Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
nagyúr
válasz
razorka777
üzenetére
Én nem is mertem elhinni, hogy ilyen hamar lenyomják Vecnát. Aztán mikor Will elkezdett varázsolni és megszólalt a boostolt főtéma, akkor gondoltam, hogy ez tényleg ennyi. Mindenesetre a visszaemlékezéseknél meglepődtem, hogy a cast milyen fiatal volt még az elején
-
markknight
nagyúr
Nem tudom mikor éreztem magam annyira kellemetlenül sorozatozás közben mint a Stranger Things
coming outja alatt; konkrétan inkább felgyorsítottam 4x sebességre. Elviselhetetlen erőltetett sz@r., ilyet ritkán látni. Erős közepes az egész, Eleven pl nem értem mit keres a sorozatban még, ilyen sótlan, bénán megírt karaktert.. jó ha volt 8 mondata ebben az évadban.. -
markknight
nagyúr
Fú, hát ennek a Marvel Zombiesnak a harmadik része rendesen kiidegelt.
-Azt hittük megmentjük a világot.. -De mégse mentettük, vártak ott minket -Aztán álltuk a sarat! -..de túl sokan voltak -Majd megjött Thor!!! -De, ő is beszívta -Majd jött párduc! -..nem bírt a titánnal, de erőt vett magán -Megmentette a világot!! -..de ezzel nem volt vége.. És ez így első 10 percben
Édes istenem -
markknight
nagyúr
Megnéztem az új Peacemaker részt és lehet én vagyok a nyámnyila, de nekem ez már sok. Túl kretén és olyan dolgok vannak benne, hogy csak nézek..
-
markknight
nagyúr
Egynek elment a mostani Alien Earth, de megint olyan érzésem van mint a Star Wars sorozatoknál. Tehát, évad felénél járunk és olyan mintha két részt láttam volna. Tötymörgés az egész.
-
markknight
nagyúr
Ez az Alien kezd átmenni valami paródiába. Ilyen régi Resident Evil, Penge filmeket idéz valamièrt. Ez a masszív 2002-2005 közötti trash
-
markknight
nagyúr
Négy rész után nálam kaszát kapott a Virsliparti utápia második évada, nem is tudom milyen idegállapot kell, hogy valaki ezt végig tudja nézni. Poént nem is igazán találtam benne, egyszerűen csak ciki már az egész.
-
markknight
nagyúr
Nálam is lecsöppent az Alien második része és hát a kezdeti lelkesedésem elég szépen elillant. A végére az a rock vagy én nem is tudom milyen punk zene nagyon nem hiányzott, talán az volt az az egy rész ami nekem kimondottan nem tetszett és ki is zökkentett. Mondjuk pont vége volt, szóval kit érdekel (lehet ők is így voltak vele)
Maga a cselekmény meg lassú, uncsi volt számomra. Egyébként nem vagyok egy nagy Alien fan, soha nem voltam, de nekem úgy tűnik, hogy szerencsétlen lényt elég durván nerfelték és nem csak a plot armorra gondolok, hanem úgy nem is tudom.. marhára nem félelmetes, pár borsodi fiatal simán szétkapná mint foxi a lábtörlőt.
-
markknight
nagyúr
Nekem bejön az új Alien, de hátast nem dobtam tőle. Fog ez a sorozat 8 alá is huppani imdb-n. Én nem tudom mit művel a Disney, de masszívan jó kritikákat kapnak a cuccaik az influenszerektől, a néptől meg pofont.
-
markknight
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Nektem tetszett, egyben letekertem előző héten.
Egy dolog nem jött be, hogy megint belecsempésztek egy race swappot és ez már ki tudja hányadik ilyen húzásuk.. Daniel Hall-t Tomnak kellett volna eljátszania és erre marhára húztam a pofámat, még akkor is ha a Trónok Harcás szürke féreg (vagy tudja a franc mi volt már a neve) kedvelhető színész, meg jól is játszott. A mostani kiegészítő rész pedig nagyon kellemes volt. Nem éreztem szükségét, de lehet maradt még a perselyben aztán el kellett égetni a lóvét
-
markknight
nagyúr
Az Adeloscence harmadik részében őrült nagyot megy Erin Doherty meg Owen Cooper. Várom a lezárást, idő most nincs rá.. meh

-
markknight
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Jó lesz ez az 1 évad / könyv, de Pitont egyszerűen nem tudom lenyelni... Titkon reménykedtem, hogy a Warner visszavonulót fúj és nyom egy recastot, de eszükben sincs.. A röhej, hogy úgy csinálnak mintha amúgy megtehetnék így a csőd széléről. Nem baj, majd koppannak még.. (hiába hiszik azt, hogy a Superman miatt most nyeregben vannak)
-
markknight
nagyúr
Igazi mélypont ez az Andor negyedik része.
LoLAndor melegszendót csinál klasszik retro sütőben, aztán megjelentek a reneszánsz franciák, korhű ruházatban és franciául is beszélnek. [ Módosította: radi8tor ]
-
markknight
nagyúr
válasz
Narxis
üzenetére
Megnéztem és elég uncsi volt. Sajnos ez a rész elérte, hogy 2x sebességen pörgessem át, utólag már nem is bánom. Kíváncsi vagyok a kövi részek mit hoznak, de most kb 20 percet nyújtottak el nekünk 50-re. Imdb-re gyors felnéztem, hát ott sincs a nép elájulva tőle. Nem biztos, hogy nézem tovább
-
markknight
nagyúr
Star Wars Official csati: 1 óra mon mothma [link]
-
markknight
nagyúr
válasz
Narxis
üzenetére
A KOTOR szerintem megmutatta, hogy ebben az univerzumban lehet nagyot alkotni, nem feltétlen kell elhagyni a világ savát, borsát, a jediket. Sok helyen leírtam, hogy aki nem szereti pl az erőt, meg a fénykardokat, az picit nézzen körbe, hátha más scifikben megtalálja a számításait. Mintha a pizzából kihagynád a tésztát kb.
Jelenleg az erőhasználókra ilyen állatként tekint mindenki, mennek, azt jól szétkardoznak mindenkit. Egysíkú, érdektelen valakiknek van feltüntetve az összes kb Palpatineon kívül. És sajna az alkotók is csak úgy képesek kis ármányt, trónok harcás incselkedéseket behozni a képbe, ha ezeket a karaktereket kivágják..
Arról pl semmit nem tudunk, hogy lettek a Sithek, Jedik, mióta meg miért ölik egymást folyton. Helyette kapjuk ezeket a Star Warstól teljesen elrugaszkodott, SW bolygókat meg hajókat tartalmazó akármit, ahol Mon Mothma berúg, megy a disco, a főzés, a született feleségek rossz anyósa, minden. Teljesen ki van vetkőztetve magából az egész. Egynek elmenne a sorozat, de ezek miatt egyszerűen nem tudom komolyan venni. Darth Vadert el nem tudnám képzelni, hogy itt felbukkan.
De sokszor ki lett ez beszélve, csak ha a nagy öregek belerúgnak a baljós árnyakba meg az összes prequel filmbe, akkor ebbe is tegyék meg, mert ilyen távol az eredetitől még semmi nem állt a Star Warstól. Max a kinnectes táncos játék, de az meg nem sorozat. -
markknight
nagyúr
válasz
shotika
üzenetére
Az a baj, hogy ez nem egy Star Wars univerzumon belüli random cucc, mint a Visions egyes epizódjai, hanem szorosan kapcsolódik a filmekhez. Most egy sithek bosszúja settingbe hol fér bele, hogy recept klubbot játszanak az imperialisták meg egyiknek az anyja oltogatja a kisfiát.
-
markknight
nagyúr
Jó volt az Andor második szezonjának első három része. Egyetlen problémám vele, hogy olyan világot teremtettek meg amiben el nem tudok képzelni fénykarddal hadakozó, erőt használó "bolondokat" de még Palpatine-t sem. Fényévnyire vagyunk az eredeti koncepciótól.
-
markknight
nagyúr
válasz
Dottorei
üzenetére
Egyértelműen a Trónok Harcát - Vikingeket akarták lemásolni, de kevesebb mint több sikerrel. És még az indokolatlan csöcsözések sem derítettek jobb kedvre, pedig azokat kifejezetten tudom értékelni ha egy színész a szerep miatt bármire képes úgymond. Itt inkább erőltetettnek éreztem. Az Ulászlós aktus utáni párbeszédet már egyszerűen annyira kínosnak éreztem, hogy már hangosan mondtam, hogy legyen már vége gyerekek. Talán Fekete Ernőt tudnám kiemelni az egész gárdából.
Mindenesetre magyar alkotáshoz képest nagyon jó, szóval nem azt mondom, hogy szar csak nyilván nézek más, külföldi sorozatokat is aztán nagy a kontraszt. Nem óriási, de nagy. Az utolsó kettő rész pedig tényleg üt.
-
markknight
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
Nekem ami nem tetszett, az a színészi játék. De ez inkább a magyar oktatást minősíti, nem a színészeket. A párbeszédek sokszor bugyuták. Ott viszont felröhögtem mikor Ulászló behívatja Hunyadit, hogy miként kell nővel bánni az ágyban. Értem én, hogy minden nőt elkap, meg nagy csajozónak mutatják az öreget, de ez már azért túlzás.
-
markknight
nagyúr
Kemény volt a Last of Us mai része. Ahogy nézem facebookon a közönség jelentős százaléka nem is játszott vele egyáltalán.
Az EW csinált egy cikket meg pár marha jó fotót, videót: [link]
-
markknight
nagyúr
Ez a Daredevil úgy paródia ahogy van.
A sorozat címe lehetne inkább Murdock, kb ennyit szerepelt benne a szuperhős. És hát nem is tudom, béna az egész. Az, hogy Fisk a polgármester azt nem is kommentelem, a főhőst az utolsó csöves is szinte agyonveri, mindig csak egy hajszál választja el őt a győzelemtől, Punisher is nerfelve lett, jól megrakták a mostani részben. Az egész egy unalmas, ugyanazon karaktereket mozgató, lagymatag valami. Szegény Cox-nak pedig már nem áll jól a ruha, úgy néz ki benne mint egy idióta. Egyszerűen nem tudom komolyan venni ezt a sorozatot. 10/6 -
markknight
nagyúr
válasz
Ryder62
üzenetére
Én amúgy nem is értem miért nem táncoltak ki belőle az alkotók, hiszen a facebook bejegyzések 90%-a is ettől ég. A másik, hogy a Harry Potternek ugye megvan a castja, ott meg inkább ki is kapcsolták a megjegyzéseket, én meg elgondolkodtam, hogy akkor ezek a sorozatok most kinek készülnek? Maguknak? Aztán csodálkozik a Warner, hogy milliárdos veszteségeik vannak és le kell építeni a fél cége.
-
markknight
nagyúr
válasz
NyalokAA
üzenetére
Én ezt fotóztam ki haveromnak a mostani részből: https://imgur.com/a/JQROgM8
Bár szerintem aki most Abby-t játssza ő is jó lenne. -
markknight
nagyúr
válasz
thomeef
üzenetére
Ó, nekem ne ecseteld
Szinte rosszul vagyok minden jelenettől amiben felbukkan, mert olyan szinten hiteltelen, hogy arra konkrétan nincsenek szavak. Borzalom és még egy lapáttal tesz rá mikor Dinával egy jelenetben szerepel. Maga a sorozat, a hangulat, az szépen össze van rakva. -
markknight
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A Secret Level lepkefing ebben a kategóriában, az LDR még jó is lehet, ők varázslatokkal meg egyéb misztikumokkal is szeretnek játszani, bár a mostani második részében is volt egy teljesen elrugaszkodott koncepció, szóval már a BM is erre kacsintgat.
-
-
markknight
nagyúr
Határozottan jó volt a mostani Black Mirror évad. Talán annyira soha nem volt még aktuális mint most, nagyon az AI-ra építettek. Egy két bemutatott dolog tényleg évek kérdése kb.
-
markknight
nagyúr
Eddig nagyon tetszik a Black Mirror, nagyon aktuális lett. Amúgy a harmadik részben volt egy dallam ami ismerős volt és hát az a Sayonara Wild Hearts játék egy átdolgozása. Releváns infó nincs róla a neten, de 100, hogy innen merítették: https://youtu.be/Mf0fHupqjIM?si=GmY1otXoiDcISyIU&t=165
-
markknight
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ami 2x sebességen már egyből 4 órára redukálódik
-
markknight
nagyúr
A mostani Invincible is elég jó volt, viszont már a rész közepébe dobják be az ending creditst. Nem vicces, nem is jópofa.
-
markknight
nagyúr
Az Invincible harmadik évadának első három részét megnéztem és már kezd zavaró lenni, hogy 5 másodperc credits után mindig van egy extra jelenet a végén. Amire figyelmes lettem, hogy valahogy más a grafika. Eve és Duplikate kb felismerhetetlen lett, elvesztették a nőies formájukat, gondolom tudatos, ez a része nem tetszett. Egyébként szépen indított, meglátjuk miként folytatódik.
-
markknight
nagyúr
A Dűne sorozatban kajak “szuszpenzor” cellába vitték a palit? Jaj
-
markknight
nagyúr
Sajnos nagyon elkapkodták az Arcane utolsó három részét, csak néztem ide-oda mi történik.
-
markknight
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Kathryn Hahn nekem kifejezetten ripacs sokszor. Bár nem igazán vagyok tisztában a filmes múltjával, de ilyen túljátszások színházba valóak, nem sorozatba, lehet onnan hozta magával.. És ez nem csak akkor tűnik ki mikor több karakter van a képernyőn, hanem mikor egyedül van akkor is.
-
markknight
nagyúr
válasz
Komplikato
üzenetére
Nem értem mire gondolsz..
-
markknight
nagyúr
Azért 3 év után folytatni az Arcane-t.. fogalmam sincs róla miről szólt már az első évad, meg a karakterek neveire sem emlékszem, így 5 perc után inkább ki is nyomtam az új évadot. Majd valami recapet megnézek róla. Vicc kategória amúgy.
-
-
markknight
nagyúr
A Kiutat nézi innen valaki? Mikor fényképező van a jelenetben akkor hirtelen 60 fps-es lesz vagy én nem is tudom, hogy leírni a sorozat
Más is észrevette? -
markknight
nagyúr
Szinkronos sárkányok házában -55-nél nincs magyar szinkron csak tátogás

-
markknight
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Azt nem értik meg, amiért a közösség már évek óta epekedik. Ugorjunk már könyörgöm 1000 éve előre vagy hátra... és akkor azt írnak amit akarnak, de a Phantom Menace seggében ilyen lehetetlen baromságokat összerakni mint ami itt 8 rész alatt lement.. Marha gáz. És akkor nincsen plot armor, nem kell cameo
úgy alakítják a történetet ahogy ők szeretnék, úgysincs kihatása a filmekre. De egyszerűen NINCS eszük hozzá vagy tojnak rá vagy én nem is tudom mi a bánat tartja vissza őket, mikor a KOTOR is óriási siker volt annó, igaz az videojáték.Yodáról meg Plaguiesről, -
markknight
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A Solt alakító színész egy vicc. Egyik podcastben mondták jól, hogy a színész "KÜZD" az angol szöveggel és tényleg, annyira nyögvenyelős ahogy angolul kommunikál, hogy az már tényleg fáj. Amit meg folyamatosan hallok, hogy mindig dicsérik milyen jó színész.. hagyjuk már.. színházba lehet jó lenne egy ilyen, Emila Clarke szindróma.
-
markknight
nagyúr
Az Akolitus most sokkal jobb volt mint vártam. Végre történt egy csomó minden, az első pár részt is így kellett volna és akkor nem alszunk el.
Viszont van egy csomó elvarratlan szál, Kylo Ren téma se derült ki miért szerepelt, lehetne mit tanulniuk, hogyan kell évadzárót készíteni. -
markknight
nagyúr
-
markknight
nagyúr
Akolitusznál sikerült a harmadik részt is felülmúlni. Fájdalmas volt nézni, kb ugyanaz mint a harmadik csak +20 perc más. Ilyen megúszós epizódot szerintem életemben nem láttam még, pedig sok sorozatot láttam.
-
markknight
nagyúr
A mostani sárkányok háza elég szépen odavágott, nagyon szép íve volt az egész résznek, egy percig nem untam. Így kéne mindet
(alapból egy nagyon jó sorozat mondjuk) -
markknight
nagyúr
Ezért is aludtam el. Meg ennél az Andornál voltak olyan karakterek akikről azt se tudtam kicsoda, mikor párbeszédekben emlegetik X-et meg Y-t, fogalmam sem volt róla kiről beszélnek, szóval kb ennyire maradtak meg. Meg őszintén nekem a Star Wars amúgy is a Jedikről meg a Sithekről szól, most az, hogy Mon Mothma random npc-től hitelt kér és beszél egy másik random npc-vel.. Langyi volt nagyon, de ennyire nem volt megúszós mint az Akolitus.
-
markknight
nagyúr
Annyira undorító lett ez a The Boys, hogy tényleg kihívás végignézni már egyes jeleneteket. Ez a mostani
hát nem tudomtortás.. 
-
markknight
nagyúr
válasz
Ryder62
üzenetére
Sajnos mindig ezt csinálják. Első pár rész dögunalom, aztán az ötödik az mindig király, utána megint tötyögünk, majd az utolsó két részben össze van csapva a befejezés és vége is az évadnak.
Kivétel az Andor, azt mintha egy teljesen másik stúdió csináta volna ebből a szempontból, bár ott is többször elaludtam (konkrétan, bealudtam, nem ferdítek) a lassú tempótól.
-
markknight
nagyúr
Azt hiszem a harmadik rész után megvan a második legrosszabb Acolyte rész is. Rettenet, hogy mennyire nem történik semmi.
-
markknight
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Valóban, én is ezt akartam valójában mondani, hogy jobb volt mint az eddigiek.
A hajvágósat én sem értettem hirtelen, főleg úgy, hogy egy suhintással kb olyanra vágta a haját mint a tesójának
Illetve tök fura nekem az a másik iker, hogy össze vissza menekül, aztán nyalizik, aztán balhézik a tesójával.. áhh teljesen érthetetlen a motivációja. (vagyis érthető lenne ha megírták volna normálisan) Megöl két jedit utána be akarja köpni a mesteréd? Akkor minek akar Akolitus lenni? Úgy kellett volna talalni alapból, hogy döglenek a jedik és az erdőben meg összefutnak ezzel a fószerrel, az ikrek sztoriját meg úgy ahogy van ki kellett volna vágni. A playtime amúgy 28 perc volt ami érthetetlen. Ha inflációval is számolok akkor a Phantom Menace készülhetett olyan 200-220 millióból, erre meg kapott ez a nő 180 milliót és SEHOL nem látszik meg. Nulla CGI kb, minden stúdióban forgatva, rettenet üres terek állandóan, zéró statiszta.. hova az istenbe vert el ennyi pénzt? -
markknight
nagyúr
Ez a mostani Acolyte nagyon jó kis rész volt.
A leakelt kép úgy tűnik tényleg valid volt amit láttam, bár már az első rész előtt megmondtam, hogy valszeg Qimir lesz a mosolyoka, volt egy megérzésem. Látom Star Wars theorynak nem jött be, meg fikázza a koreográfiát, viszont ha azt vesszük akkor régen meg az volt a baj, hogy táncolnak kb úgy harcolnak.. most más a stílus ez sem jó. Ami viszont rettentően veri az ember szemét az az, hogy ennek a kis Amandlának meg az ikertesójának semmi, de semmi szerepe. Eljutottunk oda, hogy akár ki is hagyhatták volna, kb ugyanott lennénk. Ráadásul behozták kortózist, amiért plusz pont jár. -
markknight
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Pont ez az, hogy nem volt vele végig.. stoon: Tisztán látszik, hogy ez egy férfinek a keze. Van egy leakelt képem amit alig lehet megtalálni ott maszk nélkül látszik a cipzárfej. -
markknight
nagyúr
válasz
üzenetére
Hasonlót lehet csinált Dooku, de nem vagy hat jedivel kb egyszerre
Nagy marhaság az egész, idióta párbeszédekkel. Nem lesz többször megmutatva a tüzes jelenet, ezt most borítékolom neked. Olyan hirtelen el lesz vágva az egész, hogy fel sem fogjuk majd mi történt, hasonlóan az Ahsokához meg a Kenobihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest