- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuporantal
csendes újonc
Sziasztok!
A gyári Miui 11-hez a legutóbbi System Launcher (Miui kezdőképernyő program frissítés) hibás.
Nem tölti be a kezdőképernyőt, csak villog és leáll hibával.
-
csuporantal
csendes újonc
válasz
csuporantal #23061 üzenetére
Nyilván a MacroDroid app csinálja. Ha be van kapcsolva nincs probléma, ha kikapcsolom jön a navigációs bénulás.
-
csuporantal
csendes újonc
Sziasztok! Néhány nappal ezelőtt olyan problémára figyeltem fel, hogy ha törlöm a memóriát (megnyitott alkalmazásokat a memóriából), vagy a biztonság nevű appal optimalizálok, akkor kb. fél percig nem használhatók a navigációs gombok. Csak hosszú nyomást érzékelnek. Sem újraindítás, sem kikapcsolás nem orvosolja. Van erre valakinek valami ötlete? Biztos valami szoftveres gond. Előre is köszönöm.
-
csuporantal
csendes újonc
Sziasztok!
A telefonom mostanság hadilábon áll a térerővel és így elég gyorsan merül. Olvastam, hogy többeknél a factory reset volt a megoldás. Azt viszont nem tudom, hogy ennek mi a menete.
Hogyan kell a telefon adatait, alkalmazásait, híváslistáit, stb. lementeni?
Ki kell-e venni előtte az SD kártyát?
Ki kell-e jelentkezni reset előtt?
Hogyan kell a factory reset-et végrehajtani?
Hogyan kell az adatokat visszaállítani?Próbáltam keresgélni a témában itt a fórumon, de nem igazán állt össze a kép.
Nem csináltam még ilyet, de egy kicsit bosszant, hogy a telefon lemerül 1,5 nap után 2 óra képernyőidővel.Előre is köszönöm!
-
csuporantal
csendes újonc
Sziasztok!
Új 4x tulajdonos vagyok (EBBG
). A telefonomon semmiféle módosítás sincs, nálam is érkezett a frissítési lehetőségről az értesítés. Telepíthetem a MIUI 9.2.3.0-t, vagy kell hozzá valami? Gyári global verzió.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest