- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
válasz
Csigusz 1 #23612 üzenetére
Szia,
többször költöztem már így. Nem kell hozzá Mi fiók. Wifi kapcsolatot csinál a 2 tel közt és mindent átvisz. Beállításokat (1-2 kivétellel), képeket, zenéket, appokat (ami támogatja, sajnos nem minden), háttérkép beállítást nem(!), és az app-ok helyét is a kezdő és a többi képernyőn, wifi hálózatok+jelszavak is mennek 'asszem. Ujjlenyomat, meg lezáró jelszó nem megy. Amelyik app nem támogatja, annak a helye üres marad úgy emlékszem. App-ok beállításait úgy emlékszem, hogy nem viszi át.
Más:
Továbbra sincs senki, aki tudna ajánlani privátban egy kipróbált kijelzőcserés szakit? -
dioka7
senior tag
Üdv, 2 kérdéssel fordulnék hozzátok, miután az egész családot megfertőztem és már mindenki xiaomis nálunk
...:
1: Tesóm a tanácsomra vett egy 4x-et kb 10-11 hónapja. Az egyik délután 2db beragadt fehér pixelre lett figyelmes, amik az éjjeli kikapcsolt állapot után reggel már nem is tértek magukhoz, így most feketék. Ezzel kapcsolatban kérdés, hogy van-e valamilyen app, amivel "hogyismondjam" kalibrálható, vagy nem tudom, hátha életre kelnének. Ha nem, akkor ez vajon gariban cserélhető-e (eustock-os vétel) és hogy ha igen, akkor mennyi idő, mert Németben laknak és emiatt nem rohangálna haza.
2: az asszony kapott egy 4x-et tavaly karácsonyra, amit egy jól irányzott mozdulattal úgy leejtett júniusban, hogy az üveg és a tok közti 1,5mm-en elkapta egy kő éle és a védőüveg sértetlen maradt, a kijelző meg összetört.Eztuán 2 héttel beleejtette a wc-be is, szerencsére még a "tiszta" vizbe, de azt megoldottuk egy éjszakányi rizsben "fürdéssel"Szóval a gari, a leejtés miatt ugrott, viszont Svédországban él a lelkem és szeptember végén jön haza 4 napra. Ezalatt ki kellene cserélni a kijelzőt, de én nem is értek hozzá, meg nem is akarom még jobban szétbarmolni, szegény telefont. Tudom, hogy tizenhatezren hirdetik, hogy ezzel foglalkoznak, de nem akarok lukra futni, szóval ha van valaki aki megbízható, gyors és nem kéri el egy új telefon árát, akkor privátba kérnék egy elérhetőséget, vagy linket vagy valamit.
Nagyon köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest