- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter_Pan
tag
válasz
89BDave89 #874 üzenetére
Én 1 éve kacérkodtam az okostelefonokkal, ami kapható mindent végigtapiztam. Erősen gondolkodtam ezeken:
- Arc S (a ház minősége és picit lassabb reakció miatt ott maradt),
- Galaxy S II (a vas jó volt, lagalacsonyabb a SAR-ja, de a szoftver csak sebességben jó, egyébként elavult),
- Galaxy S III (túl nagy tepsi, pedig nem kicsi a kezem),
- Xperia P (képen tetszett, kézben rideg és kellemetlen volt fogni)
Minden más készülékkel sokkal több fenntartásom volt.A Grand X IN-t kipróbálva nagyon hamar felismertem, hogy nekem ez tökéletesen megfelel. Szerintem egyedül a kamerája lehetne közelebb a csúcsmobilokéhoz, bár szégyenkeznie így sem kell a képei miatt. Ár/érték arányban pedig bizonyosan bajnok.
-
rizso
addikt
válasz
89BDave89 #874 üzenetére
Uhh, ne...ne hasonlítsuk a 995-höz
Ma direkt megnéztem egyet, hogy mégis milyen, és hát ég és föld a kettő. Mikor várakoztam a T-nél, nyomogattam mindent (nem csak a 995-öt). Nagyon agyaltam, hogy adjam vissza, és inkább rendeljek egy Xperia P-t, vagy esetleg S2-t, de nem vitt rá a lélek, hogy lemondjak GXI-ről. Minőségre tényleg ott van a nagyok között. Pl. P-vel összehasonlítva: GXI fogása sokkal jobb, és bár nem fém, mégis minőségibbnek hat. A rendszer folyamatosságában is nyert a GXI (P a menüben és böngészés közben meg-megakadt), de talán még a kijelzője is szebb (még ha nem is olyan fényes). Viszont a könnyem eleredt, mikor nyomkodtam a P-n oldalt lévő feloldógombot (kameragombról már nem is beszélek). Ezeket el tudnám viselni a GXI-en is. Mint ahogy a P szép sárgás vakuját is, ami videózás közben is bekapcsolható...
Én azt mondom, hogy a GXI-nél jelenleg komolyabb gép nekem nem kell. Nem játszok (ha mégis, akkor valami kisebb erőforrásigényű, "lekötős" játékkal teszem), így ha van is 1-2 játék, ami nem kompatibilis, akkor annyira nem izgat. Telefonálni tudok vele, kijelzője nagyon szép, a kamerája bőven a használható szint felett van, a rendszer nagyon gyors, akadásnak nyoma sincs, minőségi is, és nem utolsó sorban a rövid használat során az akksi is nagyon jól szerepelt nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Szinte új (6 órás) Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest