-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
calamites
őstag
válasz
siddis #26976 üzenetére
Köszi, telepítettem is, de amikor a wifi jelszót kéri hiába bökök rá a szöveg mezőre nem jön fel a billentyűzet.
Amíg pedig nincs net, addig hiába tudom a MIcloud jelszót nem tudok belépni.Járt már hasonlóan valaki?
Megoldódott.
Beírtam a micloudhoz a jelszót majd átmásoltam. -
calamites
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem adni egy linket, ahonnan a legfrissebb EU rom letölthető? Nem kell feltétlen 10-es, de az sem baj ha az.
Elkezdett a feleségem telója gyorsan merülni, és szeretnék feltenni egy viszonylag új és stabil romot.
Köszi Ákos -
calamites
őstag
Sziasztok!
A család 4X-e átkerül a feleségemhez, és szeretném frissíteni a rendszert.
Jelenleg MIUI 9 7.12.14 weekly EU van rajta.
Mi az ami mostanában stabil és jó is?
Nyitott BL és TWRP (igaz csak 3.0-ás asszem) van rajta.
Ákos
-
calamites
őstag
Sziasztok!
A családban van már 4x, de most a smartshop, alza.hu lenne a befutó a vásárlásra, onnan LTE 32/3gb-s telefon jönne, ezek B20-as telók?
Vagy van jobb beszerzési forrás most 4X-re?
Köszi.
-
calamites
őstag
Miért nem szinkronizál a micloud? Valahol engedélyt kell külön adni? Aztírja kapcsolja ki a képernyőt, és töltse fel teljesen a készüléket.
-
calamites
őstag
Régen lehetett cserélni külön az óra felületet miui-ban. Most már nincs erre lehetőség?
-
calamites
őstag
Képernyő videót lehet valahogy 4x-en? Vagy 4primen?
Vagycsak külső alkalmazással?
-
calamites
őstag
válasz
Black_Raven #14256 üzenetére
Én redmi 2 prime óta programozom be a hw gombokat, úgyhogy ez nem új dolog, és a global stabilon 8.5 is volt 4 prime, és 4x- nél is.
-
calamites
őstag
válasz
Black_Raven #13689 üzenetére
Az ég világon semmilyen jelszót nem fogad el, sem a pin, sem a mifiók, sem az általad írt jelszót sem. Tudom utána visszarakni a 3.1.1.0-t, de még ott is kéri a jelszót.
Most szerzek fastboot romot, és miflashel újrahúzom. Mindent kikapcsoltam, eszközkeresés minden, de így sem megy.
Azt nem értem, hogy redmi 4 prime esetén miért nem volt jelszókérés.
-
calamites
őstag
válasz
Black_Raven #13678 üzenetére
Sajnos sem a feloldó jelszót, sem a default_password kulcsot nem fogadja el.
A format data, az gyakorlatilag a tiszta telepítés egyik eleme? Csináltam, de pl a sima dalvik, és cache törlést sem engedi.
Ketten is próbáltuk beírni, de nem jók.
-
calamites
őstag
Nos elvileg visszatettem a 3.1.1.0-ás twrpt, mégis kér jelszót belépésnél.
Mindent fel tudtam telepíteni, de nem engedett rendszer törlést, és így ugyan felment a legújabb EU, de nem tiszta telepítéssel.
Most megpróbálom még egyszer.
Ha valaki esetleg tudja a jelszót kérem ossza meg velem.
-
calamites
őstag
Sziasztok!
Mitoolsal telepítettem a twrp, onnan pedig telepíteném az EU romot, de a twrp jelszót kér. Ez milyen jelszó? Mi fiók, sim jelszó?
-
calamites
őstag
válasz
Viktor0610 #4979 üzenetére
Nekem nem írja, hogy gyors töltés, pedig csak ezzel töltöm mindig.
Sima töltést ír. Hol kellene látnom?
Vagy kellene valami hozzá? -
calamites
őstag
válasz
Viktor0610 #4977 üzenetére
Nekem is ilyenem van. Megy a 4x és a redmi 4 pro is gyorstöltéssel? (Akár a redmi 3 is)
Van hozzá saját blitzwolf kábel is az a vastag szövetborítású. Azzal működik?
-
calamites
őstag
Melyik ROM-ot javasoljátok most leginkább?
Jelenleg a glodál stabil van rajta, de 9-est szeretnék, aminek nincs nagy bugja, és jó a képernyőideje. -
calamites
őstag
Tudnátok segíteni?
Nem szinkronizál a mi fiók.Megpróbáltam profil fotót feltölteni az sem megy. Azt írja nincs internet kapcsolat.
Minden engedélyt megadok, wifin vagyok és mégsem. -
calamites
őstag
Nagyon sok hozzászólás született már kijelzővédő üveg, témában. Nos nekem megjött a rendelt üveg, és hozzá a folyadék, amit a szélei alá kell kicsi ecsettel bejuttatni. Ugyan sokkal kisebb az üveg, mint a teló kijelzője, és felrakás után körbe levegős marad, de az olajozás eltünteti. Eddig számomra ez a legjobb megoldás, marad, amíg jobbat nem találnak, vagy vissza nem térünk a sík üveghez.
-
calamites
őstag
válasz
Viktor0610 #4020 üzenetére
Csakis xperia billentyűzet. Ez az első, amit felrakok.
-
calamites
őstag
Általában a telefonoknak egyre csak nő a mérete, ráadásul a prémium anyaghasználattól meglehetősen csúszósak is lesznek a készülékek. Az emberek tenyere viszont nem nő, ráadásul a nadrágok kabátok zsebe sem mindig fogadja be a készüléket.
(Mondjuk az is nagyon vicces, amikor egy kicsi 150 centi körüli lány egy tepsit szorít a fejéhez, ami nagyobb mint a feje.)
Arról nem is beszélve, hogy a lekerekített 2,5D üveg mekkora f@szság. KB semmilyen üveg nem jó rá.
-
calamites
őstag
Pár perc alatt sikerült a nyitás (köszi trebrona). Megvárom a véleményeket a miui9-ről, leginkább az eu-ról, és majd döntök mi kerül fel rá.
-
calamites
őstag
Tud valaki segíteni! Gondban vagyok!
Nem látja a teló, sőt a gép sem a belső tárhelyet.
itt már ír valaki hasonló problémát.
-
calamites
őstag
Bocs, hogy ide is bemásolom, de hátha tudtok segíteni:
Na most bajban vagyok. Mivel folyamatos térerő problémám volt, ezért fogtam magam, és csináltam egy tiszta telepítést EU Rom legfrissebb. Redmi 4 Prime.
Próbáltam átköltözéssel egy redmi 2 pro telefonról visszahozni az adataimat, de semmi, folyamatosan lecsatlakozik. MiCloudból próbálom visszaállítani, az sem megy 0%-on pörög, ameddig hagyom. Ez mitől lehet?
-
calamites
őstag
válasz
Viktor0610 #2815 üzenetére
Ha lesz megoldás engem primera is érdekelne egy.
-
calamites
őstag
válasz
Viktor0610 #2811 üzenetére
Festés nélkül miért nincs ilyen? Ez a direkt festés gusztustalan. Számomra
-
calamites
őstag
válasz
Krisszalai #2789 üzenetére
Sokan szeretik az ipakyt, nekem a redmi2 pron volt, de nagyon nagy. Vastaggá bumfordivá bálik a telefon.
-
calamites
őstag
válasz
Viktor0610 #2575 üzenetére
Nekem is 4 prime van melyik camera modot tetted fel? EU romra is felrakható?
-
calamites
őstag
Én nem áldoznám be a B20-at a +memóriáért, és tárhelyért az tuti.
-
calamites
őstag
válasz
gingerbalm #1632 üzenetére
Ezek a fajták számomra gusztustalanok. Olyan nincs, amelyik teljesen átlátszó. Ez elfedi azt a részt, ami amúgy is feljön.
-
calamites
őstag
trebrona Köszi az összefoglalót. Úgy néz ki egy redmi 2 prime váltása ez a készülék lesz, úgyhogy rövidesen klubtag leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged