- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigryss76
tag
válasz
ggeleven #5057 üzenetére
Hát akkor nekem valami idő örvénybe keveredett a gépem, hogy már előre tudtam, de senki nem hitt nekem!
No de hogy a tapasztalataimról is beszámoljak, nemegész két nap után.
Pazar kijelző, gyors, akadásmentes rendszer. Gyerekjáték testreszabni, bár van egy két furcsaság a 2.3 rendszer után. Egyszer csinált olyat, hogy kivettem a zsebemből, és pin kódot kért, de ezt betudom a mozgáskultúrámnak. Azt viszont kevésbé, hogy ezután pár másodpercig nem reagált a kijelző.
Ha a csengőhangok, és értesítési hangok az SD kártyán vannak, hajlamos alvó módban elfelejteni, ellenben úgy tűnik, ha a telefon adattárában van, akkor nem áll fent a probléma. Persze lehet hogy a 4.0 már ilyen, és ez nem a telefon működésének köszönhető. Jut eszembe alvó mód, nekm nagyjából 3 %-ot esik egy éjszaka alatt, ami eddigi tapasztalataim alapján nem lóg ki a sorból. Tehát akinek merülési problémák adódnak alvó módban, majdnem biztos valami feltelepített alkalmazás hibájából fakad, de ezt már jelezték a delikvenseknek, ha jól rémlik.
Szokták kérdezni a micro SD típusát, ki milyet használ: Madaras Tesco-ban 2 500-ért vettem class 6-os 8 GB-os Samsungot. Villámgyors, teszi a dolgát.
A képernyő érzékenységét valóban szokni kell, én Optimus One után nem mondanék semmit, ott egy plasztikot kellett simogatni, itt meg ugye üvegfelületről beszélünk.Nos egyenlőre ennyi jutott eszembe.
Az biztos, kategóriájában verhetetlen, most még ... de hát a mai világban soha nem lehetünk naprakészek hardverek tekintetében ... ami nem is olyan nagy baj ...Üdvözlettel:
T
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Szólánc.
- Plazma TV topic
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Gurulunk, WAZE?!
- Mozilla Firefox
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest