Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
donbig
tag
Üdv! Kérdésem lenne: a jelszóemlékeztető, ami ujjlenyomatos bejelentkezésnél is 72 óránként megjelenik - valamiféle biztonsági elemként- hol kapcsolható ki?
A készülék és az akksi is jól működik egyébként, főleg a mérete miatt tartom még, de azért már keresgélem az utódot, ami pont a méret miatt nem egyszerű.... -
donbig
tag
Üdv! A beállításokból elérhető-e az a menü, ahol az egyes alkalmazásokhoz tudom beállítani, hogy wifi vagy adatkapcsolatot használjon? Erre gondolok:
[kép][ Szerkesztve ]
-
donbig
tag
Üdv mindenkinek!
Fizikai billentyűzetet hogyan lehet eltüntetni? Szelfibot párosítása közben lehetett valami, amire kattintottam, és az istennek sem tudom eltüntetni, a rendes swiftkey -t nem tudom használni. Köszönöm! -
donbig
tag
trebrona, sharp007 Köszönöm mindkettőtöknek, talán sikerült beállítani!
-
donbig
tag
Üdv! Gyors segítségre lenne szükségem:
Apukámnak mutattam fényképeket a telón, egyszer csak a Fastboot feliratot láttam,. Hogy tudok kilépni ebből?[ Szerkesztve ]
-
donbig
tag
Mi a búbánatért állhat le már betöltés közben az IGO Szülinapp? Az engedélyek szerintem rendben vannak, ( Háttérben futó.. >>nincs korlátozás, Indítás háttérben>>pipa, képernyőzáron megjelenítés>>pipa. ) IGO újratelepítés is volt, ha a telót újraindítom, akkor működik. Ötlet valakinek? Köszönöm!
-
donbig
tag
Üdv mindenkinek!
A GPS-t hogy tudom bekapcsolni? A függönyt lehúzva nálam nem jelenik meg semmi.(S)(/S)
Megvan...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.