Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tigryss76

tag

válasz ggeleven #5057 üzenetére

Hát akkor nekem valami idő örvénybe keveredett a gépem, hogy már előre tudtam, de senki nem hitt nekem! :DD

No de hogy a tapasztalataimról is beszámoljak, nemegész két nap után.

Pazar kijelző, gyors, akadásmentes rendszer. Gyerekjáték testreszabni, bár van egy két furcsaság a 2.3 rendszer után. Egyszer csinált olyat, hogy kivettem a zsebemből, és pin kódot kért, de ezt betudom a mozgáskultúrámnak. Azt viszont kevésbé, hogy ezután pár másodpercig nem reagált a kijelző.
    Ha a csengőhangok, és értesítési hangok az SD kártyán vannak, hajlamos alvó módban elfelejteni, ellenben úgy tűnik, ha a telefon adattárában van, akkor nem áll fent a probléma. Persze lehet hogy a 4.0 már ilyen, és ez nem a telefon működésének köszönhető. Jut eszembe alvó mód, nekm nagyjából 3 %-ot esik egy éjszaka alatt, ami eddigi tapasztalataim alapján nem lóg ki a sorból. Tehát akinek merülési problémák adódnak alvó módban, majdnem biztos valami feltelepített alkalmazás hibájából fakad, de ezt már jelezték a delikvenseknek, ha jól rémlik.
    Szokták kérdezni a micro SD típusát, ki milyet használ: Madaras Tesco-ban 2 500-ért vettem class 6-os 8 GB-os Samsungot. Villámgyors, teszi a dolgát.
    A képernyő érzékenységét valóban szokni kell, én Optimus One után nem mondanék semmit, ott egy plasztikot kellett simogatni, itt meg ugye üvegfelületről beszélünk.

Nos egyenlőre ennyi jutott eszembe.
    Az biztos, kategóriájában verhetetlen, most még ... de hát a mai világban soha nem lehetünk naprakészek hardverek tekintetében ... ami nem is olyan nagy baj ...

Üdvözlettel:

T

Új hozzászólás Aktív témák