- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Gerasz #22182 üzenetére
5inchem ez a legjobb választás, a proci meg bővön elég takarékos, ha nem játszik, úgyis a kijelző lesz a legnagyobb fogyasztó, igaz ez a 625el szereltekre is csak ott már egy 5.5 vagy 6inches kijelzőn fog nagyobb fogyasztást produkálni (az akku sajna csak 4000 azokban is)
-
Fredo78
aktív tag
válasz
Gerasz #21100 üzenetére
Nekem a sima 4-esem produkál hasonlót. Folyamatosan merül, olyan mértékben, hogy reggel lehúzva töltőről estéig épp kibírja. Magától is merül, éjszaka kb 30%-ot. A legnagyobb fogyasztó az "android rendszer" Próbáltam én is a romcseréket nem segített. A szakik hardveres hibát mondtak ezért nem mentem tovább, így használtam. Neked ha van garid lehet azzal kéne próbálkozni.
-
aelod
veterán
válasz
Gerasz #17383 üzenetére
Az új sáomik nagyon tetszenek viszont azoknál is előjött a kamera videó felvétele közben a rákfene: a hang. Borzalmas. Szóval ezt benne hagyták a fejlesztők, vagy Kínában pont le se tojmányolják.
Amúgy én nem verem magam az üzemidőre. Reggel leveszem a töltőről és egész nap (a használati szokásaimhoz mérten) kiszolgál. Nem kell aggódnom, hogy hol tudom tölteni a telefont nap közben mert nincs rá szükségem...
Off.
Étteremben tegnap egy külföldi társaság egyik tagja átült az asztaluk melletti üres asztalhoz mert ott volt dugalj a falban. Etette a szifonját. Ez mennyire gáz már?
-
Nkboy
senior tag
válasz
Gerasz #15567 üzenetére
Okos sem vagyok, nem, hogy még kapitány is.
1.Hibamentesen működött, csak titkosította a telót
2.Ha egy frissítés nem jön össze, vissza kell állni egy régi, jól működő rendszerre (például egy mentésből).
3.Akkor milyen romot telepítettél?Lehet én azért okoskodok, mert van full TWRP, és egy Titanium Backup mentésem.
Béke -
Black_Raven
veterán
válasz
Gerasz #15564 üzenetére
Minden infót megkaptál róla. Hidd el most mérgelődsz rajta, de mindenképpen jól jártál hogy megszabadultál egy olyan titkositástól amit nem te csináltál. Megkimélted magad egy nagy szivatástól, amikor kizár a rendszer a saját telefonodból. Nyugodj meg ez volt a legegyszerűbb, módja ennek a problémának a megoldásához. A fastboot rom több idődbe kerülne. Most tiszta lappal indulsz és csak akkor lesz titkosítva, ha Te akarod.
-
Nkboy
senior tag
válasz
Gerasz #15564 üzenetére
Arra sosincs garancia, hogy egy custom rom, hibamentesen működjön. Ezt nem is szabad elvárni. Ha neked gondod van a Miui-val, akkor olyan telót kellett volna választani ami Stock androiddal kapható.
Amúgy egy ilyen művelet előtt (custom rom telepítés) három dolgot kell tenni:
1:menteni
2:menteni
3:menteni -
Black_Raven
veterán
válasz
Gerasz #15506 üzenetére
Ha nem tudod, akkor nincsenek rajta dolgaid, vagyis a Belső tárhelyen, kép ,zene, app bármi ami fontos. Ezeket átrakod SDre vagy bárhová és Data Format, és végleg eltűnik a titkositás. Én is így szabadultam meg tőle. Hogy szivat meg? Titkosit úgy hogy nem fogad el semmit jelszónak. Most az a jelszó/minta/pin amit a gyári romon zárképernyőn használtál utoljára.
Nkboy: igen minden FEE kerneles rom ezt csinálja.(los,rr,aex,stb)
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
válasz
Gerasz #15492 üzenetére
Dobj egy képernyőképet a Biztonság menüpontról.
makoj20: már kétszer fel akartam rakni a Los 15.1-et, de 2 másodperc után leáll valami 7' telepitési hibával. Másadszor újra letöltöttem, egyszer belsőtárhelyről egyszer SDről akartam telepiteni.fw v028 volt. TWRP 3.1.1.0
shiftyhungar: nem sima beállitásra gondoltam, hanem amit írtál: kernel,cpu,stbre. Szerintem más nem igazán lehet. Vagy mindenkinek meghülyült valami.
Én már arra vetemedtem hogy azt csináltam amire azt mondtam hogy nem! felraktam újra ezt a k..tt miuhut..
-
-
törölt tag
válasz
Gerasz #15304 üzenetére
RR alatt nálam is színes a LED,ennek örülök. Játszani nem nagyon szoktam telefonon csak néha. Azért vagyok ennyire kiváncsi mert régen LOS/CM alatt gyengébb volt a kamera ill játék alatti teljesítmény,gondolom azóta javulhatott. Azt tudom hogy RR alatt megy az Amazon Appstore normálisan,míg MIUI alatt nem.
-
mpo
veterán
-
mpo
veterán
1, Igazad van, hanyagoltam a telefont, internetezni is 23"-os IPS monitoron, erős géppel szeretek, fotózni meg Nikonnal szoktam. A Samsung Kies-ből gondoltam, hogy kell client.
2. Mire jó a miui.hu?
3. Utánanéztem az Android memóriakezelésnek.
Egyébként valami ilyenre gondoltam segítségnek:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged