- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
martonx #80120 üzenetére
Faházak egyre divatosabbak, de oda kell figyelni, kivel csináltatja, mert kevés kivitelezőnek vannak meg a tanúsítványai. A hőszigetelésre kell odafigyelni, mert télen nem tudod kifűteni. Illetve fa, igényli a törődést, odafigyelést, de amúgy bármilyen családi ház is. Tudomásul kell venni, hogy nem vésel csatornát új konnektorhoz és hasonlók.
Nincs vele semmi baj, modern dolog, gazdaságosan üzemeltethető.pilóta: almát almához, tehát 22 milla egy panel×1,5 alapterületű új lakóingatlanért, azaz 15 milla egy tokkal-vonóval felújított panelért. (Elektromos hálózat, víz, csatorna, szigetelés, burkolatok...) Igen, rá lehet locsolni ennyi lóvét egy rendesen megcsinált 3 szobás panellakásra.
#80124: miért mosod össze a panelt a társas együttéléssel? Az említett nyűgökkel egy ikerház is rendelkezhet.tisn: a könnyűszerkezetes háznak a kivitelezési ideje a nagy előnye. Legyártják, a gyártónál összerakják, szétszedik, a telken összerakják, gyakorlatilag az alapozás után 2 héttel beköltözhető. Igen, a hőtehetetlensége kisebb, azaz gyorsan kifűtöd, de gyorsan ki is hűl. Merőben más szemléletet kíván az energiagazdálkodása, de élhető.
A tücsök sem költözik be, csak más fajta anyagokat kell használni például hőszigeteléshez. Ez kb olyan, mintha egy végig ceruzával dolgozó tervező kezébe egyszer csak tust adsz...martonx: igen, a telek viszi el a ház árát. Nem mindegy, hogy Klárafalván építkezel, vagy mondjuk a Fő fasoron...
finest: általuk épített házban már volt dolgunk.
A faház nyikoroghat, megvan minden épületnek a dilatációs mozgása, évszakonként, ez természetes. Egy faháznál a páratartalom változása is adja ezt, de ami attól nyikorog, hogy jársz rajta, az a padló, az meg az olcsó úsztatott burkolat.
Egy önhordó fa, vagy fém vázas fa lépcső nyikorog, akármilyen házban. -
-
finest
addikt
válasz
martonx #80120 üzenetére
Muti már valami bővebb infót erről (akár privátban is, ha nem publikus)! Jók ezek a könnyűszerkezetes házak, a fánál az a szűk keresztmetszet, h nyikorog. Szal, ha kimegy éjjelk apa a budira, tuti hallják mindenhol. De ha ezt bevállalja az ember, lehet kurva jó, mert olcsóbb.
-
csoszogi
tag
válasz
martonx #80120 üzenetére
Amerikai házépítős filmekből következtetve: ezek nem azon típusú házak, melyek oly könnyűek, hogy akár el is lehet vontatni? vagyis: fa kívül, szigetelés fa belül plusz valami keret ami összetartja? Ezért lehet olcsó? kb 15 éve egy ismerősöm is akart ilyet építeni, akkor is igen olcsó volt, úgy emlékszem azért is választották, de valami miatt nem jött össze.
pilóta: egy becsomagolt, új ablakos, költségmegosztós 70m2-es panel van kb 15-17 milla, helytől függően. És azért annak már igen jó a komfort fokozata... az meg hogy túl van árazva, elég sok mindenről elmondható
-
tisn
addikt
válasz
martonx #80120 üzenetére
vannak elonyei a konnyuszerkezetes haznak, de hatranyai is (hokapacitas, tucsokbekoltozes
, stb.) es kesobb csak olcsobban lehet eladni is
maradnek a hagyomanyos teglanal, az arkulonbozet nem igazan olyan nagy (nem maga a teglafal felhuzasa a draga klasszikus haznal sem)
-
válasz
martonx #80120 üzenetére
Nem tudom milyen panel az, ami 22 milla, de annyiért már pesten is kapsz 3 szobás panelt szerintem. Szegeden, nem hiszem, hogy találsz ennyire drágát.
Ráadásul így is extrém módon túl vannak árazva a panelek, felét sem érik komfortban és kényelemben, mint amit kérnek értük... -
csoszogi
tag
válasz
martonx #80004 üzenetére
Ha csak kar vastagságú, ahhoz minek fűrész? Csak egy tőke kell, meg egy éles balta...Nagyja gallyat lecsapkodni, aztán meg a vastagját aprítani. Ráadásul az orgona nem is kemény.
Az akác sokkal de sokkal mókásabb..
Lehet meg kell élezned a fűrészedet, nem bonyolult.
Hulladékudvar? Lomtalanítás? [link]
-
kovaccss
tag
válasz
martonx #79894 üzenetére
Nem veszek bárhonnan a neten 50-60e-es TV+monitort csak úgy, hogy hozzák házhoz. Amúgy sincs értelme, mert ezt [link] néztem ki, az egyetlen értelmes monitor+TV 24 collban, alig van árkülönbség, a szegedi Media marktban jó lenne venni, 2 év gari van. Az Edigitalban 55e-ért csak 1 év gari van.
-
quailstorm
félisten
válasz
martonx #79883 üzenetére
Papíron talán még jobb vétel az M5 mint anno a Thor volt, majd meglátjuk, nincs infóm róla.
Viszont azt tudom, hogy a legutolsó belépő vacak indiai vagy vietnámi Samsung is belül meg van tervezve, össze van rakva, és frankó akkut kap. Nem mintha ettől vennék olyat, de szereltem őket. Ez megdrágítja, nem csak a név.
Valahol a Vernee is kell, hogy spóroljon, mert csodák nincsenek. -
quailstorm
félisten
válasz
martonx #79867 üzenetére
Mondjuk mi Vernee-t se veszünk soha többé, meg egyéb zs brand telót. HomTom HT20Pro és Vernee Thor után azt kell mondjam pont annyival olcsóbb, amennyivel szarabb. Thoron WiFi gyenge, GPS nem ment sose. HomTom meg melegszik mint állat. Bezzeg egy használt Qualcomm chipes mobil az príma GPS-t tartalmazna.
Meg aztán ott a vírus, először Doogee X5 Pro-t akartunk, az meg gyárilag vírusos...
-
Rick4
félisten
-
chaosmonger
tag
válasz
martonx #79683 üzenetére
Ha valahol, akkor az autógumiknál érdemes válogatni, mert arra konkrétan az életedet bízod. És óriási különbség van a márkák között.
Magam példáján tudom, évekig jártam valamilyen olcsóbb Bridgestone téli gumival, és nagyon kellemetlen volt hideg, nedves időben, folyamatosan azt éreztem hogy csúszik, de betudtam annak, hogy biztos fóbiás vagyok a nedves utakra.
Aztán mikor eljött az ideje a cserének, az Indexre épp felrakták valamelyik német autósmagazin téligumitesztjének eredményeit, és poénból rákerestem a győztes (Continental Wintercontact T-860) árára, és meglepetésre egész jó áron be lehetett szerezni. meg is vettem és ég és föld a különbség. Gyakorlatilag télen is olyan érzés, mintha gokarttal közlekednék, nagyon jól tapad az aszfalthoz. -
tisn
addikt
válasz
martonx #79683 üzenetére
hat, ha vasalot nem is, de a mosogatogep, suto/fozolap vagy legutobb a porszivo kivalasztasaval en eltoltottem par orat
sokat fogom hasznalni, lenyeges, hogy jo legyen (mivel a haztartasi robotgepem lelepett, az ujnak meg ezeket a funkcioit meg nem hasznalom)
pl. mosogatogepnel mikor az elso elromlott egy masik aeg-et vettunk; a felso talcat atalakitottak hasznalhatatlanra, szerencsere vitte a nember, igy egy jot vettem
-
Rick4
félisten
válasz
martonx #79642 üzenetére
Mondjuk 15 ezer árkülönbségért 4-5 napot ezzel tölteni amúgy is illogikus. Vannak a gumitesztek, eléggé egzakt eredményt mutatnak, megkérdi az ember telefonon, helyben mennyi, megnézi, a neten mennyi, vagy innen, vagy onnan megveszi, felrakatja. Az össz ráfordítás nem lehet több, mint 2X 30 perc.
-
válasz
martonx #79151 üzenetére
Na király, legközelebb, ha megyünk a barátnőmmel, tuti rá fogok kérdezni
Az a poén, hogy ma délelőtt, amikor néztem, abszolút nem volt kiírva, hogy lenne menü. Egyiknél se. Úgy hogy rendeltem pizzát, amúgy se szeretek egyedül enni.
Szépen kitapasztaltad
Egyébként ajánlották még a Szote ételbárt is ismerősömék.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
martonx #78764 üzenetére
Nálunk öt egymás melletti lépcsőház ad egy társasházat összesen 130 albetéttel. Kb a lakások 85%-a rendelkezik hitelesített, plombázott, vagy anélküli vízmérővel, ami vagy a vízmű, vagy a társasház felé adja az elszámolás alapját. Ezen mérők összességét kivonják a ház főmérőjéből és a maradékot dobják szét a maradék 15%-nyi lakás közt területarányosan. Így fordult elő, hogy a szomszéd, egyszobás, használaton kívüli lakással is havi 14 m^3 vizet fizettetek ki, mikor mi ketten havi 7-8 m^-t fogyasztunk.
Mivel azonban a társasház folyamatos elmaradásban volt a vízdíjjal is, ezért egy bő évbe tellett a tulajnak kijárnia azt, hogy rakathasson fel a vízmű által hitelesített mérőt.
Sajnos nincs tudomásom ipari vízfelhasználásról a társasházban, mint például egy mosoda, így félő, hogy valahol szivárog a rendszer, de amíg sok a sügér és gyökér a közös képviselet, addig a probléma csak ázik tovább.Hasonló volt Alsóvároson is, egy 300 ezres elszámoló számlából derült ki, hogy az egyik vezeték szivárog, a szárazbejáró alatt mosta ki a földet és a szomszédos garázs tulajdonosa meg leszarta, hogy vizesedik a fala.
-
tisn
addikt
-
Rick4
félisten
válasz
martonx #78232 üzenetére
A dolgoknak úgy kell működikük, hogy ha valamiből pénzt remélünk, akkor beleteszünk bizony 2000 órát, olyanná tesszük a rendszer, maiért lehet pénzt kérni, és pénzt kérünk érte. Ahogy egy virágbolt megnyitása is több milla, mire az első vásárló elviszi 500Ft-ért az első szál rózsát, úgy minden más üzleti vállalkozás olyan, hogy vagy életképes a dolog, és akkor megy kevesebb pénzből is, vagy nem annyira tuti, van konkurencia, aki elviszi az ügyfelek jelentős részét, és akkor bizony tolni kell bele a pénzt.
Viszont a kettő fordítva sose megy, ha valami a kezdetektől rosszul van menedzselve, az később már nem tud önmagától jó lenni.
Amúgy volt itt egy 500 hsz-os topic arról, hogy a reklámblokkolók, meg ez az miért nem kellenének, tanulságos volt beleolvasni is. [link]
-
macilaci78
nagyúr
válasz
martonx #78207 üzenetére
Elfogadom, hogy kell a bevétel és azt is, hogy ezeket többek között reklámfelületek értékesítéséből lehet beszerezni.
És adja magát a kérdés, hogy mégis mennyi lóvéba kerülne újra színvonalas, up to date cikkekkel megtölteni a lapcsalád hasábjait?
Az a baj, hogy elvétve akad néhány kőkemény szakmai írás a mély vízből, de a többsége semmit mondó, megjelent egy tucattermék, vagy épp semmire sem jó bóvli, esetleg fizetett cikk.
De az olvasóközönség is megér egy misét, például megjelenik az új csúcsmobil X gyártótól és elkezdik az árát összehasonlítani Y gyártó 3 hónappal korábban megjelent csúcsmobiljának jobb esetben aktuális árával, rosszabb esetben szürke importos, vagy használt piaci árával... -
-
SirRasor
addikt
válasz
martonx #78084 üzenetére
A két véglet.
Most már 35k alatt nincs RX460, a teljesítménye meg harmatkevés FHD-re.
A 1080as overkill, de ha jó áron van és van pénz, akkor miért neA kettő között árban meg ott van a 1060-as, ami jelenleg épphogy elég FHD-ra kb. kompromisszum nélkül. Amellett meg én voksoltam
Pl: DeusEx-ben az élsimítást ki kellett kapcsolnom, hogy ne szaggasson, de amúgy minden más fullon ment.
-
-
nap
addikt
válasz
martonx #77648 üzenetére
Szinte az összes állami megrendelésű szoftver hagy kívánni valót maga után.
Valszeg hozzá nem értők rendelik meg hozzá nem értőktől, akik programozást nem látott egyénekkel íratják meg, csak a pénz "jó" helyre kerüljön.
És a működő rendszereket is ilyen szarokra cserélik lásd etr->neptun, e-napló->kréta -
válasz
martonx #77640 üzenetére
Nem is arra gondoltam, hogy mind szakértők vagytok.
Csak valami linkre, topikra stb.
(#77641) pilóta: Már csak azt kellene tudni hánnyal kell szorozni, hogy a felhasználói élmény jó legyen. Te sem hiszed, hogy a minimál konfiggal jó az élmény. A srác dolgozni fog vele. -
Rick4
félisten
válasz
martonx #77586 üzenetére
itt ugyan hgw van, mert az új docsics 3.0 szabványhoz ilyet adnak, de a beszerelés után 5 perccel már meg is volt kérve a bridge mód, és a saját routerem (amin lóg minden, és a belső háló így független a hgw-től) kapja a külső ip-t. És mindenkinek, aki 1-nél több eszközt használ, ezt is javaslom.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
martonx #77586 üzenetére
ebben maximálisan igazad van, lehet nekem is az kellene, hogy csak modem és csókolom
igen, a szuper szervizes srác is azt mondta hogy azért nálam nem alap felhasználó szint van
mondtam neki hogy legyen mindegy, csak működjön üzembiztosan a modem és annyi, majd mosolygott és nem mondott semmit...lehet behúzatok egy invitel netet is, vagy még nem tudom, majd kitalálom
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
martonx #77574 üzenetére
jelenleg ennyi torrent van, de pont azon gondolkodtam hogy le fogom lőni egy két napra hogy kiteszteljem a gyanúm.
már hetek óta szenvedek azzal hogy wifin görcsöl a mobilon, tanleten a net.
a hálózati és router topikot már tele írtam
jah és nem csak a 2.4 Ghz-es wifi csinálja ezt, hanem az AC-s 5 Ghz-esmég próbálkozom, de gondoltam arra hogy külön net a szerveremnek és külön az otthoni felhasználásra
tudom nem vagyok százas
de köszönöm a véleményetek, szóval az intvitel jó lehet alternatívaként -
fradi81
veterán
válasz
martonx #77482 üzenetére
Sziasztok
Az elrendezés miatt érdekelne, optikai kábel megy a modembe, ebből utp kábel stb-okba, telefonkábel telefonba? ha igen akkor kompatibilis lenne a telekomossal és csak a modemet stb-t kéne cserélni kébelekkel nem kéne szórakozni.
Árban van különbség a wifi/sima modem között? Miben jobb a szimpla?-Tsaba-
Mi az a powerline adapter és mihez kell? itt nincs digi csak ez meg a T. -
quailstorm
félisten
válasz
martonx #77429 üzenetére
Annyit nincs használva, de nézegettem. (havi 20-30 vegyes oldal kell, néha több ha olyan óra van. Most például pont olyan óra van, de az előző két félévben se unatkozott.)
Egyelőre arra hajlok, egy egy iP3600-zal fejkompatibilis multifunkciós lesz használtan. Azt olcsó etetni, bírja a fos tintát, meg a fotónyomata is remek (eredeti tintával főleg). Most meg már a chippes patron annyi mint anno a chipmentes volt.iP3600-nak is ez a tisztítómechanika a rákfenéje, de az enyém az 2 évet parkolt a padláson, szakszerűtlenül gányoltam, az a csoda hogy 4 évet lehúzott a taknyolásom után. Úgy szét szedtem, hogy össze se tudtam rakni, a hátsó tálca ment már csak, gumikat elintézte a nap, de miután rájöttem hogy csak a tengelyt kell zsírozni, lehúzott még jó sokat.
Mikor az iP3600-at gányoltam, akkor anyagilag úgy álltunk, hogy pénz 0, idő sok, és a kidobásra ítélt mikrót meg nyomtatót megcsináltam unokatesómmal.
Mikró azóta is megy (zsíros lett a panel és rövidre zárta a gombokat), nyomtató most adta fel, de belül szánalmas volt már az aszalás meg a szakértelem miatt. Hulladékgyűjtőt például vödörben mostam ki. -
SirRasor
addikt
válasz
martonx #77401 üzenetére
Nem.
Ja indok is kell?
Túl sok ideje van xiaomi telefon a családban és leszögezhető pár dolog:
pl: eustockból rendelt xiaomik esetén az általuk feltett EU-s rom a legújabb, ami stabil. Ez azért elég általánosan igaz.
Például van egy Mi4C-m, amire már van 7.0-ás android, mégis 5.1.1 van rajta. Miért? Mert stabilabb, gyorsabb; egyszóval jobb.Azért jött azzal a telefonod, mert az úgy jó; NE NYÚLJ HOZZÁ, hacsak nem akarsz mélységekben belemenni és sok időt rászánni.
A másik meg az, hogy nem számít, mert MIUI. Az én 5.1.1-esemben is benne vannak azok, amik a 7-es gyári androidban, mert a MIUI-sok mindig is a guglisok előtt jártak (ja volt ex-guglis fejlesztőjük, szóval..na
)
Pl: 6-os androidtól van DOZE mód, ami már a MIUI7-esben is alap volt, pedig vagy másfél-két évvel azelőtt adták ki.Ja most fogtam fel mit írtál: Stock android...hát azt nem tudom, hogy van-e egyáltalán hozzá.
A MIUI verzió meg számít. Szerintem MIUI8-as lehet rajta; android 7 úgy általában MIUI9 alatt lesz (de már most is vannak kivételek), ami még BÉTA státuszban van, tehát hivatalosan nincs is hozzá MIUI alapon nyugvó 7-es. -
SirRasor
addikt
válasz
martonx #77399 üzenetére
Xiaominál NINCS garanciavesztés romolás, rootolás és egyéb ínyencségek terén.
Egyébként lehet cserélni, ha van hozzá megfelelő verzió:
https://xiaomi.eu -
quailstorm
félisten
válasz
martonx #77373 üzenetére
A "szponzorált" se azt mondja hogy nem véd, hanem hogy tetves lassú. Ami meg tény...
Azért az engedjétek már meg, hogy emberek objektíven vizsgáljanak vírusvédelmet és írjanak róla, ne csináljatok belőle vallásháborút. Infósként racionálisabbnak kéne lennetek.Nekem meg 128-as SSD van a laposomban, mégis a két vinyós gépet használom, mert erősebbek. Egyetemen is I/O kritikus a rendszer nem CPU, és ott nagyon elvérzik a defender.
-
SirRasor
addikt
válasz
martonx #77366 üzenetére
Az egy fos. De most komolyan. A vírusirtó messze a legrosszabbul teljesít az összes ingyenes között.
Nézd csak meg a legújabb eredményeket ..ömm....hmm..ez érdekes. Eddig nagyon rosszul szerepelt, de itt egészen jó már.A tűzfal egy vicc: csak befelé tud blokkolni, kifelé NEM. Azért cseréltem tinywall-ra, mert az maga a beépítettet használja, csak kiegészíti 1-2 +funkcióval mint pl: kifelé is tud blokkolni
Ja amúgy a wines víruskereső is le van tiltva. Vírusirtóm se szokott lenni (vagy 10 évig nem volt előtte), csak a comodo(ezt is csak kíváncsiságból tettem fel pár hónapra és tetszett, hogy minden wines fost tudtam benne tiltani) letörlése után felraktam, aztán..fennmaradt, mert nem veszem észre a jelenlétét; érzésre jóformán semmit se lassít a gépen, szóval tehetsz vele egy próbát.
A másik része a történetnek az, hogy a feleségem is odaülhet. Nálatok is vannak gyerkőcök, tehát akár ők is összeszedhetnek akármit. Vagy erre van más megoldás?
-
DarkByte
addikt
válasz
martonx #77366 üzenetére
+1. Minden víruskereső és tűzfal számomra túlzottan lefogja a gép erőforrásait. Nem azért veszek erős gépet hogy ezek kergessék nonstop.
Néhány havonta egyszer át szoktam futtatni egy Malwarebytes-ot a gépen, ami ingyenes nem real-time védelemre. De amúgy ha az ember ésszel használja a gépét és nem kattint rá minden baromságra, akkor alapvetően nincs szükség többre mint ami be van építve a Win10-be.
Vírusírtó helyett hamarabb költök backup szolgáltatásra, vagy veszek plusz HDD-t ehhez.
-
tisn
addikt
-
Orionk
senior tag
válasz
martonx #77276 üzenetére
MartonX és a többiek, akik az IT-ről és fizuról beszélgettetek,
Hello!Junior kezdő fejlesztő pozícióba fognak felvenni. A bértárgyalás most fog jönni.
Nekem ilyen bértárgyalásban nincs tapasztalatom, csak annyit tudok, hogy van egy nettó fizu elképzelésem, ami 190E forint és ennyit mondok a HR-esnek. Illetve még el tudom neki mondani, hogy miért ennyi, azaz elmondom, hogy lakhatás, ruházat, élelmezés stb. és egy kis megtakarítás. Ezt is csak azért mondanám, hogy lássa, hogy nem a levegőbe mondtam a nettó igényemet, hanem tudatos.Ezen felül hogyan kellene ezt csinálni? Bérsávot mondjak neki, hogy 180E - 200E nettó között? Vagy hogy?
Vagy bruttót kell mondani?
Fogalmam sincs, hogy menni lenne a fenti nettó összegeknek a bruttó értéke én úgy vagyok vele, hogy elmondom a nettó igényem, amit kézhez szeretnék kapni és a többit azt intézzék el ők, hogy mennyi a bruttója, stb. Rosszul gondolom?köszi
-
Nerd
aktív tag
válasz
martonx #77276 üzenetére
Es osszeg is elhangzott, vagy csak az hogy "pesti" fizut adnak?
En most jottem fel pestre, azert lenyeges kulonbseg van fizuban... persze kiadasban is...
De azert pesten is vannak vicces helyzetek...
Most volt heten egy linkedines megkresesem telefonon. Komolyan erdekelt volna, mert a terulet es a ceg neve nekem jol jott volna a CV-ben. Epp ezert nem is igazan kertem tobbet a jelenlegi fizumnal. Egy kisebb 50 fos pesti irodaval rendelkeznek, de elegge nagynevnek szamito ceg bigdata teruleten. A HR-s sokalta a 850 brutto igenyemet. Kozolte hogy az sok lesz, mondom en a 850-et caffeteria nelkul ertettem btw... kozolte, hogy naluk nincs is caffeteria, de adnak ceges reszvenyeket. En mondtam hogy hagyjuk mert meg szakmai dolgokrol nem beszeltunk, de mar tolja lefele az arat. Az OK hogy ezt csinaljak, hisz versenypiac van, de tenyleges szakmai elbeszelgetes nelkul mar lefele tolni az arat, az parasztsag...
ma talan, ha lesz kedvem megnezem az online tesztuket, tapasztalatra jo...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest