- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester99
tag
válasz
#73029888 #18418 üzenetére
remek akkor ma is romBolok
tegnap kipróbáltam az új Cardinal romot egész jó benyomást tett rám csak még mindig nagyon eszi az akkut az összes oreo rom de akkor ma visszarakom valamelyik nougat romot plusz ezt a kernelt tesztelni bár most a Liquidremiy van fönt plusz az új Simplekernel nagyon hasít vele a telefon.
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
#73029888 #18338 üzenetére
Annyi Oreo rom van már 4x-re hogy a fáról is az hullik.
3 jó rom van ami tényleg használható:
1) LineageOs
2) Resurrection Remix
3) Pixel Experience (Ez az ami nem LineageOS-re épül)Nem véletlenül függesztettem fel a tesztelését az Oreo romoknak mert semmi értelme nincsen addig mig csak a "kisérletezés" folyik.
-
orso0355
őstag
válasz
#73029888 #18238 üzenetére
Olvasd el 😃 véletlenül hagytam így 😃 egy percet se használtam, és már 6 óra, nem túl reális, na.
mpo, nincs értelme, mivel repülős módban van éjszaka, semmi nem ment, csak a kijelző, amikor levettem töltőről, megnéztem, hány óra, aztán lefordítottam, és úgy maradt 😃
Nem szeretem az automata lekapcsolást, én kapcsolom ki-be. Már amikor nem alszom épp 😃 -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
#73029888 #18179 üzenetére
Na jó, de a sz*rszung az állítólag márka! A 4X áráért ezt a kacatot adja, ami az AMOLED kijelzőn kívül semmiféle értékkel nem rendelkezik: Android 5.1 az idők végezetéig.
-
Black_Raven
veterán
válasz
#73029888 #18083 üzenetére
Ez szép volt! Válaszoltál magadnak.
Tehát csak a futárnak fizeted a telót. Ha most rögtön megrendeled, (holnap 12.00-ig),pénteken megkapod. Átutalás/személyes vásárlás kizárva. Gondolom most is a Wayteq Europe(Budapest) a szerviz. Ja itt az új topikod[link] én már napok óta ezt nyálazom..
-
Black_Raven
veterán
-
siddis
őstag
válasz
#73029888 #17879 üzenetére
Leteszteltem.
Kamera hiba. nem lehet kapcsolódni a kamerához.
Aztán később már van kép, Lassan jön be. Beállításokra meghal. Kameraváltásnál meghal. Dual-módra meghal. PiP-mód, meghal.Galériát nem indítja.
Mondjuk nem állítom, hogy nincs szét-konfig-olva a xiaomi.eu-m. -
bodnar10261
aktív tag
válasz
#73029888 #17842 üzenetére
Feltettem.
Nos, Alap Google Pixeleken futó Alap android. Nem kell itt legalább sakkozni melyik GoogleAppst akarod telepiteni alapból benne van egy kicsi verzió. Az első boot picit lassú de utána miután újrainditottam a telefont gyorsan betöltött. Billentyűzet mint a xiaomi miuikban Google Gboard. Nos a kamera appot azt szerintem lehet kukázni mert nagyon nagyon alap trágyadék. Pip módot nem találtam benne. -
emerzee
aktív tag
-
lsebestyen
addikt
válasz
#73029888 #17251 üzenetére
Azért nem szeretném frissíteni, mert itt eddig jót nem olvastam a legfrissebbről. De ha frissítéssel sem oldódik meg, akkor
inkább a falhoz vágommarad.
Nem fogok szórakozni főzött romokkal, abból már jó pár éve elegem lett. Egy z2-ről váltottam, az mostanában 4 éve bemutatott modell, 2,5 év használat alatt egyszer sem volt semmilyen bugja. Nagyszerű, hogy azóta csak visszafele fejlődött az android. -
trebrona
nagyúr
-
zojjektum
senior tag
válasz
#73029888 #17126 üzenetére
Én p8 lite-ról váltottam. Talán jobb kamerában, mint a 4x, de egyébként a nyomába sem érhet. Gyengébb kijelző, akkumulátor csapnivaló a wifi/bt páros széria hiba, ha szerencséd van nem megy szét a garancia lejárta előtt. Ha mindenképpen váltani akarsz akkor a p9 lite, de abból is a 2017- es modellt, mert a simánál a 2gb több kollégámnak is kevésnek bizonyult.
-
mpo
veterán
válasz
#73029888 #17126 üzenetére
Mielőtt elmész, hadd mondjam el, amit már régóta szerettem volna.
Ilyen egy mobil kamerája, amivel 4K képet meg még videót is akartok felvenni.A Redmi 4X árából hány százalékot tesz ki a kamera?
Egy olcsó alternatíva fotózáshoz:
A Nikon Coolpix A10 csak 22500 Ft.
Szélesség 96.4 mm
Magasság 59.4 mm
Vastagság 28.9 mm
Súly 160 gTovábbi jó ROM-olást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Fujifilm X
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 256GB / Midnight szín / Garancia!
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest