Hirdetés
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Magisk
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Én is most gondolkodtam egy iPad 9-en, mert viszonylag jó árban van, de nem. Katasztrófa ilyen szempontból az a rendszer. De a funclub viszont agyon hipeolja, mert ami nekik nem kell az egyáltalán nem is kell. Mi Pad 5 ami állítólag jó androidban. Milyet vennél asszonynak?
[ Szerkesztve ]
-
lood55
tag
Nem tudom mi az a recovery, és nem szívesen csinálnék "valamit", mint "wiping the cache partition", amiről nem tudom, hogy mit csinál.
Google szerint: "This procedure clears temporary files from your phone's operating system and cleans up any residual files from apps you have uninstalled, to help your phone run smoothly."Egy sima alapértékekre állítás/reinstall nem ugyanezt csinálja?
Illetve a kérdés, hogy mi a probléma, amire ez a megoldás. Én csak egy tünetet írtam, te pedig egyből egy megoldást. A köztes lépés/tudás hiányzik.
-
fecske13
tag
-
cidalain
veterán
Én kipróbáltam, az én miui 11-emen ez pont azt kapcsolja ki-be ami neked kellene. A lezáróképernyő szöveg szerintem fordításban hangzik csak ilyen szarul, független ez attól, hogy van e feloldóminta, ujjlenyomat beállítva, vagy sima söpréssel nyitod ki a lezárt képernyőt.
-
cidalain
veterán
nem 4X, de MIUI 11, hátha:
Beállítások/ Értesítések/ Lezáróképernyő értesítései/ Nyissa meg az értesítési felületet a képernyőzáron opció legyen bekapcsolva.(ha nekem álló módban van a telefon, akkor az opcióból csak annyi olvasható, hogy "Nyissa meg az értesítés felületet a...", tehát pont elkerülheti az ember figyelmét)
-
LyonnaisFan1
őstag
A leírás alapján Andoid 10 van rajta. (Treble)
És elvileg Unofficial és lassan 1 éves.
... és, hogy Magyar nyelv van-e rajta, az nagyon jó kérdés. -
carr
őstag
Hozza a gyári közeli kapacitást. Első 0%ra merítés után ~3700mAh-t vett fel a konnektroból. Gondolom ahogy a ciklussal belerázódik, úgy közelít a 4100mAh felé.
Eddig nagyon pozitív.
Net megosztásra használom azóta a telót. 4/64 verzió. Digi kártyával majdnem mindenhol van 4G net. Mátra környékén külterületen inkább.
Akku jól bírja.[ Szerkesztve ]
-
beef
őstag
-
bb71
őstag
-
törölt tag
Hello és üdv Mindenki!
Hasonló problémával küzdök, nálam zenehallgatás közben (headsetről) ha csak hozzáérek a jackdugóhoz, leáll a zene és a Google hangalapú keresése jelentkezik. Mikrofonos és mikrofon nélküli headsetnél is.
Hogyan tudom ezt az idegesítő faxságot véglegesen letiltani és kitakarítani a telefonból? -
törölt tag
-
carr
őstag
szerk: valaki nem tudja véletlenül, hogy a samsung miért nem szinkronizéli fel a dátumokat amiket a google naptár appban elmentek? Nem úgy kéne lennie, hogy az minden gmail bejelentkezett eszközömön megjelenik, függetlenül attól milyen készüléken nézem a naptárat? Köszi.
-
orso0355
őstag
Nekem 4x 4/64-em van, csak ezért kérdeztem. A facebook meg messenger sz.rakodás sztem nem függ össze a miui 11-el, iszonyú nehéz beállítani, hogy kussban legyenek, valami sokadik beállítás sokadik menüjében kell, én is küzdöttem már ezekkel, de most semmi nem változott.
[ Szerkesztve ]
-
orso0355
őstag
Én spec ujjlenyomattal ébresztem, az is egész jól kíméli a power gombot :-) amúgy tényleg, most, hogy belegondolok, gyakorlatilag sose használom, csak néha, ha az időt akarom megnézni.
Szomszéd zajok, meg idegen helyen való elalvási nehézségek ellen jól tud jönni egy jó kis hangoskönyv, kabaré, efféle.
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
"épp csak az az ic kapott annyi vizet, h ne érzékeljen."
Ez az IC az alaplapon van és ha rendelek egy lcd+touch-ot, akkor semmit nem érek vele, vagy ezen van az IC és így az lcd csere akkor megoldás lehet?
(sajnos 1 hét száradás után sincs előrelépés, holnap átnézem a csatlakozókat, aztán rendelek)köszi!
-
Márton
nagyúr
Azt hogy lehetne kideríteni, hogy csak az érintő szállt el és elég rendelni egyet ebayről 2 ezerért, vagy inkább az alaplapon történt valami zárlat és hiába rendelem a touch-ot, nem megy majd az sem?
Lackooo84:
azt mondod totál ázott és csak egy új akku kellett bele? Ez meg alig kapott pár cseppet és tönkrement valami más is?Nem tudom mennyi ideig volt nedves, mikor vette észre lányom (de max. 1 óra), utána nekem adta szárazon és én itthon 2-3 óra múlva szedtem szét, teljesen száraz a belseje.
[ Szerkesztve ]
-
Nem elhanyagolható előnyöket említesz ám!
Valahogy beugrott, bő egy éve SSD topikban segítséget kért egy fórumtársunk, mert elvállalt egy szomszédcsajnak SSD beépítést és adott tipushoz ragaszkodott a csaj, de kizárólag piros színű lehetett az eszköz! Többen próbáltuk meggyőzni a segítőkész kérdezőt, hogy sokkal jobb tipus is van azért a pénzért, piros egyed meg nem is létezik, de aztán ráleltem valami távolkeleti oldalon, tényleg volt pirosban is. Csak EU-ban nem volt. Vacak kínai dzsunka SSD volt amúgy, de az kellett a nem túl okos huginak, nem tudom már hogyan oldódott meg meg azt sem, a kolléga mit kapott cserébe.....de maga az eset az kemény volt a szaktopikban nagyon.
-
Az aztán már döfi, akkuidő alapján ítél meg valaki egy super telót? Vegyen akkor 6000-es akksival egy baromi nagy bumszli strapamobilt. Ilyennek tényleg kár a kezébe egy Mi 9SE!
Nekem van egy Motorola F3, havonta kellett tölteni, akkor az jobb, mint a Mi 9 SE?
[ Szerkesztve ]
-
macssessz
tag
Üdv!
Megpróbáltam, a régiót át állítottam. Nem lettek más csengőhangok.
Egyébként nekem nem volt semmilyen témám csak az eredeti. Semmi ilyesmit nem variáltam a telefonon. Csak pár dolgot tettem rá. Tcmd, Waze, Igo, Idokep, VLC, GPS Test, régi tetris, Smart Audio Book, My Phone Explorer. A háttérképeket cseréltem full feketére. Összesen ennyit telepítettem.
Más ötlet?
Hol keressem az elveszett csengőhangot?[ Szerkesztve ]
-
-
Lackooo84
nagyúr
Lehet akár a biztonsági mentés fájlok is, vagy szemét. A fb sok szart össze tud szedni, sztem egyszerűbb, ha az ilyen problémás appoknál egyesével végigmész, és törlöd az az adatjaikat meg a gyorsítótárakat. Ajánlom a DiskUsage appot, azzal pillanatok alatt meg lehet találni hol van a fogalt tárhely "elásva".
MIUI EU 10.1-nél szerintem most nincs jobb rom.
-
notika77
senior tag
Ha sikerül szereznem megpróbálom, de víz nem maradt benne, erről gondoskodott a több órás szárítás a radiátoron. A vízben lévő szennyeződéstől tartok kicsit, mert áttörölgettem, de azért az nem 100%.
A gond az, hogy nincs mire cserélni. Nincs még egy ilyen telefon, ami minden (legalábbis számomra lényeges) tulajdonságában legalább elérné a 4x szintjét.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P9 Lite 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung M12 ( A12) független/karcmentes