- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
-
boldi89
csendes tag
Van olcsóbban is kínából csak eu-ból akartam rendelni, hogy hamarabb megjöjjön.
-
Lackooo84
nagyúr
Formázás = wipe. Csak más szinoníma.
Persze, tökéletes. Aki akar minden szolgáltatós VoLTE-VoWifit, az még gyári MIUI-n állítsa be PDC-toollal a profilokat hozzá, mert ezen a romon nem működnek azok a módszerek. Szerencsére az EFS-t nem bántja a rom (miért is tenné), szóval ha váltunk romot a beállítások megmaradnak. A beállítás után mehet TWRP-ben egy EFS mentés, azt már bármilyen romon be lehet tölteni (abban vannak ezek a profil beállítások).
-
-
RpPRO
őstag
-
siddis
őstag
Mármint https://download.lineageos.org/santoni .?
-
lócitrom
őstag
nem. nincs értelme. főleg így, hogy egy fastboot telepítés előtte lezajlott. az EU telepítés meg gyakorlatilag felülírja azt, amit valóban szükséges.
a dm-verify beállítást elméletben így találod meg. nem 100%, mert nincs most előttem a 4X-em, de szerintem így azért nem téveszted el:
Haladó > Eszközök > Disable Boot Verify
-
lócitrom
őstag
azt a leírást nem ismerem, de azt hiszem pont ugyanazt szeretnéd elérni, mint amit én átlagban az összes EU-s telepítésnél, így röviden leírom:
1. fastboot telepítés Mi Flash segítségével, clear all opcióval javasolt
2. itt lévő TWRP_3.1.1-0_Redmi4x_7.zip betöltése/telepítése
3. EU képfájl telepítése
4. telepítést követően bőven elég a Gyorsítótár/dalvik törlése a jobb oldalt
5. dm-verify kikapcsolásaés a biztonság kedvéért:
TWRP futtatása:
fastboot boot twrpfájlnév.img
gyári recovery felülírás TWRP-vel:
fastboot flash recovery twrpfájlnév.img
-
lócitrom
őstag
bootloop leginkább akkor következik be, ha:
- gyári rendszer rendszerpartícióját úgy módosítod, hogy nem kapcsoltad ki a dm-verify funkciót
- nincs/sérült/nem jó helyen keresi a TWRP (mert mondjuk elavult) a rendszerpartíció(t)de tudni kellene, hogy eddig mit csináltál és hogy mi a cél.
-
lócitrom
őstag
akkor egy tippem van, remélhetőleg ugyanúgy működni fog nálad is. nálam ez rendre beválik. el kell távolítani az adaway-t, majd indíts el egy alkalmazást, aminek az alján van reklámsáv vagy teljes kijelzős reklámja és ismét telepítsd az adaway-t. ez szimpla host alapú blokkolásnál beválik. nekem sehol sincsenek sávok így.
-
csakb
őstag
Az akkor olyan marad sajnos, de legalább a reklám nem ugrál.
A droidos szűrők sokkal egyszerűbb lelkivilágúak, mint a desktop böngészős blokkolók, meg ugye eleve igen nehéz lenne az appokban leprogramozott elemeket eltüntetni csak úgy.Nekem amúgy nem sikerült 9.3.7-es EU weeklyn működésre bírni az Adawayt (igaz, csak 5 percet szántam rá), ezért kipróbáltam a DNS66-ot, és teljesen jó az is, és ahhoz még root sem kell. De erről már volt szó itt többször.
-
lócitrom
őstag
-
csakb
őstag
Lassan egy éve ugyanazon a romon vagyok, és eddig tökéletesen működött. Jóideje nem installáltam semmi új appot, de az elmúlt 7 napban elég sok parajelenség történt. Pl. waze-zel navigálás közben a 2A-es töltő nem tud elég gyorsan tölteni. Ha átálltam gmaps-re, utána is csak tartani tudta a töltést.
Ma este felforrósodott a zsebemben, pedig elvileg semmi nem futott. Meg eleve ~50% helyett 20 alá merült délutánra a reggeli 80%-ról, pedig semmi különöset nem csináltam vele, csak egzaktul ugyanazt a napi rutint, mint hónapok óta.
A WLD-től nem lettem sokkal okosabb.
3-4 rebooton vagyok már túl, meg a gyári cache stb. takarítós takarításokon.
-
csakb
őstag
Sziasztok!
Engem is érdekelne ez! Én 9.5.3.0 EU stable-en vagyok, de utolért a veszett akkumerülés, alapvetően az android rendszerből pörget valami nagyon valamit. Gondolom, tisztára kéne gyalulni a rendszert. De ha már gyalulni kell, akkor felraknék valami újabb romot, már ha van bármi, amit érdemes. A kísérleti, sufniromok nem érdekelnek.
Ha jól látom, az EU stable halott ügy, november óta nincs frissítés, és az is végtelen soká jött ki. Vagy érdemes még azzal szenvedni?
Ami fontos lenne:
* kínai szemétből minél kevesebb
* root
* gcamEmlékszem, hogy volt korábban rengeteg varázslás, főleg gcam kapcsán. Van valami összeszedett post a legfrissebb tudnivalókról? Pár perc kereséssel nem sokra jutottam eddig, de valszeg csak rossz kulcsszavakra próbálok keresni.
-
KurtCobain
őstag
Szia!
(Nem tudom emlékszel-e még rám.)
A Redmi Note 5 topikban írtam egy programról, amivel le lehet szedni a gyári alkalmazásokat root nélkül is (adb-t használ).
-
Jakuu
őstag
4g? Azert kerdezem mert latom a tererod nem igazan pazar. Lehet, hogy allandoan keresi a halozati jelet a telefon. Tedd 2Gre es ugy nezd meg mi a palya, amugy is ott fogyaszt a legkevesbe.
Amugy az akkuhasznalatnal a tererojel zold csikja es a felelesztes jelzese mit mutat? -
-
Parampara
csendes újonc
Igen, ezt már megállapítottuk korábban. Viszont ez az összefoglalóban található hivatalos rom letöltési linken található. Az más kérdés, hogy le van előtte írva az összefoglalóban, hogy a HM4X kódú romok a megfelelők, de ettől még a letöltési oldalon ott van az összes xiaomi-s eszközhöz való az azonos verzióból. Innentől user error, ez tény, de felesleges újra leírni, hogy "de a hivatalos oldalon...", mert onnan van.
#4845:
Ennyi. -
vince
őstag
Nem találkoztam ilyennel.
Azt viszont észrevettem, hogy (talán azóta, hogy nougat EU dev rom került a telefonra) az értesítő led nem villog, csak világít. Világít, ha töltöm (ez korábban is így volt), de ugyanígy világít, ha nem fogadott hívásom vagy olvasatlan sms-em van. Másnál is ilyen?
-
trebrona
nagyúr
Ok.
Recoveryt indítani vagy updater alkalmazásból újraindítás recovery módban, vagy sima újraindítás közben nyomni a vol+-t.
Vagy mindhárom gomb benyom, majd abban a pillanatban mikor rezzen, elengedni a bekapcsot, de tartani a hangerőket.
Valamelyik csak működik, ha visszajelzel, beírom.
-
trebrona
nagyúr
Elvileg ezzel lehet TWRP install: SUcleanup.zip
-
eustock
tag
Igen, ez külön szolgáltatásként kérhető, amivel nem is lenne probléma, ha a gls a vevőtől nem vonna le kényelmi díjat, ami a futár állítása szerint annyi, mint a futárköltség, így inkább nem kértük, nem szeretnénk extra költséggel terhelni a vásárlókat.
(#192) Telda
Sok rendelés érkezik, a rendelés csak akkor lesz megerősített, ha azt feldolgoztuk, ekkor menni fog rendszer értesítő, illetve sms és email értesítés a gls-től is, a várható kiszállítással kapcsolatban.
ui: az eddig beérkezett rendelések mellé biztosan jár a fülhallgató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged