Hirdetés
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy007
tag
válasz
SenorGrande #27517 üzenetére
Az nekem is szimpatikusabbnak tűnik hogy asztali géppel kötöm össze a telefont. És akkor azt gondolom pcre kell letölteni a programot és rákötöm usbre a telefont. Van magyar változata is, esetleg linket tudsz küldeni kérlek, honnan tudom leszedni? Köszi.
-
Tomy007
tag
Sziasztok
Újra akarom rakni a telefont sosbe mert utóbbi időben eléggé belassult így egy gyári vissza állítást mindenképpen szeretnék csinálni, hátha vmit javul
Azt akarom kérdezni képeket, egyéb fájlokat lementek róla, viszont telefonkönyvet, smst illetve jegyzet alkalmazásban is vannak adatot amiket szintén szeretném ha megmaradnának vagy vissza tudnám őket állítani. ebben kérnék segítséget mivel tudnám ezt a legegyszerűbben megtenni ??? Köszönöm előre is az infókat.
-
Tomy007
tag
Sziasztok
Szinte napra pontosan egy éve használok redmi 4xet, teljesen megvagyok vele elégedve amire én használom bőven elég, eddig sosem hagyott cserben.
Teljesen gyári rendszerrel van Miui 10.3 global stabil kiadás.
Az utóbbi időben vettem észre pár hete belassul randomra egyre többször ilyen pillanatnyi lefagyás, gondolkodás szinte minden alkalmazásnal produkálja ezt, Facebook, böngésző chrome stb. Hónapok óta sztem nem is telepítettem sztem rá semmi pluszt. Újrainditas természetesen megvolt és gyári tisztítót is lefutattam de semmi, ebben kérném segítségét, mit tudnék csinálni hogy újra megbízhatóan gyorsan reagáljon ahogy előtte, és rootolni nem akarom, köszönöm -
Tomy007
tag
Megjott a frissítés nekem is miui 10es nekem is.
Kinek milyen? " hogy tudom fent értesítési sávot eltuntetni, óra sor, akksi ezek. Most folyamatosan ott van még böngéses közben is zavaró, köszi -
Tomy007
tag
Hali
5 hónapja használok ilyen telefont, leirnek pár tapasztalot.
Amúgy összefüggésben nagyon jó telefon, szerintem mind a mai napig bőven megállja a helyét.
1. Akksi 2 napig bírja, rendes net, Facebook, messenger alkalmazások mellett. Viszont ha 100%ra töltöm este, nem kapcsolom ki, csak net nincs belőle, normál állapotban reggelre 90%ra merül, ez mitől van, lehet?
Még ehhez kapcsolódóan ha rajta marad töltő reggelig, elvileg itt úgy tudom nincs már túl töltés ezeknél a teloknal, jól tudom?
2. Kamera, általánossagban jó ha vmit gyorsan le kell kapni, pl egy beosztást, stb. Voltunk nyaralni ott teszteltem rendesen, de voltak azért negatív képek is rendesen, hiába hdr funkció ott is mosodik rendesen.
Sötétben vaku mellett is hagy elmosódott képeket.
Nappal ha gyorsan le kell kapni vmit úgy vettem észre arra azért jó, de többet nem várok tőle, vnilyen formában javítható a kamera?
3. És végül ami eszembe jutott még, mitől vannak reklámok, egyre több gyári alkalmazásban?
Ez normális amúgy,? Nem játszok, nem rakok fel semmilyen ismeretlen alkalmazást, de pl már gyári fájl kezelőven is reklám található.... Ki lehet vhogy irtani?
Köszönöm előre is válaszokat -
Tomy007
tag
Hali
Azt megtudja nekem mondani valaki, érzékenységet amikor ugye hozzáérek a ujjal képernyőhoz túl érzékenynek érzem, azt hol tudom szabályozni?
Köszönöm -
Tomy007
tag
Hali
Segítségre lenne szükségem, miért van az hogy ha hívást akarok indítani, akkor akit hívok kisem sípol semmi azonnal hívás befejezést ír ki, újra indítás után ok, viszont többször is elő fordult már ez a hiba.... Vkinek vmi ötl
ete? Köszönöm -
Tomy007
tag
-
Tomy007
tag
Köszi
Nem akarom én rootolni, külön kamera appokat néztem, open camerat vagy snapcamerat de ott is sokan azt írják gyári camera is tud ennyit, azért az komoly hogy egy 50 ezres fényképezőgép nem tud ennyit.....
Augustusba megyek nyaralni és addigra jó lenne ha azért alkalmas képeket csinálni vele, minden féle root nélkül
Olvastam ezt is https://www.google.hu/amp/s/xiaomiblog.blog.hu/2017/09/24/nehany_hasznos_tanacs_hogy_xiaomi_telefonoddal_jobb_kepeket_keszits%3flayout=5
Igaz nem 4x, egy két dolgot mégsem találtam menübe.
Gyári appal akkor gyakorlatilag mi a maximum?
Vagy rakjam fel open camerat?
Köszi -
Tomy007
tag
Az igazán jó kamera beállításokhoz mit állítsák át alap beállításokon? Egy fokkal jobb kép készítest vártam csak ezért kérdezem
-
Tomy007
tag
Illetve ha placebo hatás, akkor az napi 500 mega is amit szeretnék mond, csak egy szám es valójában semmit sem töröln?
-
Tomy007
tag
Érdeklődni is szeretnék mivel egy hete használom végre a telefont véglegesen, a gyári rendszerrel, elég is rz nekem bőven, pl gyári biztonság app, beke értve a mély tisztítást, a tisztító alkalmazást, ami pl mindennap tisztít, illetve akkumulátor kímélő, ezek mind érnek amúgy vmit ha napi rendszerességgel használom őket? Egy napja használom intenzíven es már 30%akksi, folyamatos net használat, Facebook, minden akkor ez teljesen normális?
Mi Cloud szinkron us napi szükséges kell hogy legyen?
Köszönöm a tippeket előre is -
Tomy007
tag
Csak a 4x
Ensem találtam, aztán hardverapro.hu mégis kifogtam egy egy hetes példányt, eddigi legjobb telefon -
Tomy007
tag
Egy olyat szeretnék kérdezni 1-2npos a telfonom tényleg újonnan vette, az akkumlátor miatt is választottam ezt a tipust, meddig birja egy általános hazsnálat mellett? a gyári telefonkezelö amiben akksit is nézi elég e figyelésre? bevallom egy lenovo a328at cseéltem erre ami 3éves de az még minimális használat a mai napis is birja 1-2napig, niylván ez már teljesen más hardverieleg is de 2-3napot akarom hogy elmenjen átalános hazsnálat mellett.
-
Tomy007
tag
Témákat honnan tudok leszedni?
-
Tomy007
tag
megoldott bocs offért rossz volt az új usb kábel.....
-
Tomy007
tag
nincs értesitési sávcsak szimplán t9lti....
-
Tomy007
tag
Totál amatör kérdés, összekötöm usb kábellel a telót a laptoppal és semmi, hogy tudok sián átmásolni a gépröl a teló, eddig huaweiemn feldobta értesitésbe hogy csatlakozás majd adat át vitel itt hogy van??
windows7en van
[ Szerkesztve ]
-
Tomy007
tag
Illetve megcsináltam mi fiókot ami igazából mire jó amúgy? Még nem volt Xiaomi telóm illetve miután felraktam appokat , van vmi extra amit érdemes beállítani?
-
Tomy007
tag
Ugye infras, Samsung tvt elsőre tudom kezelni egy appal, viszont a upc mediaboxhoz nem találok kódot...
[ Szerkesztve ]
-
Tomy007
tag
A helyi telefonon 3000 ért adja, igaz rendeltem alorol egy két dollár, de lehet addig várok, csak szeretném a védve lenne
-
Tomy007
tag
Köszi, akkor tényleg nem lesz baja? Gyárilag amúgy védett a kijelző?
-
Tomy007
tag
itt ülök az új telóval eddig minden fasza gyári matt fóliát viszont már sikerült véletlenül leszednem, és kurva idegesitő hogy fólia nélkül meg nem akarom nyomkodni, szerintetek ha elviszem vmi telefonoshoz akad nála fólia? mert tudom ali van de most azonnal kéne vmi rá
-
Tomy007
tag
megjött , MUI 9.5.4.0 ez van rajta mikor rámegyek a frissitésre, nincs elérhető frissités
-
Tomy007
tag
Sziasztok
Ma érkezik egy ilyen telefon hozzám, mit kell csinálnom kezdö lépésként, még soha nem volt xiaomi telefonom, hol kezdjem a az első beállításokat? Köszönöm
-
Tomy007
tag
Sziasztok, érdeklödőm lassan szert teszek egy ilyen telóra, honnan tudok nagyon jó üveg fóliát és nagyon jó tokot venni hozzá ami tényleg bevált már? köszi
-
Tomy007
tag
sziasztok, hol tudok még szerezni ilyen telefont ? priviben jöhetnek infók...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.