-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Najlahu
csendes tag
Csak megerõsíteni tudom a hozzászólásodat. Az enyém is tavaly December elei és eddig semmi gondom nem volt vele, a Next 2 amikor fent volt rajta egyszer hívás közben lefagyott,gyorsan megváltam töle és most s B04 tökéletesen teszi a dolgát. Nyilvánvaló, hogy a problémás userek elõbb hangot adnak a bajaikra, de azért az éremnek két oldala van és vannak megelégedett tulajok is szép számmal, csak az õ 'hangjukat' ritkábban hallani.Szóval fel a fejjel mindenki, ez egy nagyon is szerethetõ készülék, csak mi szerencsés szériát fogtunk ki úgy látszik.
-
Najlahu
csendes tag
Job kétszer, mint egyszer se..
REGPON wifi
-
Najlahu
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalta már valamelyikőtök azt a jelenséget,hogy a beszélgetéseknél sokszor említik nekem, hogy milyen mély hangom lettEnnyire torzíthatja az ember hangját a GXI ? Kipróbáltam a skype sound test-el és valóban, mintha valahogy be lassítáná a hangot és ezáltal sokkal mélyebb orgánumot játszik vissza, mint az eredeti. Kész megijedtem a saját hangomtól, mint valami drogos vödörhangot hallanék vissza.
A headset mikrofonjával is hasonló eredményt kaptam.Eddig ezt sem más készülékkel, sem a Blade-n nem tapasztaltam. Mitől lehet ez,
van valakinek valami ötlete?
-
Najlahu
csendes tag
A recovery lényege a mentés és visszaállítás lenne, elképzelhető, hogy később ez is bele fog kerülni?
Egyébként így is nagy köszönet érte! -
Najlahu
csendes tag
válasz
Beci9595 #1362 üzenetére
Próbáld ki a DroidWall-t Abban le tudsz tiltani minden kimenő szálat.
-
Najlahu
csendes tag
válasz
#40993792 #1284 üzenetére
Azért még a novemberben megjelenő dual coros ZTE Blade 3 is érdemes lesz lecsekkolni, állítólag nagyon jó ára lesz.
-
Najlahu
csendes tag
Én is tervezem, hogy lecserélem a Blade-t főleg a nagyobb kijelző miatt, csak az aggaszt, hogy nem nagyon van mozgolódás ennél a típusnál, legalább a root meg lenne rá mert sok programnak kéne amit eddig használtam. Annó amikor a Blade megjelent, a Modacon már javában folyt a rom kotyvasztás, itt mintha nem lenne nagy lelkesedés iránta. De reménykedjünk, hogy még karácsony előtt meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest