- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
maestro87
őstag
válasz
mdraco #25534 üzenetére
Nem tudom. Egyébként az akkumulátor kímélőre tippelek, hogy reggel ki kapcsolja és sokáig tart míg betölt a launcher. Van egyáltalán értelme az akkumulátor kímélőnek? Hol lehet teljesen kikapcsolni? Meg most hirtelen azt se találom hol lehet megnézni a RAM fogyasztást. Nektek amúgy mennyi szaba memóriátok van ha nincs semmilyen app megnyitva, mert nekem csak olyan 900 MB?
-
starr
őstag
válasz
mdraco #25123 üzenetére
Xda- keresd meg a hivatalos magisk topikcsoportot. Linkelni most nem tudok.
Twrp-zni kell egy zip-et 17.1 a legújabb, majd egy magisk apk-t feltakni. Olyan, mint a supersu, csak többet tud. Pl modulokat.
Aztán a kolléga altal linkelt topikból a két magisk modult felrakni a magisk appal, és telepíteni az ugyanott linkelt gcamera apk-t. -
siddis
őstag
válasz
mdraco #24582 üzenetére
Megy a megszokott Google Camerá-m, ami Resurrection alatt is szokott menni. Vagy miben is nyilvánul meg pontosan.? Meg van root-olva a kernel meg szemét kidobálása miatt persze..
Apropos, a legutolsó Phantom kernelt is fel lehet tenni a beépített (vagy a Luis-féle) helyett. És encryption nélküli telepítés, OrangeFox 8.2-vel.. -
vince
őstag
válasz
mdraco #24482 üzenetére
Azok a felszínes módosítások azért jelentős mértékben tudják gördülékenyebbé tenni a használatot
-
razzorr
őstag
válasz
mdraco #24362 üzenetére
Nálam is sárgás.
Egyébként most másik wifi (meló) hálózaton vagyok és tudja a sebességet,de otthon nem. A 3pro-m pedig a régi androiddal és miuival tökéletes. Lehet használom azt inkább, még fotót is jobbat csinál. Egyébként tervben van egy A2, csak az a fránya bővítés hiánya. -
qge
aktív tag
-
Dr.NX
addikt
válasz
mdraco #22436 üzenetére
RedWolf Recovery a Treble miatt
-
-
grafnet
veterán
válasz
mdraco #18927 üzenetére
Nem teljesen értelek.
Az EU vagy Multi ROM-nak az alapja a Kínai fejlesztői ROM. Amikor az megjelenik (keddenként - ha jól emlékszem), akkor azért csak kell pár nap, mire helyrepofozzák, tesztelik. Pénteken már Ők is kiadják.Ha, a Global ROM-ra gondolsz, azt nem tudom, hogy Kínában hogyan készül, de ha másért nem, akkor a fordítás és a modem dolgok mókolása miatt csak kell arra is időt szánni.
Ha, arra gondolsz, hogy kedden megjelenik a fejlesztői Kínában és Mi csak X nap múlva kapjuk meg az meg a szerver kapacitás miatt van...
-
kerobi
senior tag
válasz
mdraco #18749 üzenetére
Remélem ebben már kijavítják az üzenetértesítési anomáliát, mert ez felháborító, hogy nem jelez hanggal a telefon. Vagy nem azonnal. Pedig Push email van beállítva. A hibát jelentettem is nekik.
Az unofficial oreo romok jók ebben a tekintetben? Pl liquid remix, nitrogen os? -
Black_Raven
veterán
válasz
mdraco #18256 üzenetére
Biztos megy gps, BT, mobilnet, meg egy halom app. Így persze többet zabál. Nálam ez iszonyat rossz időnek számit, de ezek nem mennek együtt. Viszont a 9.2.4.0 nálam is többet evett vagy 20%-kal.
mpo: nekem már egy hete 9.2.5.0 van, de letöltöttem és frissitőből felraktam.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
mdraco #18256 üzenetére
Nálam ezt hozza konstansan.
14 %-on volt, délben raktam fel tölteni, azt írja 4 perc múlva kész.
2 nap 22 óra akkuidőnél járt, 6 óra 16 perc képernyőidő, %-osan kb. megint minden annyit evett, mint a linkelt hsz-ben. Ráadásul munkahelyem nagy betontömb, ott mindig küzd a térerővel, mobilnettel.
Éjszakára wifi általában kikapcsolva, BT-t nem használom. Ha elmegyek itthonról, mobilnet 99%-ban folyamatosan bekapcsolva.
Viszont a futó appokat ki szoktam söpörni, zavar, hogy emiatt pl. mindig online állapotban jelez engem Steamen, Messengerben.Frissítést nálam sem ajánlotta még fel.
-
csakb
őstag
válasz
mdraco #17779 üzenetére
Én az apróról vettem üveget és tpu tokot. Az üveg teljesen jól illeszkedik, és halálpontosan sikerült felrakni. A típust sajnos nem írtam fel, és a hirdetésben sem látszik, de csak létezik használható üveg rá. Az persze a sztori része, hogy a toknak van pereme is körben, ami valszeg megnehezíti, hogy alákapjon valami az üvegnek, és elkezdjen feljönni, meg bemenjen alá valami.
Fél év, és két leejtés után elkezdett repedezni a sarkoknál, ezért most arra várok, hogy véget érjen az újévi mulatság a mesés Kínában, és postázzák végre az orso0355 által javasolt hydrogel fóliát.
-
zojjektum
senior tag
válasz
mdraco #17301 üzenetére
Nalatok nem tudom mi van, de nekem most tart 4ó14p-nél és még 55% van az akksiban. Tegnap reggel 6 órakor vettem le a töltőről. Ebben volt telefonálás , közösségi média használata, játék youtube, youtube-ról letöltés. Nálam mindig 8-9 óra sot van. Egyszer volt 6 éa fél óra amikor olyan helyen voltam ahol szinte alig volt térerő.
-
koshmar
veterán
Oké, ezt benéztem.
Miért nem tudom elővarázsolni az egykezes módot? úgy csinálom ahogy az animáció mutatja, tehát a Home gombtól el kéne húzni az ujjam jobbra vagy balra, de amint hozzáérek a Home-hoz, csak kilép
Ja és Lock Screenből sehogy sem lehet előhozni a zseblámpát? Beállítottam, hogy a Back gomb hosszú nyomására kapcsoljon, ami jól is megy, de lezárt képernyőnél nem. Ez ilyen?
-
-
-
-
shifty!
senior tag
Kb. a MIUI lecsupaszított portolása más rendszerre. Kigyomlálják egy korábban kitalált metódus szerint a lehető legtöbb MIUI funkciót, appot és rendszerkomponenst, majd összeollózzák a 2 rendszert. Épp ezért ótvar az üzemidő és a funkciók hiányzó többsége ezeken a portolt ROM-okon. Amíg nincs kint a teljes kernel és rendszer forráskód, addig nem lesznek source-ból build-elt ROMok (mennyire magyar már
) és optimalizált kernelek sem - tehát Overclock, Undervolt, színkezelési opciók, RGB LED minden színnel, hangerő növelés a kihangosítón, mikrofon minőség javítás videók alatt, üzemidő látványos megjavulása - ezek meg csak a kritikus pontok, amiken kívül ezer és egy probléma van még, pl. a mostanában sokat emlegetett RIL-hez is kapcsolódó hibák. De valószínűnek tartom, hogy egy kicsit "fél" is a Xiaomi kiadni ezeket, mert akkor végérvényesen kiderülne, hogy mennyire összetákolt gány munkát végeztek a szoftveres oldalon, miközben a hardvertervező mérnökök szerintem a 2017-es év legkorrektebb ár-érték kategóriájú készülékét szedték össze a szabadpiaci komponensáradatból.
-
lócitrom
őstag
teljesen szubjektív, az a gond.
stabilitástekintetében eddig jó. legjobban nálam a 8.2.10.0 vált be. de azt valóban nem árt figyelembe venni, hogy egy-egy rendszer friss telepítését követően kell egy-két hét, hogy valós konklúziót lehessen levonni. ugyanis a gördülékenység attól jócskán függ, hogy felrámoljuk-e a korábban használt alkalmazásokat és hagyjuk-e futni annyit, hogy rendesen gyorsítótárazza azokat a rendszer. tehát telepítés után érdemes hamar felrámolni mindent, ami megszokott és használni. nekem egyelőre jobb nincs kilátásban. szép meg jó a tiszta friss droid, ugyanakkor nekem nem annyira van ínyemre a kinézete. megvagyok a MIUI felülettel, hiába ez sem az igazi számomra.a developer/beta kiadásokkal az a gond meglátásom szerint, hogy tartják ezt a heti frissítést. viszont komolyabban hibákra ezáltal nem koncentrálnak. nem alaposak. nem minden hiba javítására elég egy hét, ha sok más -sokszor jelentéktelen- apróságra fordítják párhuzamosan az erőforrást. inkább adjanak ki frissítéseket 2-3 hetente, de tűnjenek el a hibák. ha betéve megy valami, utána érdemes lépni előre.
-
Dr.NX
addikt
AEX-ben eleve nincsenek Google appok, azokat a gapps-szal adod hozzá.
Eleve olyan csomagot tegyél fel, amiben kevés van. De nyilván utána is lehet tiltani, sőt eltávolítani is.
https://github.com/opengapps/opengapps/wiki/Package-Comparison -
orso0355
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged