Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nincs megállás akkuméretben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko87
tag
B03-as verzióval vettem. Eleinte még nem tűnt fel a GPS használhatatlansága, mert általában a mobilnet be van kapcsolva úgyse használom ki az egész adatkorlátot.
A hónap elején Belgiumban voltam és ott nem használhattam a mobilnetet. Egész nap sőt egész héten nem talált GPS jelet órák alatt sem! Néhány műholdat látott, de nem csatlakozott egyikhez se.
Azóta itthon is kipróbáltam és mobilnet nélkül továbbra is esélytelen, hogy csatlakozik műholdhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 12 64gb, ÚJ AKKUMLÁTOR, kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest