a litülnél megállni nem lehet, hiába na, elfogyott a múltheti felvásárlási roham során felhalmozott cucc, éheznek az emberek.
a ligetben csoportosan futók, egy 5-6 fős tizenéves és egy három fős felnőtt csapatot láttam, egymáson, nem tartva távolságot, pedig csak gyorsan elmentem a liget mellett kocsival, nem jártam körbe... -
Cyrin
addikt
Én már nem megyek a litül-be, eddig is sokan voltak, de most aztán, meg nem akarok 3 üzletbe menni mire mindent megveszek, inkább auchan este, amikor alig vannak. De mostanában nem kell boltba menni, a heti tumultusból is sikerült kimaradni...
kedden megint tele lesz a litül, hogy jajj két napig nem vót bót, aztán meg jön a csütörtök... -
Cyrin
addikt
Eközben Fehérváron: 10 méteres távolság egymástól az utcán, kötelező maszk, közterületről kitiltott gyerekek
[link] -
Cyrin
addikt
ma voltam teszten, holnap eredmény, olyan vizsgálat is kéne, amiből kiderülne, hogy van-e valaki aki átesett rajta...
-
Cyrin
addikt
válasz
pulutodurumo #87257 üzenetére
mi békeidőben is ezeket használjuk, a fújós cucc az nem egy fajta, hanem 3, csak mivel hiánycikk, így többet kértünk Sanyitól...
-
Cyrin
addikt
hétvégén nem mentünk bevásárolni, tekintve hogy elég sokan voltak, gondoltam majd ma...
Tesco parkoló tele, Auchan is több mint a közepes. Vissza is fordultunk, majd talán holnap. Városban is viszonylag nagy a forgalom. Viszont láttam egy átsejlő tangás biciklis csajszit, már megérte... -
Cyrin
addikt
gondoltam, hogy ez lesz, mondtam is hogy ne ma menjünk vásároni, majd jövő héten hétköznap. így van, ez az új hullám, jönnek a fizetések.
jövő héten megyek koronavírus tesztre, mert aki a klinikán 15 percnél több időt igénybevevő kezelésre jár, azt letesztelik előtte. akkor vajon minden héten letesztelnek? majd meglátjuk..
-
Cyrin
addikt
építőipar, közepes vállakozás, részben én viszem az építész részt, ajánlatoktól a kivitelezésig.
egyelőre van megrendelési állomány, nyárig biztosan. nagyobb kereskedelmi megrendelői beruházások visszafogva. sok IKV-s megnyert munka szerződésre nem kerül, de ez már korábbi tendencia. beindultak korábban a magán megrendelők (ajánlatkérők) is meglátjuk mit lépnek, valszeg halasztást.
építőanyag még van, néhány cég bezárt, és nem működik. áremelések jellemzők.
részben HO-ban nyomom, céghez heti 1-szer, a projektekhez szinte naponta megyek.
párom tanár, itthon nyomja. egyelőre van fizetése.Hitel nincs, tartalék van, heti 1-szer bevásárolunk, de nem halmozunk fel. gluténmentes étrend, liszt van egy hónapnyi kenyérre való (4 kg) az nem valószínű hogy elfogyna a boltból a maga 1700 Ft-os árával, egyedül élesztőből van 27 csomag, de azt kaptuk
gyerektartáson kívül most hó elején adtam +100-ezret fogszabályzóra, szemüvegre, kirándulásra, bár abból nem lesz semmi valszeg, akartam venni a nagyobbik gyereknek még biciklit, egyelőre okafogyott...
klinikára kezelésre heti rendszereséggel járok, elég kihalt, viszont van fertőtlenítő kézmosó is meg WC papír a public WC-kben, ahol eddig soha semmi nem volt...(agyrém)
most tavasszal szerettem volna megcsináltatni néhány elmaradt dolgot a lakáson (beép szekr, második klíma, festés) egyelőre ezek tolódnak.
mentünk volna bécsbe is, párom prágába, ezek storno.
van szabadtéri jegy meg SZIN bérlet, egyéb koncertjegy, ezek is lehet elmaradnak.múltkor számolgattuk, hogy elméleti síkon mennyiből lehetne kijönni egy hónapban minimum, 200 e Ft körüli összeg jött ki, rezsi 100, kaja 100, de sztem a kaja rész nem tartható a gyakorlatban.
-
Cyrin
addikt
voltam az auchanban vásárolni, javul az arány, már kb 1/3-a a népnek maszkban nyomja, volt néhány komolyabb maszkos is, néhányan kesztyűben, és nem szólják meg az embert mint a teszkóban.
mondjuk volt egy nő az illatszeres soron, maszk a szája alá lehúzva és épp telibe köhögte az árút... -
Cyrin
addikt
válasz
Lacielvtárs #86954 üzenetére
mondjuk lehet, hogy nem a kárászra mennek, akkor máshova. vasárnap így is sokan voltak az utakon 5 óra körül.
-
Cyrin
addikt
válasz
Lacielvtárs #86947 üzenetére
hideg volt...ennyi...majd nézd meg most vasárnap...
-
Cyrin
addikt
válasz
Ted_Beneky #86928 üzenetére
én is most tavaszra akartam venni a gyereknek, jó időben iskolába járni meg bandázni, de úgy tűnik egy ideig nem lesz szüksége rá...
-
Cyrin
addikt
-
Cyrin
addikt
-
Cyrin
addikt
válasz
csoszogi #86899 üzenetére
Tapasztaltam. Lemosattam a kocsit, megnéztem elötte, semmi esélye nem volt az esőnek a héten. fél 5-kor elmentem érte, csili villi lett. Hazamentem vele, reggel lementem, nem hittem a szememnek, ezer apró fehér pötty mindenhol. Addig láttam ki belőle. Megérte lemosatni. 10 percet használtam tisztán... Hogy nem bírtak egy nappal hamarabb jönni...
-
Cyrin
addikt
Most voltam gyógyszertárban, ki van írva, hogy szájmaszk kapható (a legegyszerűbb sebészi).
970 Ft/db... -
Cyrin
addikt
válasz
ShadowX #86778 üzenetére
igen, átestünk a ló túloldalára szokás szerint az elmúlt években, megint ment a hitelből költekezés ezerrel, és mindent megveszünk mert csak...
most meg az is visszaüt, hogy összeszerelőüzemként képzelte el a vezér az országot, ezt nem lehet otthon végezni...
ma volt a párom a móravárosiban, megint nyugdíjas hordák fosztogatnak
-
Cyrin
addikt
A penny-ben kaptam élesztőt!
-
Cyrin
addikt
Na csak be kellett írnom ide a problémát...
router menübe lépve, firmware frissítést végeztem, és megjavult...
-
Cyrin
addikt
A webhely nem érhető el
Túl hosszú ideje nem válaszol: 24.hu.
Próbáld ki:
A kapcsolat ellenőrzéseA proxy és a tűzfal ellenőrzése
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT -
Cyrin
addikt
majd egy hete nem jön be a 24.hu és a citromail.hu oldal nálam. digi net. se gépen se telefonon. mi lehet a gond? több oldalt nem találtam ami nem működik.
-
Cyrin
addikt
válasz
martonx #86340 üzenetére
bizony jó nagy késést hoztak össze, főleg politikai okokból, mivel a választásokat úgy kellett elérni, hogy minél nagyobb legyen a káosz a városban, bontsanak fel mindent, de nehogy visszaadjanak valamit is, gyakorlatilag alig történt munkavégzés.
a MÁV vonalon is már tavaly közlekednie kellett volna a vonatoknak, most épp kitolták azt is idén év közepére. -
Cyrin
addikt
nálunk a panelban olyan csönd van, hogy alig merek zenét hallgatni...
-
Cyrin
addikt
Nem értem ezeket a nagytestű szőrös kutyák a panelban történetet. Nálunk is van minimum egy kutya per szint. Senki nem érti hogy nem oda való? Tényleg agyhalottak az emberek....
-
Cyrin
addikt
Most pedig irány száz km család látogatás... Jól összekoszolom a tiszta autót, amit ezért takaríttattam ki múlt csütörtökön, hogy tiszta autóval közlekedjünk az ünnepek alatt, azóta folyamatosan esik, ma meg csak itt esik.
-
Cyrin
addikt
Megőrülök ettől a piarista gimnázium harangozásától a lakótelep közepén....sztem jót röhögnek ezen. Én fent voltam, de pl a bnőmet ez ébresztette fel, és gondolom nem csak őt
Most karácsonykor fél 8 előtt kezdve, 10 percen !!!! át több harang szól szimultán...
-
Cyrin
addikt
válasz
macilaci78 #85777 üzenetére
Nekem is jöhet...
-
Cyrin
addikt
válasz
SirRasor #85636 üzenetére
Látom senkinek sem esett le miről írtam. Nálam nincs Win, 5 éve a munkahelyi gépemen se. És mindent meg tudok oldani, nyugalomban. Reklámok, felugró hülyeségek, vírusirtó nélkül. (lásd az EDIT megjegyzésed is) Átlátható környezetben, a munkát zavaró frissítések és újraindulások nélkül. Villámgyors indítással és leállítással. Ha valamit telepíteni akarok nem csap hozzá ezer másik programot suttyomban amit nem is kértem, de elrejtik a checkboxot ami alapból be van pipálva, hogy aki nem olvas figyelmesen, csak next-next finish, az véletlenül se vegye észre.
Gyerek gépére telepítettem egy éve win10-et játékok miatt, ma márodáig jutott hogy kinőtte a 64 gigás SSD-t (csak ez volt itthon ingyen amikor beleraktam), pedig minden egyéb cucc a külső HDD-re megy, a defendert kilőtte és valahogy rákerült az avast asszem, múltkor eltűnt a hang, mindig kell vele valamit csinálni, a lányom gépén nem win van, ott nincs gond, frissítgeti használja.
De ne legyen ebből hitvita, mindenki azt használ amit akar, és amire van ideje türelme +
kitanulni. -
Cyrin
addikt
válasz
vizslakutya #85567 üzenetére
a honlap meg működik.
-
Cyrin
addikt
válasz
macilaci78 #84969 üzenetére
Én is észrevettem, hogy mióta átállt a Mobilarena főoldal, nem olvasom. Ha ez nekik jó, megérdemlik...
-
Cyrin
addikt
diplomaosztóra kellene valami étterem, és mivel én évek óta nem voltam gluténérzékenység miatt, így elvesztettem a fonalat.
melyiket tudnátok ajánlani? ár/értékben.
-
Cyrin
addikt
Autó polírozásra kit ajánlotok?
-
Cyrin
addikt
válasz
sarkanyolo2 #83964 üzenetére
téves...bocs
-
Cyrin
addikt
A fűtést meg ki kell rakni onnan egy törölköző szárítós radiátorra, sokkal többet érsz vele.
-
Cyrin
addikt
Alváz védelemre kit ajánlotok?
-
Cyrin
addikt
utoljára akkor voltam a hóbiártban, amikor a 4 adag sültkrumpliból 3 adagban volt műanyag zacskódarab. azt mondtam soha többet, azóta messze elkerülöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest