- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Befutott a Realme 14 Pro+
- Ezek lehetnek a Realme 14 Pro és 14 Pro+ európai árai
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Most ovastam a Blade Super tesztet. Szent meggyőződésem, hogy valaki, vagy valakik a ZTE berkein belül direkt hibás döntéseket hoznak, hogy lejárassák a céget. Másra nem tudok gondolni.
HD kijelzős telefon nem tud HD-t lejátszani? Nem lesz rá JB? Te jó ég! (És még sorolhatnám.) Azt megértem, hogy a mi Inteles telefonunk egy kisérlet volt, és pont telibesz@rják a support-ot – pedig igény volna rá – de könyörgöm, ilyet épp gondolkodású emberek nem tesznek.
Én magam úgy döntöttem, hogy nem támogatok többet egy ilyen elfuserált céget. Nyilván nem ők az egyetlen. De úgy tűnik megint előjött az olcsó húsnak híg a leve effektus! Az én hibám, hogy így döntöttem, de tanultam belőle. Kár hogy eladni sem tudom, mert kinek kéne egy hibákkal teli telefon?Megtanultam a leckét. Bocsánat, de ki kellett írnom magamból a csalódottságomat.
T
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest