- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimi57
őstag
Én ezt használom, mentéshez is. PC kell hozzá.
-
-
szimi57
őstag
válasz
Marcsello31 #30732 üzenetére
DEVICE: REDMI NOTE 4x
-
szimi57
őstag
Pixel Experience a10 helyett érdemes felrakni a Crdroid a11-et vagy nem olyan nagy durranás?
-
szimi57
őstag
Kijött a Pixel 5 béta1, Android 12.
-
szimi57
őstag
-
szimi57
őstag
válasz
FélénkSAS #30366 üzenetére
Pl. az árukereső ezeket hozza ebben az árkategóriában max. 5,7 colig.
-
szimi57
őstag
Nálam még ezek vannak ugyan itt: Eszközrendszergazdai alkalmazások, Rendszerbeállítások módosítása, Hozzáférés értesítésekhez és még egy jó pár. A keresett beállítás alkalmazás specifikus. Kapcsolódhat még akár a fejlesztői beállításokhoz is vagy éppen a biztonsághoz, kisegítő lehetőségekhez, ha nem érhető el közvetlenül az alkalmazás beállításain belül.
-
szimi57
őstag
válasz
SenorGrande #30248 üzenetére
Természetesen FR után elölről kell kezdeni mindent. Szerintem erre nincs egyszerű megoldás.
-
szimi57
őstag
válasz
SenorGrande #30246 üzenetére
Szerintem nem kell kikapcsolni a hitelesítést, viszont, ha volt beállítva ujjlenyomat vagy egyéb biztonság azt ki kell szedni.
-
szimi57
őstag
Lecseréltem az OrangeFox recoveryt erre úgy, hogy nem töröltem előtte az ujjlenyomat feloldást. Nem jött elő semmiféle jelszó kérés, megmaradt változatlanul a feloldás is. Marad ez.
-
szimi57
őstag
Megvolt az akkucsere. Merítem.
-
szimi57
őstag
válasz
KurtCobain #29974 üzenetére
+1 PixelExperience.
-
szimi57
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #29939 üzenetére
Oviban legnagyobb álmom volt, hogy rocksztár leszek, ha nagy leszek.
-
szimi57
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #29935 üzenetére
Jöhetett volna a gitár is
-
szimi57
őstag
Megérkezett az akku. Aug. 3-án indították.
-
szimi57
őstag
Biztos, ami biztos betáraztam. 2 db. 4x-em van. A másodikat nemrég vásároltam használtam, miután 2 db. Redmi 6-ot sikerült kinyírnom romolással.
Bemértem mindkettőt, hogy mennyi töltést vesz fel. Az első 4300 mAh-t, a második 1900 mAh-t. A gyakorlatban is jelentkezik ez a különbség. Csak az egyikben van SIM, a másikkal a PC-t helyettesítem úgy ahogy. Ezt az akksit rendeltem.
-
szimi57
őstag
PixelExperience Android 10. Első mindig a launcher lecserélése. Éjszakai merülés 1% mobilhálózattal.
-
szimi57
őstag
-
szimi57
őstag
válasz
Bambuszpro #29307 üzenetére
Ezzel próbáltad?
-
szimi57
őstag
Van már olyan Android 10-es ROM, amelyiknél megy a goodix ujlenyomat olvasó? Ebből nekem most az Android 9-es van fent, kifogástalan.
-
szimi57
őstag
válasz
SenorGrande #27596 üzenetére
Próbáld: Beállitások_Alkalmazások_"Tárcsázó"_Adatok törlése.
-
szimi57
őstag
Elég szorgalmasan frissitik a Pixel Experience Pie-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest