- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
válasz
Mercutio_ #30344 üzenetére
Valószínűleg így lesz. Írtam pár helynek, eddig egy ajánlat jött helyben: 20e, annyiért nem éri meg.
Ha csere lesz, akkor újat vennénk. Kis méret nála annyira nem feltétel, zsebben nem hordja. Inkább valami hasonló bestbuy kellene, mint ez volt anno. Elmerülök a céltopikban is, köszi a tippeket!
-
-
sz.j
nagyúr
válasz
Mercutio_ #30018 üzenetére
Srácok köszi a választ!
@ Mercutio
Nem hiszem hogy egyszerűbb és gyorsabb lenne mint a kijelzőcsere, mert mint a linken is látható jelenleg mind vidéken lenne, ráadásul drágább is lenne mint maga a kijelzőcsere.Amúgy közben a fiam talált egy jónak tűnő szervizt .., remélem nem fog csalódni.
-
orso0355
őstag
válasz
Mercutio_ #28909 üzenetére
Nekem ugyan mi band 2-m van, szóval nem tudom, mennyire releváns, de mellette tudok csatlakozni pl headsetre, vagy autós transzmitterre is, ami tud hívást is kezelni, bár erre nem használom. (Gyári globál stabilon vagyok végig, mindig a legfrissebben.)
Lehet, hogy a band4 már másképp működik. Semmit nem állítottam be hozzá. -
csabulaxi
senior tag
válasz
Mercutio_ #28594 üzenetére
A videó alapján nekem úgy tűnik, hogy van a töltő 240v-os külső része(primer) és van a töltő másik része (szekunder ) és ez van bedugva a teló usb aljzatába. ez kívülről van a teló fém házához "ragasztva" vagy a műanyag opciós tok tartja a helyén.
tehát a teló hátlapja a két tekercs közöttnincs fizikailag, ott légrés-műanyag van. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Mercutio_ #28046 üzenetére
Nekem a 4X az első androidos telefonom, 4 különféle windowsos után (volt csúcskészülékem is köztük - 920). Olcsó volt, és nagyon igényes kidolgozású, jobb vétel akkortájt nem is volt. Nálam is a kis méret az egyik legfontosabb szempont, a másik a jó kamera. (A fém házhoz, ujjlenyomat olvasóhoz ragaszkodom, a nagyobb RAM és tárhely meg sajnos szükséges számomra - rühellem az SD-kártyát, nem tartom megbízhatónak - ráadásul nem is igazán olcsóbb, mintha a nagyobb tárhelyű telefont veszem.)
Tudom hogy nem utód, de ha megint elégedetten szeretnék két évig használni egy készüléket, akkor sajnos kategóriát kell lépnem. A pénztárcám nekem is lapos, de egyszerűen muszáj lesz össze spórolnom a 9 SE-re valót.
szerk: a dual-SIM-re szükségem van, a MIUI-t meg imádom. Amúgy egy iPhone 7 is számításba jöhetne, de számomra így nem megfelelő. (abból 120-130k körül csak 32GB-os tárhelyűt adnak, ami nem is bővíthető)
-
shifty!
senior tag
válasz
Mercutio_ #5623 üzenetére
A +1 kérdésedre a válasz, anno ez a bug nálam is megvolt a MIUI8-as ROM-on, iszonyatosan idegesített, munkámhoz sokszor fontos lett volna látni... de a MIUI9-en már rendesen kiírja, jó a naplózás. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha ideje engedi, csináljon egy teljes adatmentést a telefonról, és tegye fel a MIUIHU 9-es verzióját, minden tekintetben nagy előrelépés, és ne tévesszen meg senkit hogy nem tették utána a 'Stabil' szócskát, az MIUI-éknál eléggé jelzésértékű...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium 96%, 2025.12.02 Apple gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest