- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 185 Hz-es kijelzővel és 9000 mAh-s akkuval jöhet az új OnePlus
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
VPN, Blockads, viruskereso? A wifi routereden is egyeni beallitasok futnak a biztonsag erdekeben? Ne ertsd felre, en is a biztonsag hive vagyok, de ha ennyi ponton veded magad az lenne a legjobb, ha butatelefont hasznalnal...
Onnantol kezdve, hogy a kezedbe veszel barmilyen okostelefont, a privacy megszunik. Vannak gyartok, akik elhitetik veled, hogy atombiztos a rendszeruk es toluk nem kerulnek ki az adataid, de az BS, az osszes azzal kofarkodik.https://f-droid.org/packages/app.pwhs.blockads/
Virus kereső nincs külön csak a gyári security app része.
A telefonon létrehozott egy helyi VPNt és ezen szűri át az adatforgalmat.
Ingyenes. Nem te vagy az adat. F-Droid biztosan ismered mint G Play store alternativát.
Baj lesz mert a nagy Google testvér:
Starting September 2026, a silent update, nonconsensually pushed by Google, will block every Android app whose developer hasn't registered with Google, signed their contract, paid up, and handed over government ID.
Ha kíváncsi vagy hogy mi Blockads:
Every app and every device, worldwide, with no opt-out.
System-Wide Ad Blocking: Smart DNS-based filtering for every app and browser. No root access required.
- Privacy Protection: Blocks trackers and spyware. Zero data collection — everything stays locally on your device.
- App Firewall & Profiles: Block internet access for specific apps (Wi-Fi/Mobile). Switch instantly between Default, Strict, Family, and Gaming profiles.
- Parental Controls: Enforce SafeSearch (Google/Bing) and YouTube Restricted Mode via Family-safe DNS providers.
- Detailed Statistics: View real-time blocked ad counters, 24-hour activity charts, and detailed DNS query logs.
- Fully Customizable: Add custom filter lists via URL (ABPVN, AdGuard, EasyList, etc.), create allow/block rules, and use custom DoH/DoT encrypted DNS.
- Modern UI: Material 3 design built with Jetpack Compose. Features Dark/Light themes, custom accent colors, Quick Settings tile, and Home screen widgets.
- Backup & Restore: Export your configuration to JSON and easily import it on a new device.
- Battery & Data Friendly: Minimal performance impact. Filters only DNS traffic, reducing unnecessary ad data downloads. -
kcsa
veterán
Persze hogy félreírtad/félreolvastad, nem nehéz. Azt nem tudom, hogy magamtól találtam-e ki, vagy valami tudatalatti emlékem van arról hogy olvastam valahol, de a realmi és a redmi írásképe nem véletlenül hasonlítanak egymásra SZERINTEM
(kicsit összébb csúsztatod szemmel az al betűket és szinte kész is a d) -
xcsabo
őstag
Csak egy egyszerű kérdés: mutass egy árban, SOC, akku, hasonló telefont mint a REALME GT8 Pro.
Én EU raktárból global ROM-al 2 hónapja vettem 330eFt-ér ez a 16GB/512GB változat és igen a 7000mA-es szén-szilicium aksival és 120W-os töltéssel. Ja és megvan a 3,5X optikai zoom is. Lehet keresni.
Ráadásnak még csak annyit, hogy több telót adnak el csak Indiában mint az egész EU-ban!
Az one+ pedig mindig azt a vonalat képviselte amivel tükröt tartott a nagy gyártóknak "lehet olyat olcsóbban is jobb minőségben árulni" Persze ezzel valamilyen szinten szembe ment az Oppo-val és itt lehet a kulcs az egész
mutatványra! Amúgy mint írtam az, hogy itt az EU-ban te vagy bárki mit gondol kb annyi jelentőséggel bír mint a hajnali szitakötő fing.....Mondjuk a tesó? Oneplus 15.... Igaz nem EU raktárból de a 256-os 2k volt. Az 512-es sem lett volna sokkal drágább.
-
lugosi
MODERÁTOR
Kicsit sok volt az off, most már jó lenne visszatérni a topik témájához.
-
mhydas99
őstag
ÉRtem, akkor már csak egy dolog fog megvédeni.

A tűzfalak is csak illúziók..Elengedtem... Látom ennek minden perce kár

Tehát a Te okfejtésed alapján nem lehet tenni semmit ellene, mert mindenki el fogja adni az adatodat..Aha, tehát hiába vannak ilyen cégek, ők átvernek minket.
Rendben legyen így.
Biztos vannak nálunk komolyabb szakértői a témának itt.MEhetünk vissza téma irányába.
OnePlus - Realme.
Igen. Nem kell elhinned amit irok.
Azt gondolsz ami neked jo. Csak leirtam a nyilvanvalot. De Istenben is sokan hisznek, a hit erejet nem kerdojelezem meg. Mindenki a biztonsagot keresi, valaki Istenben, valaki meg a vedelmi szoftverekben. Sok sikert.De egy nagyon trivialis peldat mondok neked regrol. Diakkent suli mellett meloztam, nemreg jott be a Tele2 Magyarorszagra akkoriban. Telefonos melo volt, random embereket kellett felhivni az EPT-nel, telemarketing a valtasra rabeszelnk oket. Az EPT a Telekomtol vette meg a telefonos adatbazist jol figyelj, 1 forintert! Mi, diakok, dolgozok lattuk a nevet, cimet, telefonszamot a szamitogepben. Ha valaki nyugdijas volt, akkor pirossal volt szinezve a neve. A titkositott telefonszamokat is lattuk, T volt mellette, oket nem hivhattuk fel. De lattuk.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem tudsz ellene tenni. Ezek a szoftverek csak placebok. Elhitetik veled, hogy bebiztositod az adataidat, kozben meg epp ellenkezoleg. Peldanak okaert ha feltelepitesz egy ingyenes adblockert vagy monitorozo appot, esetleg malwaret/VPN-t, akkor azokat a szoftvereket is cegek csinaljak. Cegek, amik profitbol elnek. Ha a termeket neked ingyen adjak, akkor nem lenne profitjuk, tehat azt valahonnan be kell szedni. Esetleg raknak az appjaikba reklamokat, de valojaban azok kozel sem fizetnek annyit, amennyi kellene nekik. Szoval ezek a vedelmi szoftverek is ugyanugy gyujtik az adatokat a hatterben es ki is kuldik a megfelelo szerverekre, csak azokat nyilvan nem mutatja az app, hisz bennfentes.
Ez nem osszeeskuveselmelet, igy mukodik az ipar. Utana meg a gyarto ceg 3rd partykank eladja az adatokat, akik pedig tovabbertekesitik 1000 masiknak.
Momdjuk a fizetos appok sem jobbak, annyiban kulonoznek csak, hogy azok nem mutatnak reklamot, hisz az app megvasarlasaval/berlesevel fizeted ki azt. De attol meg az adataidat az is megosztja.
Manapsag aki fel van csatlakozva az internetre, annak ismerik a fontosabb adatait a nagycegek. Csupan illuzio azt gondolni, hogy nem igy van.ÉRtem, akkor már csak egy dolog fog megvédeni.

A tűzfalak is csak illúziók..Elengedtem... Látom ennek minden perce kár

Tehát a Te okfejtésed alapján nem lehet tenni semmit ellene, mert mindenki el fogja adni az adatodat..Aha, tehát hiába vannak ilyen cégek, ők átvernek minket.
Rendben legyen így.
Biztos vannak nálunk komolyabb szakértői a témának itt.MEhetünk vissza téma irányába.
OnePlus - Realme.
-
mhydas99
őstag
Nem tudsz ellene tenni. Ezek a szoftverek csak placebok. Elhitetik veled, hogy bebiztositod az adataidat, kozben meg epp ellenkezoleg. Peldanak okaert ha feltelepitesz egy ingyenes adblockert vagy monitorozo appot, esetleg malwaret/VPN-t, akkor azokat a szoftvereket is cegek csinaljak. Cegek, amik profitbol elnek. Ha a termeket neked ingyen adjak, akkor nem lenne profitjuk, tehat azt valahonnan be kell szedni. Esetleg raknak az appjaikba reklamokat, de valojaban azok kozel sem fizetnek annyit, amennyi kellene nekik. Szoval ezek a vedelmi szoftverek is ugyanugy gyujtik az adatokat a hatterben es ki is kuldik a megfelelo szerverekre, csak azokat nyilvan nem mutatja az app, hisz bennfentes.
Ez nem osszeeskuveselmelet, igy mukodik az ipar. Utana meg a gyarto ceg 3rd partykank eladja az adatokat, akik pedig tovabbertekesitik 1000 masiknak.
Momdjuk a fizetos appok sem jobbak, annyiban kulonoznek csak, hogy azok nem mutatnak reklamot, hisz az app megvasarlasaval/berlesevel fizeted ki azt. De attol meg az adataidat az is megosztja.
Manapsag aki fel van csatlakozva az internetre, annak ismerik a fontosabb adatait a nagycegek. Csupan illuzio azt gondolni, hogy nem igy van. -
Graphics
Jómunkásember
Így meg te magad vagy a termék ... Ha lehet tenni ellene, akkor hívjuk fel rá a figyelmet
Vagy jóvanezígy ... nem változtassunk, ez a könnyebb út

-
mhydas99
őstag
2026-ban az adatvédelemmel nem foglalkozni elég nagy hanyagság.
Az tény, a legtöbben még az adatbiztonságra is nagy ívben szarnak...
ERre szokták érvként hangoztatni, hogy jajj hát velem sose történt semmi incidens... Ja persze..
Ha a biztonság híve vagy, akkor miért "nézed le" mégis?
Én meg nagyon hiányolok egy átfogó cikket a témában, mert persze amiről nem tudsz az nem fáj... Az övé egy régi készülék és még is mennyire sok lehívás történik az durva.
Nem nezem le, kiegeszitettem az elobb a hsz-em. Atlagember szamara nem lehet hozzaferni olyan szoftveres eszkozokhoz, amik megkimelik ot az adatszivargastol, plane ingyen.
Tudod, a kapitalizmusban ha egy termek ingyen van, akkor te magad vagy a termek. -
Graphics
Jómunkásember
VPN, Blockads, viruskereso? A wifi routereden is egyeni beallitasok futnak a biztonsag erdekeben? Ne ertsd felre, en is a biztonsag hive vagyok, de ha ennyi ponton veded magad az lenne a legjobb, ha butatelefont hasznalnal...
Onnantol kezdve, hogy a kezedbe veszel barmilyen okostelefont, a privacy megszunik. Vannak gyartok, akik elhitetik veled, hogy atombiztos a rendszeruk es toluk nem kerulnek ki az adataid, de az BS, az osszes azzal kofarkodik.2026-ban az adatvédelemmel nem foglalkozni elég nagy hanyagság.
Az tény, a legtöbben még az adatbiztonságra is nagy ívben szarnak...
ERre szokták érvként hangoztatni, hogy jajj hát velem sose történt semmi incidens... Ja persze..
Ha a biztonság híve vagy, akkor miért "nézed le" mégis?
Én meg nagyon hiányolok egy átfogó cikket a témában, mert persze amiről nem tudsz az nem fáj... Az övé egy régi készülék és még is mennyire sok lehívás történik az durva.
-
mhydas99
őstag
Onnantol kezdve, hogy a kezedbe veszel barmilyen okostelefont, a privacy megszunik. Vannak gyartok, akik elhitetik veled, hogy atombiztos a rendszeruk es toluk nem kerulnek ki az adataid, de az BS, az osszes azzal kofarkodik. -
Graphics
Jómunkásember
Az első szerintem egy marketinges szolgáltatás lesz. LEhet ezen keresztül mennek akár metás reklámok is, de más cég is használja.
Érdekes találat , ránézek én is

Ezt a Blockads-ot letölteni lehet amúgy?
-
bobalazs
nagyúr
-
Graphics
Jómunkásember
-
bobalazs
nagyúr
Gyanítom hogy ezek java haza jelentés a Realme 8on, és háttér folyamatok. Blockads nevű program szűrő egyébként.

-
szkaroly
őstag
Az teljesen rendben van, hogy neked es sok mas embernek jol hasznalhato es szeretheto a HyperOS. Neki viszont nem, masoknak sem es nekem sem. Ez teljesen szubjektiv, ezen kar vitatkozni. Ezert neki abban igaza van, hogy a HyperOS gagyi, mert NEKI az. Tehat az. Ez maga a velemeny, Ezek nem tenyek. Szerintem ezert kellene vegre kulonbseget tenni a 2 dolog kozott. Izlesen vitatkozni teljes megorules, sehova nem vezet.
Honor 20-a és 3 Realme telefonja volt (van). Honnan tudja hogy milyen használni a HyperOS-t? Én sem állítok ki véleményt más rendszerről ha még nem használtam.
-
mhydas99
őstag
Milyen igazság?
Azzal nyitott följebb (egyeseknél szokásos nagyduma): "Csak egy egyszerű kérdés: mutass egy árban, SOC, akku, hasonló telefont mint a REALME GT8 Pro"
Erre én írtam hogy Poco F8 Ultra.Erre írja: ugyanaz az a szoftver a Xiaomi és Poco telefonokban. És ez kit érdekel?Megjegyzem, még most sem 100%-ig igaz ez se.
Majd jött a gagyi kifejezés. Nem volt még Poco telefonja (nekem 3), de az észosztás az megy.

Az teljesen rendben van, hogy neked es sok mas embernek jol hasznalhato es szeretheto a HyperOS. Neki viszont nem, masoknak sem es nekem sem. Ez teljesen szubjektiv, ezen kar vitatkozni. Ezert neki abban igaza van, hogy a HyperOS gagyi, mert NEKI az. Tehat az. Ez maga a velemeny, Ezek nem tenyek. Szerintem ezert kellene vegre kulonbseget tenni a 2 dolog kozott. Izlesen vitatkozni teljes megorules, sehova nem vezet.
-
szkaroly
őstag
Milyen igazság?
Azzal nyitott följebb (egyeseknél szokásos nagyduma): "Csak egy egyszerű kérdés: mutass egy árban, SOC, akku, hasonló telefont mint a REALME GT8 Pro"
Erre én írtam hogy Poco F8 Ultra.Erre írja: ugyanaz az a szoftver a Xiaomi és Poco telefonokban. És ez kit érdekel?Megjegyzem, még most sem 100%-ig igaz ez se.
Majd jött a gagyi kifejezés. Nem volt még Poco telefonja (nekem 3), de az észosztás az megy.

-
mhydas99
őstag
"csak mas a matrica minden ugyanaz"
Elárulom azért,hogy az Oppo-Oneplus-Realme esetben is ez a tendencia. Ehhez jön még a Vivo és az IQOO szoftveresen is majd.
Szoftver ugyanaz.

Ez a gagyizás nem a gyártó baja, hanem a te véleményed. Szerintem sem korrekt az ilyen szintű fórumozás. De sajna a vélemény szabad.

2026-ban gagyizni valamit... Nézz meg egy ulefonet vagy doogee-t.
Nem értek veled egyet, gagyizás meg tényleg gáz.
De, sok embert akarsz megsérteni... Csak letagadod....A vegere irta hogy a sajat velemenye, ami nyilvanvalo. Szerintem ezt kar barkinek magara vennie, van igazsag abban, amit mond, de ha nem lenne, velemenye akkor is lehet.
Egyikunknek sincs mindenben igaza es mindannyian tudunk hulyesegeket beszelni neha. Ez van. -
szkaroly
őstag
A hyper OS nálam soha nem volt opció! A sauminál nincs brand! Csak más a matrica minden ugyanaz az OS fut! Lásd a saumi nyilatkozatát amiben leírja, hogy egységes ökoszisztémára akarja hozni az összes termékét. Ez kb az almás, samus, hozzáállás. DE! van egy nagy különbség sem a samunak sem az apple-nek nincs xdb almárkával bélyegezett cucca....Régebben kacsingattam a poco fele, de akkor amikor a realme GT 5G vettem az akkori poco-ban magasabb áron régebbi SOC volt meg kevesebb RAM/ROM(2021)! A honor 20 után nem volt egyszerű a keresés, hogy jobb és lehetőleg ne gagyibb telefont vegyek és 2023-ban még szép pénzért tudtam kiszállni a GT 5G-ből. A Realme GT2 Pro esetében még mindig megvolt ez az előny a POCO-val szemben(2023).
Most meg már nem érdekel, hogy ha utoléri sem. Nekem(!) az a gagyi fajta marad. DE! ez csak a saját véleményem! Nem akarok senkit megsérteni és vitát nyitni!" gagyi fajta marad"
Ez a vélemény téged minősít nem a Pocot. 330 ezerért vettél egy egyébként kiváló telefont (látod nem olyan nehéz leírni ezt a két szót
) gyakorlatilag gari nélkül. Én 275-ért ugyanazt megvettem 3 év gyári garival Magyarországon.
-
Graphics
Jómunkásember
A hyper OS nálam soha nem volt opció! A sauminál nincs brand! Csak más a matrica minden ugyanaz az OS fut! Lásd a saumi nyilatkozatát amiben leírja, hogy egységes ökoszisztémára akarja hozni az összes termékét. Ez kb az almás, samus, hozzáállás. DE! van egy nagy különbség sem a samunak sem az apple-nek nincs xdb almárkával bélyegezett cucca....Régebben kacsingattam a poco fele, de akkor amikor a realme GT 5G vettem az akkori poco-ban magasabb áron régebbi SOC volt meg kevesebb RAM/ROM(2021)! A honor 20 után nem volt egyszerű a keresés, hogy jobb és lehetőleg ne gagyibb telefont vegyek és 2023-ban még szép pénzért tudtam kiszállni a GT 5G-ből. A Realme GT2 Pro esetében még mindig megvolt ez az előny a POCO-val szemben(2023).
Most meg már nem érdekel, hogy ha utoléri sem. Nekem(!) az a gagyi fajta marad. DE! ez csak a saját véleményem! Nem akarok senkit megsérteni és vitát nyitni!"csak mas a matrica minden ugyanaz"
Elárulom azért,hogy az Oppo-Oneplus-Realme esetben is ez a tendencia. Ehhez jön még a Vivo és az IQOO szoftveresen is majd.
Szoftver ugyanaz.

Ez a gagyizás nem a gyártó baja, hanem a te véleményed. Szerintem sem korrekt az ilyen szintű fórumozás. De sajna a vélemény szabad.

2026-ban gagyizni valamit... Nézz meg egy ulefonet vagy doogee-t.
Nem értek veled egyet, gagyizás meg tényleg gáz.
De, sok embert akarsz megsérteni... Csak letagadod.... -
svgyula
addikt
Most meg már nem érdekel, hogy ha utoléri sem. Nekem(!) az a gagyi fajta marad. DE! ez csak a saját véleményem! Nem akarok senkit megsérteni és vitát nyitni! -
FattyDove
őstag
-
mhydas99
őstag
Az megvan, hogy 32k (MEDIÁN, tehát a valóság ennek a fele) az "átlag" fizetés indiában? Nem nincs meg.
Az megvan, hogy ez nem cikk volt, hanem egy LLM összefoglaló. Nem, nincs meg.
"Egyebirant nem volt igazad. Ha nem tudod belatni nem baj, magyar szokas a hulyeseghez valo ragaszkodas. Elobb-utobb kihal az is."
További jó szakértést

Neked is csak a fal ad pacsit ugy latom...
De mindegy is, neked van igazad mindenben! -
szkaroly
őstag
Csak egy egyszerű kérdés: mutass egy árban, SOC, akku, hasonló telefont mint a REALME GT8 Pro.
Én EU raktárból global ROM-al 2 hónapja vettem 330eFt-ér ez a 16GB/512GB változat és igen a 7000mA-es szén-szilicium aksival és 120W-os töltéssel. Ja és megvan a 3,5X optikai zoom is. Lehet keresni.
Ráadásnak még csak annyit, hogy több telót adnak el csak Indiában mint az egész EU-ban!
Az one+ pedig mindig azt a vonalat képviselte amivel tükröt tartott a nagy gyártóknak "lehet olyat olcsóbban is jobb minőségben árulni" Persze ezzel valamilyen szinten szembe ment az Oppo-val és itt lehet a kulcs az egész
mutatványra! Amúgy mint írtam az, hogy itt az EU-ban te vagy bárki mit gondol kb annyi jelentőséggel bír mint a hajnali szitakötő fing.....Poco F8 Ultra [link] 288 ezer, 3 év gyári garival. Gyors regisztráció után kapsz egy 5%-os kupont is, így 274 ezer.
-
FattyDove
őstag
Bruh...12 ezer rupia alatt csak a koldusok vesznek telefont Indiaban. Az tudod mennyi? Mintha itthon valaki uj telefont akarna venni 40 ezerert...
Afelett viszont nem korlatozza India a kinai telefonokat. A cikked alapjan kb. 300 appot korlatoznak nemzetbiztonsagi es szemelyi adatszivargas aggalyaibol kifolyolag.
Ha nem megy az angol szoveg ertelmezese az nem baj, hasznalj DeepL-t vagy kerdezz meg valakit, aki jol beszel.
Egyebirant nem volt igazad. Ha nem tudod belatni nem baj, magyar szokas a hulyeseghez valo ragaszkodas. Elobb-utobb kihal az is.Az megvan, hogy 32k (MEDIÁN, tehát a valóság ennek a fele) az "átlag" fizetés indiában? Nem nincs meg.
Az megvan, hogy ez nem cikk volt, hanem egy LLM összefoglaló. Nem, nincs meg.
"Egyebirant nem volt igazad. Ha nem tudod belatni nem baj, magyar szokas a hulyeseghez valo ragaszkodas. Elobb-utobb kihal az is."
További jó szakértést

-
mhydas99
őstag
Bruh...12 ezer rupia alatt csak a koldusok vesznek telefont Indiaban. Az tudod mennyi? Mintha itthon valaki uj telefont akarna venni 40 ezerert...
Afelett viszont nem korlatozza India a kinai telefonokat. A cikked alapjan kb. 300 appot korlatoznak nemzetbiztonsagi es szemelyi adatszivargas aggalyaibol kifolyolag.
Ha nem megy az angol szoveg ertelmezese az nem baj, hasznalj DeepL-t vagy kerdezz meg valakit, aki jol beszel.
Egyebirant nem volt igazad. Ha nem tudod belatni nem baj, magyar szokas a hulyeseghez valo ragaszkodas. Elobb-utobb kihal az is. -
FattyDove
őstag
-
mhydas99
őstag
-
judas13
veterán
-
FattyDove
őstag
-
mhydas99
őstag
-
kbyte1024
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
-
FattyDove
őstag
Az megvan, hogy kína nem egyenlő ázsiával? A belpiacos kínai szemetet már a szomszéd országban sem ismerik.
-
bobalazs
nagyúr
-
kbyte1024
veterán
Amugy én csodálkozom is hogy milyen kevesen vagyunk Realme -sek. Én aztán semilyen fan nem vagyok,ami jó az jó ami szar a szar. Sok telóm volt de eskuszöm a GT 7 teljesen megfelel.
-
bobalazs
nagyúr
Eddig is a COLOR OS vagy minek hívják, nagyon hasonló vagy tök ugyanaz volt.
Nekem a Realme 8 megvan pár éve, de nem is kell másik még jó pár évig, mindenre is elég. -
User05
aktív tag
Óóóó volt már hasonló nálam is!
Egyik haverom váltig állította, hogy Ő tudja ez a saomi egyik almárkája! Aztán mikor mondta egy BBK csoporthoz tartozik: ja ja a saomi is az!
A bőség zavarában nehéz eligazodni. Még jó, hogy nem reklámozzákk azt a pár száz kicci kínai márkát is ami ezeken kívül is létezik.
Az lenne a helikopter-helikopter................Az a baj hogy itt csak olvasni kell
Ha már az sem megy.. 
Én is vettem egy Apple Redmi Xiaomi Note 20-at, de nem igazán vagyok megbarátkozva vele...
-
kbyte1024
veterán
Áááá nem értitek???? Hát nem a Oneplus -al olvadt össze a Realmi hanem a Redmi Note-al ezért vette azt
-
svgyula
addikt
Óóóó volt már hasonló nálam is!
Egyik haverom váltig állította, hogy Ő tudja ez a saomi egyik almárkája! Aztán mikor mondta egy BBK csoporthoz tartozik: ja ja a saomi is az!
A bőség zavarában nehéz eligazodni. Még jó, hogy nem reklámozzákk azt a pár száz kicci kínai márkát is ami ezeken kívül is létezik.
Az lenne a helikopter-helikopter................ -
pècsimunkás
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
-
judas13
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
-
judas13
veterán
Életemben most vettem először egy alap Realmet. Valójában bejön. Jobban mint ahogy anno bejött a Poco X3-om.
-
worxland
addikt
Csak maradjon meg a Vivo meg az Oppo.. A Oneplus kivonulása elég rossz hír volt annó. A realme gyakorlatilag el is tűnhetne, jó dolgokat gyárt/gyártott, de ezt bármelyik gyártó megteszi helyette. Szerintem abszolút mid.
Az Oppo és a Vivo már bizonyítottan nagy hírben állnak kamerás képességek terén, szerintem ezt a népszerűséget nem fogják elsöpörni"Szerintem abszolút mid" - Igen, szerinted.
-
User05
aktív tag
mutatványra! Amúgy mint írtam az, hogy itt az EU-ban te vagy bárki mit gondol kb annyi jelentőséggel bír mint a hajnali szitakötő fing.....Használd akkor GT8 Pro-t.

Remélem ki is használod a 4 milliós antutut... Bár gondolom nem
-
Graphics
Jómunkásember
-
HaZsolt
őstag
Gyakorlatilag fogynak a kínai gyártók
. 2ből1 lesz. -
svgyula
addikt
Csak maradjon meg a Vivo meg az Oppo.. A Oneplus kivonulása elég rossz hír volt annó. A realme gyakorlatilag el is tűnhetne, jó dolgokat gyárt/gyártott, de ezt bármelyik gyártó megteszi helyette. Szerintem abszolút mid.
Az Oppo és a Vivo már bizonyítottan nagy hírben állnak kamerás képességek terén, szerintem ezt a népszerűséget nem fogják elsöpörniCsak egy egyszerű kérdés: mutass egy árban, SOC, akku, hasonló telefont mint a REALME GT8 Pro.
mutatványra! Amúgy mint írtam az, hogy itt az EU-ban te vagy bárki mit gondol kb annyi jelentőséggel bír mint a hajnali szitakötő fing..... -
Graphics
Jómunkásember
Az Oppo és a Vivo már bizonyítottan nagy hírben állnak kamerás képességek terén, szerintem ezt a népszerűséget nem fogják elsöpörniEzek prémium termékek olyan árral is, Oppo és a vivo.
De a pénzt és a darabszámot a középkategóriások hozzák leginkább.
tehat ha nincs ilyen , mint a Realme, akkor a drágábbakra is veszélyes lenne.Ezzel, hogy az eltűnését kívánod, nos kicsit ezt újra kell gondolni
-
User05
aktív tag
Az Oppo és a Vivo már bizonyítottan nagy hírben állnak kamerás képességek terén, szerintem ezt a népszerűséget nem fogják elsöpörni -
mhydas99
őstag
Nálam még egyszerűbb volt a költözés, mert a GT2 Pro-GT8 Pro ~10 perc és minden is átment nekem csak pár apró utánállítást kellett megcsinálni.
Viszont ami számomra egy rossz dejavu érzést ad, hogy amikor 'anno a honor végleg szakított(elméletben
) a Huawei-el akkor a még közösen/egyfedél alatt kiadott modellek kb le lettek sz@rva! Tehát semmilyen támogatást nem kaptak utánna! Én itt is attól tartok, hogy az eddig kiadott modellek nem, vagy csak nagyon nyögvenyelősen fognak a közös "érából" bármit kapni. Én azt láttam 'anno, hogy az aktuálisan kiadott honor modellek/tervek be lettek dobva egy sufniba és el lettek felejtve, majd egy rövid idő elteltével(azokhoz már nem volt alkatrész sem) kidobták.
Most csak remélni lehet, hogy nem követik ezt a trendet!Akkoriban meg a frissitesek igeretek voltak csak, vagy betartottak vagy nem. Manapsag viszont kobe vesett tenyek. Ugyhogy foglalkozni fognak a mar eladottakkal, no para...
-
svgyula
addikt
Mivel a szoftverük már most kopp ugyanaz, így ez nem lesz nehéz.
OnePlus 13R és Realme GT7 van itthon, a két rendszer között annyi az eltérés, hogy a Realme talán picit jobban tele van induláskor pár felesleges applikációval ( Az olcsóbbak még inkább, kb Redmi - Poco szintjén)
A vizuális megjelenés azonos, erről majd hamarosan készítek egy kis szösszenetet is.
OP13R-ről költöztem a saját klónozó applikációval -> GT7-re, minden átment, vizuális elrendezések is, beállítások is. Egy élmény így, mert a legkisebb zökkenő volt. Ami kár, hogy nem tudja Gmail fiókok átvitele. Azokba egyesével kellett belépnem
A BBK felosztása és "csődbe menése" igazából szerintem mindössze taktikai lépés volt.
Marad az Oppo és a Vivo a kínálat csúcsa felé, de ott is vannak olcsóbb cuccok.
Az IQOO sorsa kérdéses még nekem, mert nincs sok értelme már annak sem.
Nálam még egyszerűbb volt a költözés, mert a GT2 Pro-GT8 Pro ~10 perc és minden is átment nekem csak pár apró utánállítást kellett megcsinálni.
Viszont ami számomra egy rossz dejavu érzést ad, hogy amikor 'anno a honor végleg szakított(elméletben
) a Huawei-el akkor a még közösen/egyfedél alatt kiadott modellek kb le lettek sz@rva! Tehát semmilyen támogatást nem kaptak utánna! Én itt is attól tartok, hogy az eddig kiadott modellek nem, vagy csak nagyon nyögvenyelősen fognak a közös "érából" bármit kapni. Én azt láttam 'anno, hogy az aktuálisan kiadott honor modellek/tervek be lettek dobva egy sufniba és el lettek felejtve, majd egy rövid idő elteltével(azokhoz már nem volt alkatrész sem) kidobták.
Most csak remélni lehet, hogy nem követik ezt a trendet! -
Tartar
újonc
-
bostone
addikt
Az biztos, hogy nem a hagyományos brand építési rendet követik továbbra sem. Eddig azt lehetett hallani, hogy fél lábbal a sírban vannak. Kár lenne nélkülük.
Mindenkinek jusson eszébe az asztali áldásnál, hogy velünk maradtak.
Még. -
Graphics
Jómunkásember
Az oppóval indult a cég.
A vivo pedig az utóbbi időben erős.Két erős brandet pedig nem fognak eldobni.
A one pluszt nem kell bemutatni.
A realme pedig indiában népszerű
-
mhydas99
őstag
Ne aggodj, Azsiaban az altalunk ismertnel 10-szer tobb mobilmarka es gyarto van, amiket szinten vesznek, mint a cukrot. Ne feledd, Azsiaban el a Fold nepessegenek nagyja es nagyon eros felvevopiac, akik tipikusan arerzekenyek.
-
Narxis
nagyúr
Eleve nem értem ezt a rengeteg kínai céget, minek ennyi? Most az, hogy az Oppo és Vivo "prémium" lenne max. az tudja aki benne van a témában. Kínán kívül legalábbis biztos. A kevesebb néha több mondás itt hatványozottan igaz.
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem ez jó hír, de nem értem akkor minek bútoroznak ki. Ha csak képletesen összeolvadnak, de marad a 2 brand akkor mi értelme volt most ennek a felhatjásnak ? Csak annyit kellett volna mondaniuk, hogy a jövöben jobban összedolgozik a 2 márka. Mondjuk a Oneplus a kivonulást se erősítette még meg. Erre kíváncsi leszek
Az értelme annyi hogy nagyobb mennyiségben rendelt alkatrészeknél nagyobb kedvezményt tudnak kiharcolni
-
mrThomi
addikt
Szerintem ez jó hír, de nem értem akkor minek bútoroznak ki. Ha csak képletesen összeolvadnak, de marad a 2 brand akkor mi értelme volt most ennek a felhatjásnak ? Csak annyit kellett volna mondaniuk, hogy a jövöben jobban összedolgozik a 2 márka. Mondjuk a Oneplus a kivonulást se erősítette még meg. Erre kíváncsi leszek
-
worxland
addikt
OnePlus 13R és Realme GT7 van itthon, a két rendszer között annyi az eltérés, hogy a Realme talán picit jobban tele van induláskor pár felesleges applikációval ( Az olcsóbbak még inkább, kb Redmi - Poco szintjén)
A vizuális megjelenés azonos, erről majd hamarosan készítek egy kis szösszenetet is.
OP13R-ről költöztem a saját klónozó applikációval -> GT7-re, minden átment, vizuális elrendezések is, beállítások is. Egy élmény így, mert a legkisebb zökkenő volt. Ami kár, hogy nem tudja Gmail fiókok átvitele. Azokba egyesével kellett belépnem
A BBK felosztása és "csődbe menése" igazából szerintem mindössze taktikai lépés volt.
"OP13R-ről költöztem a saját klónozó applikációval -> GT7-re, minden átment, vizuális elrendezések is, beállítások is." - na, én meg 2 éve pont fordítva, Realme GT2 Pro-ról OnePlus Open-re, ott is minden simán ment.
-
tomp
félisten
nem lesz belőlük se OneMe, se RealPlus
E közben a OnePlus szoftverében pl modem egy rakás mappa és fájl úgy kezdődik, hogy "Oplus" azaz Oppo-OnePlus...
-
Graphics
Jómunkásember
Erősen változó most a piac, ezzel persze nem nézem el ezt, amit írsz, mindössze azt, hogy sok gyártó eléggé keresi, hogy a következő AI szabdalta piacon hogyan legyenek hatékonyabbak.
A kései kommunikáció minket geek réteget érdekel.
A bolti vásárlót nem. Ő bemegy, megveszi.
-
g-thomas
senior tag
Mert azért egy ilyen jellegű összeolvadást elég erős céges dolgok előznek megy.
Így oké, hogy pletyka szintem ez már terjed, de a hivatalos papírok után lehet érdemben nyilatkozni.
Ez lehet neked sunnyogás, de ez hosszabb folyamat

---
Hozzáteszem van, ami nekem se tetszett a Realme kapcsán.. A névválasztás, a kezdeti logók, az egyértelmű reflektálás a Redmi-re, ezek azóta azért változtak, a szoftver pedig szerintem az egyik legjobbak között van és sallangmentes.
Illetve azért a hazai piacra való be és kilépés nem volt túl szép.
A készülékek viszont jók.
Nem mondtam, hogy rosszak, volt OnePlusom, most is Oppo az egyik, amit használok.
#4 Eddig gyakorlatilag bármi történik velük, sosem tőlük lehetett értesülni, kb. oknyomozóst kellett játszani, hogy a szaksajtó tisztán lásson.
-
Graphics
Jómunkásember
Mert azért egy ilyen jellegű összeolvadást elég erős céges dolgok előznek megy.
Így oké, hogy pletyka szintem ez már terjed, de a hivatalos papírok után lehet érdemben nyilatkozni.
Ez lehet neked sunnyogás, de ez hosszabb folyamat

---
Hozzáteszem van, ami nekem se tetszett a Realme kapcsán.. A névválasztás, a kezdeti logók, az egyértelmű reflektálás a Redmi-re, ezek azóta azért változtak, a szoftver pedig szerintem az egyik legjobbak között van és sallangmentes.
Illetve azért a hazai piacra való be és kilépés nem volt túl szép.
A készülékek viszont jók.
-
kbyte1024
veterán
Pedig jó cuccok. Nekem is egy Realme GT 7 van és veri a hasonló telókat.
-
g-thomas
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet egyértelműen kommunikálni a dolgokat, folyamatos a sunnyogás. Emiatt tűnnek tök megbízhatatlannak a márkák és félve ruház be az ember rájuk, már amikor egyáltalán elérhetők az EU-s piacon.
-
Graphics
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- További aktív témák...
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha már az sem megy..