- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
ddsteel #25486 üzenetére
xiaomi.eu - rendszer szinten egy reklámmal sem találkoztam, mondjuk galéria meg fájlkezelőn kívül nem nagyon használok miui cuccot...
asszonynál global van, de ő se panaszkodott. viberre majd lehet nála ránézek. de az inkább a program hibája, nem? amúgy adguard frankó (se blokada, se DNS66 nem működött), van belőle okosított változat, root nélkül is mindent megfog
-
Dr.NX
addikt
válasz
ddsteel #25437 üzenetére
Szállításnál tudod kiválasztani.
Viszont ez refurbished, vagyis felújított. Nem új.
An refurbished item is an item that has been restored to working order by the Gearbest repair team. This means the item has been inspected, cleaned, and repaired to full working order and is in excellent condition. This item may or may not be in original packaging. See the seller’s listing for full details. -
koshmar
veterán
-
ddsteel
aktív tag
válasz
ddsteel #21094 üzenetére
Lehet, hogy mindenkinek egyértelmű, de lehet, hogy valakinek segítek, úgyhogy leírom, hogy oldódott meg a viber-nem-jelez problémám: szóval mindent úgy állítottam, ahogy az összefoglalóban van írva, illetve ahogy a jútyúbon mondják. Azaz: autostart, battery policy, minden jog megadása stb-stb. Mégsem akart jelezni nálam a viber, csak ha programban voltam. Szóval végül a vibert is alaposan átnéztem és hiába volt megadva minden jog neki, a programban volt a bibi: a viberen belül is van egy lehetőség: settings/general/wifi sleep policy és ott kellett beállítáani, hogy mindig legyen éber. Lehet, hogy másnak mindez egyértelmű volt, vagy eleve így volt beállítva, én most örülök, hogy működik végre...
-
enzahobi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged