Hirdetés
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Garmin topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
shifty! #21335 üzenetére
én használom egy hónapja kb. most már nem csúszik egyáltalán egyébként vagy megszoktam vagy nem tudom (nem a mocsoktól ragad
) de biztos kézzel fogtam.
inkább a kamera lencséjét meg a kijelző üvegét féltem, bárhogy rakom le, valami karcolódhat, meg nyilván az ütésektől is szerettem volna védeni ezért rendeltem a tokot.
megint van listázva, ennyiért ajándok szerintem
-
kerobi
senior tag
válasz
shifty! #18616 üzenetére
Ha ezt tudtam volna, nem rendelem meg hozzá.
Csak akkor nem értem, minek forgalmazzák?
Na mindegy is, mert olyan gyorsan szedtem le róla, mint amilyen gyorsan rátettem. Nem is kell rá. Ilyen jó kijelzőt még nem láttam, ami igy taszitaná a zsirt. Persze meglátszik idővel, de nekem sokal roszabb tapaszalataim vannak. -
qge
aktív tag
-
Black_Raven
veterán
válasz
shifty! #15544 üzenetére
Örülök hogy jó lett, igen a kernel beállitásra gondoltam. Viszont van egy jó hírem, közben váltottam 8.1.0-ra(Los15.1) és eddig teljesen tökéletesen működik(tegnap éjszaka) Szóval üzenem a bug halmazt kiálltóknak, hogy qurvára mellé nyúltak, ez a rom tényleg jó.
Neked még nem tudom ajánlani mert nem tudom custom kernellel hogy viselkedne, de még Magiskot sem raktam fel, mert nincs mentésem és részletekbe menően van beállitva több órás munkával. Viszont köszönöm makoj20 fórumtársnak hogy egyből linkelte, és egyben mondom neki hogy programozható a hw gombok is.
az infra&gps idő hiányában még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz
shifty! #15461 üzenetére
Nem lehet hogy a beállitásaid miatt lett ilyen lassú az fp? Mert nekem ilyen nincs. Nálam ez abban nyilvánul meg, hogy bármilyen helyzetben, tehát ha 3óra deep sleepben van akkor is kb 1 másodperc és bekapcsol a kijelző. Zenénél nekem működik a hangerő, kikapcsolt screennel is. Szóval én azért írtam hogy lassú, mert miuinál tizedmásodpercek voltak, de az előző RR-nél is.
-
koshmar
addikt
-
Black_Raven
veterán
válasz
shifty! #11215 üzenetére
Ha ezt írtad volna rendesen le, amit most leirtál, akkor én sem azt irom.A data partició törlésével én sem értem el semmit. Viszont a Format Data eltávolitotta a titkositást. A tapasztalat megosztásodat meg " érdekes" szavakkal és stílusban szoktad kifejezni.De legközelebb jó lenne ha az indoklást sem felejtenéd le a leminősitő hszedhez.
-
expo
tag
válasz
shifty! #10764 üzenetére
Bő egy hónapja használok egy 3/32-es verziót. Négy évnyi Samsung S4 Mini után választottam a 4x-et, hasonló funkcionalitást várva el, visszafogott méretben. Az egyenes ági leszármazott kétkártyás A3 (2017) pont dupla áron futott, annyit számomra nem értek az előnyei és megvannak annak is a korlátai (tárhely, akksi).
Elsőre sokkoló volt a MIUI "bonyolultsága", később meg lehetett szokni - a fórum is sokat segített benne.Igen, számomra is kompromisszumos a készülék:
Nehézkesen csatlakozott a töltő - ez javul, gondolom kopik a gyengébb anyag
Érthetetlen hogy nincs háttérvilágítása a gomboknak.
Vödör hangzása van a videónak.
Néha kevés a max. hangerő telefonáláskor.
A csúszós hátlap - amit gondolom a fasza dizájn miatt vállalták be - is megfagyasztja bennem a vért, az S4 koporsójába is egy pókhálós üveg verte be az utolsó szöget, hogy ilyen szép szóképpel éljek.Viszont a hiányosságok ellenére kiválóan használható és 3 napig alsó hangon húzza, pedig nem kímélem.
Miközben 40 rugó volt, a közelében nem volt más ajánlat megfelelő méretben.
___Ha egy centivel kisebb lenne, nagy szerelem lenne a hibáival együtt is. De olyan telókat nem nagyon gyártanak már, sajnos.
-
DJGABI
addikt
-
Black_Raven
veterán
válasz
shifty! #7467 üzenetére
Én pl. aki/ami nem érdekel átlépem el sem olvasom. Nem törik le az újjam tovább görgetni.
Jakuu: hát igen, megint péntek lett belőle. Legközelebb már én sem ugrom be remélem.
shiftyhungar: mit mondjak, máshol is előfordul ez, ez van. Akinek nem tetszik nem olvassa.
[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
válasz
shifty! #7429 üzenetére
Viber/messenger-t nem haszálok. A mailekről nem kapok értesítést. Azt a felugró ablakos értesítést (amit az összefoglalóban ír) nem lehet beállítani mert nincs a listában. Indítópultban benn van, akkubeállitásban egyénibe tettem, nincs korlátozás. Az alkalmazásánál a beállításokban az értesítéseknél mindent bepipáltam
-
lócitrom
őstag
válasz
shifty! #6569 üzenetére
pontosan. nem akartam már ezt leírni. van plusz kapacitás, amihez nem férünk hozzá az elektronika lévén. túl sok pontatlan információ van a neten. vagy ha pontos, akkor általában a delikvens rosszul értelmezi. nem veszi észre azt a részletet, hogy magáról a celláról van szó és nem az elektronikával felszerelt jellemzőiről.
(#6576) carr
ahogy érzed...[ Szerkesztve ]
-
válasz
shifty! #6569 üzenetére
A samsungban levo akksit se tudod 100%-osan hasznalni , az akkumlator elektronikaja szabalyoz , x feszulseg ala nem engedi leesni ,illetve x% toltottsegnel lekapcsolja az akkumulatort a cellak vedelme miatt ... ez a technologia sajatossaga . Nincs memoria efektus,nagy energiasuruseg ,jol terhelheto a lipo,lion akksi de erzekeny a tul merulesre,hofokra,tolto aramra , es ezt egy elektronika felugyeli .. ezen kar parazni ,nyuglodni .
-
Telda
addikt
válasz
shifty! #5639 üzenetére
Sajnos nekem az összes eddig kiadott MIUI9 rommal jóval gyengébb a térerő 4G-n, vagy egyáltalán nincs is. Mint a 8.2.10.0-val, így egyelőre még kénytelen vagyok ezt használni. Vidéken lakom, így az az egy plusz térerő pöcök is sokat számít. Remélem azért ezt majd előbb-utóbb orvosolni fogják.
-
-
starr
őstag
válasz
shifty! #5349 üzenetére
A Gyári kamera előnye még, hogy az utófeldolgozásba is kicsit beleszólhatunk. Kontaszt, szín, élesítés.
A Kontrasztot kettővel lejjebb veszem, így jóval kevesebb beégett rész keletkezik. Az élesítést is egyel lejjebb, hogy a zajszűrő hiányából fakadó zajokat kevésbé emelje ki.
Amióta felraktam, teljesen leszoktam a DNG-zésről. -
starr
őstag
válasz
shifty! #5345 üzenetére
Én ezt a kamera modot használom. Kikapcsolja teljesen a zajszűrést, így nappali fotók elég jók lesznek a gyári kamera appal. Nincs aquarel hatás. Éjjeli fotók elég zajosak, de még így is jobb, mint a gyári szétkenés.
A link egy orosz fórumra mutat, de a letöltéseknél egyértelmű melyiket kell feltenni.[ Szerkesztve ]
-
mclord
aktív tag
válasz
shifty! #4624 üzenetére
Iphonenál soha nem láttam ilyet kiírva se amíg az volt, bár kitudja lehet azóta almáék is csinálják
Megoldás akkor az hogy hogy rácsra fel és inkább lással rossazbbul, de a wazze ne nyomja ki magát kb 10 perc után jól értem ?
Ha ugyan ott vagyok akkor a 3. gen is maradhat
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz
shifty! #4624 üzenetére
Írták s7 topikban, hogy navi alatt kocsiban nyáron a telefon tartóról levéve sütőlap volt + berepedt a kijelző üveg...
Redmi 4x nem melegszik. Huwei p9 lite azért be tud fűteni játék alatt. Mondjuk engem nem zavart sosem, hogy meleg a telefon, télen legalább fűti a kezed
[ Szerkesztve ]
-
-
DJGABI
addikt
válasz
shifty! #4503 üzenetére
mivel azt írtad más rommal is csinálta, ezért kétlem hogy fájl hiba, az system újratelepítésnél törlődik/cserélődik. [link] nem is tudom 6-os alatt van-e még egyáltalán ilyen fájl, root után próbálkozhatsz a törlésével, de egyik fejlesztő nyilatkozta hogy csak placebo [link]
(#4501) Integreat az hogy kevésbé érzékeny lehet az üvegtől, lehet attól hogy a folyadék picit megmaradt alatt. ha bejutott volna a kijelző alá annak szerintem más tünetei lennének
[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
válasz
shifty! #4405 üzenetére
Van ami jol fut, valamely jatek kevesbe. Sajnalatos modon az emulator a qualcomm procikon lassabban fut, valamilyen oknal fogva. Meg nemely samsung s7 telefonok tulajai szerint is (allitolag qualcomm driver hiba okozza) , de azert par beallitassal javitani lehet a helyzeten. Persze vannak olyan jatekok is, amik teljes mertekben jatszhatok es olyanok is, amiknel leesik az fps. Ezert is vartam a vulkan apit, ami jo irany lesz, ha a bugoktol az emulatorban megszabadulnak, mert neha kepvibralas erzekelheto, ami openglnel nem, viszont a teljesitmeny sokkal jobb lenne.
-
hege21
aktív tag
válasz
shifty! #4184 üzenetére
Én két hete LineageOS használom,.....
A készenléti fogyasztása sokkal jobb mint a Miui-nál jobban optimalizálja a rendszert.
Én azért váltottam,hogy kipróbáljam,hogy az LTE aktív akkor nem mindig adja be a hívást,valószínű kernel hiba,szerintem B20 800mhz összeakad mert csak akkor jelentkezik.
1800 MHz-es B7 frekvencián aktív az LTE akkor nincs probléma akkor tökéletes!
Ezért nem jelentkezik mindenkinél ez a hiba![ Szerkesztve ]
-
-
Nimda
addikt
válasz
shifty! #4055 üzenetére
+ lócitrom köszi a kimerítő válaszokat
Akkor ha maradok globalon, (az az igazság, h eddig minden droidos telómat rommá romoltam, de most öreg vagyok én már ehhez) akkor csak a hivatalos kiadásokat fogom megkapni, ami nekem teljesen jó.Persze lehet idővel elkap a gépszíj, de inkább használni próbálom mint hekkelni.
Még valami:
A 7.xx droidot megkapjuk?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bitcoin topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P9 Lite 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung M12 ( A12) független/karcmentes