- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Sziasztok!
Van egy eladó kiváló állapotú monitor és szünetmentes tápegység.
-
SharpSA
veterán
válasz
Stylewars_kp #94957 üzenetére
Mert mindig van pénz arra, amire akarják hogy legyen, de az elosztás (akár egyénileg, akár családon belül, akár munkahelyen, akár az országban) sokszor nem éppen ideális mindenkinek, mindenre...
-
SharpSA
veterán
Köszönöm. Hol van a HU Petrol?
Az Oil-nál azt mondták, hogy német üzemanyagot szállítanak. -
SharpSA
veterán
Sziasztok!
Szegeden mely benzinkutakon van jó minőségű ( például OMV-s) és olcsóbb gázolaj?
-
SharpSA
veterán
Sziasztok!
Tud-e ajánlani valaki fa lombozat gyérítéssel, ágak levágásával kapcsolatban korrekt szakit, aki Sándorfalva külterületén is tud ebben segíteni? Szüleimnél kellene ezt megtenni, vannak jó magas fák is.
-
SharpSA
veterán
válasz
ShadowX #92225 üzenetére
Én is megkaptam valahonnan, nem éreztem szagokat tavaly decemberben, meg volt némi hőemelkedésem. Nem azt írtam, hogy nincs ilyen vírus, főleg mert ha jól tudom 196x-ben fedezte fel egy norvég tudós. A franchise alatt azt értem, amit köré építettek a virustól nem védő maszkos rendezésektől a brutális áremelkedésekig. Ellentmondásos intézkedések és végrehajtások, a térd műtétem előtt nem engedtek haza, merthogy "akkor minek is csináltak tesztet", de a büfébe le lehetett menni, ahol bárki lehetett, stb. Nem is írom tovább, csak amit írtál korábban, az szerintem részedről nem korrekt még akkor sem, ha megszenvedtél ezzel a dologgal. Más meg mással, ezzel nem. Kb minek saját magából indul ki, ezt el kell fogadni. Na és ahogy megtapasztalhattad hiába sportoltál komolyan, ha a genetikád, energiád egyéb téren bizonyos helyeken hiányos, egyéb belső sérelmeid vannak, stb.
-
SharpSA
veterán
gratulálok…
Úgy látom te is megetted a covid-franchise műveletet. Tudom, hogy van vírus. Volt, van és lesz is. De amit köré “építettek” és ahányan bedőltek az “építmény” nagy részének, az gáz. Nagyon jól működtetik a pszichológiai hátteret (média által ontott hírek, emberek összezavarása, statisztikai!? adatok, stb), ezt nagyon jól csinálják. Persze van benne valós rész is, de jó nagy adag átverés is. Ugyanakkor hasznos része is van, meg lehet figyelni a vásárlásokat, munkához való hozzáállás átalakulását, stb. -
SharpSA
veterán
Sziasztok!
Baxi HT-240 kazánhoz keresek megbízható, jó ár/érték aránnyal dolgozó karbantartót szervizest. Tud, ismer valaki ilyet?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
SharpSA
veterán
Nem írtam olyat, hogy a csapvizet csak szűrés után lehet fogyasztani, de mivel én már évek óta szűrt (és nem desztillált) vizet iszok, ahogy előttem írták, a csapvíz klór tartalmát igencsak megérzem akár a levesekben is és nagyon nem tetszik. Nincs rá szükségem, meg azokra sem, amik még e mellett a vízben vannak kivéve az ásványi anyagok, amelyekből ki tudja mennyi van ott... Amúgy meg eszek rendesen és ha jól tudom, emellett a szervezetnek inkább tisza vízre van csupán szüksége.
-
SharpSA
veterán
Szerintem ez a “káros a zsír” duma is egy ugyanolyan kampány része, mint a “káros a csapvíz”, hogy el lehessen adni utóbbi esetén az palackozott csapvizet, előbbi esetén meg amit helyette “javasolnak”. Nálam utóbbi esetén annyit értek el, hogy van aktív, több körös vízszűrő, mert azért a csapból folyó víz maradékát látva, az valóban nem túl bizalomgerjesztő...
-
SharpSA
veterán
válasz
martonx #89555 üzenetére
Csak azt mondom, hogy bár valószínűleg foglalkoznak azokkal a bezárt állatokkal és talán igyekeznek megadni nekik amit csak lehet, de azért képzeld el magad egész életedben mondjuk egy 5x5 vagy akár egy 10x10 méteres szobában. Hogy éreznéd magad? Persze egy gyereknek élmény látni azokat az állatokat közelről, fel sem fogják még miről van szó, amúgy viszont szerintem nem helyes ez a látvány nekik sem, hogy megszokják, normálisnak gondolják, hogy azoknak az állatoknak úgy jó. Nem vagyok nagy állatvédő, csak látszik rajtuk, hogy nem jó nekik ott.
Viszont a Maros parti sétányt és ehhez hasonlókat támogatom, kellemes sétákat, kirándulásokat lehet ilyen helyen tenni. -
SharpSA
veterán
Tudtok ajánlani ár/érték arányban is jó, megbízható kazán szerelőt, aki Mórahalomra is kimegy?
-
SharpSA
veterán
Van aki vett mostanában kerti napelemes szolar lámpát ami egész jól világít? Leszúrós, akasztós, stb... Annyiféle típus van, nem tudom melyiket érdemes megvenni.
-
SharpSA
veterán
Sziasztok!
A gázkazánon van ez a kütyü és morog. Így a fal túlsó oldalán lévő szobában este hallatszik a morgása a fal által felerősítve. Azt látom, hogy a radiátor körön van, de fogalmam sincs mi ez. Tudja valaki? Illetve cserélni egyszerű?
Az oldalán látom, hogy kézzel kell csavarni azt a réz menetes részt. -
SharpSA
veterán
válasz
macilaci78 #87024 üzenetére
Én is csak görgetek folyamatosan...
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
Szegeden vagy esetleg Csongrád megyében hol van(nak) jó, pontos futómű beállító szervizek?
-
SharpSA
veterán
Talán érdekel valakit: eladó OnePlus 7 Pro Nebula Blue 8 / 256 GB
-
SharpSA
veterán
válasz
vizslakutya #85565 üzenetére
Annak vége, ha jól tudom...
-
SharpSA
veterán
Van-e valakinek olyan polca, ami elvihető akár jelképes összegért? Garázsba kellene valami egyszerű, 30-40 cm mély, kb 1 méter széles és mondjuk 5 polc legyen rajta, amelyek között van 30-40 cm.
-
SharpSA
veterán
Sziasztok!
Úgy néz ki, eladó lesz egy kb fél éves kék színű Samsung Galaxy S9 Plus kétkártyás telefon, a kisebbik órával és egy gyári vezeték nélküli töltővel, amellyel egyszerre tölthető a telefon és az óra is. Többi infó hamarosan. :)
-
SharpSA
veterán
Sziasztok!
Eladó lett a Samsung Galaxy Tab S3 készülékem. Talán valakit érdekel.
-
SharpSA
veterán
Nemsokára eladó lesz egy Samsung Galaxy Tab S3 LTE minden gyári tartozékával és dobozával, gyári coverrel és gyári billentyűzettel. A garanciája májusban lejár, hibátlan a készülék, tökéletesen működik. Ha érdekel valakit szívesen megmutatom.
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
Van egy eladó iPad Pro 10,5 fullosan felszerelve. Talán valakit érdekel és bátran alkudjon, akit komolyan érdekel.
-
SharpSA
veterán
Eladó egy MacBook Pro 13" 2015 laptop, talán érdekel valakit.
-
SharpSA
veterán
Van egy eladó Déja Vu bérlet 9500 Ft-ért. Talán van akit érdekel...
-
SharpSA
veterán
Tudja valaki miért vették le a csongrádi úti vasúti átjáróban a lámpákat és raktak csak táblákat a helyükre? Nem jár arra vonat?
-
SharpSA
veterán
Van itt valakinek kh-s mobiltárca? Hogy telefonnal lehessen fizetni. Vajon mennyire használható Szegeden?
-
SharpSA
veterán
válasz
totya694 #78420 üzenetére
Az lehet, de elegem lett az acélfelni belsejére felrakódó sárból, amit nem lehet elérni, csak az egész kerék levételével. A gyári könnyűfémen már egyébként is van itt ott hiba, nem sajnálom és nincs berakódás. Nyárinak meg veszek egy jó állapotút vagy valami jóféle újat max. kb. 100e körül. Ha van aki tud ebben segíteni, azt megköszönöm:VW 5x112, gumi méret 205/55/R16.
-
SharpSA
veterán
Dehogy rakom fel, múlt héten lettek levéve és mentek fel az új téli gumik gyári könnyűfémre. A gumis által javasolt felni áron raktam fel az egészet, a gumik 0 Ft-ért vannak benne. Persze az ár alku képes, nekem az acél felnik nem kellenek már. A gumikat meg tavasszal még valóban lehet használni, ha valaki nagyon akarja.
-
SharpSA
veterán
Így már jó lesz a hirdetés: Eladó 4db VW acélfelni gumival
-
SharpSA
veterán
Talán érdekel valakit:
Eladó 4 db VW acélfelni gumival -
SharpSA
veterán
Használ valaki androidos appot parkoláshoz? Melyik megbízható illetve van egyáltalán ilyen?
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
válasz
PowerBuldog #76587 üzenetére
Powertuning például
-
SharpSA
veterán
válasz
DarkByte #76505 üzenetére
Ez teljesen a gyári VW helyére való, nem kell semmilyen plusz keret hozzá, pont olyan a kialakítása. Erről van szó.
-
SharpSA
veterán
Hamarosan eladó lesz egy VW-be való dupla dines androidos fejegység. 4 magos proci, 1GB RAM, 2 USB, 2 SD kártya, DVD, GPS, WIFI, bluetooth, stb. Kiválóan működik, újabbat vettem belőle.
-
SharpSA
veterán
válasz
sarkanyolo2 #76334 üzenetére
Ahogy írod: nem...
Éésss tuti azért kérdezted így, mert te sem akarsz menni... -
SharpSA
veterán
válasz
Frenky89 #76228 üzenetére
Na igen, én is megvettem a playen, de sajnos eddig csak ígérgetés van új térképre. Maga a szoftver nekem eleget tud, bár a billentyűzet elég pici és nem állítható, ami miatt nehezebb keresni. Talán valamelyik szökőévben lesz friss térkép is... Viszont akciós volt a Sygic, így megvettem azt is és annak felülete jobban is tetszik az úton érkező ajánlásokkal. Majd csak lesz valami...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest