Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• shifty!

senior tag

válasz Ratrak #4255 üzenetére

Az akku szempontjából nagyjából egyetértek, még akkor is ha az elégedetlenek táborát gyarapítom :) Tartom magam ahhoz, hogy idővel és a ROM-ok fejlődésével jobb lesz a helyzet. Egyébként, LineageOS 14.1 alatt csont ugyanazt hozza nekem a teló mint MIUIval, akkuidő, használhatóság..sebességben odaver neki, de ez nem is csoda mert nincs telepakolva minden földöntúli jóval. Funkcionalitásában is teljes, a VoLTE dolog engem nem érint mert nem 4G kompatibilis a SIM kártyám (ezt mondta a Tyelenyor...), a biometrikus tapicskagyűjtő is gyorsan működik, szóval jó ez a LOS dolog.
    Egy anomáliát mutatott, de az szerintem a frissen telepített rendszer nem megfelelő akku-kalibráltsága miatt jött ki: 25% után eldobott 5%-ot a töltöttségéből, aztán kikapcsolta magát a készülék, amikor visszakapcsoltam volna akkor meg villogott a LED, hogy ő biza nem engedi felkelteni magát... utána töltő, és ment tovább, de fura volt...

A tokkal kapcsolatban ajánlom kipróbálásra az MSVII tokot, nagyon jó fogása van, és nem teszi batárrá a készüléket, jóval kézbarátabb az Ipaky toknál, kecses darab és a gombok észrevehetősége is nagyon jó a recézett gombfelület végett.

@(#4256) pcnet: Ilyet legutóbb Xposed-el tudtam állítani, GravityBox-on keresztül. Ahhoz viszont root kell, meg egy speckó Xposed változat, amit MIUI-ra szabtak.

Új hozzászólás Aktív témák