Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Most ovastam a Blade Super tesztet. Szent meggyőződésem, hogy valaki, vagy valakik a ZTE berkein belül direkt hibás döntéseket hoznak, hogy lejárassák a céget. Másra nem tudok gondolni.
HD kijelzős telefon nem tud HD-t lejátszani? Nem lesz rá JB? Te jó ég! (És még sorolhatnám.) Azt megértem, hogy a mi Inteles telefonunk egy kisérlet volt, és pont telibesz@rják a support-ot – pedig igény volna rá – de könyörgöm, ilyet épp gondolkodású emberek nem tesznek.
Én magam úgy döntöttem, hogy nem támogatok többet egy ilyen elfuserált céget. Nyilván nem ők az egyetlen. De úgy tűnik megint előjött az olcsó húsnak híg a leve effektus! Az én hibám, hogy így döntöttem, de tanultam belőle. Kár hogy eladni sem tudom, mert kinek kéne egy hibákkal teli telefon?Megtanultam a leckét. Bocsánat, de ki kellett írnom magamból a csalódottságomat.
T
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest