- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
UNauthorized
csendes tag
Mielőtt továbbmegyünk az tisztázzuk,hogy nem értek a telók mókolásához, full analfabéta vagyok, tehát kénytelen vagyok mindent elhinni
Erre gondoltam:1. By unlocking the device you agree that this may bring changes to some parts of the system. These changes may damage the device;
2. After the device is unlocked, it becomes less secure and more vulnerable to malware attacks, which may lead to the disclosure and loss of your private data;
3. Some features which require high security level (e.g., Find device, added-value services, etc.) will no longer be available;
4. After the device is unlocked, some features will be changed. Thus, you might no longer be able to receive regular updates and enjoy newest features of MIUI;
The risks stated above do not fully cover changes which may be brought about by Mi Unlock. Please think twice if you are not familiar with ROM flashing.
-
UNauthorized
csendes tag
Sziasztok!
A video felvétel hangminőségével lehet valamit kezdeni? Borzasztó még FHD-ban is.
Ezt a megoldást találtam ,de ehhez unlockolni kell a telót aminek vannak hátrányai.
http://en.miui.com/thread-717275-1-1.htmlMIUI Global 8.5.2.0 van a telón.
-
UNauthorized
csendes tag
Sziasztok!
A 4 gb/-s verzió megéri a felárat a 3gb-sal szemben?
Ugye a nagyobbik nem támogatja a 4g-t,ha jól tudom...
De nem is szoktam mobil nettel nagyon szórakozni, kb a WAZE-hoz kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- OLED monitor topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged