- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flyte33
tag
Hello.Az egyik baratomnak is van egy ilyen teloja (nekem is ilyen van),es ket napja az a problemaja vele h mikor oda teszi tolteni alol vilagit a kis led de egy par perc mulva elalszik es nem tolti aztan megint vilagit es tolti es ez igy megy tovabb.Ez egy kb 2 honapos telo.Valakinek van otlete h miert vagy valakinek volt ilyen problemaja?
-
Flyte33
tag
Van egy olyan problemam h mikor csatlakoztatom a telot a pc-vel egybol tolti de volt olyan is h kerdezte h mit tegyen toltes vagy lassa a total commanderbe.De most nem kerdezi meg ,kell valamit allitani,vagy mi van vele?
-
Flyte33
tag
Hello.Olyan problemam van h ritkan jelzi a telo ha kapok messenger vagy whatsapp uzenetet csak ha belepek.Valameik nap is felmentem a whatsappra es akkor mutatta az uzit amit 2 napja kuldtek.Van valakinek ilyen problemaja,es mi lenne a megoldas?Es milyen uvegfolia jo ra aminek nem marad levegos a szele.Tudom h errol mar irtatok de nincs kedvem most keresgelni.Koszi elore is.
-
Flyte33
tag
Kijott valami frissites MIUI V8.5.2..0. MAMMIED erdemes frissiteni?Szoval elkezdtem frissiteni de kerte h milyen mappaba frissitse es vegul kileptem az egeszbol.Mindeggy milyen mappaba teszem?
-
Flyte33
tag
Mikor a kepernyot megerintem neha csinal egy kör alakot,hol lehet ezt kikapcsolni?
-
Flyte33
tag
Mikor a kepernyot megerintem neha csinal egy kör alakot,hol lehet ezt kikapcsolni?
-
Flyte33
tag
válasz
Viktor0610 #5233 üzenetére
Az akkumulator kimelonel az jon be h szinkronizalas ritkabban es az orat lehet beallitani h mettol meddig itt nem az aksi % irja
-
Flyte33
tag
Ma 20 % aksinal bekapcsolt valami aksi kimelo kikapcsolt dolgokat de most nem lelem h hol lehet ezt az aksikimelot kikapcsolni,legyszi irjatok meg.koszi
-
Flyte33
tag
Ma 20 % aksinal bekapcsolt valami aksi kimelo kikapcsolt dolgokat de most nem lelem h hol lehet ezt az aksikimelot kikapcsolni,legyszi irjatok meg.koszi
-
Flyte33
tag
ok megvan az egyik nemvolt ki pipalva,orok hala erte skacok
-
Flyte33
tag
Nektek mukodik a leforditasnal nemitas?Nekem nem megy hiaba forditom le csorgeskor nem lessz nema.Valakinek valami otlete.
-
Flyte33
tag
Hello.A hivasrogzitesnel mikor vissza akarom hallgatni a felvett hangot ezt irja ki"nem tudja hasznalni a hangrogzitot nem megadott engedelyek miatt"Mit kell engedelyezzek?
-
Flyte33
tag
Valaki hasznal hivasrogzitot ami a play aruhazbol lett telepitve es nem a gyari?En feltettem vagy negyet es egyik sem megy,nem kapcsol be mikor beszelek
-
Flyte33
tag
válasz
sarkanybal #4759 üzenetére
En az AIMP lejatszot hasznalom mar evek ota.
-
Flyte33
tag
válasz
Viktor0610 #4758 üzenetére
Az eleg szar ugy
-
Flyte33
tag
Valaki mondja mar meg h lehet athelyezni feltelepitett jatekot SD kartyara, a regi telomnal lehetett de itt nem lelek semmi ilyesmit.
-
Flyte33
tag
Amire szuksegem volt a root nem is megy az a progi
leszedtem az athelyezes sd kartyara progit es azt irja ki h athelyezes nem szukseges,az sd kartya azonos a rendszer lemezzel.Na most mi van?Nem tudtok valami progit ami athelyez telorol sd kartyara?
-
Flyte33
tag
Ki rootoltam a telot,nem is nehez megcsinalni.
-
Flyte33
tag
Ossze csatlakoztatom a telot a Pc-vel miert nem latja?
-
Flyte33
tag
Nem tudtok valami oldalt ahol levan irva magyarul h kell rootolni a telot?
-
Flyte33
tag
Letoltottem az asphalt 8 -at ,eleg nagy,nem lehet athelyezni a memoria kartyara?
-
Flyte33
tag
Most vettem eszre h elcsuszott az uvegfolia a kepernyon.Hogy letezik?
-
Flyte33
tag
Atmasoltam a nevjegyeket a sim kartyarol a telora is de mostmar duplan mutatja oket nem lehet beallitani h pl.csak a sim kartyan levoket mutassa?
-
Flyte33
tag
Azt vettem eszre h eleg hamar melegszik a telo,nektek is?Es nem mukodik az a funkcio h mikor hivnak es megforditom fejjel lefele le kellene nemuljon de csak zenel,nektek mukodik ez a funkcio?.Meg nem tudja valaki h kell USB-rol PC-re masolni.Semmi nem jelenik meg mikor csatlakoztatom a gephez.
-
Flyte33
tag
Mar egy hete hasznalom ezt a telot es azt mondhatom h megeri ezt a penzt es az aksija si birja jol,nekem 2 napig birja ugyhogy net,beszelgetes.vettem ra szilikon tokot,meg uveg foliat.Vannak dolgok amiket eleg nehezen talalok meg,na de lassan meglelek mindent.
-
Flyte33
tag
válasz
Viktor0610 #3444 üzenetére
Hat ez a normal ami benne van es nem talaltam a beallitasokban
-
Flyte33
tag
Legyszi segitsetek,mert idegesit h igy irja az smst.koszi
-
Flyte33
tag
Sziasztok.En is vettem tegnap egy ilyen telot,eddig tetszik,csak lenne egy kerdesem,az sms irasnal hogy kell kiszedni a T9-et?koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest