- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor esett a hétvégén
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Majdnem Mi A2 Lite lett az utód nekem is, édesanyámnak vettem még az Eustock előző verziójának utolsó hetében 45-ért, de hirtelen a hétvégén megjelent a Lurdy-ban az Mi 9 SE elég jó áron 2 év hivatalos garanciával (99900Ft, 5000Ft-tal drágább, mint a Geekbuying-ról kuponnal, már itt tartottam...), és váltottam (egy hónapja sárgásbarnás folt jelent meg a 4X sarkában a kijelzőnél, ennyi volt a hibája 2 év alatt 45000-ért, a szervizt sem tudtam megtesztelni...) Az Mi 9 SE kompakt, AMOLED, bár az akku karcsúnak tűnhet, de láttam olyan üzemidő tesztet, ahol lenyomta a Redmi Note 7-et valszeg a kisebb képernyőméret és hatékony chipset miatt.
A 4X totálisan használható, marad back-up telefonnak, pár hülye játékot inkább azzal fárasztok, de nagyon jó élmény volt használni. Marad MIUI8-on
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest