Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
Az akku szempontjából nagyjából egyetértek, még akkor is ha az elégedetlenek táborát gyarapítom
Tartom magam ahhoz, hogy idővel és a ROM-ok fejlődésével jobb lesz a helyzet. Egyébként, LineageOS 14.1 alatt csont ugyanazt hozza nekem a teló mint MIUIval, akkuidő, használhatóság..sebességben odaver neki, de ez nem is csoda mert nincs telepakolva minden földöntúli jóval. Funkcionalitásában is teljes, a VoLTE dolog engem nem érint mert nem 4G kompatibilis a SIM kártyám (ezt mondta a Tyelenyor...), a biometrikus tapicskagyűjtő is gyorsan működik, szóval jó ez a LOS dolog.
Egy anomáliát mutatott, de az szerintem a frissen telepített rendszer nem megfelelő akku-kalibráltsága miatt jött ki: 25% után eldobott 5%-ot a töltöttségéből, aztán kikapcsolta magát a készülék, amikor visszakapcsoltam volna akkor meg villogott a LED, hogy ő biza nem engedi felkelteni magát... utána töltő, és ment tovább, de fura volt...A tokkal kapcsolatban ajánlom kipróbálásra az MSVII tokot, nagyon jó fogása van, és nem teszi batárrá a készüléket, jóval kézbarátabb az Ipaky toknál, kecses darab és a gombok észrevehetősége is nagyon jó a recézett gombfelület végett.
@(#4256) pcnet: Ilyet legutóbb Xposed-el tudtam állítani, GravityBox-on keresztül. Ahhoz viszont root kell, meg egy speckó Xposed változat, amit MIUI-ra szabtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest