- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
-
albiosz
őstag
Ez sincs kizárva amúgy, amekkora bal*asz vagyok. Úgy tűnt bekattant, de most belepróbáltam és lehet, hogy az egyik oldalon nem nyomtam eléggé. Mint laikus azt hittem, hogy ha nincs rendesen bedugva, akkor egyáltalán nem tölt.
Tippem szerint szerda körül lesz 30%-on, akkor letöltöm majd az Ampere-t Styleair tanácsára és meglátjuk.
Sajnos aliról amúgy rendeltem mérőt + ha már ott voltam, akkor egy páratartalom mérőt is a gyerekszobába. És az asszony is nézegeti, basszus...
-
thomas77
senior tag
Nekem ma reggel csinált hasonlót. Az egyes helyen voda, a kettesen telenor kártya. A telenoron volt az adatforgalom. Átkapcsoltam a vodásra, utána csak segélyhívás.
Végül átkapcsoltam 3G-te, majd vissza automatikus hálózarválasztásra és jó lett.
Átmeneti elmezavar lehetett, mert ilyet még nem csinált. -
qge
aktív tag
Én sem bánom, hogy váltottam, nekem az előző telefonnal (egy kissebb nevű, de szintén kínai) tulképpen csak a mérete volt gond, túl nagy volt.
Ha körülnézel, még a xiaomi kínálatában is van kisebb, de szvsz ez már nem ez a kategória.
Érdekes volt a telefonok méret-evolóciója....eleinte "legyen minél kisebb", majd az okostelefonok korában legyen minél nagyobb egészen a 7"-es körüli phablet méretig, és most kezdenek megint (hála az égnek) bejönni az 5" körüliek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged